Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, teo-glavata написа:

kопейкин май иска пак да яде шамарите

Вършим си работата. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 7 минути, Toto2 написа:

Вършим си работата. 

Вършите някаква работа, ма не е Оная работа.😀, а Едната му работа............

преди 12 минути, teo-glavata написа:

kопейкин май иска пак да яде шамарите

Гнома е за прокуратурата, според мен за присъда.

преди 12 минути, Toto2 написа:

Вършим си работата. 

Като мошенници ли? 

преди 16 минути, Гражданин написа:

Като мошенници ли? 

Не.

току-що, Toto2 написа:

Не.

А като какви, че ми е много интересно? Какво хубаво ни чака с вас?

преди 25 минути, Гражданин написа:

Като мошенници ли? 

Докато цялата държава се тресе от скандалите на твоите "умнокрасиви" евроатлантически вождове от ПП, свързани с корупция, контрабанда и пране на пари, ти с цялата си наглост и безочие обвиняваш Възраждане в "мошеничество" и която партия отгоре на всичкото никога не е била във властта и е нямала възможност да краде както ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме контрабандата".

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Тебе точно - нищо. 

Заплашваш ли ме? Ше чукам камъни в Белене ли, кво? Смятай какви боклуци сте, за да заплашвате граждани с Народен Съд в 21 век.

преди 5 минути, Flashback написа:

Докато цялата държава се тресе от скандалите на твоите "умнокрасиви" евроатлантически вождове от ПП, свързани с корупция, контрабанда и пране на пари, ти с цялата си наглост и безочие обвиняваш Възраждане в "мошеничество" и която партия отгоре на всичкото никога не е била във властта и е нямала възможност да краде както ГЕРБ, ДПС и "Продължаваме контрабандата".

Защо целуваш дирниците на копейките? Има ли достоен живот за теб или само така може да чоплиш крони?

Гражданино, нещо да кажеш за мошениците от "Продължаваме контрабандата"?

Сигурен съм, че пак за тях ще гласуваш!

преди 2 минути, Flashback написа:

Гражданино, нещо да кажеш за мошениците от "Продължаваме контрабандата"?

Сигурен съм, че пак за тях ще гласуваш!

Ще кажа ама няма да ти хареса и ще ме докладваш сигурно.

преди 37 минути, Гражданин написа:

Смятай какви боклуци сте

Миндил, голям смелчага си да се зъбиш, скрит зад клавиатурата! 

Когато се самоопределиш и ни покажеш твоите кои са, тогава заповядай културно да обсъждаме и сравняваме политики. 

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Миндил, голям смелчага си да се зъбиш, скрит зад клавиатурата! 

Когато се самоопределиш и ни покажеш твоите кои са, тогава заповядай културно да обсъждаме и сравняваме политики. 

Не се зъбя, безобиден съм, а вие сте тези които ме заплашвате със саморазправа. Аз обсъждам съвсем културно и вие ми скачате с врясъци и плам на какво сте щели да ме направите. Постоянно споделям какви са ми позициите, пиша дълги мнения и т.н., мисля че всичко съм си казал, за да "обсъждате и сравнявате" политики с мен, но вие това не го правите. Само ме обиждате и скачате на бой и заплашвате. Защо няма една нормално проведена дискусия с вас? Тук има и други културни хора, отказали са се, вие сте като секта. Крайно агресивни и опасни хора!

Преди малко приключи срещата ми с Никола Дюпон-Енян, председател на "Изправи се, Франция" и депутат във френския парламент. Разговорът ни, на който присъства и Станислав Стоянов, депутат на Възраждане от Велико Търново, продължи повече от 2 часа и премина изключително ползотворно. Договорихме се за негово посещение в България и за съвместна работа по общите ни проблеми в Европейския парламент. Установихме почти пълно съвпадение на нашите виждания по ключови външно политически въпроси и вярвам, че тепърва ще задълбочаваме нашето сътрудничество.

Интересно е какъв коментар направи Дюпон-Енян на нашата борба за запазване на българската финасова независимост. Посъветва ни да браним лева на всяка цена, защото "еврото е смърт за икономиката". От устата на един от ветераните на френската политика с 26 годишен стаж като депутат това определено звучи като много сериозно предупреждение. Не че не го знаем, но е доста впечатляващо, когато го чуем от политик с такъв ранг.

Борбата на Възраждане за свободна и независима България продължава и в нея ние отдавна вече не сме сами. Заедно с нас и до нас са нашите съюзници от другите европейски държави, които стават все повече и все по-силни!

