Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Отворих сайта на Възраждане с намерение да си поискам лиСчето с подписа на Коце................. сайта е обновен и няма видимост към Програмните документи на Партията. Няма никаква видимост и достъп. 

Кво става, бе умници такива?, нали уж ще печелите избори.........., пък сте си затрили публичност на Програмата. За кво се борите бе , мушмуроци!?

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 6 минути, laplandetza написа:

Отворих сайта на Възраждане с намерение да си поискам лиСчето с подписа на Коце................. сайта е обновен и няма видимост към Програмните документи на Партията. Няма никаква видимост и достъп. 

Кво става, бе умници такива?, нали уж ще печелите избори.........., пък сте си затрили публичност на Програмата. За кво се борите бе , мушмуроци!?

Там е програмата. Не е изчезнала. При мен се вижда.

Програма-Възраждане.коригирана.pdf (vazrazhdane.bg)

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Там е програмата. Не е изчезнала. При мен се вижда.

Програма-Възраждане.коригирана.pdf (vazrazhdane.bg)

Да, там е. Пропуснал съм.

Прегледай я. Твърде дълго и общо, съгласен ли си , че преди избори е добро решение  да се достигне до избирателя с конкретни прости и лесни послания. 

Както казах едно <лисЧе> с поне десет малки, прости проблема, съвсем конкретни и да кажем от <ежедневието> на едно общество и държава.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Що седиш в "Сатанска Европа" да миеш нужници? Фактът че миеш клозети в Берлин доказва, че си лицемер. Очевидно в "Сатанска Европа" не е толкова зле. Никой от вас не ще да замине да мие нужници в Русия, защо така?

преди 1 час, laplandetza написа:

Да, там е. Пропуснал съм.

Прегледай я. Твърде дълго и общо, съгласен ли си , че преди избори е добро решение  да се достигне до избирателя с конкретни прости и лесни послания. 

Както казах едно <лисЧе> с поне десет малки, прости проблема, съвсем конкретни и да кажем от <ежедневието> на едно общество и държава.

Мислиш ли че тия от Борован могат да четат?

Отцепниците от "Възраждане" създадоха нова партия 07.04.2024 13:15 978 Снимка: Actualno.com Сподели Сподели Сподели    Изключените от "Възраждане" трима депутати и четиримата общински съветници Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, както и трима независими народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев учредиха в София формацията "Алтернатива за България", предаде БНР.  Отиват на изборите Формацията ще се яви в коалиция за предсрочните парламентарни избори заедно с европейските избори - 2 в 1.  "Хора – 90% от "Възраждане", хора, които се махат от "Възраждане" и идват при нас. Разбираме се с кои формации да се обединим и да участваме. В никакъв случай нито "Възраждане", нито "Възраждане 2". Много по-умерени, много по-насочени към център-дясно по-скоро, също така в патриотичния сектор, доколкото немалко патриотични формации го окепазиха", обясниха те. 

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/otcepnicite-ot-vyzrajdane-syzdadoha-nova-partija-news_2196779.html © Actualno.com

Алтернатива за България , това ли е Новия Месия?😀

преди 3 минути, laplandetza написа:

Отцепниците от "Възраждане" създадоха нова партия 07.04.2024 13:15 978 Снимка: Actualno.com Сподели Сподели Сподели    Изключените от "Възраждане" трима депутати и четиримата общински съветници Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов и Севделина Петрова, както и трима независими народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев учредиха в София формацията "Алтернатива за България", предаде БНР.  Отиват на изборите Формацията ще се яви в коалиция за предсрочните парламентарни избори заедно с европейските избори - 2 в 1.  "Хора – 90% от "Възраждане", хора, които се махат от "Възраждане" и идват при нас. Разбираме се с кои формации да се обединим и да участваме. В никакъв случай нито "Възраждане", нито "Възраждане 2". Много по-умерени, много по-насочени към център-дясно по-скоро, също така в патриотичния сектор, доколкото немалко патриотични формации го окепазиха", обясниха те. 

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/politics/otcepnicite-ot-vyzrajdane-syzdadoha-nova-partija-news_2196779.html © Actualno.com

Алтернатива за България , това ли е Новия Месия?😀

Оффф още едни алтернативници и тия като алтернативата на ГЕРБ - ППДБ.

преди 5 минути, Bubbles написа:

Оффф още едни алтернативници и тия като алтернативата на ГЕРБ - ППДБ.

