Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Toto2 написа:

В другите цивилизовани армии как е? Там няма наряди, караули и така нататък.? А пък представителните роти на всякакви страни? Я поогледай в Англия как дават наряд. В шатите, китай, германия, франция и така нататък. В турция как е армията, там сигурно само наказани ходят да служат. Бе ти наред ли си бре? Във всички епохи и всички страни да си войник е чест и слава, съответно си има несгоди и няма нищо общо с "цивилизацията". Факта, че оплюваш всичко "фуражкаджийско" е определимо за психическото ти състояние. Да, след казармата се заклех, че няма да бачкам нищо, свързано с пазене. Да мразех дневалства и наряди, разбрах че не е моето. И за това не съм в полицията или армията . Обаче това не означава , че не уважавам подобен труд и житие. Трудно ми е. Не е моето. Но шапка им свалям на момчетата или чичковците. А ти като не им оценяваш труда си е твой проблем. То ти не оценяваш труда и на всякакви други хора. Мислиш се за елит. Елит ли си?

Я се събуди.

Има смисъл от наборна служба само и единственно ако има държава с истинска държавност и  ясно определени и приети от мнозинството Национален Интерес, Стратегия-Доктрина, приети от хората планове за <тактическо действие> за поне петилетка и все пак някаква Национално обвързана Идеология. Държавата може да е мултиетническа, дори ди-три национална, като в термина нация се разбира Гражданите на Държавата. За България е задължително по всякакви некръвопролитни начини да запазим еднонационална държава с полиетническо и полирелигиозно население, но все пак Еднанационална!

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 8 минути, Toto2 написа:

Мислиш се за елит. Елит ли си?

Аз може да съм всякакъв, моя си работа, ама не съм длъжен на бесни шапкари. 

Едно хубаво нещо ни даде "демокрацията", и това е да не ни принуждават повече, да се съобразяваме с шапкарската сган. 7 години от живота си носих уверения, и се съобразявах с тия боклуци. 

Нищо общо нямам с тях, и кво ме занимават?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Абе който иска да ходи да дава "наряди, караули и така нататък".

В Щатите, Германия и Англия нямат принудително шапкарско РОБСТВО. 

Кво общо имам с тоя, дето доброволно се е набутал там?

И от къв зор Ивелин боклука ще ми иска да се откупувам, баш на него, ако не ми се живее с циг ани?

Хахах, в Германия скоро ще имат, в Англия има вероятност поне за задължителен <курс> .

Казармата при наличие на Държавност и ниво на Национално Обединение е полезна за всеки младеж. Няколко месеца, ако щеш дори само 2 месеца са достатъчни за начало............ сетне и още по месец опреснително ...........едни изгубени 4-5 месеца .........са буквално като Стратегическа Инвестиция за бъдеще.

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Едно хубаво нещо ни даде "демокрацията", и това е да не ни принуждават повече, да се съобразяваме с шапкарската сган. 7 години от живота си носих уверения, и се съобразявах с тия боклуци. 

Че кой те занимава точно тебе? Нали си си изпълнил дълга? Внук нямаш че да ходи евентуално . Къв ти е проблема точно на тебе с казуса?

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Не го принуждавали, бе ти къде живееш бе!?,  Нали си чувал за Съдебната система и отвличането на хора................... при демокрацията гниех по арести по -дълго от колкото ти си бил в <казармата>

преди 2 минути, laplandetza написа:

Хахах, в Германия скоро ще имат, в Англия има вероятност поне за задължителен <курс> .

Казармата при наличие на Държавност и ниво на Национално Обединение е полезна за всеки младеж. Няколко месеца, ако щеш дори само 2 месеца са достатъчни за начало............ сетне и още по месец опреснително ...........едни изгубени 4-5 месеца .........са буквално като Стратегическа Инвестиция за бъдеще.

Аз колко още пъти да ти напиша, че нямам против военно обучение, курс дето му каза. Много съм ОК за това. 

В казармата на нищо не ни учиха, беше направена с идеята да живея в НЕЧОВЕШКА мизерия, и да се съобразявам с озверени циг ани. 

Затуй ще плюя копейките, и който друг заприказва за таз простотия неземна. 

Доживях лапландеца да бие канчето на иванчо. Чудо невиждано.

Че кой те занимава точно тебе? Нали си си изпълнил дълга? Внук нямаш че да ходи евентуално . Къв ти е проблема точно на тебе с казуса?

