Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Над 400 000 работят на минимална запалта ,ти каква заплата получаваш за да да имаш основание да се присмиваш на тези хора? Какво недостойно виждаш в това човек да работи и изкарва прехраната със своя труд? Ако не си "бачкер" то като какъв се определяш?

Нямам нищо против бачкерите, срамен труд няма, но простите и завистливи изрожденци, ако не са трайно безработни и съвсем декласирани, обикновено са бачкери от описания тип. Интелигентни хора изрожденци не познавам.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, Гражданин написа:

Под бачкери разбирай неприятен евтино платен труд, който върви ръка за ръка с мързела в младостта преминал в мизерия в зряла възраст и комплекси, които проправят път към това цялостната нагласа за живота им на тези индивиди да е в това да мразят тези, които не са мързелували в младостта си и сега са си постлали по-добра черга, върху която да си легнат като висок статус в обществото и да не им се налага да точат лиги над чуждото. Като видят тия бачкери някой със заплата от над 2000 лв и съвсем искат да го тричат,  обвиняват НАТО, САЩ и ЕС за мизерията си и даже да не знаят какво е в Русия са "брат за брата" понеже там виждат, че има диктатура и сякаш там има и справедливост, защото куките чупят костите на "всезнайковците" и по принцип бачкерът дето мнго много не се е развил и е нещо като мутричка на ментално ниво, мисли по бандитски в синхрон с мутренската власт. Защо да не се репресират айтита и всякакви други мислетели? Нека ги почупят от бой за дето изкарват повече пари от бачкерите, пада им се като имат време да си играят на компютри по цял ден и да пишат в блогове колко зле е в любимите на бачкерите диктатури па отгоре на всичко западът им плаща космически заплати... На предната страница може да видиш разказа на онзи бачкер доставчик дето влизал в айти офисите по време на ковида, за да достави някакви неща и да се нагледа, че там нямало почти никой и да се пръсне от завист като разбрал как те си стояли вкъщи по цял ден и сякаш с магия без да работят изкарват големи пари, а той през това време за поти. Струвало му се като че никой от тия айтита не работи истинска работа, разглезени били и не си заслужавали парите и за отмъщение за гадния си живот им лепял дъвки по столовете, вратите и бюрата и си изтърквал калните обувки нарочно вътре та да им гадно на айтитата после. Уж така раздавал вселенска справедливост за това, че той е бачкер, а те тарикатчета, които не работят и като свърши един ден ковида някой от тях ще му седне върху дъвката... Та има една поговорка даже "Учи мама, за да не работиш", изпуснеш ли момента да учиш ставаш бачкер и в по-лошия случай орангутан изрожденец. Ей като тоя бачкер, 100% гласува за вас. Няма как да си нормален и незлоблив човек и да искаш двойни данъци, казарми и война с това излизане то НАТО точно в сегашния геополитически контекст.

Тц, начи това били бачкерите, хора работещи нископлатена, неприятна работа. Начи до преди 15 години учителите бяха бачкери - мързелували в младините, прости озлобени хора. Значи сега мед.сестри и много здравни работници са <бачкери> , някои хора работеши по библиотеки,администрации и университети също са <бачкери>.

Аз съм работил като общ строителен работник и индустриално почистване-момче за всичко за около година и нещо и то не в БГ , за мизерни пари. По онова време се наложи ( преди повече от 28 години)

Виждал съм хора преяждаши с Власт, които направо мразят, ненавиждат и злобеят , когато пред тях се случи да застане човек с <независима професия> и дух от който нищо не зависи😀, но пък е свободен от волята на Преяждашите с Власт. Тези злобните дерибеи - <бачкатори> ли са? или са Добре Облечени Простаци........... разправят имало и такива <айтита> добре облечени , но парцалени кукли.........

преди 2 минути, Гражданин написа:

... Интелигентни хора изрожденци не познавам.

И аз не познавам , но ако  някога се появи националистическа и, или родолюбива партия-организация с <гарантиран> независим произход и план за действие, тогава ще има вкл. и аз съм там.

