Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Нищо не чакам отдавна. Така и не се престрашихте с Иванка да си кажете за кои викате и вашето финансиране от къде е!

Не викам за когото и да е. 

Мога да съжалявам такива като тебе, и копейките изобщо. Да нямаш гражданска позиция, и да трябва някой да ти плаща, за такава. 

И не може да си представиш, че по лично убеждение ненавиждам мизериите, дето копейките ги искате, ама да не е за вас лично. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, IvanKirov написа:

Не викам за когото и да е. 

Мога да съжалявам такива като тебе, и копейките изобщо. Да нямаш гражданска позиция, и да трябва някой да ти плаща, за такава. 

И не може да си представиш, че по лично убеждение ненавиждам мизериите, дето копейките ги искате, ама да не е за вас лично. 

Каква мизерия? Аз лично не виждам никаква мизерия.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Нищо не чакам отдавна. Така и не се престрашихте с Иванка да си кажете за кои викате и вашето финансиране от къде е!

Смятай се какъв си щом смяташ, че единствения мотив да не ви харесва човек е финансиране. А теб финансира ли те някой в такъв случай?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Фондация „Джендър проект в България“ /ДПБ/ е застъпническа група от експерти, която работи за постигане де юре и де факто на равнопоставеност на жените и мъжете във всички сфери на личния и обществения живот в България, Европа и в глобален мащаб. Регистрирана е през май 1995 г.

Хихи, искам жените да СЛУЖАТ принудително, като мен. 

Искам повече жени по строежите, кофражистки, общи работнички, такива неща. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Каква мизерия? Аз лично не виждам никаква мизерия.

Де ще видиш мизерия бе дьонменце, като ни си служил ни данъци плащаш при нас!

преди 9 минути, IvanKirov написа:

Хихи, искам жените да СЛУЖАТ принудително, като мен. 

Искам повече жени по строежите, кофражистки, общи работнички, такива неща. 

А ти ще бъдеш ли акушерката? Мед. сестра? Стриптизьорка? Детегледачка? Възпитател в детската градина?

преди 16 минути, IvanKirov написа:

Не е справедливо да плащам 180 лева месечно за здравни, безработен да плаща до скоро 28, сега нещо като 38 май станаха. Последни данни, може още да са ги вдигнали. 6 ПЪТИ разлика, и после да сме равни за една и съща услуга.

Отново изпадаш в истерия ,успокой се ,ти не плащаш здравни осигуровки на база доход ,а на база минимум като безработен.

преди 3 часа, Гражданин написа:

Аз едно не разбирам, хем мразят богатите хора и по смисъл и идеи партиите им са сбор на пролетариат от орангутано бачкерска класа обединена в омразата си срещу чорбаджии, хем правят такива като Волен и копейката милионери и някак си не им се дразнят на бързото забогатяване. Дразнят се обаче на "айти" заплатите.

HOzNwdP.jpg

JJNZuJS.jpg

Аз пък не разбирам от де ти дойде на тъпана, че Възраждане мрази богати хора? Де ни пише в програмата да сме социална партия? Или това ти е обосновано предположение? Дай доказателства че Възраждане някога е прокламирала и заявила, че е партия на бедните и онеправданите, преди да плещиш глупости и " обосновани предположения" (очеизвадни лъжи).

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Сигурно са на социални помощи ?

преди 11 минути, IvanKirov написа:

Що ти данък плащаш ли? Даже не работиш в България за България и с българи. Работиш онлайн за немска фирма с немци. И 1000 пъти си писал, че не плащаш данъци.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Що ти данък плащаш ли? Даже не работиш в България за България и с българи. Работиш онлайн за немска фирма с немци. И 1000 пъти си писал, че не плащаш данъци.

Не работи за немска фирма ,няма как фирма от ЕС да го наеме без договор да работи. Пък и каква работа ще свърши когато не разбира нищо от ИТ?

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Не работи за немска фирма ,няма как фирма от ЕС да го наеме без договор да работи. Пък и каква работа ще свърши когато не разбира нищо от ИТ?

Айде да не изпадаме до неговото ниво. Не знам и не ме интересува, но няма смисъл да го атакуваш къв специалист е. Нека си е професионалист в ИТ сектора. Аз уважавам професионализма. Но къвто и спец  да си, това не означава автоматично, че си добър човек. Иванчо нека и сигурно е адски добър ИТ специалист, но...Е абсолютно лош човек за мен. Гад, та дрънка.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

И аз не знам. Не знае немски език пък работи за Германия. Едва ли само единствено на английски език.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

И аз не знам. Не знае немски език пък работи за Германия. Едва ли само единствено на английски език.