Що , ей ги бе , батковците  като ония в Германия

Алтернатива за ......германия, българия, португалия - унифицирани, да вървят на <поточната линия>, кво ши съ мъчим да им помним имената?😀

преди 1 минута, laplandetza написа:

Що , ей ги бе , батковците  като ония в Германия

Алтернатива за ......германия, българия, португалия - унифицирани, да вървят на <поточната линия>, кво ши съ мъчим да им помним имената?😀

Баш.

@Bubbles, @laplandetzaСтига сте срали в темата, тя е за е плюене по копейките, a не е да си пишете аутистични любовни писма!

току-що, Гражданин написа:

@Bubbles, @laplandetzaСтига сте срали в темата, тя е за е плюене по копейките, a не е да си пишете аутистични любовни писма!

Гражданина от полупланински произход- темата е за възраждане и всичко произлезло от тях, сега е модна Алтернатива за България😀

Призовавам те да спазваш етикета, да си културен и алтернативно да си вържеш вратовръзката преди да изкълвеш клавиатурата😁

преди 4 минути, laplandetza написа:

Гражданина от полупланински произход- темата е за възраждане и всичко произлезло от тях, сега е модна Алтернатива за България😀

Призовавам те да спазваш етикета, да си културен и алтернативно да си вържеш вратовръзката преди да изкълвеш клавиатурата😁

То тоя "Гражданин" ептен се е побъркал от тия копейки. Както Косьо го побъркаха дроновете в Украйна :)

преди 3 минути, В. Велев написа:

То тоя "Гражданин" ептен се е побъркал от тия копейки. Както Косьо го побъркаха дроновете в Украйна :)

Лоша е тая тяхната болест, много хора завлече, само глей кво става в темата за войната а и не само там, то пяна пяна...

преди 8 минути, Bubbles написа:

Лоша е тая тяхната болест, много хора завлече, само глей кво става в темата за войната а и не само там, то пяна пяна...

Ясно им е, че губят войната, но на инат държат и твърдят, че Слънцето изгрява от Запад. А може и наистина да са си глупави по рождение :)

преди 2 минути, Toto2 написа:

Кога го гледа, кога реагира? Още го гледам, ти си го гледал, премислил, че и вземаш подигравателно отношение. Претендираш за разумен човек, който осмисля. Ма не, реагираш първосигнално. Цъкнал си без да си правиш труда да изгледаш клипа. След десетина часа може и да праснеш едно малоумно есе, чакам с нетърпение и пуканки. Винаги ме радват плитките ти разсъждения върху неща, дето не ги разбираш.

преди 3 часа, Toto2 написа:

Кога го гледа, кога реагира? Още го гледам, ти си го гледал, премислил, че и вземаш подигравателно отношение. Претендираш за разумен човек, който осмисля. Ма не, реагираш първосигнално. Цъкнал си без да си правиш труда да изгледаш клипа. След десетина часа може и да праснеш едно малоумно есе, чакам с нетърпение и пуканки. Винаги ме радват плитките ти разсъждения върху неща, дето не ги разбираш.

:giggle1: Естествено, че ще сложа смеещо се човече за реакция. Нищо дълбоко не казва, натиснал е педала за газ на популизъм до дупка. Въобще не ми дреме за рекламата на лотарийни билети и елфбети по телевизията и това, че щял да я забранява, голямо геройство, спаси тъпите хора като им спря рекламите на хазарат по телевизора, а не самия хазарт. ТВ не знам кой малоумник все още гледа. Само някакви стари хора са останали да плащат кабелна. Мен ме интересува да няма казарма и да не излезем от НАТО и ЕС, за да ни разпарчетосат съседите. Не ме интересуват бабиерите как ще ръкопляскат и ще се подмокрят на закони за хора живеещи ментално в миналия век. Нормалните хора даже нямат абонамент за кабелна телевизия, всеки е в интернет и там рекламата на хазарт не можеш да я спреш, светът там няма граници. Да забрани хазарта като цяло окей, ама да забраниш тъпите реклами по телевизията няма да има никакъв ефект освен за пуделите, които нямат много мозък и възприемат това за някакъв геройски акт. И така, на ти есе. Тъпотии за топ глупаци плямпа имотния ви мангат както винаги. Ясно е че има хора кладенеца с глупаци, ще издърпате една две кофи още от малоумни кретени, за които забраната на реклами за хазарт по телевизията е голям даже триумфален успех. Тия хора сигурно не са сигурни интернет какво е, но зарадвахте бабите. Страхотно! Хайде, чакам за други успехи, които е намислил да постига и да ги разкаже копейката по телевизията в платени кампании. :giggle1::giggle1::giggle1::giggle1:

Та сега след есето идва въпрос за подгъзуващите като @Toto2да видя дали са разбрали: 

Защо копейката не иска да забрани хазарта като цяло, а си намира тема да плямпа против рекламите по телевизията, чиято аудитория все повече намалява по естествени причини (само пенсионери вече гледат телевизия "по телевизора"). 

