Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 16 минути, Toto2 написа:

Всичко. Ако описваше пепейците, имаш попадения. Но разсъждаваш за Възраждане. Не знам, виждаш неможачите пепейски, описваш ги и после казваш че описваш Възраждане. И не водиш културна дискусия, нито вкарваш факти. Всичкото ти е истеричко вряскане и кряскане и художествена литература с каруцарски език. Наистина ходи да ти видят от какъв вид шизофрения страдаш.

Водя културна дискусия ама вие сте като стадо орангутани, дискусия не може да се проведе с врясъци и простащина. Хайде де, кажи ся какво хубаво ни чака в евразийския клозет като вашите малограмотници бачкери дето копейката ще тури на есен да им гледаме тъпите мутри в парламента ни закарат там изваждайки ни от НАТО и ЕС и съответно от валутния борд? Визи за Гърция, това е ясно. Ама как ще ни опазите от всички съседи дето не са длъжни вече да се съобразяват с нас ами могат да почнат да си уреждат вековните териториални проблеми? А, питам. То е ясно, че всички мислите само за плюсканет. В главите на прости бачкери само масите е важно да са тежки, да ядЯт, да пият и да се веселят с думба лумба и кичеци и щрак щрак с пръстите около масата с прасето ама хайде кажете след като мине пиянството от победата и като ни подпукат съседите какво ще правим? Нато няма да ни е длъжно да ни пази, ще пуснеш ли сина и внука си на фронта да се бият за да защитават каквото ще остане от България заради простотията ти? За по-малко от 24 часа ще капитулираме без НАТО, това ще се хареса само на тия, на които в момента правите геополитически минети.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 9 минути, Гражданин написа:

Водя културна дискусия ама вие сте като стадо орангутани, дискусия не може да се проведе с врясъци и простащина. Хайде де, кажи ся какво хубаво ни чака в евразийския клозет като вашите малограмотници бачкери дето копейката ще тури на есен да им гледаме тъпите мутри в парламента ни закарат там изваждайки ни от НАТО и ЕС и съответно от валутния борд? Визи за Гърция, това е ясно. Ама как ще ни опазите от всички съседи дето не са длъжни вече да се съобразяват с нас ами могат да почнат да си уреждат вековните териториални проблеми? А, питам. То е ясно, че всички мислите само за плюсканет. В главите на прости бачкери само масите е важно да са тежки, да ядЯт, да пият и да се веселят с думба лумба и кичеци и щрак щрак с пръстите около масата с прасето ама хайде кажете след като мине пиянството от победата и като ни подпукат съседите какво ще правим? Нато няма да ни е длъжно да ни пази, ще пуснеш ли сина и внука си на фронта да се бият за да защитават каквото ще остане от България заради простотията ти? За по-малко от 24 часа ще капитулираме без НАТО, това ще се хареса само на тия, на които в момента правите геополитически минети.

Айде пак си погледни писаниците и кажи друго освен врясъци, крясъци и обиди виждаш ли? Култура виждаш ли?Абе де е батко ти иванчо, да не е отнесъл бан?

преди 35 минути, Toto2 написа:

Айде пак си погледни писаниците и кажи друго освен врясъци, крясъци и обиди виждаш ли? Култура виждаш ли?Абе де е батко ти иванчо, да не е отнесъл бан?

Имам проблем с вас, защото мразя хора, които искат да превърнат държавата ни в руска провинция и дори не знаят как вредят не само на другите, но и на себе си, защото България извън НАТО и ЕС си я чака и нея една специална военна операция. И само боклуци съучастници или невежи и тотално декласирани неграмотни и тъпи урунгели могат да искат нещо подобно. Вижте се само на какво приличате, смляли от бой някакво момче музикант други деца, които явно са от типични вгъзрожденски семейства. Да поговорим ли за това колко нискои хигиенна постъпка е това да поставиш смеещи се човечета и коментари "браво" и защо като отвориш профилите на такива са масово от вашите вгъзроденци? Ти одобряваш ли го? За толкова години от както си имаме държава тук има една особено проста категория сънародници, които поради някаква причина искат да руски селяни. И точно това ви е таргета, най-ниско грамотната и проста паплач. Сега ви падна да я обедините и да я използвате за да поставите последните пирони в ковчега на клета майка. Кажи ми вгъзрожденецо, мислите ли каква специална военна операция ни чака като излезем от НАТО и ЕС?

JWcpZxf.jpg

JWcpLDG.jpg

JWcpsNs.jpg

Ти хубаво си мрази, лошо няма. Обаче спазвай правилата на форума. Това твойто е омразна реч. Претендираш за култура, но по простащина и каруцарска реч си номер едно. И когато ти се отговори в твой стил пищиш до небесата как опонентите ти са простаци и орангутани. А ние просто те имитираме. И спор не се води с фантазми и съчинения по картинки, а с факти. А факти нямаш.

преди 1 час, Toto2 написа:

Ти хубаво си мрази, лошо няма. Обаче спазвай правилата на форума. Това твойто е омразна реч. Претендираш за култура, но по простащина и каруцарска реч си номер едно. И когато ти се отговори в твой стил пищиш до небесата как опонентите ти са простаци и орангутани. А ние просто те имитираме. И спор не се води с фантазми и съчинения по картинки, а с факти. А факти нямаш.

