Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 12 минути, Bubbles написа:

Запазена марка му е, не знам защо изобщо се хабиш.

Я кажи къде е видеото на колегата ти? Защо не го дава?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 час, Гражданин написа:

Я кажи къде е видеото на колегата ти? Защо не го дава?

И ся що викаш?
Кой тоз колега? Тук мои колеги няма щот' ни един от тях не знае български.

преди 7 часа, Bubbles написа:

И ся що викаш?
Кой тоз колега? Тук мои колеги няма щот' ни един от тях не знае български.

Ами като не ти е колега изрожденския трол от по-горе дето пуска очевидни фейкове, защо дойде загрижен да му подгъзуваш като тъкмо се изложи и доказах, че пуска фейкове? Сам не ще да си пусне клипа, за който говори, за да не стане ясен фейка ама е толкова отчаян за торбичката с продукти, че до последно лъжеше тук снощи. Стана му напечено и ти дойде да го защитиш. Ей затова ти е колега.

на 13.03.2024 г. в 19:11, Toto2 написа:

Mа не са хаби! Особи кат реджепа не моат та разберат.

Интересно ми е, защо пускате клипове от конкуренцията? Тоя Ивелин и Марков нали сега правят политически проект, няма ли да са ви конкуренция? Или спонсорството за автобуси, протести и т.н., което предпочитате да е на ръка, спонсорира винаги по няколко проекта за всеки случай? Това повдига въпросът, ако сте наясно с тази стратегия на начлника си и даже от време на време пускате клипчета на "конкуренцията" значи всички работите заедно, за да разчекнете България. Този Ивелин вчера беше при Брейка дето си е заключил коментарите и тролове му задаваха удобни въпроси на Ивелин, все едно е със същата организация точно като описаната в клипа дето пуснах на миналата страница. Значи излиза, че доста настървено се пускат псевдопатриотични проекти напоследък от една и съща посока, с една и съща организация, явно с една и съща цел. Да поддържат живата сила от глупаци активна. Ако не са харесали изрожденския проект и са се отказали от него, сега да ги заградите с ивелинския проект. Просто размишления са това. Доста време подгъзувахте на Ивелин, явно ви е резервният вариант като настъпи отлив от израждане.

преди 42 минути, Гражданин написа:

Ами като не ти е колега изрожденския трол от по-горе дето пуска очевидни фейкове, защо дойде загрижен да му подгъзуваш като тъкмо се изложи и доказах, че пуска фейкове? Сам не ще да си пусне клипа, за който говори, за да не стане ясен фейка ама е толкова отчаян за торбичката с продукти, че до последно лъжеше тук снощи. Стана му напечено и ти дойде да го защитиш. Ей затова ти е колега.

Интересно ми е, защо пускате клипове от конкуренцията? Тоя Ивелин и Марков нали сега правят политически проект, няма ли да са ви конкуренция? Или спонсорството за автобуси, протести и т.н., което предпочитате да е на ръка, спонсорира винаги по няколко проекта за всеки случай? Това повдига въпросът, ако сте наясно с тази стратегия на начлника си и даже от време на време пускате клипчета на "конкуренцията" значи всички работите заедно, за да разчекнете България. Този Ивелин вчера беше при Брейка дето си е заключил коментарите и тролове му задаваха удобни въпроси на Ивелин, все едно е със същата организация точно като описаната в клипа дето пуснах на миналата страница. Значи излиза, че доста настървено се пускат псевдопатриотични проекти напоследък от една и съща посока, с една и съща организация, явно с една и съща цел. Да поддържат живата сила от глупаци активна. Ако не са харесали изрожденския проект и са се отказали от него, сега да ги заградите с ивелинския проект. Просто размишления са това. Доста време подгъзувахте на Ивелин, явно ви е резервният вариант като настъпи отлив от израждане.

Не искам да пиша с ботове. Но все пак за другите. 

Ето ти видеото, как онова пълничкото момиченце от соросоидната мрежа пелтече....  

https://m.facebook.com/kostadin.eu/videos/-наградата-златен-скункс-тази-седмицата-отива-привиктория-симеонова-от-господари/438226694785465/

преди 43 минути, Гражданин написа:

Кефиш как се опитваш да разсъждаваш и не ти се получава.

преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Не искам да пиша с ботове. Но все пак за другите. 

Ето ти видеото, как онова пълничкото момиченце от соросоидната мрежа пелтече....  

https://m.facebook.com/kostadin.eu/videos/-наградата-златен-скункс-тази-седмицата-отива-привиктория-симеонова-от-господари/438226694785465/

Сега като изгледах клипа виждам, че още по-шибани малоумници могат да се вържат на тази провокация. Типично за нахални до безобразие копейки. Настървени и прости.

