Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

току-що, Toto2 написа:

Ха ха. И децата ти се чудят на мисловните гърчове. За качествено клеветене се иска повече мозък, отколкото си способен да предоставиш. Не те бива в тая работа. То за това си полезен в тая тема. Палячото на форума. Всички ти се радват на откровените глупости и интелектуална немощ. А често и граматическа. 

И какви са клеветите? Я го виж момчето от Плевен, напиши му името в гугъл и виж как излиза "политик". Ми като е политик, защо не се прояви като такъв и да отговаря и на неудобните въпроси, а не само да гъделичка копейката по едни неща, за да го назначи да яде в евтиния стол? 

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Напиши си въпросите които искаш да зададеш и е възможно да ти отговори някой от които участват в темата. Изпадаш в истерия че не ти отговарят без да си задал въпрос?

Аз си ги написах много пъти и само тото се включва да отговори ама не на самите въпроси, ами да ме оплюе. Толкова можете. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Гражданин написа:

И какви са клеветите? Я го виж момчето от Плевен, напиши му името в гугъл и виж как излиза "политик". Ми като е политик, защо не се прояви като такъв и да отговаря и на неудобните въпроси, а не само да гъделичка копейката по едни неща, за да го назначи да яде в евтиния стол? 

Мале, мале, ти сериозно ли? Нашия Филипов гугъл не го фаща. С такава фамилия само един човек съществува според тебе?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Аз си ги написах много пъти и само тото се включва да отговори ама не на самите въпроси, ами да ме оплюе. Толкова можете. 

Какъвто въпроса ,такъв и отговор си получил ,задай сериозен въпрос и ще получиш сериозен отговор. Аз лично не ти разбирам въпросите.

току-що, Toto2 написа:

Мале, мале, ти сериозно ли? Нашия Филипов гугъл не го фаща. С такава фамилия само един човек съществува според тебе?

А опита ли с трите имена?

току-що, Гражданин написа:

А опита ли с трите имена?

Които са? Щото аз не ги знам. 

току-що, Toto2 написа:

Които са? Щото аз не ги знам. 

И двете имена са достатъчни и излиза информацията като първи резултат.

току-що, Toto2 написа:

image.jpeg.0f5564d9c998eb9efc72b4668392cb73.jpeg

Това сина ти ли е?

преди 5 минути, Toto2 написа:

Те ти го първия резултат. Дай подробности 

А този на първия резултат кой е и защо се е писал политик от Възраждане? Ваш човек ли е?

J8YFTIR.jpg

преди 2 часа, Bubbles написа:

Относно думите му за пилона е абсолютно прав, тия пари можеха да се дадът за нещо далеч по-смислено, айде за болниците там трябват страшно много пари, ама например ония села в Карловско дето бяха наводнени преди две години още нямат никаква инфраструктура, даже вместо по мостове хората изоползват дървета и подобни приспособления за да могат да преминават през рекита в населените им места. Нямам против че се е вдигнал голям български флаг, но доколкото знам имота в който е издигнат е частен, тоест неговия собственик трябва да си поема разходите, глупаво е на фона всички проблеми които има държавата и най вече които имат хората в България да се дават държавни пари за показност.

Ами тук се пише по въпроса.

Няма такава дума трябва да се дадат или да са били дали. Щом се стига до това, положението е трагично. Бюджетът трябва да се разпределя правилно. И тогава няма да има такива думи. И оттам и идва и самочувствието на един народ.

@Toto2, след като уточнихме, че тук има ваш кандидат за евтния стол, защо не отговаря на въпроси като го питат? Например какво му е мнението за НАТО, за ЕС, за бъдещето на страната? Един политик трябва да ги знае тия нея и да може да отговаря на тези въпроси. Нека дойде тук и да обясни становището си, а не само да чете международните новини от ТАСС.

преди 2 минути, Гражданин написа:

@Toto2, след като уточнихме, че тук има ваш кандидат за евтния стол, защо не отговаря на въпроси като го питат? Например какво му е мнението за НАТО, за ЕС, за бъдещето на страната? Един политик трябва да ги знае тия нея и да може да отговаря на тези въпроси. Нека дойде тук и да обясни становището си, а не само да чете международните новини от ТАСС.

