Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 2 часа, laplandetza написа:

Нее, с разни клипчета за малоумници няма да минете. Лично за мен лисЧе - подписано от коцето. Вътре  няколко точки-да речем десетина  -обещание за решаване на конкретни , малки , прости проблеми. Такива , които един Народен представител или член на комисия в парламента може да реши , ако леко се напъне.

Примерно, да съдейства и да набере информация от експерти , консултации , подготовка на бизнес план и правно подсигуряване с цел създаване на <кооперация> - под подходящата форма за редовен местен транспорт с малки автобуси и пътнически автобуси . От община Любимец до София. В това трябва да се ангажира и облатния представител на Възраждане.Съвети и за финансирането- но то всъщност е осигорено за начало ( можем да намерим няколко милиона). Идеята е всекидневни линии от Понед. до Петък в подходящите часове- нещо различно от онова , което се предлага в момента от транспортните фирми. По тои начин наши хора могат да пътуват всеки ден и така е подходящо за една 4-дневна работна седмица ( имаме много такива съграждани готови да работят в този вид)

Мислех да не отговарям, ама ...Лапландецо, примера, който даваш е подходящ за местни избори. Инициативи от местни структури за конкретната община. Така че си закъснял, местните минаха. Сега идват едни други избори и се искат глобални за страната цели, които са описани подробно в програмата и Коце ги каза в клипа, който беше показан преди малко.

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 44 минути, Toto2 написа:

Мислех да не отговарям, ама ...Лапландецо, примера, който даваш е подходящ за местни избори. Инициативи от местни структури за конкретната община. Така че си закъснял, местните минаха. Сега идват едни други избори и се искат глобални за страната цели, които са описани подробно в програмата и Коце ги каза в клипа, който беше показан преди малко.

Тоя пример е за <малка държавна помощ>, минава отвъд силите само на нашата община, транспортната мафия бие през ръцете!

Народните представители могат такива работи - съдействие за решаване на конкретни <ежедневни> проблеми, често и с предложение за промяна на подзаконови актове, закони, понякога и нови законопроекти. Поне ако могат да задействат и ръчкат бюрокрацията- само това е достатъчно.

Чакам си лисЧето!, Къде е?😀

преди 1 час, Toto2 написа:

Сега идват едни други избори и се искат глобални за страната цели, които са описани подробно в програмата и Коце ги каза в клипа, който беше показан преди малко.

Ахам да:

"- Незабавно излизане от НАТО на гол гъз (за да обслужим руските и турските интереси, които искат да си уредят в черноморския регион).

- Връщане на казармата по руски образец (колкото и каквито младежи имаме, ако ни нападнат, да ги пратим да защитават рОдината). Под казарма разбирайте следната подготовка на младежи, за да станат "мъже". Отвличане и държане насила недохранени, некъпани и сред мангали, които да ги ритат в бъбреците).

- Като ни нападнат, аз милионите съм ги изкарал на запад, вие се оравяйте..."

преди 23 минути, laplandetza написа:

Тоя пример е за <малка държавна помощ>, минава отвъд силите само на нашата община, транспортната мафия бие през ръцете!

Народните представители могат такива работи - съдействие за решаване на конкретни <ежедневни> проблеми, често и с предложение за промяна на подзаконови актове, закони, понякога и нови законопроекти. Поне ако могат да задействат и ръчкат бюрокрацията- само това е достатъчно.

Чакам си лисЧето!, Къде е?😀

Това дето го описваш, Възраждане си го прави. Пример Монтана. И много други. Не гледаш народното събрание, ясно. Яввно и не разбираш как работят нещата в партията. Местните организации имат грижата да определят местните проблеми и да търсят местното решение, опирайки се на помощта на своите депутати. Примери много, записи от народното събрание бол, парламентарните контроли също. Не си осведомен, щото не искаш да бъдеш осведомен. 

преди 6 минути, Гражданин написа:

Ахам да:

"- Незабавно излизане от НАТО на гол гъз (за да обслужим руските и турските интереси, които искат да си уредят в черноморския регион).