Дълг нямам към тия боклуци, замъкнаха ме, щото иначе дисцип. 

Пиша ги тез работи, да не се подлъгват младите, да гласуват за такава простотия. Щото си мислят, че ще ги учат да стрелят, окопават и подобни бойни умения. 

Ще ги учат да гладуват, да ядат боклуци, да ходят некъпани и мизерни. Да са постоянно унижавани, и понякога пребивани. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Доживях лапландеца да бие канчето на иванчо. Чудо невиждано.

Хахах, аз пикая върху прости-утката копейкин и проекта израждане обладан и овладян от кръговете зад които отново е Посолството.  

Като изключим тамагоито аватар израждане, ако слушаме само какво <говори> лидерството там - в огромния процент Подкрепям и дори съм работил за някои от нещата. Аз съм нещо като <български националист> макар да не съм българин и не съм християнин, не съм консерватор, не съм десен, а напротив, аз съм ултраинтернационалист и глобалист в нормалния смисъл на думата.

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Дълг нямам към тия боклуци, замъкнаха ме, щото иначе дисцип. 

Пиша ги тез работи, да не се подлъгват младите, да гласуват за такава простотия. Щото си мислят, че ще ги учат да стрелят, окопават и подобни бойни умения. 

Ще ги учат да гладуват, да ядат боклуци, да ходят некъпани и мизерни. Да са постоянно унижавани, и понякога пребивани. 

Да бе, няма ли да ги учат да стрелят. къде си служил? При нас се стреляше............. и стреляше, особенно като в досието ти пише , че имаш подготовка в <спортно при военните> и сетне спортна стрелба и пр. от още първи клас-както му е думата. Интоксикирах се от изгорелите газове и смаските при стрелби , чистене на оръжие и пр.

да бие канчето на иван

Канчето ви набихме на изборите. Ся Дренчев както се разприказва, още ще ви се свие лумпеноидната маса. Приказва от кухнята, туй дето го приказва и Гунчева. Само малоумник няма да се вслуша. 

large_0180.jpg.a3bd22a168b501c52000c028a4283dbf.jpglarge.(6).jpg.02a11c178fa517fb77221b52e2fb81ba.jpglarge.(3).jpg.77ebb91400d13a81cd85dea06c5f724c.jpglarge.ww(6).jpg.9785735e33f55175b83f053c2fdfec4c.jpglarge.ww(26).jpg.04a8a1b0c5fc7423d7c2aac4ef012c43.jpglarge.(8).jpg.3f56c44639cb6d879250b9bb6df1738e.jpglarge.fff(8).jpg.b15beb08a675f8dddef1ef8ebe767632.jpglarge.111(6).jpg.668ebc0560334fb650cd7137f2c42765.jpglarge.666(6).jpg.7b108617c39bfecb73b319996c6a311c.jpglarge.666(13).jpg.8932ed10dc72c34464c9331ac4ea3112.jpglarge.7777(34).jpg.a54f39a6c3254e08c384bf12ec828b6a.jpglarge.11112222(4).jpg.ebde5ad9d593c2d608f4b92057628027.jpglarge.11112222(13).jpg.2945801b34e3d92e8caabdb87dba6ec7.jpg

преди 5 минути, laplandetza написа:

Да бе, няма ли да ги учат да стрелят. къде си служил? При нас се стреляше............. и стреляше, особенно като в досието ти пише , че имаш подготовка в <спортно при военните> и сетне спортна стрелба и пр. от още първи клас-както му е думата. Интоксикирах се от изгорелите газове и смаските при стрелби , чистене на оръжие и пр.

Ми ОХР ти казах, на действащо летище. 2-3 стрелби имахме, за цялата служба, по 12 патрона на стрелба. 3 пъти като дръпнеш кратки откоси, и стрелбата приключи. И едни стихчета ритуали имаше, боен празен готов за проверка, нещо такова. Тъпня. 

И ЕДНА учебна граната. Туй ми беше обучението. Завършили инженери ни набутаха по най-тъпите роти, а камионите няма кой да поправи. 

Военно малоумие. 

Айде, иванчо пак откачи. Набили сте , кои сте вие? Негласуващите? Отнесените от вихъра? Развесели ме.

Ти спомнили си как оплюваше баш Дренчев, как щял да те стреля с пищова и ква гад капиталистическа е, па сега ти стана пръв приятел? Забавен си с глупоста си.