а) не му стиска

б) избирателите му живеят в 2002 година и реклама в интернет и залози не им говори много, но ще се попикаят от кеф на идеята рекламите на хазарт да се спрат по телевизията, която все по-малко хора гледат. Безобиден акт е това в 2024 г., върши добра работа за популизъм и отбиване на номера. Виж ся, ако беше 2002 година все щеше да е като месия. Ама нали сенилните ще гласуват, може и да хване дикиш.

Чакам хубав и обоснован отговор от подгъзуващия участник в надпреварата за евтния стол.

преди 3 часа, Toto2 написа:

Ваньо и разум? :lol6:

@Toto2, ще ми отговориш ли все пак на въпроса или не?

Защо копейката не иска да забрани хазарта като цяло, а си намира тема да плямпа против рекламите по телевизията, чиято аудитория все повече намалява по естествени причини (само пенсионери вече гледат телевизия "по телевизора"). 

а) не му стиска

б) избирателите му живеят в 2002 година и реклама в интернет и залози не им говори много, но ще се попикаят от кеф на идеята рекламите на хазарт да се спрат по телевизията, която все по-малко хора гледат. Безобиден акт е това в 2024 г., върши добра работа за популизъм и отбиване на номера. Виж ся, ако беше 2002 година все щеше да е като месия. Ама нали сенилните ще гласуват, може и да хване дикиш.

преди 31 минути, Гражданин написа:

@Toto2, ще ми отговориш ли все пак на въпроса или не?

а) не му стиска

Не си правя труда да ти отговарям на сенилните въпроси. Крещиш, не крещиш, това е положението. Кефя се как се дразниш, когато не ти обръщам внимание.

Все пак ще ти подхвърля трошички. 

Когато забраняваш бизнес, какво е това? Крещиш против соца , а искаш социалистически мерки.

Много много си объркан.

Не си правя труда да ти отговарям на сенилните въпроси. Крещиш, не крещиш, това е положението. Кефя се как се дразниш, когато не ти обръщам внимание.

Когато забраняваш бизнес, какво е това? Крещиш против соца , а искаш социалистически мерки.

Много много си объркан.

Не, не крещя, а настоявам за отговори след като ме помоли за "есе". Не ми обясняваш с каква цел копейката иска про форма да забрани нещо, и ти обясних много добре защо е чист популизъм и про форма, а ти като типична стотинка почна с whatabout-изми. Не е ли кретенско поведение това? Очеизваждаща кретения за малоумни амеби е твърдението, че като забраниш рекламата по телевизора, който никой освен пенсиите не гледат, ще решиш проблема с хазарта. И всичкото това е основния момент в предизборната ви кампания платена с хиляди левове от данъкоплатците (освен ако освен от субсидията не пилеете и пари от посолството както се говори), вместо за нещо интересно да се захванете, вие най-безобидните теми подхващате като хора с насрани гащи, на които сега им трябва да си укрепят пенсионерския сенилен вот. Едно мнение нямаш свое, само подгъзуваш тука на шефа си. Ще има ли депутатско кебапче за теб на есен, а? Кажи си, @Toto2 ще изтрие ли профила си от тук на есен?

Много много си объркан.

Хазарта не е бизнес, той е нещо друго. Както и в много други държави , като се съобрази и с ЕС правила, хазарт - в мрежата, он-лайн и както е там трябва да навлезе масово в учебните програми в училищата , кто се образоват децата за вредите и опасността от пристраст. към хазарта.  Казината да работят предимно с чужденци .Ако се извадят от градовете и се концентрират само в определени зони- примерно на няколко места по морето и планински и спа-балнеолож./курорти и центрове, както и погранично, например около капитан андреево , чак до харманлийско и пр.

Тото , отказах се да <моля> за <лисЧе> , очаквам вир д се напънете и да ме спечелите като избирател. Действайте!😀

преди 27 минути, laplandetza написа:

Хазарта не е бизнес, той е нещо друго. Както и в много други държави , като се съобрази и с ЕС правила, хазарт - в мрежата, он-лайн и както е там трябва да навлезе масово в учебните програми в училищата , кто се образоват децата за вредите и опасността от пристраст. към хазарта.  Казината да работят предимно с чужденци .Ако се извадят от градовете и се концентрират само в определени зони- примерно на няколко места по морето и планински и спа-балнеолож./курорти и центрове, както и погранично, например около капитан андреево , чак до харманлийско и пр.