Ами кажи, като излезем от НАТО скорострелно като вземете властта, кого обслужвате като тъкмо сега НАТО се разшири с 2 много силно развити във военно отношение държави? Значи хората гледат да се бутат в НАТО, вие гледате да ни изкарате докато всички около нас са в него. Казах ти няколко пъти и ти не ми обясни, а насреща само обвинения в омразна реч. То е най-лесно да се хванеш за несъщественото! А аз наистина съм притеснен, че след някоя друга година с шимпанзета на кормилото на властта нещата ще отидат към закриване на третата ни и единствена държава. И този път надали някой ще ни освобождава. Това са фактите. Чакам да ме обориш.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ами кажи, като излезем от НАТО скорострелно като вземете властта, кого обслужвате ..

Обслужват Мен и такива като мен. Ние сме мнозинството, нешо против Демократичните Принципи?

преди 2 минути, laplandetza написа:

Обслужват Мен и такива като мен. Ние сме мнозинството, нешо против Демократичните Принципи?

Да, много против имам, ако не ме устройва

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Да, много против имам, ако не ме устройва

Имаш, но Демократичния Принцип е Волята на Мнозинството. Ти си от малцинственна група и се налага да се подчиниш.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Имаш, но Демократичния Принцип е Волята на Мнозинството. Ти си от малцинственна група и се налага да се подчиниш.

Няма такъв вариант. "Горе" са много мои хора. Плужаците, като тебе не ме интересуват дали ика живеят и дали нещо има харесва или не

преди 3 часа, Гражданин написа:

Имам проблем с вас, защото мразя хора, които искат да превърнат държавата ни в руска провинция и дори не знаят как вредят не само на другите, но и на себе си, защото България извън НАТО и ЕС си я чака и нея една специална военна операция. И само боклуци съучастници или невежи и тотално декласирани неграмотни и тъпи урунгели могат да искат нещо подобно. Вижте се само на какво приличате, смляли от бой някакво момче музикант други деца, които явно са от типични вгъзрожденски семейства. Да поговорим ли за това колко нискои хигиенна постъпка е това да поставиш смеещи се човечета и коментари "браво" и защо като отвориш профилите на такива са масово от вашите вгъзроденци? Ти одобряваш ли го? За толкова години от както си имаме държава тук има една особено проста категория сънародници, които поради някаква причина искат да руски селяни. И точно това ви е таргета, най-ниско грамотната и проста паплач. Сега ви падна да я обедините и да я използвате за да поставите последните пирони в ковчега на клета майка. Кажи ми вгъзрожденецо, мислите ли каква специална военна операция ни чака като излезем от НАТО и ЕС?

JWcpZxf.jpg

JWcpLDG.jpg

JWcpsNs.jpg

Хората съгласни ли са да им показваш имената и снимките из Интернет без тяхно позволение?

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Няма такъв вариант. "Горе" са много мои хора. Плужаците, като тебе не ме интересуват дали ика живеят и дали нещо има харесва или не

Какво!? Ти организираш Конспирация срещу Българския Народ и Неговата Воля и Държава!?

току-що, АСПЕКТ написа:

Хората съгласни ли са да им показваш имената и снимките из Интернет без тяхно позволение?

Това е публично достъпна дискусия, съответно са съгласни. Фейсбук е като един гигантски форум.

преди 5 минути, laplandetza написа:

Какво!? Ти организираш Конспирация срещу Българския Народ и Неговата Воля и Държава!?

Волята на народа е Бате да нарежда на кого, колко и кога! На Просто Киро му остава само да се моли за малък "пай". Бате и Пеевски решават - мене ме устройва! За теебе ми е все тая

Волята на народа е Бате да нарежда на кого, колко и кога! На Просто Киро му остава само да се моли за малък "пай". Бате и Пеевски решават - мене ме устройва! За теебе ми е все тая

Нито Баце, нито Дебеляна нареждат........... поогледай кликата и санитарния персонал на Посолството.

току-що, laplandetza написа:

Нито Баце, нито Дебеляна нареждат........... поогледай кликата и санитарния персонал на Посолството.

Посолството на САЩ, просто дава насоките. Така и трябва да бъде!

току-що, teo-glavata написа:

Посолството на САЩ, просто дава насоките. Така и трябва да бъде!

Шом тъй е рекъл господ- така да бъде😀 Кой дърпа конците на американското<правителство> ?-има ли То Собственна Воля?😀

преди 4 минути, laplandetza написа:

Шом тъй е рекъл господ- така да бъде😀 Кой дърпа конците на американското<правителство> ?-има ли То Собственна Воля?😀

Познаваш ли изобщо Държавното устройство на САЩ? 

Познаваш ли изобщо Държавното устройство на САЩ? 

На кой му пука!, утре путин ще ги направи като на Луната😀

преди 1 минута, laplandetza написа:

На кой му пука!, утре путин ще ги направи като на Луната😀

Това го слушам още от 1994-та :) путин по един или друг начин ще буде ликвидиран. рассия ще е 51-я щат или 15-тата Територия - според решението на Конгреса. Ако не знаеш ние имаме в момента, 50 щата, ч14 територии и един Федерален окръг

Това го слушам още от 1994-та..

-84-а, -94-та, -14-та, -24-та. Дощло му е времето!

преди 4 минути, laplandetza написа:

-84-а, -94-та, -14-та, -24-та. Дощло му е времето!

Аз като казвам, че такива като тебе са излишни.....кое време е дошло, бе русоробе? Две бомби в метрото на маскваа и сте приключени. Радвайте се, че дядо Байдън не е вчас. Но изборите идват....

Аз като казвам, че такива като тебе са излишни.....кое време е дошло, бе русоробе? Две бомби в метрото на маскваа и сте приключени. Радвайте се, че дядо Байдън не е вчас. Но изборите идват....

Какъв русороб, бе , аз съм ариец с доказан генетично произход на ариец. Ти ми говориш за московски получовеци!😀

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.