преди 3 минути, Toto2 написа:

Ти спомнили си как оплюваше баш Дренчев, как щял да те стреля с пищова и ква гад капиталистическа е, па сега ти стана пръв приятел? Забавен си с глупоста си.

Не съм му приятел отде го измисли? Шапкар по дефолт няма как да ми е приятел, въпреки смекчаващото обстоятелство, че е пилот. 

Всъщност шапкарите след наборното робство не ги мразя толкоз, поне не ни се бъркат в живота. 

Мразя Ристувците, дето щели да ме изправят до стената, и с макаровия. То си мисли, че цял живот съм им длъжен, баш на тях. Паразит по рождение, и наследство.

преди 23 минути, laplandetza написа:

Не го принуждавали, бе ти къде живееш бе!?,  Нали си чувал за Съдебната система и отвличането на хора................... при демокрацията гниех по арести по -дълго от колкото ти си бил в <казармата>

Аз кво общо имам с тебе, и що и мене трябва да лишават от свобода, без да съм виновен с нещо?

преди 4 минути, IvanKirov написа:

Не съм му приятел отде го измисли? Шапкар по дефолт няма как да ми е приятел, въпреки смекчаващото обстоятелство, че е пилот. 

Всъщност шапкарите след наборното робство не ги мразя толкоз, поне не ни се бъркат в живота. 

Мразя Ристувците, дето щели да ме изправят до стената, и с макаровия. То си мисли, че цял живот съм им длъжен, баш на тях. Паразит по рождение, и наследство.

Аз кво общо имам с тебе, и що и мене трябва да лишават от свобода, без да съм виновен с нещо?

Я се оправяйте с лапландеца, на един акъл сте в омразата си към Възраждане и един към друг. Ще си напукам пуканки.

Я се оправяйте с лапландеца, на един акъл сте в омразата си към Възраждане и един към друг. Ще си напукам пуканки.

Темата е за фюрер ви, не е за лапландеца. 

Кога ще дадеш пример, да пратиш сина си при шапкарите? Да не си гледа живота и семейството, ами да яде убийствено вредна храна, и да живее като прасе. 

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Темата е за фюрер ви, не е за лапландеца. 

Кога ще дадеш пример, да пратиш сина си при шапкарите? Да не си гледа живота и семейството, ами да яде убийствено вредна храна, и да живее като прасе. 

На барабанчик като тебе ка кда обясня и да разбереш? Че на човек на 30 години няма как да го пращам където и да е. Негова си работа да отива където и да е. Днес нали няма наборна служба? Има професионална армия. Знаеш ли? Е, човека е решил да се развива в ИТ сектора. Заради мен и личния ми пример. Не обича да ръчка мотори. Решил е да коди. На мен ми беше хоби, на него му е професия. Когато можех да го пращам някъде, казарма нямаше. И сега няма. Ако имаше, щеше да отиде и да си изкара дълга, но нямаше такава опция. Така че се запри с тъпия въпрос дали бих пратил сина при шапкарите или що не съм го пратил. Бих го пратил ако го призове родината, но родината така и не призовава когото и да е от много години. Нещо неясно? Ще задаваш ли тъпо тъпия въпрос отново и отново, въпреки че ти е отговорено няколко пъти? Трябва ли да ти показвам скриншотове отново и отново, или да чукам клавишите отново и отново и да ти повтарям като на барабанчик едно и също и ти да не разбираш или да се правиш че не си разбрал? 

преди 20 минути, IvanKirov написа:

...

И аз не бях виновен, но в България е без значение , отиваш в кауша и толкова! Съди сетне в Страсбург, при арменския поп ............. или както аз направих, взех си адвокат Макаров завършил глухонемия щридически факултет..................... действа безотказно ........все пак има Справедливост😀

преди 21 минути, Toto2 написа:

Да ти е сладко!😀

преди 45 минути, Toto2 написа:

На барабанчик като тебе ка кда обясня и да разбереш? Че на човек на 30 години няма как да го пращам където и да е. Негова си работа да отива където и да е. Днес нали няма наборна служба? Има професионална армия. Знаеш ли? Е, човека е решил да се развива в ИТ сектора. Заради мен и личния ми пример. Не обича да ръчка мотори. Решил е да коди. На мен ми беше хоби, на него му е професия. Когато можех да го пращам някъде, казарма нямаше. И сега няма. Ако имаше, щеше да отиде и да си изкара дълга, но нямаше такава опция. Така че се запри с тъпия въпрос дали бих пратил сина при шапкарите или що не съм го пратил. Бих го пратил ако го призове родината, но родината така и не призовава когото и да е от много години. Нещо неясно? Ще задаваш ли тъпо тъпия въпрос отново и отново, въпреки че ти е отговорено няколко пъти? Трябва ли да ти показвам скриншотове отново и отново, или да чукам клавишите отново и отново и да ти повтарям като на барабанчик едно и също и ти да не разбираш или да се правиш че не си разбрал? 