преди 4 часа, Филипов написа:

Преди малко приключи срещата ми с Никола Дюпон-Енян, председател на "Изправи се, Франция" и депутат във френския парламент. Разговорът ни, на който присъства и Станислав Стоянов, депутат на Възраждане от Велико Търново, продължи повече от 2 часа и премина изключително ползотворно. Договорихме се за негово посещение в България и за съвместна работа по общите ни проблеми в Европейския парламент. Установихме почти пълно съвпадение на нашите виждания по ключови външно политически въпроси и вярвам, че тепърва ще задълбочаваме нашето сътрудничество.

Интересно е какъв коментар направи Дюпон-Енян на нашата борба за запазване на българската финасова независимост. Посъветва ни да браним лева на всяка цена, защото "еврото е смърт за икономиката". От устата на един от ветераните на френската политика с 26 годишен стаж като депутат това определено звучи като много сериозно предупреждение. Не че не го знаем, но е доста впечатляващо, когато го чуем от политик с такъв ранг.

Борбата на Възраждане за свободна и независима България продължава и в нея ние отдавна вече не сме сами. Заедно с нас и до нас са нашите съюзници от другите европейски държави, които стават все повече и все по-силни!

Кажи си сега, чакаш ли евтиното кюфте в стола? Вълнуваш ли се? Сбъдват ли ти се мечтите след толкова време подгъзуване тук?

преди 12 часа, Гражданин написа:

Не се зъбя

А да наричаш всички инакомислещи "боклуци" какво е?

преди 13 часа, Гражданин написа:

Смятай какви боклуци сте

преди 13 часа, Гражданин написа:

Защо целуваш дирниците на копейките?

И това е само в един твой пост. Това ли ти е културното обсъждане?! Държиш се арогантно, обиждаш, дразниш, и какво очакваш в крайна сметка да получиш отсреща?!

От преди час:  https://www.vbox7.com/play:7726d579ba

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

А да наричаш всички инакомислещи "боклуци" какво е?

И това е само в един твой пост. Това ли ти е културното обсъждане?! Държиш се арогантно, обиждаш, дразниш, и какво очакваш в крайна сметка да получиш отсреща?!

От преди час:  https://www.vbox7.com/play:7726d579ba

Ми според мен правите геополитически свирки на Путин  и Ердоган и ще вкарате България в национална катастрофа. Така че кви да сте?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ми според мен правите геополитически свирки на Путин  и Ердоган и ще вкарате България в национална катастрофа. Така че кви да сте?

България е в катастрофа от доста години. Свикналите да правите свирки на сащ не можете да възприемете, че не всички са свиркаджии като вас. 

А ти кой беше и за какво се бореше?! Определи се накрая, за да имаме представа що за мекотело си! Продължавам да използвам твоя начин на говорене, та дано се усетиш, че няма нищо общо с: 

преди 12 часа, Гражданин написа:

Аз обсъждам съвсем културно

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

България е в катастрофа от доста години. Свикналите да правите свирки на сащ не можете да възприемете, че не всички са свиркаджии като вас. 

А ти кой беше и за какво се бореше?! Определи се накрая, за да имаме представа що за мекотело си! Продължавам да използвам твоя начин на говорене, та дано се усетиш, че няма нищо общо с: 

Каква катастрофа? Само глупаците и трайно декласирани от живота елементи са с празни джобове при това изобилие от работа. На всеки светофар има коли за по 100 бона, хората масово са с телефони за по 2 бона, семействата често имат по две и даже по три западни коли, а по магистралата за Гърция има задръствания от българи, които отиват да пръскат пари на чужди морета, определено не е като при соца дето искате да върнете с мухлясалите му бунгала и казарми, които са за да затъпяват и да се иразвняват хората. Единственото ви желание е всички да се декласират като вас. В ЕС сме, но не го ползвате по предназначение от неграмотност та затова само можете да го псуватe и до там! А от него виждаме само пари! Свирки на САЩ, както ти се изразяваш аз не правя, но вие категорично им го лигавите на Путин и на Ердоган с тези маймунски врясъци за илизане от НАТО и ЕС. На кого освен на тях правите услуга като ни вадите от цивилизацията? Вие сте вредни, нищо чудно в сърцето ви да е чужда агентура. Копейката сигурно си изнася милионите в западни банки докато тук точи сатъра на най-глупавите. Част от това че сме в ЕС е и условието на валутния борд, смятайте какви идиоти има сред вас, които с орангутански плам искат да излезем от ЕС и изведнъж левът да се срине, а освен това и да излзем от НАТО и изведнъж да няма кой да ни пази. Тия орангутани сигурно смятат, че веднага ще цъфнем и вържем, тук ще стане един прекрасен резерват за тях, ще щракат с маймунски пръсти и ще се радват на банани в затоплящия се климат. Да ама блаженството на примата, че изведнъж е успял да фалира всички бизнеси дето го подтискат и го дразнят, че ама как така той дето се поти, за да изкарва пари, не може да изкара същите пари като някакви дето играят на компютърни игри по цял ден и изкарват лудите пари, сега в новата реалност ще са и двамата без пари, но тази радост на маймуната няма да е за дълго. Изведнъж ще ни нападнат от всички страни да ни разчекнат тъй като вече никой няма да ни пази тричавите гъзове. Ти или може да осъзнаеш какво се случва, или си тотално избушил крайно изпаднал тип, който въобще не вдява какво се случва и как тоя имотния магнат с лилавите венци хич не го ебe за никаква България ми ви гледа даже с погнуса. Какви сте прости, жалки и тъпи и как той забогатява масивно върху идиотизма ви. Кат Русия няма втора, лалалала, вън от ЕС и НАТО, шалалала. Еми пу да ви е... проста!...