преди 2 минути, laplandetza написа:

Тц, начи това били бачкерите, хора работещи нископлатена, неприятна работа. Начи до преди 15 години учителите бяха бачкери - мързелували в младините, прости озлобени хора. Значи сега мед.сестри и много здравни работници са <бачкери> , някои хора работеши по библиотеки,администрации и университети също са <бачкери>.

Аз съм работил като общ строителен работник и индустриално почистване-момче за всичко за около година и нещо и то не в БГ , за мизерни пари. По онова време се наложи ( преди повече от 28 години)

Виждал съм хора преяждаши с Власт, които направо мразят, ненавиждат и злобеят , когато пред тях се случи да застане човек с <независима професия> и дух от който нищо не зависи😀, но пък е свободен от волята на Преяждашите с Власт. Тези злобните дерибеи - <бачкатори> ли са? или са Добре Облечени Простаци........... разправят имало и такива <айтита> добре облечени , но парцалени кукли.........

Бачкер е състояните на душата. Има и бедни, но почтени хора, които никога няма да гласуват за боклуци изрожденци. Това е партия на декласираните и неграмотни елементи, крайно озлобени срещу имащи и мислещи хора. Затова искат да ни набутат в евразийския мрак, за да може пак да дойдат мутренските времена, да се тричат интелектуалци и да им се настанят в домовете и те да хванат народното кормило пак като едно време в комунистическото средновековие.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Нямам нищо против бачкерите, срамен труд няма, но простите и завистливи изрожденци, ако не са трайно безработни и съвсем декласирани, обикновено са бачкери от описания тип. Интелигентни хора изрожденци не познавам.

Жестока логика :wors:

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Жестока логика :wors:

Добре, дай да видим какво ми е на логиката. Я кажи сега, какво работиш? Да анализираме ситуацията.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Бачкер е състояните на душата. Има и бедни, но почтени хора, които никога няма да гласуват за боклуци изрожденци. Това е партия на декласираните и неграмотни елементи, крайно озлобени срещу имащи и мислещи хора. Затова искат да ни набутат в евразийския мрак, за да може пак да дойдат мутренските времена, да се тричат интелектуалци и да им се настанят в домовете и те да хванат народното кормило пак като едно време в комунистическото средновековие.

Пак комунизма ти виновен. 

Макар и остарял- минало му е времето комунизма е все още много по-прогресивна и  модерна, интелигентна социал.иконом.културна система от сега предлаганото и сега реалното.

Мислиш ли , че една партия със свои ценниости, не бих казал идеология-защото ням да бъде такава, ценности за родолюбиво и  в съответствие с национални интереси и  частично народни интереси развитие и управление на България, та в тази партия ще се съберат предимно <бачкатори> прости и озлобени хора.? Каква обединителна ценностна система или група цели, или пък псевдоидеология е подходяща да обедини уж средна класа полу и интелигентни българи вкл. и айти специалисти  и подобни хора на интелектуалния инжинерен труд.

преди 57 минути, Гражданин написа:

Добре, дай да видим какво ми е на логиката. Я кажи сега, какво работиш? Да анализираме ситуацията.

А, ти какво работиш? Освен професия трол? Поне увеличиха ли ти центове?

Отхвърлен е законопроектът на "Възраждане" за хазарта - Mediapool.bg

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

3 главата ламя, този път в лицето на 

ПППП, ДПС и ГЕРБ

отхвърлиха да няма реклами с хазарт. Сиреч искат денонощно да се рекламира хазарт. Ако може и един билдборд в училището. Докато децата си определят пола, изпафкат едно козче, да заложат и някои друг залог в междучасието. Не може само свара в часа.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Свара

Image_822997_40_0.jpg

Ще отхвърлят и пенсионната надбавка, надбавка или добавка, за да могат поне пенсионерите да посрещат Великден. 100 толкова, колкото е една вечеря на Асен Василев с гаджето му Спецов от НАП.

