Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Казармата НЕ е военна подготовка, шизофреник!

Хахах, баш си е военна подготовка.  Военното обучение Не е военна подготовка!, нали осъзнаваш разликата? Едно е да те пременят в дрешки и малко строева, стреляне и пр., теория и т.нт. както е при Военно Обучение, друго е в Казарма да те поставят подСтрес като в реална армейска подготовка, истинска армейска част и истинско напрежение, стрес, даже и насилие, истинско противопоставяне мъж срещу мъж с всички последствия от това и т.н.т.

Аз не съм за Казарма, по0дкрепям Военно Обучение, няма казарма за няколко месеца, просто не е възможно , но за 3- 6 месеца един <лагер-военно обучение> е  постижим.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

току-що, laplandetza написа:

Хахах, баш си е военна подготовка.  Военното обучение Не е военна подготовка!, нали осъзнаваш разликата? Едно е да те пременят в дрешки и малко строева, стреляне и пр., теория и т.нт. както е при Военно Обучение, друго е в Казарма да те поставят подСтрес като в реална армейска подготовка, истинска армейска част и истинско напрежение, стрес, даже и насилие, истинско противопоставяне мъж срещу мъж с всички последствия от това и т.н.т.

Не си служил, а, шизо побъркан?

Първо се представи с българско име, после викаш турчин си, после деца имал, после престъпник бил...

Гледал си по картинки казарма, като нужникарчето тука, и даскалчето на брикетчета. 

Не си служил, а, шизо побъркан?

Първо се представи с българско име, после викаш турчин си, после деца имал, после престъпник бил...

Гледал си по картинки казарма, като нужникарчето тука, и даскалчето на брикетчета. 

Кво ти става, подпали моторетката?😁Не съм бил в казарма викаш?, хахахах.....<турчин съм>, айде не турчин, мюсюлманин или какти там му казвате , после станах и християнин и т.н.т., имам си <колекция> от имена. Къв ти е проблема с военните , не те разбирам? Минало-свършено , децата ти не те ли питат за <казармата>?

преди 1 минута, laplandetza написа:

Кво ти става, подпали моторетката?😁Не съм бил в казарма викаш?, хахахах.....<турчин съм>, айде не турчин, мюсюлманин или какти там му казвате , после станах и християнин и т.н.т., имам си <колекция> от имена. Къв ти е проблема с военните , не те разбирам? Минало-свършено , децата ти не те ли питат за <казармата>?

Mного дразнещ стил имаш на писане. 

Прощавай, малко съм объркал. Първо се представи с българско име, после с турско. 

Казваш, обратно било. Както кажеш!

Още колко имена имаш в колекцията ти, шизофреник?

Менте отсякъде!

преди 5 минути, IvanKirov написа:

Mного дразнещ стил имаш на писане. 

Прощавай, малко съм объркал. Първо се представи с българско име, после с турско. 

Казваш, обратно било. Както кажеш!

Още колко имена имаш в колекцията ти, шизофреник?

Менте отсякъде!

Хахах, имам три имена през живота си, в бг - паспорт съм с <турското> , финландския паспорт съм със <християнското> имах и турски паспорт- макар само един от родителите да говори турски, и аз да не го знам на ниво, наложи се да <унищожа> паспортаи гражданство .има и още..............., стига ти толкова.  Да, нешо като <житейски шизофреник>, съдба.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Хахах, имам три имена през живота си, в бг - паспорт съм с <турското> , финландския паспорт съм със <християнското> имах и турски паспорт- макар само един от родителите да говори турски, и аз да не го знам на ниво, наложи се да <унищожа> паспортаи гражданство .има и още..............., стига ти толкова.  Да, нешо като <житейски шизофреник>, съдба.

Тегаво ми е да ти чета лайната, не ми пиши повече, спирам да го чета!

спирам да го чета

Остава и ти да спреш да пишеш и всичко ще си дойде на мястото. В противен случай ще трябва да си направите по още няколко профила с гражданчето и сами да си се псувате и оплаквате. Два боклука останаха, ама най-миризливите...