Е може гермнците знаят български език ,няма как да знаем това ,може да ползва ИИ за превод в реално време.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Е може гермнците знаят български език ,няма как да знаем това ,може да ползва ИИ за превод в релано време.

Те не знаят или не искат да знаят къде е България. Ще говорят български.  😁

преди 7 минути, Toto2 написа:

Айде да не изпадаме до неговото ниво. Не знам и не ме интересува, но няма смисъл да го атакуваш къв специалист е. Нека си е професионалист в ИТ сектора. Аз уважавам професионализма. Но къвто и спец  да си, това не означава автоматично, че си добър човек. Иванчо нека и сигурно е адски добър ИТ специалист, но...Е абсолютно лош човек за мен. Гад, та дрънка.

Какво ниво, та той пише 24/7 за копейки ,нужници и казарма не е много високо нивото като го чете човек. От ИТ сферата не е показал да има знания във форума.

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Какво ниво, та той пише 24/7 за копейки ,нужници и казарма не е много високо нивото като го чете човек. От ИТ сферата не е показал да има знания във форума.

Е, как. Някой го пита нещо за компютър. Той отговаря върви на сервиз. Толкова пари нямаш ли? 😁

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

А ти ще бъдеш ли акушерката? Мед. сестра? Стриптизьорка? Детегледачка? Възпитател в детската градина?

преди 29 минути, AAUUXX написа:

Отново изпадаш в истерия ,успокой се ,ти не плащаш здравни осигуровки на база доход ,а на база минимум като безработен.

преди 26 минути, АСПЕКТ написа:

преди 14 минути, Toto2 написа:

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

преди 8 минути, AAUUXX написа:

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Е, как. Някой го пита нещо за компютър. Той отговаря върви на сервиз. Толкова пари нямаш ли? 😁

Как да отговоря на толкоз нападки на камара? 

Истина е, че не плащам данъци в пълен размер. 

10 пъти съм го казвал, и сега за 11-ти. 

Не ми се занимава с всяка копейка поотделно, поне в момента ме мързи. 

Всички немци знаят приличен английски. Инак няма да са в ИТ сектора. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Иван Киров:

<<Аз не съм АйТи, но ще си измисля.>>

преди 44 минути, IvanKirov написа:

Кой те напада? Не коментирам къв специалист си, нали? За мен най-голяма обида е някой да ме атакува в работата ми. Ако съм се сблъсквал с теб на тема ИТ, да те коментирам на тая тема. Не те знам и не коментирам. Имам мнение що за човек си и това няма общо с това как се справяш в професията си. Толкоз. В сферата на политиката си пълна нула. По това мисля разногласия няма.

преди 2 часа, Toto2 написа:

Аз пък не разбирам от де ти дойде на тъпана, че Възраждане мрази богати хора? Де ни пише в програмата да сме социална партия? Или това ти е обосновано предположение? Дай доказателства че Възраждане някога е прокламирала и заявила, че е партия на бедните и онеправданите, преди да плещиш глупости и " обосновани предположения" (очеизвадни лъжи).

Ами от копейките тук само ти си богат или поне така се възприемаш. Доказателства че е партия на бедните Иван даде малко по-нагоре като показа програмата ви и това за увеличаването на данъците, което ти не искаш да коментираш нарочно. Отричаш ли че това ви е част от програмата? Гладните кокошки просо сънуват както се казва. Не познавам хора дето да обичат да им вдигат данъците. Вие специално се харесвате най-вече на тия дето ще спечелят едни 100 лв към минималните си заплати. Не вярвам някой да иска да се жертва с цели десетки проценти нагоре данъци, за да може вие по-надолу да паразитирате. Каквото и да говорим, вие сте от бачкери надолу, вижда се по това какви хора ви представляват. Значете че копейката ви взима таксисти, бавачки и зарзаватчки, за да не го засенчва никой и чакате там да се наредите. Пробвате си късмета един вид, виж и от скрийношотовете горе тамън какви завистливи хора има, бачкери декласирани елементи. Що все такива ламтят за народен съд и мразят образованите? Кой такова диво удоволствие ще получи от 100 лв или 30 килограрама банани? Бедни орангутани. Ако ставахте за нещо нямаше да искате двойни данъци и да тричате образованите хора в казарми. Илизане от НАТО и ЕС и подгъзуване на Русия също го имате в програмите си, а напускането на НАТО или най-големия геополитически минет, който искате да направите на Путин и Ердоган показахте, че даже сега сте в готовност да осъществите. Тамън избори идват трябва да омаете посолствата. Леле кви противни мърлювци дето за шибана власт искате да ни изклатите, турци руснаци да тръгнат да си ни поделят и уреждат вековния въпрос. С 5 милиона души ли ще се биеме срещу всички съседи дето ни точат сатъра. Тотолна шутовщина е вашата партия, банда дърти ганьове дето бленуват за соц казарма и руски стандарт... 

