Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

В сряда приех в Народното събрание и проведох среща с вр. и. д. посланик на Китай г-жа Уан Мин. В разговора обсъдихме перспективите пред икономическото сътрудничество между нашите две страни и потвърдихме подкрепата на Възраждане за политиката "Един Китай".

За Възраждане Китайската народна република е стратегически партньор, с когото България трябва да развива много по-дълбоки и тесни икономически и политически отношения.

преди 7 минути, Филипов написа:

Взе ли 10те лв за деня?

Лапландеца нали реве че не даваме информация. Ми не сме спирали.

преди 32 минути, Toto2 написа:

Лапландеца нали реве че не даваме информация. Ми не сме спирали.

Информацията ви е тъпа, давате предизборни клипчета с некфи костюмари и копи пействате празни приказки за дето някой бот ги е писал за фейсбук статуси. Кажете нещо интересно, например разширете малко демагогията си от програмата, например какво искате да получим от държавите в Азия, с които искате да се сближим след като напуснем НАТО и ЕС. Избройте ги, кажете защо са ни по-важни от ЕС и НАТО и т.н.. Някаква информация истинска да получим, да видим че се стараете не само над лозунги за евразийци и русофили, ами и ги разбирате и можете малко да разширите с обяснения. В кои системи ще участваме след НАТО и ЕС и защо? И какво повече ще ни дадат те от ЕС и НАТО. И очаквам цивилизован и подробен отговор, а не врясъци този път.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Информацията ви е тъпа, давате предизборни клипчета с некфи костюмари и копи пействате празни приказки за дето някой бот ги е писал за фейсбук статуси. Кажете нещо интересно, например разширете малко демагогията си от програмата, например какво искате да получим от държавите в Азия, с които искате да се сближим след като напуснем НАТО и ЕС. Избройте ги, кажете защо са ни по-важни от ЕС и НАТО и т.н.. Някаква информация истинска да получим, да видим че се стараете не само над лозунги за евразийци и русофили, ами и ги разбирате и можете малко да разширите с обяснения. В кои системи ще участваме след НАТО и ЕС и защо? И какво повече ще ни дадат те от ЕС и НАТО. И очаквам цивилизован и подробен отговор, а не врясъци този път.

Твърдиш, че информация в парламента за нередности е тъпа? Браво на тебе. Всичкото блъвнато от тебе не е вярно. Клиповете са от изказвания в народното събрание, където правим за квото сме пратени - да изобличаваме грешките и престъпленията на властта. Това сме обещали и това правим. И с тебе лъжецо няма какво да обсъждам, обърнах се към лапландеца. 

преди 1 минута, Toto2 написа:

Твърдиш, че информация в парламента за нередности е тъпа? Браво на тебе. Всичкото блъвнато от тебе не е вярно. Клиповете са от изказвания в народното събрание, където правим за квото сме пратени - да изобличаваме грешките и престъпленията на властта. Това сме обещали и това правим. И с тебе лъжецо няма какво да обсъждам, обърнах се към лапландеца. 

Не ме интересуват глупавите ви костюмари, на които им лъскаш обувките и още нещо. Искам малко мисъл да видя каква може да проявите. И за нищо не съм лъгал, ако е онова за Филипов, нямаше как да знам, че не са един и същи човек като постоянно му пуска клипчета на оня петел дето се е писал политик и иска на есен да яде евтини кюфтета. Може па и да инвестира по 10 лв някой да му пуска клипчетата, ма кой да знае, Филипов не си казва. Нормално е да предполажа нещо в тази връзка, това ли ме прави лъжец?

Не ме интересуват глупавите ви костюмари, на които им лъскаш обувките и още нещо. Искам малко мисъл да видя каква може да проявите. И за нищо не съм лъгал, ако е онова за Филипов, нямаше как да знам, че не са един и същи човек като постоянно му пуска клипчета на оня петел дето се е писал политик и иска на есен да яде евтини кюфтета. Може па и да инвестира по 10 лв някой да му пуска клипчетата, ма кой да знае, Филипов не си казва. Нормално е да предполажа нещо в тази връзка, това ли ме прави лъжец?