- Връщане на казармата по руски образец (колкото и каквито младежи имаме, ако ни нападнат, да ги пратим да защитават рОдината). Под казарма разбирайте следната подготовка на младежи, за да станат "мъже". Отвличане и държане насила недохранени, некъпани и сред мангали, които да ги ритат в бъбреците).

- Като ни нападнат, аз милионите съм ги изкарал на запад, вие се оравяйте..."

Оставяйки в НАТО, със сигурност ще ни хвърлят като пушечно месо в Украйна.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Това дето го описваш, Възраждане си го прави. Пример Монтана. И много други. Не гледаш народното събрание, ясно. Яввно и не разбираш как работят нещата в партията. Местните организации имат грижата да определят местните проблеми и да търсят местното решение, опирайки се на помощта на своите депутати. Примери много, записи от народното събрание бол, парламентарните контроли също. Не си осведомен, щото не искаш да бъдеш осведомен. 

Не знам партията ви как работи , но знам какво прави един народен представител, какво може и какво на практика.

Бях ясен , конкретни малки проблеми, които реално една парламентарна група може да реши или да съучаства активно в решването. Примерно десет токи написани културно и грамотно на едно лисЧе😀, тея 10 точки се избират от многобройните контакти и информация , която и които възраждане и отделни депутатаи, кандидати, активисти и пр. имат, да засягат по възможност  хората в цялата държава или  поне в големи региони. Лисчето  е  Намерение за решение на тези конкретни проблеми и най -отдолу е името на Коцето с неговия подпис.  Не е сложна работа и ще ви даде голямо предимство.

преди 2 минути, laplandetza написа:

Не знам партията ви как работи , но знам какво прави един народен представител, какво може и какво на практика.

Бях ясен , конкретни малки проблеми, които реално една парламентарна група може да реши или да съучаства активно в решването. Примерно десет токи написани културно и грамотно на едно лисЧе😀, тея 10 точки се избират от многобройните контакти и информация , която и които възраждане и отделни депутатаи, кандидати, активисти и пр. имат, да засягат по възможност  хората в цялата държава или  поне в големи региони. Лисчето  е  Намерение за решение на тези конкретни проблеми и най -отдолу е името на Коцето с неговия подпис.  Не е сложна работа и ще ви даде голямо предимство.

Явно не знаеш каква е работата на народен представител в народното събрание. Вземи си опресни знанията. Тея неща, дето ги искаш са работа на общинските съветници и местната власт.

Народните представители предлагат и гласуват закони, определят състава на правителството и правят контрол на същото. Толкоз. 

преди 18 минути, Toto2 написа:

Оставяйки в НАТО, със сигурност ще ни хвърлят като пушечно месо в Украйна.

И от къде е твоята "сигурност"? Вече 2 години пращаме оръжия на Украйна и войната не е излязла нито със сантиметър извън рамките на Украйна. Така преди Волен плашеше, че сме въвлечени във война в с Иран, защото обслужваме интересите на САЩ и ще ни треснат с ракети. И се петелчеше от трибуната където сега вашия пуяк много наподобява на него. Изтъркани плочи свирите. След като стана ясно, че не си за депутатското кюфте, ти искрено ли вярваш, че сме във война?

Напускане на НАТО отваря портите на ада за България. Има ли шанс фюрерът с лилавите венци да е национален предател? Как би посрещнал една реалност, в която след излизането ни от НАТО ни направят на гъз? Ще тричаш ли фюрера или ще е вече късно? Той ще е на някой остров, а ти ще си мобилизиран да се бориш за последните сантиметри на страната ни, която я разкъсват от всички посоки тия, които ни точат сатъра сега и само се надяват да напуснем НАТО?

преди 1 минута, Гражданин написа:

И от къде е твоята "сигурност"? Вече 2 години пращаме оръжия на Украйна и войната не е излязла нито със сантиметър извън рамките на Украйна. Така преди Волен плашеше, че сме въвлечени във война в с Иран, защото обслужваме интересите на САЩ и ще ни треснат с ракети. И се петелчеше от трибуната където сега вашия пуяк много наподобява на него. Изтъркани плочи свирите. След като стана ясно, че не си за депутатското кюфте, ти искрено ли вярваш, че сме във война?