Ми нали радетели за шапкарска повинност, дай личен пример?

И не лъжи, че казарма нямало, има много хиляден недокомплект, за профи войници. Хем ще получава все НЯКАКВА заплата, не като 15 лева подигравка по мое време. И лека служба, не отчайващата мизерия и гавра, като на наборниците. 

Що бе двуличници, искате да натрапвате на чуждите деца, нещо, дето го не щете за вашите. Нали за хубаво го правите, па дайте пример! Дренчев дори не си изкара договора към военните, дето сам го е подписвал, не като мойта клетва. По заповед.

Само се оправдавате, не било задължително, ама искате да го правите задължително. 

Що бе мерзавци?

Че и нагъл, барабанчик ми вика. Аз ли бе, натрапвам тия простотии, аз ли искам рекет ако не им се живее като прасета?

На пикливите баби трябва да им се забрани да гласуват. Как може тоз добитък дето не е служил, да дава мнение друг да го дърпат в мизерията нечовешка?

Колко ще е откупа да се откачиш от тая сган, дето ѝ викате дълг към родина? Питай го на следващото сборище!

преди 8 минути, IvanKirov написа:

Ми нали радетели за шапкарска повинност, дай личен пример?

И не лъжи, че казарма нямало, има много хиляден недокомплект, за профи войници. Хем ще получава все НЯКАКВА заплата, не като 15 лева подигравка по мое време. И лека служба, не отчайващата мизерия и гавра, като на наборниците. 

Що бе двуличници, искате да натрапвате на чуждите деца, нещо, дето го не щете за вашите. Нали за хубаво го правите, па дайте пример! Дренчев дори не си изкара договора към военните, дето сам го е подписвал, не като мойта клетва. По заповед.

Само се оправдавате, не било задължително, ама искате да го правите задължително. 

Що бе мерзавци?

Че и нагъл, барабанчик ми вика. Аз ли бе, натрапвам тия простотии, аз ли искам рекет ако не им се живее като прасета?

На пикливите баби трябва да им се забрани да гласуват. Как може тоз добитък дето не е служил, да дава мнение друг да го дърпат в мизерията нечовешка?

Колко ще е откупа да се откачиш от тая сган, дето ѝ викате дълг към родина? Питай го на следващото сборище!

Рупам пуканки и оставям на другите да ти преценят акъла. П:равиш ли разлика между професия войник и наборна служба? Явно не. Или си тотален лицемер, или тотален барабанчик.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Рупам пуканки и оставям на другите да ти преценят акъла. П:равиш ли разлика между професия войник и наборна служба? Явно не. Или си тотален лицемер, или тотален барабанчик.

Ми правя, едниният е по желание, на лека служба, и все пак някак заплатена.

Ние бяхме затворници в каторга. Разликата е огромна. 

Да четат тука младите, Филипов вече не може да трие, какво ги чака ако добарате власт. Или 50 хилки откуп, или под радара да му докарат левкимия, или рак от азбестовите одеала в пожарното. 

Замислял ли си се, отнеха ти ВСИЧКИ Конституционни права, дори личната карта. 

Конституцията не важи за тебе, не си гражданин на Републиката, ами без вина затворен, полагаш безплатен труд без почивен ден. Добитъкът е по-добре, от наборника. 

Ми правя, едниният е по желание, на лека служба, и все пак някак заплатена.

Ние бяхме затворници в каторга. Разликата е огромна. 

Да четат тука младите, Филипов вече не може да трие, какво ги чака ако добарате власт. Или 50 хилки откуп, или под радара да му докарат левкимия, или рак от азбестовите одеала в пожарното. 

Ми като правиш, що задаваш въпросният барабанчиски въпрос? Днес има ли наборна служба?

Ми като правиш, що задаваш въпросният барабанчиски въпрос? Днес има ли наборна служба?

Нали искате да я връщате тая каторга, как очакваш нормален човек да гласува за това? 

току-що, IvanKirov написа:

Нали искате да я връщате тая каторга, как очакваш нормален човек да гласува за това? 