преди 1 час, Гражданин написа:

Под бачкери разбирай неприятен евтино платен труд, който върви ръка за ръка с мързела в младостта преминал в мизерия в зряла възраст и комплекси, които проправят път към това цялостната нагласа за живота им на тези индивиди да е в това да мразят тези, които не са мързелували в младостта си и сега са си постлали по-добра черга, върху която да си легнат като висок статус в обществото и да не им се налага да точат лиги над чуждото. Като видят тия бачкери някой със заплата от над 2000 лв и съвсем искат да го тричат,  обвиняват НАТО, САЩ и ЕС за мизерията си и даже да не знаят какво е в Русия са "брат за брата" понеже там виждат, че има диктатура и сякаш там има и справедливост, защото куките чупят костите на "всезнайковците" и по принцип бачкерът дето мнго много не се е развил и е нещо като мутричка на ментално ниво, мисли по бандитски в синхрон с мутренската власт. Защо да не се репресират айтита и всякакви други мислетели? Нека ги почупят от бой за дето изкарват повече пари от бачкерите, пада им се като имат време да си играят на компютри по цял ден и да пишат в блогове колко зле е в любимите на бачкерите диктатури па отгоре на всичко западът им плаща космически заплати... На предната страница може да видиш разказа на онзи бачкер доставчик дето влизал в айти офисите по време на ковида, за да достави някакви неща и да се нагледа, че там нямало почти никой и да се пръсне от завист като разбрал как те си стояли вкъщи по цял ден и сякаш с магия без да работят изкарват големи пари, а той през това време за поти. Струвало му се като че никой от тия айтита не работи истинска работа, разглезени били и не си заслужавали парите и за отмъщение за гадния си живот им лепял дъвки по столовете, вратите и бюрата и си изтърквал калните обувки нарочно вътре та да им гадно на айтитата после. Уж така раздавал вселенска справедливост за това, че той е бачкер, а те тарикатчета, които не работят и като свърши един ден ковида някой от тях ще му седне върху дъвката... Та има една поговорка даже "Учи мама, за да не работиш", изпуснеш ли момента да учиш ставаш бачкер и в по-лошия случай орангутан изрожденец. Ей като тоя бачкер, 100% гласува за вас. Няма как да си нормален и незлоблив човек и да искаш двойни данъци, казарми и война с това излизане то НАТО точно в сегашния геополитически контекст.

Език на омразата, неистини, силно поляризирани коментари. С една дума ТРОЛ.

Сбито мнение:

• Коментарът е силно поляризиран и съдържа обобщения, които не са верни.
  • Не е редно да се описват всички бачкери като мързеливи и завистливи.
  • Важно е да се разграничат причините за ниските заплати.
  • Необходимо е да се търсят решения за намаляване на неравенствата.
  • Трябва да се водят дискусии за проблемите на бачкерите без омраза и обобщения.

Допълнителни бележки:

• Не е ясно кой е авторът на коментара и каква е неговата цел.
  • Коментарът може да се разглежда като израз на омраза и разделение.
  • Важно е да се подхожда критично към подобни текстове и да не се приемат за истина.

2.jpg

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

А, ти какво работиш? Освен професия трол? Поне увеличиха ли ти центове?

Отхвърлен е законопроектът на "Възраждане" за хазарта - Mediapool.bg

🇧🇬🇧🇬🇧🇬

3 главата ламя, този път в лицето на 

ПППП, ДПС и ГЕРБ

отхвърлиха да няма реклами с хазарт. Сиреч искат денонощно да се рекламира хазарт. Ако може и един билдборд в училището. Докато децата си определят пола, изпафкат едно козче, да заложат и някои друг залог в междучасието. Не може само свара в часа.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Свара

Image_822997_40_0.jpg

Ще отхвърлят и пенсионната надбавка, надбавка или добавка, за да могат поне пенсионерите да посрещат Великден. 100 толкова, колкото е една вечеря на Асен Василев с гаджето му Спецов от НАП.

Език на омразата, неистини, силно поляризирани коментари. С една дума ТРОЛ.

Сбито мнение:

• Коментарът е силно поляризиран и съдържа обобщения, които не са верни.
  • Не е редно да се описват всички бачкери като мързеливи и завистливи.
  • Важно е да се разграничат причините за ниските заплати.
  • Необходимо е да се търсят решения за намаляване на неравенствата.
  • Трябва да се водят дискусии за проблемите на бачкерите без омраза и обобщения.