Напускане на НАТО отваря портите на ада за България. Има ли шанс фюрерът с лилавите венци да е национален предател? Как би посрещнал една реалност, в която след излизането ни от НАТО ни направят на гъз?

А откъде е твоята сигурност в глупостите, дето пишеш?

преди 6 минути, Toto2 написа:

А откъде е твоята сигурност в глупостите, дето пишеш?

От много експерти и експертизи по национална сигурност. Нещо от което се интересувам много горещо и не искам родината ми да залитне в посока, в която очевидно ни се точи сатъра. Напускането ни на НАТО е едно безумие, търсенето на нови прогарами за сигурност извън страните на НАТО както е в програмата ви, докато сме заобградени от НАТОвски страни е абсурдно, най-малкото никой военен експерт не би се съгласил с нещо подобно. Как ще търсиш партньори, с които си с прекъснати граници. Как ще вкарат танкове и оръжия тези нови съюзници като сме заобиколени от друг съюз, който автоматично ти става вражески, ако си извън него?

Аргументирай се.

преди 4 минути, Toto2 написа:

Я...

Народните представители предлагат и гласуват закони, определят състава на правителството и правят контрол на същото. Толкоз. 

Май ти не знаеш . Народен представител има достъп до информация, може да изисква достъп до  планове и отчети в бщрокрация- държавна, областна, да навлиза в <одита> в моментно състояние и работа на държавни предприятия, да запитва регулаторни органи, да комуникира с неправителст. организации и да изисква помощ и съдействие от всякакъв вид държавни експери вкл. и мвр, както и финансово министерство, митници, нап , както и служби, разузнаване, информация за външнотърговски отношения и много важно- от парламент. комисии да работят с външно разузнаване  и п. Стигнахме до комисиите, там партиите чрез парлм. групи, членове заместници и председатели контролират изпълнителна власт, могат да предлагат промени в наредби, подзаконови актове и пр. отделно промените в законите.

Парламентарните групи могат да оказват влияние , чрез намесата си в избора на членове на един куп регулатори и агенции , отделно с партийно предложените членове в регулаторите и агенциите.

Практически народни представители извършват класическо организиране и , или посредничество на <търговия с влияние> и <политическо- администр.бюрокр. корупция>, взимат  обикновенно с посредници комисионни за ореждане на разни подходящи лица в областни и държавни администрации, органи служби , както и на местно ниво , примерно на местния НАП, на МВР, дори в прокуратурата и т.н.т. В нашия район имат възможност да <кадруват> и в гранична полиция, ДАИ, митници и т.н.т.

преди 1 минута, laplandetza написа:

Май ти не знаеш . Народен представител има достъп до информация, може да изисква достъп до  планове и отчети в бщрокрация- държавна, областна, да навлиза в <одита> в моментно състояние и работа на държавни предприятия, да запитва регулаторни органи, да комуникира с неправителст. организации и да изисква помощ и съдействие от всякакъв вид държавни експери вкл. и мвр, както и финансово министерство, митници, нап , както и служби, разузнаване, информация за външнотърговски отношения и много важно- от парламент. комисии да работят с външно разузнаване  и п. Стигнахме до комисиите, там партиите чрез парлм. групи, членове заместници и председатели контролират изпълнителна власт, могат да предлагат промени в наредби, подзаконови актове и пр. отделно промените в законите.

Парламентарните групи могат да оказват влияние , чрез намесата си в избора на членове на един куп регулатори и агенции , отделно с партийно предложените членове в регулаторите и агенциите.

Практически народни представители извършват класическо организиране и , или посредничество на <търговия с влияние> и <политическо- администр.бюрокр. корупция>, взимат  обикновенно с посредници комисионни за ореждане на разни подходящи лица в областни и държавни администрации, органи служби , както и на местно ниво , примерно на местния НАП, на МВР, дори в прокуратурата и т.н.т. В нашия район имат възможност да <кадруват> и в гранична полиция, ДАИ, митници и т.н.т.