преди 18 минути, Toto2 написа:

Кефиш как се опитваш да разсъждаваш и не ти се получава.

Разсъждавам много добре, очевидно съм в правилна посока. Ще има ли депутатско кюфте за теб на есен? Толкова противни ганьове. Нямате никакъв морал и ценности, възползвате се от социално слабите и глупави декласирани елементи. Желанието да излезем от НАТО и ЕС могат да са поръчки само от посолства! За толкова време така и не обясни мотивите си да излезем от НАТО точно сега. Искате разпарчетосана България и руска мизерия. 

преди 15 часа, Toto2 написа:

Драги ми лапландецо. Не мисля да ти съдействам по никакъв начин. По няколко причини. Много ми приличаш на тия откачалки с кемтрейлсите или там на едни други откачалки бяло братство примерно. Като си толкоз заинтересован, намираш си там дет си организация на Възраждане и си питаш и спориш и квото там ще правиш. А и телефона на Коце можеш да си намериш и да си контактуваш директно с него. Или си правиш местна организация на Възраждане и той ще дойде на крака.

Мили ми Тото, не планината ще дойде при Моамед, а Моамед ще иде при Планината. В тоя случай аз съм Планината, избирател, който очаква да бъде <приластен> от Моамед - Възрждане_Коцето. Или ще се стегнете и  действате хитро или никакви гласове за вас, от нас. Това е простата логика на предизборния <карнавал> .

Чакам си <листчето>

преди 20 минути, laplandetza написа:

Мили ми Тото, не планината ще дойде при Моамед, а Моамед ще иде при Планината. В тоя случай аз съм Планината, избирател, който очаква да бъде <приластен> от Моамед - Възрждане_Коцето. Или ще се стегнете и  действате хитро или никакви гласове за вас, от нас. Това е простата логика на предизборния <карнавал> .

Чакам си <листчето>

Не знам защо си въобразяваш, че ще ти отговорорят, за да те прелъстят. Те ухажват (с храна) само хора, които са им сигурни. Крайно неграмотните и декласирани елементи са им таргерта, а и теб вече тотото ти каза, че те праща при тия с кемтрейлсовете, т.е. не ще да се занимава с консипратори от последния път като станаха на балъци заради онази с каската, търси балъци ама такива дето по-скоро ще говорят само за частта дето кат Русия няма втора и НАТО и ЕС са виновни за скотуването им. Не бива да има чак такива изцепки с кемтрейлс вече. Търсят се малоумници само, може да се чувстваш поласкан, че не иска да се занимава с теб. Явно с един два пункта минава IQ-то малко над копейкината маймнска бариера. Ако искаш да се внедриш в организацията им, трябва да се преструваш на кавал орангутан. За по-сигурно при попълването на заявка за членство пиши, че нямаш висше, че си зарзаватчия и искаш България на 3 морета заедно с Русия. И затаяваш дъх Тото като ти разглежда апликацията да не надуши нещо съмнително, затова ти препоръчвам да допуснеш поне 3 правосписни грешки като за начало.

преди 9 минути, Гражданин написа:

Не знам защо си въобразяваш, че ще ти отговорорят, за да те приластят. Те охажват само хора, които са им сигурни. Крайно неграмотните и декласирани елементи са им таргерта, а и теб вече тотото ти каза, че те праща при тия с кемтрейлсовете, т.е. не ще да се занимава, търси си балъци, такива които вярват че кат Русия няма втора и НАТО и ЕС са им виновни за скотуването. Само така се изплащат баровски имоти за 3 години, не бива в организацията да се намърдват прекалено задаващи въпроси хора. Търсят се малоумници само, може да се чувстваш полъскан, че не иска да се занимава с теб. Явно с един два пункта минава IQ-то малко над копейкината маймнска бариера. Ако искаш да се внедриш в организацията им, трябва да се преструваш на кавал орангутан. За по-сигурно при попълването на заявка за членство пиши, че нямаш висше, че си зарзаватчия и искаш България на 3 морета заедно с Русия. И затаяваш дъх Тото като ти разглежда апликацията да не надуши нещо съмнително, затова ти препоръчвам да допуснеш поне 3 правосписни грешки като за начало.

Основно гласовете на ПППП са пъпчасяли тийнове, които след употреба на райски газ и други субстанции изпадат в делириум и нямат представа къде са, камо ли да гласуват. Справка Ицко Хазарта.