Допълнителни бележки:

• Не е ясно кой е авторът на коментара и каква е неговата цел.
  • Коментарът може да се разглежда като израз на омраза и разделение.
  • Важно е да се подхожда критично към подобни текстове и да не се приемат за истина.

2.jpg

Какви са тия чатбот истории? Толкова ли не можеш да свържеш две приказки, че пействаш крадени мнения от чатбота? Иначе ми е ясно, че бачкерите като кенефчии в Германия ще се засегнат, не им е приятно че са се припознали. Не ми е чудно, че гласуват за изрожденци и задължителна казарма, а в същото време седят да чистят екскременти срещу евра в прогнилия запад и не щат тях да ги излови казармата, ако я върнат. Важно им е на бившите им сънародници тук да им е гадно. Я разкажи на аудиторията, как реши да заминеш за Германия и да се "развиваш" там? Как си избра клозетната професия? Що не стана поне боклукчия ами баш с екскременти се реши да се занимаваш и точно в Германия? Разкажи ни и с какво те впечатли борбата на изрожденците?

преди 4 минути, Гражданин написа:

...

Момент, а тея които гласуват за ПП-ДБ какви тЪпаци са, <бачкатори> ? или ай-си-ти олигофрени?😀

преди 16 часа, Гражданин написа:

Доказателства че е партия на бедните Иван даде малко по-нагоре като показа програмата ви и това за увеличаването на данъците, което ти не искаш да коментираш нарочно.

То да са само бедни, как да е. И аз се възприемам за беден. 

Лошото е, че са заклети паразити. Ни от казарма има смисъл, ни от повече данъци. И 100 % да ги направят, пак ще ги окрадат. 

преди 20 минути, IvanKirov написа:

То да са само бедни, как да е. И аз се възприемам за беден. 

Лошото е, че са заклети паразити. Ни от казарма има смисъл, ни от повече данъци. И 100 % да ги направят, пак ще ги окрадат. 

И аз поясних, че като говоря за бедни става въпрос за ония бедняци бачкери, на които животът им е тотален брак. Простите орангутани като оня доставчик в разказа дето го пусна на миналата страница, дето е озлобен, че има хора, които са учили и са си заслужили да работят поне на прилична човешка заплата и на работно място, което ги уважава. Те тоя озлобен нещастник вместо да не е мързелив и да се учи на нещо, иска на другите трудът да се обезцени с високи данъци, за да не им завижда, но и да паразитира върху тях. Да ги прати на казарма, за да им развали живота най-малкото. Че им завижда, че не са като него обезценени в кочината на живота. Ей такава проста, завистлива и озлобена сган няма нищо против депутатите да са прости зарзаватчийки, защото мечтаят държавата и нормалните хора да горят за назидание, че те са се декласирали от живота. Копейка ли е значи не му е щастлив живота. Само гнусяри могат да се радват на излизане от ЕС и НАТО и на задължителни казарми. Плюя им на тая нещастна оркоробска и крадлива сган проста.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Плюя им на тая нещастна оркоробска и крадлива сган проста.

Туй ми хареса!

преди 55 минути, Гражданин написа:

Какви са тия чатбот истории? Толкова ли не можеш да свържеш две приказки, че пействаш крадени мнения от чатбота? Иначе ми е ясно, че бачкерите като кенефчии в Германия ще се засегнат, не им е приятно че са се припознали. Не ми е чудно, че гласуват за изрожденци и задължителна казарма, а в същото време седят да чистят екскременти срещу евра в прогнилия запад и не щат тях да ги излови казармата, ако я върнат. Важно им е на бившите им сънародници тук да им е гадно. Я разкажи на аудиторията, как реши да заминеш за Германия и да се "развиваш" там? Как си избра клозетната професия? Що не стана поне боклукчия ами баш с екскременти се реши да се занимаваш и точно в Германия? Разкажи ни и с какво те впечатли борбата на изрожденците?

Викам си чатбот срещу чатбот. Да премерите сили. Защото ми омръзна да си пиша с чатбот, ако беше човек да ти пиша човешки.