преди 11 часа, Гражданин написа:

вие сте от бачкери надолу...

Чета това определение и се запитвам какво влагаш като смисъл в това човек да е "бачкер" ,ти не работиш ли ? Ако не работиш как тогава покриваш дневните си нужди за храна ,как си плащаш сметките за ток, вода ,парно, GSM, интернет? Ако работиш то тогва и ти си също "бачкер".

Израждането изпратиха ли протестно писмо до администрацията във Вашингтон и Посолството, относно скандалното и  бих казал незаконно изказване от страна на посланика на САЩ. Подобно официално като позиция говорене на посланник е немислимо. Представям си ако от посолството на САЩ във Финландия има такава позиция, какво ще се случи.......... нищо , че финландците имат слабост към САЩ и са умерени, спокойни, все пак ще фърка перушина и посланика ще бъде привикан за обяснения, вероятно и Вашингтон принуден да го оттегли и замени.

Къде сте бе червеи такива? Копейката не говори нищо от трибуните на НС и не сте подготвили декларация на НС за гласуване.  Вие сте обладани от кръговете и индиректно ще скачате по заповед от Посолството, вероятно когато трябва да активират и зеления чорап Президент-Деси.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Чета това определение и се запитвам какво влагаш като смисъл в това човек да е "бачкер" ,ти не работиш ли ? Ако не работиш как тогава покриваш дневните си нужди за храна ,как си плащаш сметките за ток, вода ,парно, GSM, интернет? Ако работиш то тогва и ти си също "бачкер".

Под бачкери разбирай неприятен евтино платен труд, който върви ръка за ръка с мързела в младостта преминал в мизерия в зряла възраст и комплекси, които проправят път към това цялостната нагласа за живота им на тези индивиди да е в това да мразят тези, които не са мързелували в младостта си и сега са си постлали по-добра черга, върху която да си легнат като висок статус в обществото и да не им се налага да точат лиги над чуждото. Като видят тия бачкери някой със заплата от над 2000 лв и съвсем искат да го тричат,  обвиняват НАТО, САЩ и ЕС за мизерията си и даже да не знаят какво е в Русия са "брат за брата" понеже там виждат, че има диктатура и сякаш там има и справедливост, защото куките чупят костите на "всезнайковците" и по принцип бачкерът дето мнго много не се е развил и е нещо като мутричка на ментално ниво, мисли по бандитски в синхрон с мутренската власт. Защо да не се репресират айтита и всякакви други мислетели? Нека ги почупят от бой за дето изкарват повече пари от бачкерите, пада им се като имат време да си играят на компютри по цял ден и да пишат в блогове колко зле е в любимите на бачкерите диктатури па отгоре на всичко западът им плаща космически заплати... На предната страница може да видиш разказа на онзи бачкер доставчик дето влизал в айти офисите по време на ковида, за да достави някакви неща и да се нагледа, че там нямало почти никой и да се пръсне от завист като разбрал как те си стояли вкъщи по цял ден и сякаш с магия без да работят изкарват големи пари, а той през това време за поти. Струвало му се като че никой от тия айтита не работи истинска работа, разглезени били и не си заслужавали парите и за отмъщение за гадния си живот им лепял дъвки по столовете, вратите и бюрата и си изтърквал калните обувки нарочно вътре та да им гадно на айтитата после. Уж така раздавал вселенска справедливост за това, че той е бачкер, а те тарикатчета, които не работят и като свърши един ден ковида някой от тях ще му седне върху дъвката... Та има една поговорка даже "Учи мама, за да не работиш", изпуснеш ли момента да учиш ставаш бачкер и в по-лошия случай орангутан изрожденец. Ей като тоя бачкер, 100% гласува за вас. Няма как да си нормален и незлоблив човек и да искаш двойни данъци, казарми и война с това излизане то НАТО точно в сегашния геополитически контекст.

преди 11 минути, Гражданин написа:

Под бачкери разбирай неприятен евтино платен труд...

Над 400 000 работят на минимална заплата ,ти каква заплата получаваш за да да имаш основание да се присмиваш на тези хора? Какво недостойно виждаш в това човек да работи и изкарва прехраната със своя труд? Ако не си "бачкер" то като какъв се определяш?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.