Къде е тоя кандидат? Имена? Кой е?

току-що, Гражданин написа:

Това е твое твърдение. Сега как така Филипов го прекръсти на Георги Лазаров, който е просто ютубър и прави клипчета? Неведоми са пътищата мисловни на анонимката гражданин. 

Айде да спестя мъките на гражданина, тука във форума нямаме нито един кандидат ни за евроизборите, ни за парламентарните.

току-що, Toto2 написа:

Това е твое твърдение. Сега как така Филипов го прекръсти на Георги Лазаров, който е просто ютубър и прави клипчета? Неведоми са пътищата мисловни на анонимката гражданин. 

Тоест според теб Филипов не е Георги Лазаров и е чиста случайност, че са от един и същи град и постоянно му качва клипчетата? Защо сте толкова нагли бе, копейки?

преди 4 минути, Гражданин написа:

Тоест според теб Филипов не е Георги Лазаров и е чиста случайност, че са от един и същи град и постоянно му качва клипчетата? Защо сте толкова нагли бе, копейки?

Филипов е Лазаров, който се прави на Лазаров в ютуб, а тук е Филипов.

Excuse Me Wow GIF by Mashable

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Филипов е толкова Филипов, колкото и ти работиш за 800 лв на месец в Германия. Лъжете целия копейков отбор, при това организирано, когато насреща се появи някой с неудобни въпроси. Прав ще излезе коко, че всички сте тук за по 10 лв на ден.

преди 49 минути, Toto2 написа:

Как не си се усетил, че за твоята кауза да окепазиш Възраждане, по би имал успех, ако се представяше за възрожденец.

Да, да, как ли пък не, ей сега да се преструвам на ваш човек. Все едно да ви стана член! Няма да се понасям!

Филипов си е Филипов и не е Лазаров. Дали му харесва на гражданчето тоя факт, това е положението. И като не му харесва, кво прави сополанкото? Казва ни че лъжем. Естествено, кво друго да каже, отпада му поредната дъвка и няма за кво да реве и да се тръшка.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Филипов си е Филипов и не е Лазаров. Дали му харесва на гражданчето тоя факт, това е положението. И като не му харесва, кво прави сополанкото? Казва ни че лъжем. Естествено, кво друго да каже, отпада му поредната дъвка и няма за кво да реве и да се тръшка.

Като не е Лазаров, защо постоянно му пуска клипчетата? Лазаров ли му плаща да го промотира? От един и същи град са, не е малко съвпадение!

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Че как ,от един и също град са ,значи е един и същи човек ,в този град сигурно живее един човек и той е от възраждане според гражданина :D

преди 4 минути, Гражданин написа:

Като не е Лазаров, защо постоянно му пуска клипчетата? Лазаров ли му плаща да го промотира? От един и същи град са, не е малко съвпадение!

Филипов е от Плевен, Лазаров си е софиянец. Па нещо не си разбрал. И на различни години са при това. И за разследващ журналист не те бива, симон та бие по всички показатели.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Филипов е от Плевен, Лазаров си е софиянец. Па нещо не си разбрал. И на различни години са при това. И за разследващ журналист не те бива, симон та бие по всички показатели.

Тогава значи Филипов или е акаунт на Лазаров, или работи за него!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Тогава значи Филипов или е акаунт на Лазаров, или работи за него!

Не, не значи. Филипов го знам и сме си говорили. Лазаров само съм го виждал в тубата. Май не разбираш колко се изложи? Не искаш да си признаеш, че си сгрешил относно това. Щото това означава, че може и сигурно грешиш и за всичко друго, дето го сипваш тука. 

Днес изплиска всички легени бре! Каза, че си възбуден, но не е само това... Няма друг подобен ръб - комбинация между иванка и прасето/папагал. 

преди 3 минути, Toto2 написа:

Не, не значи. Филипов го знам и сме си говорили. Лазаров само съм го виждал в тубата. Май не разбираш колко се изложи? Не искаш да си признаеш, че си сгрешил относно това. Щото това означава, че може и сигурно грешиш и за всичко друго, дето го сипваш тука. 

И от къде това, че бъркам за едно означава автоматично, че бъркам и за другите неща, че не ми е ясно?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.