преди 1 час, Гражданин написа:

И аз поясних, че като говоря за бедни става въпрос за ония бедняци бачкери, на които животът им е тотален брак. Простите орангутани като оня доставчик в разказа дето го пусна на миналата страница, дето е озлобен, че има хора, които са учили и са си заслужили да работят поне на прилична човешка заплата и на работно място, което ги уважава. Те тоя озлобен нещастник вместо да не е мързелив и да се учи на нещо, иска на другите трудът да се обезцени с високи данъци, за да не им завижда, но и да паразитира върху тях. Да ги прати на казарма, за да им развали живота най-малкото. Че им завижда, че не са като него обезценени в кочината на живота. Ей такава проста, завистлива и озлобена сган няма нищо против депутатите да са прости зарзаватчийки, защото мечтаят държавата и нормалните хора да горят за назидание, че те са се декласирали от живота. Копейка ли е значи не му е щастлив живота. Само гнусяри могат да се радват на излизане от ЕС и НАТО и на задължителни казарми. Плюя им на тая нещастна оркоробска и крадлива сган проста.

Ей, смотан нервак! Виждаме, че не си пиеш хапчетата, но ти си направо луд за връзване бре! Ти си опасния за обществото! 

Ти си олицетворението на МИЗАНТРОП!!!

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Ей, смотан нервак! Виждаме, че не си пиеш хапчетата, но ти си направо луд за връзване бре! Ти си опасния за обществото! 

Щото не иска да го прибират на места за лишаване от свобода, без да е виновен?

Щото не ще да му вдигат данъците до безкрай, само за да захранват ново крадене?

Луд е тоз дето иска безсмислена казарма, копейките примерно. 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Май ти имаш нужда от спокойствие щом чак вече ме обиждаш и то с главни букви! Да не би да си ти доставчикът от историята в айти офиса? Не ми се зверете на мен, нищо не съм ви направил! Ходете на вожда да се зверите дето стана имотен магнат за 3 години и само едни сандвичи със сирИнИ ви даде за дето ходихте да се зверите по всички тия протести и даже си носихте тор от някъде да хвърляте по Министерски съвет. Всичките ви топ копейки имоти натрупаха, само вие стоите тука да защитавате възраждането им не щото ще заживеете по-добре, а заради надеждата си че хем ще направите живота на нормалните хора скапан, хем тук-таме някой бачкер от вас па може и да се отърка около вожда достатъчно добре, че да го забележе и да го направи следващия зарзаватчия в следващия парламент.

Да ми намерят ЕДИН нормален човек, дето иска да плаща двоен данък. Да намерят един младеж, да е навит да го лишат от свобода, и да го ритат под кръста, в съотношение 5 ман гала срещу него. Тогаз да ни разправят за хапове. 

За хапове е Ивелин, дето иска да изнудва за пари, който не ще гореописаното. За хапове е който иска да прави мизерии на другите, и да очаква да гласуват за него. 

Божилов им го каза. Казармата не е да те научи на нещо. Тя е да имат под ръка няколко десетки хиляди безправни роби, които могат да пратят на война, по всяко време. Тагарев би бил безкрайно доволен, да изпрати с нищо незаслужили тая участ, в чужда война. Да се докара на господарите си. 

Затуй копейките заслужавате нищо друго освен презрение. 

Най-гнусното от цялата работа е, че ще си платят и няма да си пратят безценните чалгарчета, при циг анските банди. Цончовото ще се прави на софийските моми, а бедните деца ще утилизират каквото не е откраднал Ристу. 

Има едно безкрайно безсмислено занимание, казва се 'дневален'. Кибичиш 2 часа мирно, даваш чест на всеки преминал шапкар. После 2 часа чистиш нужници. Това и през нощта също. 

Кому може да е мило и драго това, освен на напикана копейка?

преди 31 минути, IvanKirov написа:

Има едно безкрайно безсмислено занимание, казва се 'дневален'. Кибичиш 2 часа мирно, даваш чест на всеки преминал шапкар. После 2 часа чистиш нужници. Това и през нощта също. 

Кому може да е мило и драго това, освен на напикана копейка?

