Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 49 минути, Гражданин написа:

Опасни сте, вредна секта от оскотяли орангутани, плюя ви и че сте крадливи и лицемери.

Евала, евала...

Символът на женствеността са, на Венера, бих добавил. 

Достоен и честен човек не се оправдава през пост. Ама не било задължително, затуй се скатал, ама щял да го прави задължително. 

Кой има полза бе боклуци, кой е на сметка, да прибирате младежите в условия, по-зле от обор. 

Аз ако имах избор бих живял в истински обор, само да не им гледам малоумните черни физиономии. Съвсем в буквален смисъл го казвам. 

Ето затова ви презира всеки нормален човек, който не се казва Ристу. Ни Родина има полза да ходя като сви ня, нито има полза да ме нападат 5 срещу един. Бордюрите в поделенията може да оцелеят и без насъшното им масло, дето ни караха да ги клепаме. Държаха ни там щото такъв законът, останал от времената на волските каруци. Таман се отървахме от тая простотия, и малоумните старчоци пак дърпате назад, да ги връщаме. 

Малоумници и мерзавци, щото го правите тъй, щото да не ви касае лично. Затуй омърляхте патриотизма, обърнали сте го синоним на паразитизъм. Някой друг да гърби нечовешка мизерия, ти да си охранваш шкембето на депутатския стол. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 11 часа, Гражданин написа:

за казармата с романтични приказки

В казармата романтика няма бре ,излъгал те ако ИванК ти е казал друго :speak:

преди 11 часа, Гражданин написа:

По това което съм чел и гледал, казармата не е да те учи ни на любов, ни на история

Ай ся пък искаш да те учат на любов в казармата :eek:

Май нямаш ни най малка предства какъв е смисъла на наборната служба и професионалната такава?

преди 1 час, AAUUXX написа:

Май нямаш ни най малка предства какъв е смисъла на наборната служба

И какъв е? Със сигурност не е да те направят войник. Случи се на полигона до нас стреляха с танкове. Замолих се на ротния да отидем да погледаме. Вика ще гледаш по телевизията. 

Мързи ги за елементарни неща да ни покажат. И с претенции ристувците, че съм му все длъжен, целия си живот, инак с макаровия и до стената. Как да не им викам боклуци?

преди 4 часа, AAUUXX написа:

В казармата романтика няма бре ,излъгал те ако ИванК ти е казал друго :speak:

Ай ся пък искаш да те учат на любов в казармата :eek:

Май нямаш ни най малка предства какъв е смисъла на наборната служба и професионалната такава?

Любов към родината съм казал, копейке! Ама ти явно друга любов разбираш, няма лошо. Само най-декласираните и прости елементи искат казарма, да излезем от НАТО и ЕС. Тотален брак във всяко отношение може да е човек, който иска да излезем от ЕС и НАТО и да заживеем като евразийци.

преди 12 минути, Гражданин написа:

Любов към родината съм казал, копейке! Ама ти явно друга любов разбираш, няма лошо. Само най-декласираните и прости елементи искат казарма, да излезем от НАТО и ЕС. Тотален брак във всяко отношение може да е човек, който иска да излезем от ЕС и НАТО и да заживеем като евразийци.

Глупости, аз съм за замразяване или излизане от Нато, оформяне на коалиция в ЕС за промяна в основните договори и превръшане към посока ЕС на обединените европейски нации-евроинтернационал, изоставяне на <либералглобализацията> .Алтернатива е преминаване на 3 скорости в ЕС и  оформяне на вътрешен съюз - група на държави от централна, източна Европа, може и балканска коалиция плюс някои от  източноевр. Активни и динамични отношения с Русия- търговия, договор за сигурност и ненападение, ясно очертаване на руските и европейски зони на интерес в Украйна, Молдова, Беларус и в контактни държави в ЕС , такива като Унгария, Бългрия и пр. Споразумения с Русия за Западни балкани и Сърбия, отношенията с Турция.

Отделно споразомения с Турция и там Договор за сигурност и ненападение, твърди гаранции , че Турция никога няма да си позволи да навлезе с войски в коя да е страна членака на Ес , независимо в Нато или извън Нато.

Договори с Иран и Приоритетни отношения Иран-ЕС, Ес- Близък Изток. Палестинска Държава. Египет -ЕС.

Европейска Армия- съставена от Обединените Евро Нации и  форсирано развитие и милиардни инвестици  в ЕвроВоенноПромишлен Комплекс, конкурент на тези в САЩ, Русия, Китай. Производство за Арабския свят, Иран , Индия, Виетнам, други от Азия и  агресивно нвлизане в Африка.

