Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 минути, Toto2 написа:

грешиш и за всичко друго, дето го сипваш тука.

Те си казаха с иванка, че са борци за "спасението на душите, дръзнали да се интересуват от Възраждане".

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Днес изплиска всички легени бре! Каза, че си възбуден, но не е само това... Няма друг подобен ръб - комбинация между иванка и прасето/папагал. 

Никъде не съм писал, че съм възбуден, но щом си ме представяш така...

току-що, Joss Bomon написа:

Те си казаха с иванка, че са борци за "спасението на душите, дръзнали да се интересуват от Възраждане".

Никъде не съм казвал, че ще спасявам някого. Просто наминавам от тук, за да ви потормозя. Знам, че каузата ми е обречена, някой като стане копейка, това е в резултат на жестока дисквалификация от живота. Идвам тук за да се забавлявам както хората, които ходят на зоопарк. Проблем? 

преди 2 минути, Гражданин написа:

Всеки комунистически сенилен старец си представя такива работи

преди 49 минути, АСПЕКТ написа:

Няма такава дума трябва да се дадат или да са били дали. Щом се стига до това, положението е трагично. Бюджетът трябва да се разпределя правилно. И тогава няма да има такива думи. И оттам и идва и самочувствието на един народ.

Ами да не би да не е трагично положението и то не само в България?
А бюджетът че трябва да се разпределя правилно трябва, обаче ако държавата почне да финансира всеки решил да прави нещо в собствения си имот докъде ще стигне този бюджет?
А ако самочувствието идва от едно знаме а не от самосъзнанието и знанието, от това което сме постигнали и от това което са били нашите деди то значи имаме проблем.
Не ме разбирай грешно, не съм против да се вее българското знаме, напротив, само че в случая не това е начина. 🙂

преди 1 минута, Гражданин написа:

И от къде това, че бъркам за едно означава автоматично, че бъркам и за другите неща, че не ми е ясно?

Не е задължително. Да. Ама нормален мислещ човек би се замислил. За да правиш някакви изводи и заключения, се опираш на някаква основа от знания и постулати. И когато за нещо се окажеш че грешиш, базирайки се на тези избрани от тебе аксиоми, няма ли да си зададеш въпроса използваните от тебе аксиоми и тези дали наистина са верни. Това си е твой проблем и ти ще трябва да си го решаваш. Ние просто рупаме пуканки от страни и се забавляваме.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Е хайде да е - развълнуван

преди 1 час, Гражданин написа:

Не си ги виждам понякога. Вълнувам се и пиша импулсивно. Мразя като некадърници се бутат за евтния стол и дори не искат да отговарят на въпроси. Кой го наемат така тихомълком и даже го инстуктират да не отговаря на въпроси свързани с канидатурата му? При това даже уж някакъв "популярен образ" из интернет. 

Е хайде да е - развълнуван

Разбирам, че от възрастта възбудата при вас може да се изрази само във вълнение, но двете неща при здрави хора са различни. Прави разлика!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Прави разлика!

Трябва да имА матриал с гънки, а при него липсват. Доказал го е 

току-що, Гражданин написа:

Прави разлика!

възбуда (български)

Съществително нарицателно име, женски род, тип 41

1. Психическо състояние, което се характеризира с нервно напрежение и неспокойствие, намира израз в поведението на човека и се отразява на външния му вид. [1]

Синоними

Гражданче, не ти ли омръзна тука постоянно да ти показват колко не си умен и постоянно в грешка?

възбуда (български)

Съществително нарицателно име, женски род, тип 41

1. Психическо състояние, което се характеризира с нервно напрежение и неспокойствие, намира израз в поведението на човека и се отразява на външния му вид. [1]

Синоними

Няма от какво да те е срам, че да продължаваш да се оправдаваш. Случва се на всеки след една определена възраст тия неща да станат синоними.

преди 3 минути, Гражданин написа:

Няма от какво да те е срам, че да продължаваш да се оправдаваш. Случва се на всеки след една определена възраст тия неща да станат синоними.

Чел бил Маркс и го бил разбрал :giggle1: По нататък всичко е излишно

Как е, вълнуваш ли се? Ти си посмешишещо което е нормално да се срамува, но такива неща липсват в твоето "меню"...

Вълнувам се от смях! Кажи сега нещо и за Маркс. Чета, че някъде си обяснявал, че си го бил разбрал. :giggle1:

преди 4 минути, Гражданин написа:

Вълнувам се от смях! Кажи сега нещо и за Маркс. Чета, че някъде си обяснявал, че си го бил разбрал. :giggle1:

Кажи нещо за Филипов, нещо бегаш от фиаското си. Истинските мъже си признават грешките.

преди 6 минути, Toto2 написа:

Кажи нещо за Филипов, нещо бегаш от фиаското си. Истинските мъже си признават грешките.

Еми предай му много поздрави и измисли там нещо, че се извинявам. Нали ме е блокирал, няма да види.

Ако иванка е наличен, да чете и реве. Не Възраждане ще го ощети, а сащ/есср със зелените политики за намаляване на емисиите замърсявания, включително и като една от мерките е... намаляване на доходите с цели 19%. Щот иванке, господарите ти, са решили, че като имаш пари, купуваш и хвърляш по-често, вместо да кърпиш чорапите и да ги носиш, докато изгният напълно, ти ги носиш няколко пъти и хвърляш още здрави. Затова ще ти отнемат 19% от доходите.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Еми предай му много поздрави и измисли там нещо, че се извинявам. Нали ме е блокирал, няма да види.

Еми ти губиш лице не пред него, а пред тея, които мислиш че агитираш против Възраждане. Сериозно ли смяташ, че след такъв резил някой би ти вярвал на каквото и да напишеш или каквато и картинка да качиш? То ние сме ясни и те разобличихме. От тук нататък имаш ли въобще нещо да кажеш, като никой от потенциалните ти клиенти не би ти обърнал внимание?

преди 54 минути, Bubbles написа:

Ами да не би да не е трагично положението и то не само в България?
А бюджетът че трябва да се разпределя правилно трябва, обаче ако държавата почне да финансира всеки решил да прави нещо в собствения си имот докъде ще стигне този бюджет?
А ако самочувствието идва от едно знаме а не от самосъзнанието и знанието, от това което сме постигнали и от това което са били нашите деди то значи имаме проблем.
Не ме разбирай грешно, не съм против да се вее българското знаме, напротив, само че в случая не това е начина. 🙂

Няма американски филм, който да не е показало знамето им. Тъй, че.

преди 35 минути, Toto2 написа:

Еми ти губиш лице не пред него, а пред тея, които мислиш че агитираш против Възраждане. Сериозно ли смяташ, че след такъв резил някой би ти вярвал на каквото и да напишеш или каквато и картинка да качиш? То ние сме ясни и те разобличихме. От тук нататък имаш ли въобще нещо да кажеш, като никой от потенциалните ти клиенти не би ти обърнал внимание?

Нищо не си разобличил, така и не стана ясно Филипов дали не е акаунт на Георги Лазаров, че постоянно му пуска клипчетата. Иначе вярно, че понякога прекалявам, но целта ми не е да убеждавам някого да не гласува за вас, има далеч по-ефективни начини, както и хора с аудитория, които да го направят. Аз само идвам в зоопарка да погледам орангутани, да помятам малко банани в клетката, за а ги нахраня и за награда да чуя вряъци и да събера мемове, на които да се смея като ми е скучно.

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Няма американски филм, който да не е показало знамето им. Тъй, че.

Е то няма американски филм в който американците да не печелят, ама имат ли реално спечелена война?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.