Възможно ли е да не си разбрал за какво си бил дневалан в казармата бре :eek:

Наряда дневален е за да пазиш оръжейната, спалното, да осигуреш храна за взвода си който да се нахрани след занятия ,сиреч симулация за да знаеш в реална обстановка какво да правиш.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Възможно ли е да не си разбрал за какво си бил дневалан в казармата бре :eek:

Наряда дневален е за да пазиш оръжейната, спалното, да осигуреш храна за взвода си който да се нахрани след занятия ,сиреч симулация за да знаеш в реална обстановка какво да правиш.

Бъркаш с дежурен по рота. 

Дневален кибичи мирно 2 чАса, увиждаха ми се, щото тъпия шапкар има мания да му козируват. Нищо друго, седи и не мърда. Особено неприятно е, караул по се ядва. Ако изключим нощните караули, дори са приятни. И кафе ни носеха в караулното, да си варим. 

Казармата е направена с идеята да ти е гадно, да си наказан, без да си виновен за нещо. 

Ей това искате да връщате, малоумници. Ако е до военна подготовка и аз съм за. Калашник се учи за един ден. 

преди 2 минути, AAUUXX написа:

В какво поделние си служил ? Като си бил дневален къде си стоял ?

ВВС

ОХР рота бях. Кибичих на входа на спалните помещения. В учебния център пак имаше. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

ВВС

ОХР рота бях. Кибичих на входа на спалните помещения. В учебния център пак имаше. 

Наряда ти е бил да охраняваш спалното помещение защо писа по горе ,че е безсмислено занятие ?

току-що, AAUUXX написа:

Наряда ти е бил да охраняваш спалното помещение защо писа по горе ,че е безсмислено занятие ?

Какво да им охраняваш на празни легла, и защо трябва да седя прав и мирно?

Направено е за наказание, за неизвършено престъпление. 

току-що, IvanKirov написа:

Какво да им охраняваш на празни легла, и защо трябва да седя прав и мирно?

Направено е за наказание, за неизвършено престъпление. 

В другите цивилизовани армии как е? Там няма наряди, караули и така нататък.? А пък представителните роти на всякакви страни? Я поогледай в Англия как дават наряд. В шатите, китай, германия, франция и така нататък. В турция как е армията, там сигурно само наказани ходят да служат. Бе ти наред ли си бре? Във всички епохи и всички страни да си войник е чест и слава, съответно си има несгоди и няма нищо общо с "цивилизацията". Факта, че оплюваш всичко "фуражкаджийско" е определимо за психическото ти състояние. Да, след казармата се заклех, че няма да бачкам нищо, свързано с пазене. Да мразех дневалства и наряди, разбрах че не е моето. И за това не съм в полицията или армията . Обаче това не означава , че не уважавам подобен труд и житие. Трудно ми е. Не е моето. Но шапка им свалям на момчетата или чичковците. А ти като не им оценяваш труда си е твой проблем. То ти не оценяваш труда и на всякакви други хора. Мислиш се за елит. Елит ли си?

Я се събуди.

преди 4 минути, Toto2 написа:

В другите цивилизовани армии как е? Там няма наряди, караули и така нататък.? А пък представителните роти на всякакви страни? Я поогледай в Англия как дават наряд. В шатите, китай, германия, франция и така нататък. В турция как е армията, там сигурно само наказани ходят да служат. Бе ти наред ли си бре? Във всички епохи и всички страни да си войник е чест и слава, съответно си има несгоди и няма нищо общо с "цивилизацията". Факта, че оплюваш всичко "фуражкаджийско" е определимо за психическото ти състояние. Да, след казармата се заклех, че няма да бачкам нищо, свързано с пазене. Да мразех дневалства и наряди, разбрах че не е моето. И за това не съм в полицията или армията . Обаче това не означава , че не уважавам подобен труд и житие. Трудно ми е. Не е моето. Но шапка им свалям на момчетата или чичковците. А ти като не им оценяваш труда си е твой проблем. То ти не оценяваш труда и на всякакви други хора. Мислиш се за елит. Елит ли си?

Я се събуди.

Абе който иска да ходи да дава "наряди, караули и така нататък".

В Щатите, Германия и Англия нямат принудително шапкарско РОБСТВО. 

Кво общо имам с тоя, дето доброволно се е набутал там?

И от къв зор Ивелин боклука ще ми иска да се откупувам, баш на него, ако не ми се живее с циг ани?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.