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Остава и ти да спреш да пишеш и всичко ще си дойде на мястото. В противен случай ще трябва да си направите по още няколко профила с гражданчето и сами да си се псувате и оплаквате. Два боклука останаха, ама най-миризливите...

С един профил пиша, копейке паразитна. 

Ама много ли ти е трудно да проумееш, че мразя 9,5 г. соц тегобите? Дето искате да ни ги връщате. Щото сте некадърни за свободния пазар!

Ама много ли искаш да спра да пиша?

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Тегаво ми е да ти чета лайната, не ми пиши повече, спирам да го чета!

Хахах, не ми пука , че не си искал да четеш, щом си тука ще траеш, това е положението😀

...Щото сте некадърни за свободния пазар!

Шшш, алоу, аз не съм прости-тка че да съм на свободния пазар. Не съм търговец и нито копувам , нито продавам.

преди 51 минути, laplandetza написа:

Тото, имаш ли директна връзка с ръководството? Предложи им да си изготвят една представителна кратка програма с конкретни намерения за действие, казвам конкретни, може и да са малки прости неща , но конкретни. Програмка от един лист, не повече. Реални изпълними неща. Ако на тази програма, лидера Костадинов се подпише, гласувам за Възраждане заедно с поне още 10 на човека.Не се иска много, само това, програма и подпис на Костадинов .

Каква е позицията на Възраждане относно българската позиция в ООН , 

https://glasove.com/novini/balgariya-glasuva-protiv-rezolyutsiyata-na-oon-za-podvezhdaneto-na-izrael-pod-otgovornost-za-voenni-prestapleniya#google_vignette

На страницата им може да прочетеш програмата  :)

преди 2 минути, IvanKirov написа:

ДА, това ще като да си отвориш прозореца след като цяла вечер си п*рдял в стаята си!

А това какво ТИ мразиш го има във всеки от 99999999999-ти поста, и ако не си с деменция, би трябвало да го помниш, защото нормален човек няма да се повтаря както ти го правиш.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

На страницата им може да прочетеш програмата  :)

Знам я програмата. Друго желая, а и тактически ще е много полезно за партията.  Един лост с планирани конкретни малки , реални и не трудни цели. Малък брой, малки неща, прикачени към Програмата и другите партийни документи. 

Лично аз помолвам Тото , а и другия партиен функционер-Филипов, дано чете, да предложата на Коцето, искам това листче подписано саморъчно с името на Костадинов, неговия подпис. Друго не ми трябва.

преди 2 минути, laplandetza написа:

Знам я програмата. Друго желая, а и тактически ще е много полезно за партията.  Един лост с планирани конкретни малки , реални и не трудни цели. Малък брой, малки неща, прикачени към Програмата и другите партийни документи. 

Лично аз помолвам Тото , а и другия партиен функционер-Филипов, дано чете, да предложата на Коцето, искам това листче подписано саморъчно с името на Костадинов, неговия подпис. Друго не ми трябва.

Ако в програмата им не си намерил което търсиш ,което да те привлече като симптаизант ,защо мислиш че това ще се случи ако нещо е написано на листче ?

току-що, AAUUXX написа:

Ако в програмата им не си намерил което търсиш ,което да те привлече като симптаизант ,защо мислиш че това ще се случи ако нещо е написано на листче ?

В политиката , но не в България се прави така. Програма и пр. са прекалено <обширни документи> и са <сложни>, няма и конкретика. Изпечения западен политик-мошенник знае, че трябва и да даде Конкретна жертва от себе си. В САЩ е традиция да дойде при тебе кандидата и да си поговорите. Той има точно готово едно листче с Конкретни прости малки <задачи>, проблеми , които се <задължава> да реши. Пред теб саморъчно си пише името и се подписва, давати лисето, а е възможно в разговора да напише, впише конкретно твой <кахър> с който той може да се заеме. Време е и Възраждане да действат интелигентно.

Искам си Листчето с името и подписа на Костадинов, само тогава гласуване за него.

В калдата се развихрила цензура. Заключиха една от темите, сериозна тема с възможно последствия. 