И това как ще ти помогне в решаване на малки местни проблеми? Неща, които зависят от кмета и правителството. Как точно един или няколко депутата ще решат местен за общината проблем?

току-що, Toto2 написа:

И това как ще ти помогне в решаване на малки местни проблеми? Неща, които зависят от кмета и правителството. Как точно един или няколко депутата ще решат местен за общината проблем?

Защо ми прескачаш въпроса?

При излизане от НАТО, когато сме заобиколени само от НАТОвски държави, през какви граници НАТО ще допуска ние да се въоръжаваме и да получаваме оръжия от други съюзи, които са вражески на НАТО? По каква граница ще минават те?

Не оставаме ли на гол гъз даже и да се съюзим с друг съюз като никой от НАТО няма да допуска да се вкарват оръжия тук?

Вие май не изчислявате опасностите.

преди 5 минути, Гражданин написа:

От много експерти и експертизи по национална сигурност. Нещо от което се интересувам много горещо и не искам родината ми да залитне в посока, в която очевидно ни се точи сатъра. Напускането ни на НАТО е едно безумие, търсенето на нови прогарами за сигурност извън страните на НАТО както е в програмата ви, докато сме заобградени от НАТОвски страни е абсурдно, най-малкото никой военен експерт не би се съгласил с нещо подобно. Как ще търсиш партньори, с които си с прекъснати граници. Как ще вкарат танкове и оръжия тези нови съюзници като сме заобиколени от друг съюз, който автоматично ти става вражески, ако си извън него?

Аргументирай се.

Като излезем от нато, не значи че преди и след това няма да се проведе дипломатическа работа за осигуряване на необходимата сигурност. Нито че няма да се осигури необходимото за повишаване на способността на нашата армия. Преди да влезем в нато що не ни затриха тогава твоите страшилки?

Защо ми прескачаш въпроса?

При излизане от НАТО, когато сме заобиколени само от НАТОвски държави, през какви граници НАТО ще допуска ние да се въоръжаваме и да получаваме оръжия от други съюзи, които са вражески на НАТО? По каква граница ще минават те?

Не оставаме ли на гол гъз даже и да се съюзим с друг съюз като никой от НАТО няма да допуска да се вкарват оръжия тук?

Вие май не изчислявате опасностите.

Ние и сега можем да си произведдаме оръжия, просто нато не дава, требе да купуваме от тях.

преди 7 минути, Toto2 написа:

Не ме слушаш, не всички малки проблеми са само проблеми на една или няколко общини. Има неща засягащи почти всички българи и тези неща, не всички са големи , сложни и трудни проблеми.

Например достъп до информация, която е <бърза., а не замотване и чакане месеци, при което си губи смисъла. Народния представител може бързо да се сдобие с такава,

преди 3 минути, laplandetza написа:

Не ме слушаш, не всички малки проблеми са само проблеми на една или няколко общини. Има неща засягащи почти всички българи и тези неща, не всички са големи , сложни и трудни проблеми.

Например достъп до информация, която е <бърза., а не замотване и чакане месеци, при което си губи смисъла. Народния представител може бързо да се сдобие с такава,

Е ти не следиш . Всяка информация, която Възраждане се е докопала, немедлено е огласявана и се е реагирало.Та нали затова упрекват Възраждане, че фаща всяко нещо и си прави "предизборна пропаганда".Не не си правим пропаганда, вършим си точно тая работа, дето казваш че искаш да я вършим. За всяко нещо има пресконференции и могат да се проследят. 

преди 2 часа, Toto2 написа:

Като излезем от нато, не значи че преди и след това няма да се проведе дипломатическа работа за осигуряване на необходимата сигурност. Нито че няма да се осигури необходимото за повишаване на способността на нашата армия. Преди да влезем в нато що не ни затриха тогава твоите страшилки?

Това специално за теб съм ти го обяснявал и то много пъти. Даже в същата тема, ето виж и прочети какво съм ти написал и коментирай, ако ти стиска.  