Разшиоряване на евроинвестиции, икономика, и най-ве1е агроиконом. експанзия и добив на суровини в Африка, заселване на европейци в Африк в подходяши зони и споразомение с тези държави техни граждани да получават достъп до ЕС- получаваме контролирана миграция с африканско нселение, което преди това ще бъде образовано и <проверено> и разбир се предимно християнско. Затягане миграция от Афганистан, мщсшлмнския свят с изкл. на Турция, Иран  и някои по-приятелски държави.

преди 24 минути, laplandetza написа:

Глупости, аз съм за замразяване или излизане от Нато...

Ти може и да си, но си като останалите дьонмета. Седиш във Финландия дето току-що ги приеха заедно със Швеция и вече цяла Скандинавия е в НАТО, но искаш тука да илизаме от НАТО докато ти си седиш там надалеч от потенциалните проблеми, които ще настанат тук. Това че не си от възраждане не значи, че не мислиш като вредна копейка.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Ти може и да си, но си като останалите дьонмета. Седиш във Финландия дето току-що ги приеха заедно със Швеция и вече цяла Скандинавия е в НАТО, но искаш тука да илизаме от НАТО докато ти си седиш там надалеч от потенциалните проблеми, които ще настанат тук. Това че не си от възраждане не значи, че не мислиш като вредна копейка.

Ти мислиш ли въобще?

Колко хора в БГ и Европа , пък и по Света изобшо осъзнават Къде са и Кога са?, т.е къде се намират и колко е часа? Първо, ти си длъжен, ако искаш изобщо да мислиш, да изградиш съзвездие от ГледниТочки и от и чрез тях да анализираш ситуацията , евентуално пробваш и <прогноза>. Второ , трябва ти ясно изградена Система от Цели обединена в тънко книжле тип <Моята Борба> и трето трябва ти някаква основна скица и  дългосрочна последователност на защита , <сервиране> на Твоята Борба.  Промените са допустими, но трябва да бъдат  правени след <отлежаване> и спокоен анализ. Ти нямаш нищо такова и преминаваш в категорията <камилче>, <куха глава> или нископлатен трол............................Какво си?

Волгина ще се замеси с копейкин?, жалко, ако го направи , ще се оцапа с тази нечистоплътна ули-ница...............Повече му подхожда на Волгин , персоналния авторитет и потенциала на личната <сила> от там или да навлезе като <независим>  я първо в президентска надпревара, я като лидер или един от лидерите и Лице на Нов политически субект. Според мен каквото и да е обвързване с израждането е грешен ход.

преди 1 час, laplandetza написа:

Ти мислиш ли въобще?

Колко хора в БГ и Европа , пък и по Света изобшо осъзнават Къде са и Кога са?, т.е къде се намират и колко е часа? Първо, ти си длъжен, ако искаш изобщо да мислиш, да изградиш съзвездие от ГледниТочки и от и чрез тях да анализираш ситуацията , евентуално пробваш и <прогноза>. Второ , трябва ти ясно изградена Система от Цели обединена в тънко книжле тип <Моята Борба> и трето трябва ти някаква основна скица и  дългосрочна последователност на защита , <сервиране> на Твоята Борба.  Промените са допустими, но трябва да бъдат  правени след <отлежаване> и спокоен анализ. Ти нямаш нищо такова и преминаваш в категорията <камилче>, <куха глава> или нископлатен трол............................Какво си?

Тази глупост, която ми я пишеш не е отговор на забележката ми, че си в току-що приета в НАТО държава, стоиш и живееш там, но пък искаш България да напуска НАТО.

преди 49 минути, laplandetza написа:

Волгина ще се замеси с копейкин?, жалко, ако го направи , ще се оцапа с тази нечистоплътна ули-ница...............Повече му подхожда на Волгин , персоналния авторитет и потенциала на личната <сила> от там или да навлезе като <независим>  я първо в президентска надпревара, я като лидер или един от лидерите и Лице на Нов политически субект. Според мен каквото и да е обвързване с израждането е грешен ход.

Според теб протистутките имат ли морал?

На тоз лапландец как му четете постовете, безумно дразнещо е с тия тагове. 

преди 7 минути, Гражданин написа:

Тази глупост, която ми я пишеш не е отговор на забележката ми, че си в току-що приета в НАТО държава, стоиш и живееш там, но пък искаш България да напуска НАТО.

Според теб протистутките имат ли морал?

Отговор?, аз тук и там, за мен няма място  като Мой дом, няма такъв. Единственно като за територия на планетата и население ме е грижа за една малка точка, една община в България, а от там ме засяга и Цяла България.

Финландия........... много хора тук смятаме да сме проформа членове на Нато, т.е. да имитираме членство, но това може да стане реалност след по-следвашите избори тук.