Иде май месец и ще има  събрание на правителствените представителства за СЗО - антипандемичния пакт. Много важно събитие и позицията на България не е известна. Какво ще направи Възраждане по въпроса, малко остана , а не се говори, не се обсъжда, това събитие за българите може да се окаже по-важно от идващите парламентарни избори.

преди 1 час, laplandetza написа:

В политиката , но не в България се прави така. Програма и пр. са прекалено <обширни документи> и са <сложни>, няма и конкретика. Изпечения западен политик-мошенник знае, че трябва и да даде Конкретна жертва от себе си. В САЩ е традиция да дойде при тебе кандидата и да си поговорите. Той има точно готово едно листче с Конкретни прости малки <задачи>, проблеми , които се <задължава> да реши. Пред теб саморъчно си пише името и се подписва, давати лисето, а е възможно в разговора да напише, впише конкретно твой <кахър> с който той може да се заеме. Време е и Възраждане да действат интелигентно.

Искам си Листчето с името и подписа на Костадинов, само тогава гласуване за него.

В калдата се развихрила цензура. Заключиха една от темите, сериозна тема с възможно последствия. 

Иде май месец и ще има  събрание на правителствените представителства за СЗО - антипандемичния пакт. Много важно събитие и позицията на България не е известна. Какво ще направи Възраждане по въпроса, малко остана , а не се говори, не се обсъжда, това събитие за българите може да се окаже по-важно от идващите парламентарни избори.

Драги ми лапландецо. Не мисля да ти съдействам по никакъв начин. По няколко причини. Много ми приличаш на тия откачалки с кемтрейлсите или там на едни други откачалки бяло братство примерно. Като си толкоз заинтересован, намираш си там дет си организация на Възраждане и си питаш и спориш и квото там ще правиш. А и телефона на Коце можеш да си намериш и да си контактуваш директно с него. Или си правиш местна организация на Възраждане и той ще дойде на крака.

преди 41 минути, Toto2 написа:

Или си правиш местна организация на Възраждане и той ще дойде на крака.

Разбира се, че нови глупаци в сектата никога не са излишни. 

Хахахаха, че тая смръдла от Господари на сеира (Фондация: америка за България), сама си призна, че са пускали тролове в групите на Възраждане, има го на видео, как лъжеше нагло и когато Костадин и отвърна, че ще се видят в съда за клеветничество, смръдлата щеше да се разплаче и започна да вика, че не е казвала такова нещо. Кълвете шаранчета, кълвете, толкова ви е капацитета!

преди 16 минути, arcovk написа:

Хахахаха, че тая смръдла от Господари на сеира (Фондация: америка за България), сама си призна, че са пускали тролове в групите на Възраждане, има го на видео, как лъжеше нагло и когато Костадин и отвърна, че ще се видят в съда за клеветничество, смръдлата щеше да се разплаче и започна да вика, че не е казвала такова нещо. Кълвете шаранчета, кълвете!

Кога бе?!? Хахах, кой се е уплашил, че ще се видят в съда за коментари? :lol6:

Много сте жалки троловете на тая простотия наречена израждане, защото сте едни декласирани елементи, които са толкова тъпи, че даже и безплатно правят вакуум на големия тарикат с лилавите венци. :lol6:

Шаранчета били ама ви е страх какво мислят шаранчетата, сигурно спите на клавиатурите да не изпуснете поръченията на ПР-ката, я за някое пликче с продукти, или я за мечтата, че я има евентуалната възможност да сте следващата зарзаватчийка в парламента.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Кога бе?!? Хахах, кой се е уплашил, че ще се видят в съда за коментари? :lol6:

Много сте жалки троловете на тая простотия наречена израждане, защото сте едни декласирани елемени, които са толкова тъпи, че даже и безплатно правят вакуум на големия тарикат с лилавите венци. :lol6:

Шаранчета били ама ви е страх какво мислят шаранчетата, сигурно спите на клавиатурите да не изпуснете поръченията на ПР-ката, я за някое пликче с продукти, или я за мечтата, че я има евентуалната възможност да сте следващата зарзаватчийка в парламента.