преди 40 минути, Гражданин написа:

Каква катастрофа? Само глупаците и трайно декласирани от живота елементи са с празни джобове при това изобилие от работа. На всеки светофар има коли за по 100 бона, хората масово са с телефони за по 2 бона, семействата често имат по две и даже по три западни коли, а по магистралата за Гърция има задръствания от българи, които отиват да пръскат пари на чужди морета, определено не е като при соца дето искате да върнете с мухлясалите му бунгала и казарми, които са за да затъпяват и да се иразвняват хората. Единственото ви желание е всички да се декласират като вас. В ЕС сме, но не го ползвате по предназначение от неграмотност та затова само можете да го псуватe и до там! А от него виждаме само пари! Свирки на САЩ, както ти се изразяваш аз не правя, но вие категорично им го лигавите на Путин и на Ердоган с тези маймунски врясъци за илизане от НАТО и ЕС. На кого освен на тях правите услуга като ни вадите от цивилизацията? Вие сте вредни, нищо чудно в сърцето ви да е чужда агентура. Копейката сигурно си изнася милионите в западни банки докато тук точи сатъра на най-глупавите. Част от това че сме в ЕС е и условието на валутния борд, смятайте какви идиоти има сред вас, които с орангутански плам искат да излезем от ЕС и изведнъж левът да се срине, а освен това и да излзем от НАТО и изведнъж да няма кой да ни пази. Тия орангутани сигурно смятат, че веднага ще цъфнем и вържем, тук ще стане един прекрасен резерват за тях, ще щракат с маймунски пръсти и ще се радват на банани в затоплящия се климат. Да ама блаженството на примата, че изведнъж е успял да фалира всички бизнеси дето го подтискат и го дразнят, че ама как така той дето се поти, за да изкарва пари, не може да изкара същите пари като някакви дето играят на компютърни игри по цял ден и изкарват лудите пари, сега в новата реалност ще са и двамата без пари, но тази радост на маймуната няма да е за дълго. Изведнъж ще ни нападнат от всички страни да ни разчекнат тъй като вече никой няма да ни пази тричавите гъзове. Ти или може да осъзнаеш какво се случва, или си тотално избушил крайно изпаднал тип, който въобще не вдява какво се случва и как тоя имотния магнат с лилавите венци хич не го ебe за никаква България ми ви гледа даже с погнуса. Какви сте прости, жалки и тъпи и как той забогатява масивно върху идиотизма ви. Кат Русия няма втора, лалалала, вън от ЕС и НАТО, шалалала. Еми пу да ви е... проста!...

И това твоето е пример за културно обсъждане? Когато ти отговорим в същия стил на изразяване що се възмущаваш? Твоето е лицемерие в чист  вид.

преди 10 минути, Филипов написа:

Ти слуша ли това за ЖП-то. Сега ще ти го разясним как е в европата и как става при вас и как вие сте в театара. Точ филм го гледах тука преди около 15 години. Дебати, представления, проектозакони- уж на концесия и част от инфраструкт., но накрая пасива остава за <държавата> т.е за  умиращата <средна класа> , а  парични потоци за <картелите>. Сега уж сте против, но всъщност сте за това- друг проектозакон или промени става закон при който железния път, поддръката и пр. -мостове, съоражения- всичко остава държавна отговорност и чрез  държавна фирма  или директно от дружество отгов. само за инфрастр. се подписват или концесии или неизгодни дългосрочни договори в които фирми от кръговете < на наште хора>-къде уж международни, чужди ( но на отчитане и в българската върхушка), тези осигряват състава=локомотиви, вагони, персонал, самата <търговия> и всички други <операции> - при тях остава огромния процент печалба и след 15-20 години -Равносметка-анализ ще излезе , че <държавата> е практически на загуба- не се покриват дългосрочните инвестиции. На това му се казва да <източваш държавата капка по-капка>

преди 3 часа, Toto2 написа:

И това твоето е пример за културно обсъждане? Когато ти отговорим в същия стил на изразяване що се възмущаваш? Твоето е лицемерие в чист  вид.