Тото , отказах се да <моля> за <лисЧе> , очаквам вир д се напънете и да ме спечелите като избирател. Действайте!😀

Има да чакаш да се напъвам да те спечелвам тебе и такива като тебе плюс другия полюс иванчо гражданчето. Нито ще се случи обратното.

Гражданче, коги пишеш със удебелен шрифт - това е крещене в писмена форма. Жалко че не знаеш елементарни неща.

преди 10 минути, Toto2 написа:

Има да чакаш да се напъвам да те спечелвам тебе и такива като тебе плюс другия полюс иванчо гражданчето. Нито ще се случи обратното.

Гражданче, коги пишеш със удебелен шрифт - това е крещене в писмена форма. Жалко че не знаеш елементарни неща.

Чакам да ми обясниш бе, много ли очаквам? Това не е призив да се напънеш да ме спечелиш, целта не е да печелиш тук, целта е да покажеш на другите, че не си алчна копейка, която само лампти за власт ами има някаква дълбочина поне в популистките ви врясъци. Това е призив да разшириш малко мислъта си по темата, в която беше хванат натясно и до тук показваш, че нямаш никакво рабиране по въпроса за хазарта и рекламата. Ама 0 буквално. И ми е много интересно, каква политика тръгваш да правиш след като с подобно мислене показваш, че ще си поредната лоена топка изградена от евтина скара в народния стол. Длъжен си да покажеш какво стои зад мотива да обвинявате рекламата по телевизията, която никой не гледа, а да пренебрегвате факта, че интернет съществува и няма никакви ограничения там. Тоест, вие правите една про форма или един минeт на казината и си събирате вот от глупавите хора, които не могат да разсъждават чак в такава дълбочина. Невъзможна им е за обработка информацията, че не сме 2002-ра и удар по телевизионните реклами не е реален удар върху проблема с хазарта. Та още ведъж питам, ще обясниш ли, или да считаме че си пак за келепира тук и разчиташ на бабите дето живеят ментално в 20 век да ръкопляскат на вашето "гениално решение"?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Чакам да ми обясниш бе, много ли очаквам? Това не е призив да се напънеш да ме спечелиш, целта не е да печелиш тук, целта е да покажеш на другите, че не си алчна копейка, която само лампти за власт ами има някаква дълбочина поне в популистките ви врясъци. Това е призив да разшириш малко мислъта си по темата, в която беше хванат натясно и до тук показваш, че нямаш никакво рабиране по въпроса за хазарта и рекламата. Ама 0 буквално. И ми е много интересно, каква политика тръгваш да правиш след като с подобно мислене показваш, че ще си поредната лоена топка изградена от евтина скара в народния стол. Длъжен си да покажеш какво стои зад мотива да обвинявате рекламата по телевизията, която никой не гледа, а да пренебрегвате факта, че интернет съществува и няма никакви ограничения там. Тоест, вие правите една про форма или един минeт на казината и си събирате вот от глупавите хора, които не могат да разсъждават чак в такава дълбочина. Невъзможна им е за обработка информацията, че не сме 2002 и удар по телевизионните реклами не е реален удар върху проблема с хазарта. Та още ведъж питам, ще обясниш ли, или да считаме че си пак за келепира тук и разчиташ на бабите дето живеят ментално в 20 век да ръкопляскат на вашето "гениално решение"?

Чакай си. Квото и да изложа, няма да го приемеш  и осмислиш. Умираш си да праскаш лозунги, същи комсомолски секретар , не благодаря. Който както иска да си прави изводи, не ме бърка. Лайкай си там, печели си центовете, убаво е да те гледам как се гърчиш и пениш.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Чакай си. Квото и да изложа, няма да го приемеш  и осмислиш. Умираш си да праскаш лозунги, същи комсомолски секретар , не благодаря. Който както иска да си прави изводи, не ме бърка. Лайкай си там, печели си центовете, убаво е да те гледам как се гърчиш и пениш.

Значи доказваш, че ще си поредната лоена топка в евтиния стол? Моите аргументи са много точни и право в десетката, насрах те, а? На такива хора като теб само кюфтето им е в устата, не си мръдвате дори пръста за поне един интелектуален аргумент. Настъпих те по болното място като ти задавам въпроси, на които не можеш да отговориш, защото разбираш че няма да има логика в каквото и да се опиташ да сътвориш. Мошенници скапани!

На изображението по-долу банда тотовци, които чакат евтния стол тази есен.

Jk16gFS.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.