на 27.01.2024 г. в 20:25, Гражданин написа:

А защо никой не ни нападна докато бяхме извън НАТО съм обяснявал, даже май и ти чете, след 90-те Турция и всички балкански държави са в тежка криза. Турците си имат войните, които водиха тогава (в Нагорни Карабах и 1994-та и в Кипър през 1997 г.) та бяха твърде заети. В Събрия е ясно какво се случваше. Останалите държави около нас също бяха в пост социалистическа криза. Ако се бяхме забавили и не бяхме станали членки на НАТО България днес нямаше да съществува. Опровергай ме! Националните предателства стават чрез Бай Ганьовщина! За едните имоти и депутатски кюфтета. Жалко че не си чел любимия ми български автор. До един аргументите ми са исторически факти. Твоите аргументи са копейкина ганьовка пропаганда. Точат ви сатъра от изток, а вие сте достатъчно глупави, за да водите и другите глупаци към гибелта и заедно с това за съжаление вашата глупост ще се отрази на всички други българи. Затова сте вредни и трябва тотална забрана за вас!

преди 2 часа, Toto2 написа:

Ние и сега можем да си произведдаме оръжия, просто нато не дава, требе да купуваме от тях.

Да, ей сега НАТОвски държави около нас ще ни позволят да си произвеждаме сами оръжия. И сигурно ти си мислиш, че изтребители и танкове ще почнем да си произвеждаме сами. Като сме заобградени от НАТОвски държави, никой няма да ни позволи тук да се вкарват през НАТОвските територии, с които граничим от всякъде каквито и да било материали и средства за да си правим военна промишленост.

Хайде, коментирай старче, да те видим колко ти акъла по тия теми. 

преди 3 часа, Гражданин написа:

Това специално за теб съм ти го обяснявал и то много пъти. Даже в същата тема, ето виж и прочети какво съм ти написал и коментирай, ако ти стиска.  

Да, ей сега НАТОвски държави около нас ще ни позволят да си произвеждаме сами оръжия. И сигурно ти си мислиш, че изтребители и танкове ще почнем да си произвеждаме сами. Като сме заобградени от НАТОвски държави, никой няма да ни позволи тук да се вкарват през НАТОвските територии, с които граничим от всякъде каквито и да било материали и средства за да си правим военна промишленост.

Хайде, коментирай старче, да те видим колко ти акъла по тия теми. 

Бойни машини на пехотата има една фирма. Прави за на вън, а ние трябва да купуваме американски. А търговията си е търговия. Можем да купим от всякъде. От франция и Германия примерно на много по ниски цени. Имаш ли обяснение що купихме супер скъпи самолети (още не произведени) американски, а не френски на много по ниска цена? Мисля, че умуваш по тема, която не разбираш. Аз не претендирам да съм военен специалист и няма да спора със лаик в темата. Но се замисли имаме ли дипломати в днешни дни и защо нямаме. И също така се замисли украйна ако не напираше да влиза в нато и ес дали щеше да и е друга съдбата. И не ми излизай с лозунгаджийство, а мисли с проста логика и без да намесваш чувства.

преди 38 минути, Toto2 написа:

Бойни машини на пехотата има една фирма. Прави за на вън, а ние трябва да купуваме американски. А търговията си е търговия. Можем да купим от всякъде. От франция и Германия примерно на много по ниски цени. Имаш ли обяснение що купихме супер скъпи самолети (още не произведени) американски, а не френски на много по ниска цена? Мисля, че умуваш по тема, която не разбираш. Аз не претендирам да съм военен специалист и няма да спора със лаик в темата. Но се замисли имаме ли дипломати в днешни дни и защо нямаме.

Ако дипломатите ни станат като зарзаватчийките ви в парламента ще цъфнем и вържем, сигурен съм! Спукана ни е работата, ако ни изкарате от НАТО, ще направите геополитическа свирка на Путин и Еврдоган, ще намажат още и другите ни съседки. И преди се е случвало да ни нападнат в гръб, по няколко, само че тоя път с 5 милиона души, и я има в боеспособна възраст и пригодени за бой 200 000, я не, да не говорим и колко ще дезертират, края ни този път като държава е в кърпа възран. Вие сте антибългарски проект, по предназначение от началото си, или от глупост, не знам, но с тази си работа срещу срещу НАТО реално работите срещу интересите на България прикрити и то прикривайки го долно зад някакъв псевдопатриотизъм. В партията ви е пълно с русофили и комуняги, не случайно наскоро копейката като крещеше в постове в ютуб пишеше, че ще трича русофоби, фашисти и т.н. неща в този ред, но беше пропуснал комунисти. Достатъчно показаетелно. А за самолетите, не бери грижа, ще си ги получим. До тогава има договореност НАТО да ни пази небето. Ако излезем от НАТО никой няма да ни пази небето като сега, от всякъде ще сме открити.