Айде моля ти се, мелодрамите не ти отиват. Вие ме обиждате от ден номер 1 на регистрацията ми в този форум. При вас аргументите ми са без значение, защото сте като маймуни. Крясъци, викове, преобърнати пейки. Деструктивна паплач сте, ламтите само за власт по руски образец. Доста добре съм ви описал в многото есета, които пиша за вас тук. Надявам се младите с акъл, които четат тук да разберат що за противна сган сте, която ще ни прати държавата на кино без да ѝ мигне окото. От както ви чета, нито една предложена идея освен дигане на данъци, менте дрегери и връщане на казарма да ни ритат нас белите момчета някакви мангали в бъбреците и само правите вятър на фюрера, дори не си разбирате програмата. Момчето от плевен само клипчета пуска и копи пейстове заради евтиния стол. Страшно ми е противно, че на есен сигурно ще му гледам мутрата от трибуната. Вече ще се е облякъл костюмче, ще се мазни до копейката като един от 50-се конуса за жалост. Партията на тоталните жалкари неможачи и бачкери готови да целуват ръце, гъз и други работи на фюрера, за да се уредят сред щастливите спечлили от лотарията "влез в парламента, простите бачкери също можем!". Само си вижте представителите, ми мен би ме било срам такива да ме представляват бе, без образование, без воля и характер, едни пламоздии, които за депутатските кинти са готови да ни извадят от цивилизацията и да ни предадат на Путин и Ердоган! Популисти разчитащи на вота от декласираните озлобени елементи, които не знаят какво е НАТО и ЕС ами искат някой да си ги бие с пръчка по азиатски образец. Щастието им идва от пликче с продукти и клозетите да са външни, а мизерията обща и само думата "суверенитет" я търкалят под път и над път влагайки в нея централен смисъл без да разбират последиците от действията си все все едно ще получат възмездие за това, че в живота са го докарали до завистливи нужникари и като излязат от съюзите всичко ще си дойде на мястото. Даже не знаят какво е валутен борд и каква катастрофа ще настане като излезем от ЕС. Дебилизъм и повсеместна кретения из вашите редици!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Айде моля ти се, мелодрамите не ти отиват. Вие ме обиждате от ден номер 1 на регистрацията ми в този форум. При вас аргументите ми са без значение, защото сте като маймуни. Крясъци, викове, преобърнати пейки. Деструктивна паплач сте, ламтите само за власт по руски образец. Доста добре съм ви описал в многото есета, които пиша за вас тук. Надявам се младите с акъл, които четат тук да разберат що за противна сган сте, която ще ни прати държавата на кино без да ѝ мигне окото. От както ви чета, нито една предложена идея, само правите вятър на фюрера, дори не си разбирате програмата. Момчето от плевен само клипчета пуска и копи пейстове заради евтиния стол. Страшно ми е противно, че на есен сигурно ще му гледам мутрата от трибуната. Вече ще се е облякъл костюмче, ще се мазни до копейката като един от 50-се конуса за жалост. Партията на тоталните жалкари неможачи и бачкери готови да целуват ръце, гъз и други работи на фюрера, за да се уредят сред щастливите спечлили от лотарията "влез в парламента, простите бачкери също можем!". Само си вижте представителите, ми мен би ме било срам такива да ме представляват бе, без образование, без воля и характер, едни пламоздии, които за депутатските кинти са готови да ни извадят от цивилизацията и да ни предадат на Путин и Ердоган! Популисти разчитащи на вота от декласираните озлобени елементи, които не знаят какво е НАТО и ЕС ами искат някой да си ги бие с пръчка по азиатски образец. Клозетите да са външни, мизерията обща и само думата "суверенитет" я търкалят все едно ще бъдат нещо повече от нужникари като излязат от съюзите. Даже не знаят какво е валутен борд и каква катастрофа ще настане като излезем от ЕС. Дебилизъм и повсеместна кретения из вашите редици!

Алоууу, културния! Оля се!!! 

току-що, Joss Bomon написа:

Алоууу, културния! Оля се!!! 

Коментирай по същество! Какво в описанието ви не е така?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Коментирай по същество! Какво в описанието ви не е така?

Всичко. Ако описваше пепейците, имаш попадения. Но разсъждаваш за Възраждане. Не знам, виждаш неможачите пепейски, описваш ги и после казваш че описваш Възраждане. И не водиш културна дискусия, нито вкарваш факти. Всичкото ти е истеричко вряскане и кряскане и художествена литература с каруцарски език. Наистина ходи да ти видят от какъв вид шизофрения страдаш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.