В репортаж, не за коментари, щеше да ревне това дебелото същество и взе да заеква. Направи я на 5 стотинки!

преди 3 минути, arcovk написа:

В репортаж, не за коментари, щеше да ревне това дебелото същество и взе да заеква. Направи я на 5 стотинки!

И къде е репортажа? И колко тежиш?

преди 12 минути, Гражданин написа:

И къде е репортажа? И колко тежиш?

Намери си го сам, нали сте много информирани и знаете всичко, и да ще го обиждам това същество, защото заслужава, като взима пари за пропаганда.

Capture.JPG

преди 21 минути, Гражданин написа:

Много сте жалки троловете на тая простотия наречена израждане, защото сте едни декласирани елементи, които са толкова тъпи,

A ти си от умните тролове, така ли?

Capture.JPG

преди 26 минути, arcovk написа:

Намери си го сам, нали сте много информирани и знаете всичко, и да ще го обиждам това същество, защото заслужава, като взима пари за пропаганда.

А защо ти не го дадеш вместо да слагаш евтини манипулации със скрийншотове от видеа, които явно не съществуват, за да не ги дадеш? Предизвиквам те! Дай линка към видеото! Аз така ли ви казвам "намерете си го сами"? Имам ли линк към видео - давам го! Колко си смотан само, тотална излагация за пликче с продукти. Живото доказателство за истината, че имате трол операции.  :lol6:

преди 26 минути, arcovk написа:

A ти си от умните тролове, така ли?

От умните съм разбира се. Виж как веднага те хванах, че си изгладняла копейка, която няма доказателства, представя фалшификати скрийншотове, но лъже като дърт ром, което е в ущърб на организацията ви разбира се. Не бих се учудил сега като ПР-ката види какви си ги надробил да те уволни. А горното си го скрийншотвам, за да може да не си го изтриеш по случайност. Така има доказателства за манипулацията ти за вадене на скрийншотове без съществуващи клипове. ;) 

Ама че сте тъпи! :lol6:

@Гражданин

Да, всичко неудобно е фалшиво, нямаше какво да кажеш и взе да обиждаш, типично за тролски профил като твоя. Не виждам смисъл да го публикувам, ти не приемаш никакви факти, които са в полза на Възраждане, ако беше нещо против тях, щеше да се кефиш на снимките и да слагаш палчета, като на меметата на иванчо, тролче си ти, ако напиша някаква измишльотина във фейса или където и да е било срещу Възраждане, ти и иванчо, ще сте първите дето ще клъвнат и ще повтарят като папагалчета, ще си поствате мемета и ще си го слагате ( за палчето става въпрос). 

преди 28 минути, arcovk написа:

Да, всичко неудобно е фалшиво, нямаше какво да кажеш и взе да обиждаш, типично за тролски профил като твоя. Не виждам смисъл да го публикувам, ти не приемаш никакви факти, които са в полза на Възраждане, ако беше нещо против тях, щеше да се кефиш на снимките и да слагаш палчета, като на меметата на иванчо, тролче си ти, ако напиша някаква измишльотина във фейса или където и да е било срещу Възраждане, ти и иванчо, ще сте първите дето ще клъвнат и ще повтарят като папагалчета, ще си поствате мемета и ще си го слагате ( за палчето става въпрос). 

Защо не даваш линк към клипа?:lol6:

Ще станеш и ти като @royalpiggy за смях, един вашите е, обясняваше как писал до Дойде Веле, за да ме обори и го помолих за скрийншот, дълго време се оправдаваше, че е зает и сега не можел да скрийншотне писмото си до Дойче Веле, а накрая спря да се обажда по темите и да комуникира кохерентно като го питах по тематата, а и не искаше! Не искаше да представя фалшификати. Не искаш и ти, тролче! Тоест и ти така, току-що доказа че всичко за трол мрежата ви е самата истина!

преди 12 минути, arcovk написа:

@Гражданин

Запазена марка му е, не знам защо изобщо се хабиш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.