Нещо си в заблуждение. Не само ние искаме това. И германците искат. И в целия ЕС почват да искат това. Щото американците им писна да ни пазят и искат ние да си се пазим. Францията като се е напетелчила и иска да се праи на наполеонова и тя ще скача да воюва. Та така...Службата за родината не е соц измислица. Ма кво да ти обяснявам на умствен и исторически инвалид като тебе, няма смисъл.

преди 9 минути, Toto2 написа:

Нещо си в заблуждение. Не само ние искаме това. И германците искат. И в целия ЕС почват да искат това. Щото американците им писна да ни пазят и искат ние да си се пазим. Францията като се е напетелчила и иска да се праи на наполеонова и тя ще скача да воюва. Та така...Службата за родината не е соц измислица. Ма кво да ти обяснявам на умствен и исторически инвалид като тебе, няма смисъл.

Айде пак оправдания като ученичка от прогимназия. 

Казармата няма общо с военно обучение, инвалид си ти. 

И нормален човек няма да гласува за някой, дето се оправдава. Ама и те другите...

За кво сте ни, като сте като другите?

Казармата на нищо не ме научи, инвалидите сте вие. Напиканите бабишкери, и бойните дедки. 

Айде пак оправдания като ученичка от прогимназия. 

Казармата няма общо с военно обучение, инвалид си ти. 

И нормален човек няма да гласува за някой, дето се оправдава. Ама и те другите...

За кво сте ни, като сте като другите?

Казармата на нищо не ме научи, инвалидите сте вие. Напиканите бабишкери, и бойните дедки. 

Немците обмислят нещо като <казарма> подобно на казармата при нас във Финландия. За 6 или 4 месеца, а ако има достатъчно обюеств. и политическа подкрепа за близо година!

Казах ти, при нас има казарма- филнландска казарма и там се стои прав на пост, стреля сее, бягане, а някои по желание минават и много сериозна подготовка от рода на форсиране на река през зимата! с пълно бойно да газиш до гърди в разбития от машините лед и вода, спане на леки палатки в гората при минус 25 и сам си набираш дърва за огъня и т.н.т.

преди 50 минути, Toto2 написа:

Никой не иска да връща никакви казарми, само вие искате каторги за чуждите синове, а не щете да си пратите децата лично там. Само нещастници могат това да искат. Да затварят млади момчета в каторга надалеч от родителите си на другия край на България, за да ги ритат мангали в бъбреците, защото са млади и бели момчета. Вие сте пълни фашисти с вашите идеи и трябва да направят престъпно това, че облъчвате деца и им обяснявате за казармата с романтични приказки. Само така си обяснявам как може деца да искат да ходят на казарма, като ги е излъгал някой гнусяр дето им раздава тениските с лъвчета. Гледам по-тъпичките момчета, просто си им личи че са такива, ви се връзват и ходят с противните ви тениски. Попиват явно от фашистките ви идеи. Някой им обяснява, че трябва да служат на рОдината, а тая тъпотия казармата точно в нашата рОдина е социалистическа простотия, за да правят хората еднакво тъпи по калъп. Гавра и гнусотия. Само прост човек може да се радва на гаврите в казармата. По това което съм чел и гледал, казармата не е да те учи ни на любов, ни на история, а да си покорен роб, ако трябва и на месомелачка да те изпратят, а гнусярите като тоя с лилавите венци и онзи цомчо няма никога да си пратят чалгарчетата да спят с мангалите. Дори ти няма да си пратиш сина, викаш бил 30 годишен... Що не даваш пример? Нали знаеш, че който не дава личен пример па ламти другите как трябвало да изпълняват дълг е пълен нещастник? Дьонмето там с френския секс паспорт кво викаше и той, дълг сме имали ама той вече бил дърт за да служи, ти същото викаш "ма той моя син е дърт", а дьномето дето чисти клозети и ви е мажоретка и той иска тук да има казарма, била полезна, само дето нямало да се връща, не било го засягало вече. Ако мислиш, че някой ще ви пази с цената на месото си, при една евентуална война, много се лъжеш. Това не ти е България от Балканската война, никой нормален пет пари не дава да ви пази тия дето ще си откупите децата и дето искате да ни измъкнете от НАТО и ЕС, за да правите геополитически минeти на Путин и Ердоган. Опасни сте, вредна секта от оскотяли орангутани, плюя ви и че сте крадливи и лицемери. Ще си пратите ли чалгарчетата на казарма, а? Или да измрат във война? Не мисля...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.