щДругите гласове са хора от 3 пол, които се припознават в тях, защото им организират освен райски газ и благоприятна среда за кастрация на деца, паради. Зад тях освен ПППП са лобистите от Сатанска Европа и Сатаниски Щати. Справка и идол на тези са много, но примерно Явор Божанков.

И разбира се Антоанета Цонева. Къде без нея.

1013714_10151735367849273_1206653009_n.j

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Основно гласовете на ПППП са пъпчасяли тийнове, които след употреба на райски газ и други субстанции изпадат в делириум и нямат представа къде са, камо ли да гласуват. Справка Ицко Хазарта.

щДругите гласове са хора от 3 пол, които се припознават в тях, защото им организират освен райски газ и благоприятна среда за кастрация на деца, паради. Зад тях освен ПППП са лобистите от Сатанска Европа и Сатаниски Щати. Справка и идол на тези са много, но примерно Явор Божанков.

Що седиш в "Сатанска Европа" да миеш нужници? Фактът че миеш клозети в Берлин доказва, че си лицемер. Очевидно в "Сатанска Европа" не е толкова зле. Никой от вас не ще да замине да мие нужници в Русия, защо така?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Що седиш в "Сатанска Европа" да миеш нужници? Фактът че миеш клозети в Берлин доказва, че си лицемер. Очевидно в "Сатанска Европа" не е толкова зле. Никой от вас не ще да замине да мие нужници в Русия, защо така?

Ще си купиш ли такава тениска или вече са ти купили?

1013714_10151735367849273_1206653009_n.j

преди 3 минути, Гражданин написа:

Не знам защо си въобразяваш, че ще ти отговорорят, за да те прелъстят. Те ухажват (с храна) само хора, които са им сигурни. Крайно неграмотните и декласирани елементи са им таргерта, а и теб вече тотото ти каза, че те праща при тия с кемтрейлсовете, т.е. не ще да се занимава, търси си балъци, такива които вярват че кат Русия няма втора и НАТО и ЕС са им виновни за скотуването. Само така се изплащат баровски имоти за 3 години, не бива в организацията да се намърдват прекалено задаващи въпроси хора. Търсят се малоумници само, може да се чувстваш полъскан, че не иска да се занимава с теб. Явно с един два пункта минава IQ-то малко над копейкината маймнска бариера. Ако искаш да се внедриш в организацията им, трябва да се преструваш на кавал орангутан. За по-сигурно при попълването на заявка за членство пиши, че нямаш висше, че си зарзаватчия и искаш България на 3 морета заедно с Русия. И затаяваш дъх Тото като ти разглежда апликацията да не надуши нещо съмнително, затова ти препоръчвам да допуснеш поне 3 правосписни грешки като за начало.

Хахах, бах, не ща да съм член !..........имам си член😀

Мисля да гласувам за тях и да взема с  колите още 10-на от моите. Една разходка на 135 км. до <големия град> където ще има <секция> , хем си купя <сирне от турския магазин>😀

Не искат да гласувам за Тях. Помолих за нещо малко, едно лисче с няколко прости, малки неща , които коцето и възраждане се ангажират да направят за България и българските граждани. Прости, малки, лесни неша - първо, второ трето...... да ги докарат до Десет и стига. Сетнр Коцето си пише собственоръчно името и се подписва. Могат да ми го пратят по <пощата> демек да го сканират и праъят на и-маил. Проста работа за 11 гласа- какво му плащаш на тая сделка?

току-що, АСПЕКТ написа:

Ще си купиш ли такава тениска или вече са ти купили?

Нещо си се объркал, тениски с петолъчките ви не нося, 'кар такъв. 

преди 6 минути, Гражданин написа:

Нещо си се объркал, тениски с петолъчките ви не нося, 'кар такъв. 

Е, как там е вашият кумир Сорос, не го ли позна? Най-вдясно е вашият ПИАР, гуруто.

oo_2092471.jpg

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Е, как там е вашият кумир Сорос, не го ли позна?

Не съм нечий, ни Сорос ми е кумир. Разбирам че на нужникарите им е трудно да вдянат, но така става като са най-ниското социално стъпало и се чувстват в унизително положение в живота. Чистят лaйна в крайна сметка, мога ли да очаквам от тях да ме разберат? Явно за нищо не стават в живота, затова им се налага да им мирише и да си търсят враг, когото да обвиняват за житейските несгоди, когато нужникът е бил запушен и се е наложило да нагазят до врата си в ако. И въпреки тези премеждия, все си седят в прогнилия запад и нямат нищо против заплати в евра. Гласуват за копейки явно с надеждата един ден като си дойдат тука да е такава мизерията, че да са като буржоа. Най-вероятно вид отмъщение, че сега са сами немили и недраги в живота. Дразнят ги хора, които не мият нужници, а ги позлват. Искат България да се върне в мутренските години, затворени граници, казарми и мръсотия навсякъде. Току-виж някоя девойка най-накрая им върже и се престраши да се ожени за тях за немския паспорт. Хубаво че тези сънища на нужникарите няма да се случат. Няма да се допусне!