преди 38 минути, Toto2 написа:

И също така се замисли украйна ако не напираше да влиза в нато и ес дали щеше да и е друга съдбата. И не ми излизай с лозунгаджийство, а мисли с проста логика и без да намесваш чувства.

А ТИ какво смяташ, че щеше стане с България, ако не е беше в НАТО? Щяхме ли да влезем в ЕС изобщо (напомням, първол влязохме в НАТО през 2004, а три години по-късно и в ЕС). Щяхме да видим и ЕС през крив макарон, щяхме да сме като Беларус, с диктатор и със заплати от 300 долара.

преди 5 минути, Гражданин написа:

Ако дипломатите ни станат като зарзаватчийките ви в парламента ще цъфнем и вържем, сигурен съм! Спукана ни е работата, ако ни изкарате от НАТО, ще направите геополитическа свирка на Путин и Еврдоган, ще намажат още и другите ни съседки. И преди се е случвало да ни нападнат в гръб, по няколко, само че тоя път с 5 милиона души, и я има в боеспособна възраст и пригодени за бой 200 000, я не, да не говорим и колко ще дезертират, края ни този път като държава е в кърпа възран. Вие сте антибългарски проект, по предназначение от началото си, или от глупост, не знам, но с тази си работа срещу срещу НАТО реално работите срещу интересите на България прикрити и то прикривайки го долно зад някакъв псевдопатриотизъм. В партията ви е пълно с русофили и комуняги, не случайно наскоро копейката като крещеше в постове в ютуб пишеше, че ще трича русофоби, фашисти и т.н. неща в този ред, но беше пропуснал комунисти. Достатъчно показаетелно. А за самолетите, не бери грижа, ще си ги получим. До тогава има договореност НАТО да ни пази небето. Ако излезем от НАТО никой няма да ни пази небето като сега, от всякъде ще сме открити.

Отново ръсиш глупости и тези, основани на съмнителни факти и откровени лъжи. Интересно, нато от кого ни пази небето? Основният ни потенциален противник и завоевател е Турция. Интересното е, че турската армия е най -голямата в европа. Турция ни пази от себе си?

преди 11 минути, Toto2 написа:

Отново ръсиш глупости и тези, основани на съмнителни факти и откровени лъжи. Интересно, нато от кого ни пази небето? Основният ни потенциален противник и завоевател е Турция. Интересното е, че турската армия е най -голямата в европа. Турция ни пази от себе си?

Интересно, ти смяташ че небето ни е просто едно празно пространство и няма нужда от охрана ли? Ето затова хората ви се смеят, че сте орангутани. А за Турция вече съм обяснил по-горе, любезно ти показах цитата си. Обяснявал съм достатъчно много пъти, за да разбера че когато ме питаш ти не желаеш обща култура, а тролиш в името на това накрая да се откажа да спорим и да изглежда пред други орангутани така, че сякаш си спечелил спора и да си затвърдят орангутанското желание да гласуват за вас. Въпросът не е свързан само с обща култура, даже орангутан трябва да се уплаши за бъдещето си без военен съюз и без кой да го пази. Какви ли кретени искат ние да сме като една Северна Корея и си фантазират, че ще станем самостоятелна и самодостатъчна си република резерват начело с копейката и никой няма да ни посегне щото сме много силни и се тупаме заплашително по косматите гърди като горили крещейки от клоните "Булгар! Булгар!" и замеряйки с пръчки и камъни по бомбардировачите дето минават над нас, защото сме казали, че ще си пазим небето сами "Ми то нищо няма там, кой те излъга че има нещо нужда да се пази, НАТО, МАТО, ще си го пазим сами! На орУжие, братя орангутани! С камъни и дърве ще ги посрещнем!"