Аиде както казва иванчо, не се оправдавай. Като не си сигурен в нещо и не го знаеш на сто процента, не го твърдиш че е 100 на 100 истина. Доказал си, че вземаш чисти лъжи за истини и ги твърдиш гръмогласно. Като те разобличат, бъди мъж и не се оправдавай като женка.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Аиде както казва иванчо, не се оправдавай. Като не си сигурен в нещо и не го знаеш на сто процента, не го твърдиш че е 100 на 100 истина. Доказал си, че вземаш чисти лъжи за истини и ги твърдиш гръмогласно. Като те разобличат, бъди мъж и не се оправдавай като женка.

Ама аз не се оправдавам, казах си го за Филипов, че нямаше как да зная и той е виновен, че не ми говори и ме е блокирал, отдавна да беше казал, че не е юношата от тия клипове ми например, че за 10 лв ги пуска тук. А сега по темата, кажи ми какви хубави неща ще търсим от новите ни партньори в Евразия след като се изтеглим от НАТО и ЕС както е във вашата програма?

Ама аз не се оправдавам, казах си го за Филипов, че нямаше как да зная и той е виновен, че не ми говори и ме е блокирал, отдавна да беше казал, че не е юношата от тия клипове ми например, че за 10 лв ги пуска тук. А сега по темата, кажи ми какви хубави неща ще търсим от новите ни партньори в Евразия след като се изтеглим от НАТО и ЕС както е във вашата програма.

Ти сериозно ли? Не си виновен, че някои хора не ти обръщат внимание? И що очакваш пък аз да си правя труда да ти обръщам внимание и да ти обяснявам каквото и да е? А и нали си имаш нова дъвка....

преди 13 минути, Toto2 написа:

Ти сериозно ли? Не си виновен, че някои хора не ти обръщат внимание? И що очакваш пък аз да си правя труда да ти обръщам внимание и да ти обяснявам каквото и да е? А и нали си имаш нова дъвка....

Очаквам поведение каквото се изисква от партиен активист какъвто си. Защо ми бягаш от въпросите? Настоявам да дадеш истински отговор, в противен случай показваш, че си а) неподготвен или б) нямаш представа какво правите, но е важно лично по някакъв начин висенето в темата ден и нощ и подгъзуваш на всяка цена даже и когато Възраждане е в тотална грешка

Та кое от двете си и ще ми отговориш ли на въпроса с кои по-точно държави от Евразия, как и защо ще търсим сближаване с тях? Лесен въпрос, а и много важен. Как избирателите да си наумят да гласуват за вас, когато не искате да отговорите на такива елементарни въпрости. Много ли те предизвиквам или наистина сте неспособни да отговорите, или пък май защото някой ви забранява?

преди 3 минути, Гражданин написа:

Очаквам поведение каквото се изисква от партиен активист какъвто си. Защо ми бягаш от въпросите? Настоявам да дадеш истински отговор, в противен случай показваш, че си а) неподготвен или б) нямаш представа какво правите, но е важно лично по някакъв начин висенето в темата ден и нощ и подгъзуваш на всяка цена даже и когато Възраждане е в тотална грешка

Та кое от двете си и ще ми отговориш ли на въпроса с кои по-точно държави от Евразия, как и защо ще търсим сближаване с тях? Лесен въпрос, а и много важен. Как избирателите да си наумят да гласуват за вас, когато не искате да отговорите на такива елементарни въпрости. Много ли те предизвиквам или наистина сте неспособни да отговорите, или пък май защото някой ви забранява?

Не, няма да ти отговарям. Отговорите би могъл да получиш, следейки отворените срещи на Коце. Разбирам, че се опитваш да си върнеш лицето, но няма как. Няма как да излезеш от гафа, дето сам си сътвори. Доказа се като аватар, дето е лапнишаран и твърди неща, дето няма как да знае истина ли са или не. За какво да споря с тебе, като знам че ползваш лъжливи и неверни аксиоми и тези?