преди 3 минути, Гражданин написа:

Не съм нечий, ни Сорос ми е кумир. Разбирам че на нужникарите им е трудно да вдянат, но така става като са най-ниското социално стъпало и се чувствам в унизително положение в живота. Чистят лaйна в крайна сметка, мога ли да очаквам от тях да ме разберат? Явно за нищо не стават в живота, затова им се налага да им мирише и да си търсят враг, когото да обвиняват за житейските несгоди, когато нужникът е бил запушен и се е наложило да нагазят до врата си в ако. И въпреки тези премеждия, все си седят в прогнилия запад и нямат нищо против заплати в евра. Гласуват за копейки явно с надеждата един ден като си дойдат тука да е такава мизерията, че да са като буржоа. Най-вероятно вид отмъщение, че сега са сами немили и недраги в живота. Дразнят ги хора, които не мият нужници, а ги позлват. Искат България да се върне в мутренските години, затворени граници, казарми и мръсотия навсякъде. Току-виж някоя девойка най-накрая им върже и се престраши да се ожени за тях за немския паспорт. Хубаво че тези сънища на нужникарите няма да се случат. Няма да се допусне!

Ох... меката сила. Таранът на просто Киро.  ТфИНК ТАНКОВЕТЕ! Направо ще плача. Ако искаш повтаряй до утре ну.жникар, въобще не е обидно. Обидно и гнусно сте вий.

Мозъчен тръст – Уикипедия (wikipedia.org)

04-01_896982997401129406_big.jpg

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Ох... меката сила. Таранът на просто Киро. Направо ще плача. Ако искаш повтаряй до утре ну.жникар, въобще не е обидно. Обидно и гнусно сте вий.

Що смени снимката с ония с тениските и петолъчките? Да не би да се усети, че са твоите хора? Случайно май бяха вгъзрожденци и без да искаш се изпусна.

Нужникар не е обидно, така е. Но е обидно когато човек няма никакви други качества.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Що смени снимката с ония с тениските и петолъчките? Да не би да се усети, че са твоите хора? Случайно май бяха гързрожденци и без да искаш се изпусна.

Нужникар не е обидно, така е. Но е обидно когато човек няма никакви други качества.

Нищо не съм сменял, явно ти си сменил наркотиците. Чакай друга пратка, че тази има примеси много.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ох... меката сила. Таранът на просто Киро.  ТфИНК ТАНКОВЕТЕ! Направо ще плача. Ако искаш повтаряй до утре ну.жникар, въобще не е обидно. Обидно и гнусно сте вий.

04-01_896982997401129406_big.jpg

Над 8 млн. лева грантове от “Америка за България” е получила “Икономедия” АД (точната сума е 8 310 510 лв.). “Икономедия” АД, която издава “Капитал” и “Дневник”, са най-големият ползвател на грантове от “Америка за България”, съобщи на пресконференция адвокат Росен Рашков. Неговата кантора е работила в продължение на три месеца, за да проследи дейността на НПО-то в продължение на 15 години.

Как „Америка за България“ си купувала България - Труд (trud.bg)

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Нищо не съм сменял, явно ти си сменил наркотиците.

Девствен ли си? 

преди 29 минути, АСПЕКТ написа:

ТфИНК ТАНКОВЕТЕ!

Какво са тфинк танковете?

преди 11 минути, Гражданин написа:

Какво са тфинк танковете?

THINK TANKS

Бели роби. На заплата. Долнопробници, които си мислят, че да си слуга на САЩ е престижно/ - Informiran.net

149165292694708.jpg

ИцУ и КирУ  белото носле  с кристален мозък и те ли там при мислителите. Ми не са в тинк-танка, те са  само у страна на танка - резервоара..............резервоари, танкове за тЪпотия.......😀

преди 20 минути, laplandetza написа:

ИцУ и КирУ  белото носле  с кристален мозък и те ли там при мислителите. Ми не са в тинк-танка, те са  само у страна на танка - резервоара..............резервоари, танкове за тЪпотия.......😀

Всеки си има роля. Както е при шаха. Пешката Киру премина полето, изпра Баце със сапунджията Ники Денков и стана за малко царица. За съжаление САЩ имат си други проблеми. Избори, война на Изток и не могат през цялото време да дондуркат КирУ. Имат си и други работи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.