Разковничето в тъпата ти теза е, че някой трябва да ни пази. Въобще не ти идва на ум, че ние трябва и можем сами да се пазим. Пише го и в основния закон на държавата ни. Не само трябва, длъжни сме. Това е основата на суверенна държава. Пази ли ни някой, сме завладяна и окупирана територия. Принизяваш ни на мишки, дето трябва уплашено да църкат в ъгъла. Засрами се, пораженецо. 

Лапландецо, ти май се обърка! Къв е тоя палец нагоре? Не мога да повярвам.

преди 13 минути, Toto2 написа:

Разковничето в тъпата ти теза е, че някой трябва да ни пази. Въобще не ти идва на ум, че ние трябва и можем сами да се пазим. Пише го и в основния закон на държавата ни. Не само трябва, длъжни сме. Това е основата на суверенна държава. Пази ли ни някой, сме завладяна и окупирана територия. Принизяваш ни на мишки, дето трябва уплашено да църкат в ъгъла. Засрами се, пораженецо. 

И от кво мое да се пазим, бе? Кой около нас се пази сам? Всички са в НАТО с изключение на Сърбия. Ти искаш да излезем от НАТО, за да може "да се пазим сами". Няма от какво да ме е срам, срам ме е че се налага да ви търпим простотиите и ганьовщината на едно крайно дразнещо и вредно малцинство като вас. Ще пратиш ли внука си и сина си на смърт, да се бият срещу турци, сърби, румънци, гърци и руснаци, а? Щото не си мишчица дето правила цър-пър! Егати поражението си ти! А окупация е като има чужда армия по площадите в столицата ти, като стотици хиляди войници се издържат в продължение на 3 години докато инсталират неграмотници като вас на власт и като има куплет с чужда столица в химна! Вие сте срам, вие сте въшки! Искате да ни продадете родината и това си личи! Кажи срещу колко ти специално искаш да прододадеш родината? Мислиш си, че покрай подгъзуването за вашата вредна кауза ще изчоплиш някой терен или имот ли като копейката дето се уреди за няколко живота ли? Срам ме е, че си ми сънародник! Същото се отнася и за момчето от Плевен дето ти лайква простотиите ти, не смее да застане с чест и някакъв тест, защото най-вероятно е в списъците за на есен и не ще да пише глупости! Плюя ви, мерзавци!

И от кво мое да се пазим, бе? Кой около нас се пази сам? Всички са в НАТО с изключение на Сърбия. Ти искаш да излезем от НАТО, за да може "да се пазим сами". Няма от какво да ме е срам, срам ме е че се налага да ви търпим простотиите и ганьовщината на едно крайно дразнещо и вредно малцинство като вас. Ще пратиш ли внука си и сина си на смърт, да се бият срещу турци, сърби, румънци, гързи и руснаци, а? Щото не си мишчица дето правила цър пър! Егати поражението си ти! А окупация е като има чужда армия по площадите в столицата ти, като стотици хиляди войници се издържат в продължение на 3 години докато инсталират неграмотници като вас на власт и като има куплет с чужда столица в химна! Вие сте срам, вие сте въшки! Искате да ни продадете родината и това си личи! Кажи срещу колко ти специално искаш да прододадеш родината? Мислиш си, че покрай подгъзуването за вашата вредна кауза ще изчоплиш някой терен или имот ли като копейката дето се уреди за няколко живота ли? Срам ме е, че си ми сънародник! Същото се отнася и за момчето от Плевен дето ти лайква простотиите ти, не смее да застане с чест и някакъв тест, защото най-вероятно е в списъците за на есен и не ще да пише глупости! Плюя ви, мерзавци!

Този който продава родината си си ти. Плащаш на рекетжиите да те пазят. Плащаш кинти на други, вместо на собствената си армия. Баси объркания тип си. Като дете си плащал на батковци да те пазят ли. Сигурно. Щото ако не им платиш ша ти набият канчето те. Как може да не проумяваш елементарни неща?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.