преди 2 минути, Toto2 написа:

Не, няма да ти отговарям. Отговорите би могъл да получиш, следейки отворените срещи на Коце. Разбирам, че се опитваш да си върнеш лицето, но няма как. Няма как да излезеш от гафа, дето сам си сътвори. Доказа се като аватар, дето е лапнишаран и твърди неща, дето няма как да знае истина ли са или не. За какво да споря с тебе, като знам че ползваш лъжливи и неверни аксиоми и тези?

Може да ви троля, но това е друг въпрос, а този е сериозен. В каква посока ще завием, ако Възраждане спечели и си изпълни заканите да излезем от НАТО и от ЕС? Ти сериозно ли смяташ, че не е сериозен? Освен това Костадин за малко да ни извади от НАТО и то съвсем наскоро с проектозакона дето вкара. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17442250 Вижда се вече съвсем открито, че служи на интереси чужди на НАТО и на ЕС, а кои са тези държави, които са ни обявили за неприятелски и имат интерес от отслабването и на двата съюза? Ние като излезем от НАТО ставаме уязвими, а вие това искате да го осъществите даже най-напред. Защо не карате в разумна хронология, а искате толкова бързо да излезем? Това някаква геополитическа свирка на Путин и Ердоган ли е? Как ще е в услуга на интересите на кажи-речи 6 вървящи към 5 милиона? Питах те много пъти, кой ще ни позволи да съществуваме спокойно след напускането на тези два съюза и каква цена трябва платим? Това са много сериозни въпроси!

преди 2 часа, Toto2 написа:

Отговорите би могъл да получиш, следейки отворените срещи на Коце.

Следим следим с трепет :) :)

https://www.facebook.com/christo.komarnitski/posts/pfbid0qSZ8PzeWQ1nRh9D5nC6xJqUr61w7JsbHW91VE6W5358gAi4bkB3yYo4gf27QoLBSl

:giggle1:

преди 2 часа, Гражданин написа:

В каква посока ще завием, ако Възраждане спечели и си изпълни заканите да излезем от НАТО и от ЕС?

България и българите ще страдаме под рашистки ботуш и "евразийски рай" , от който обаче странно защо всички страни гледат да избягат и всички  бежанци се стремят там откъдето копейките искат да ни извадят...

Парадокса е че самите те, както и ПП Израждане, ще си спасяват глуатералните мускули не в бленувания Рашистан, а в Европа в евро и долари , а не в Красноярск  с рубли  :)

Просто защото никога не им е пукало нито за България, нито за българите, а за собствените авоари .

преди 2 часа, Гражданин написа:

ова някаква геополитическа свирка на Путин и Ердоган ли е?

Точно това е.

Плюс още една скоба, показваща и доказваща двуличието на копейкаджиите .

Факта че неотлъчно следват рашистките опорки, които сега са да са с Иран и крайните ислямисти и трористи като Хизбула и др , нямащи нищо общо с православието и традиционните бъгларски ценности , показва че и в религиозен и традиционен план, отново са се продали натам където им посочат.

Да си продадеш държавата , националността, както и религията и ценностите е по зле и от това да си смениш пола.

Но.. това е лицето на копейките.

Просто конастатирам факти.

преди 4 часа, Гражданин написа:

Взе ли 10те лв за деня?

Този който цитира на трибуната  от НС взема очевидно много повече за да е такъв слуга.

преди 16 минути, miro20 написа:

:lol6:

Да беше казал на полицая, че е шеф на първата политическа сила :wub:

Току що кацнах в Дъблин, Ирландия. Идвах от Мюнхен, но провериха документите на всички пътници. Казах на полицая, че България е в Шенген. Отговорът му беше много мил и изрази пълна евроатлантическа солидарност със страната ни - I don't care:) Иначе сме в Шенген, ама друг път:)

преди 3 минути, Филипов написа:

Току що кацнах в Дъблин, Ирландия. Идвах от Мюнхен, но провериха документите на всички пътници. Казах на полицая, че България е в Шенген. Отговорът му беше много мил и изрази пълна евроатлантическа солидарност със страната ни - I don't care:) Иначе сме в Шенген, ама друг път:)

Кой му плаща командировките из Европа? Ако са данъкоплатците, колко им струва този лукс? В какви НАТОвски и европейски хотели отсяда, за да се бори срещу прогнилите ЕС и НАТО?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.