Казах защо искам България да не е в Нато, няма да се повтарям- краткия отговор, не е в националния интерес. Виж какъв е Българския Национален Интерес- виж, ако има къде да видиш - вие българите дори не сте си формулирали какво е Български Национален Интерес? и това ти дава отговор -Защо не искам да живея в Блгария.....................нямате смислени причини да съществувате, за мен само Традицията и миналото са нещата , които ме карат да работя за България, просто не искам да бъдат затрити............., друго нямате-така сте се поставили и така ще ви третират - като Минало! Друга работа са Хората на тази територия...... но така минаваме в голяма друга тема.

преди 7 минути, IvanKirov написа:

На тоз лапландец как му четете постовете, безумно дразнещо е с тия тагове. 

Можеш ли да караш кола кога вали дъжд и без чистачки. Е, в казармата се науих да карам всякакви машини така....................... подобно и с четенето........гледай през формата и  детайлите , смисъла идва сам, леко и приятно.

току-що, laplandetza написа:

Финландия........... много хора тук смятаме да сме проформа членове на Нато, т.е. да имитираме членство, но това може да стане реалност след по-следвашите избори тук.

Първо, съмнявам да сте наистина много хора и второ, ти си дьонме, сигурно така си говориш с другите дьонмета. Във Финландия си декласиран като руснак още като ти чуят името, едва ли се вълнуват да те слушат какво мислиш за членството им. Те са народ с опит, знаят какво им е причинила Русия, така че да ми казваш, че сега не искат да са в НАТО и ще е само проформа говори, че си общуваш с руснаци и тем подобни елементи там.

преди 42 минути, laplandetza написа:

Можеш ли да караш кола кога вали дъжд и без чистачки. Е, в казармата се науих да карам всякакви машини така....................... подобно и с четенето........гледай през формата и  детайлите , смисъла идва сам, леко и приятно.

И защо да го правя? Що да ти чета дразнещия стил? Прескачам го и толкоз, като на Адинай тъпотиите. 

преди 39 минути, Гражданин написа:

Първо, съмнявам да сте наистина много хора и второ, ти си дьонме, сигурно така си говориш с другите дьонмета. Във Финландия си декласиран като руснак още като ти чуят името, едва ли се вълнуват да те слушат какво мислиш за членството им. Те са народ с опит, знаят какво им е причинила Русия, така че да ми казваш, че сега не искат да са в НАТО и ще е само проформа говори, че си общуваш с руснаци и тем подобни елементи там.

Хахах, нищо не знаеш за финландската традиция в политика, управление, дипломация.

Повечето не искат активно членство, устройва ги нешо като , както беше Гърция преди 25-30 години.Финландците ще приемат <обекти> на нато и такива само на САЩ, но какви обекти?, това е въпроса, какво ще се разположи там?

Аз съм по-лош от руснак за местните, хахах. Не съм дошъл тука по тяхно желание, в голяма степен съм им <натрапен> и те търпят, какво им остава.....😁

преди 13 минути, IvanKirov написа:

И защо да го правя? Що да ти чета дразнещия стил? Прескачам го и толкоз, като на Адинай тъпотиите. 

Ми скачай тогава, алее -Хоп !😁

преди 11 минути, Toto2 написа:

Засилихме се да гласуваме за тоя, срам за занаята!large.09090909(6).jpg.3a8c1b980bd82639affc420bbeb44308.jpglarge.9898(26).jpg.093483c3ba82ef952257ab23fbb80f4c.jpg

Майка му завеща 20 имота, докато е била в изброените партии, всеки може да ги види в имотния регистър.

1878080795_.jpg.627ed82130c5f5b271984e3e74b9a260.jpg

преди 12 минути, IvanKirov написа:

Засилихме се да гласуваме за тоя, срам за занаята!large.09090909(6).jpg.3a8c1b980bd82639affc420bbeb44308.jpglarge.9898(26).jpg.093483c3ba82ef952257ab23fbb80f4c.jpg

Бабишкерлъка не разбира от часовници или коли. Гласуват защото са попикани бабишкери измамени с торбичка продукти и както ги лъжат сега и се надпреварват, искат да ги купят с по 100 лв за Великден. Тук таме разни тъпи момченца на по 18 ще гласуват за първи път защото някой възрастен роднина шапкар ги е обработил, че им трябва казарма и татуирани говеда с къси причесчици, които искат мутренските времена да се върнат. Акълът и светоусещането на някого трябва да е в Евразия, за да гласува за тия продажни боклуци, които показаха, че най-голямото нещо, което могат да дадат да се случи на българския народ с тях е да набутат от редиците си разни късметлии зарзаватчийки, бавачки и таксисти в парламента дето няма опасност да засенчат имотните магнати на партията като вожда, чалгарчето на цомчо, тоя с часовника и т.н.. Освен че изплатиха предсрочно милионерски кредити, набутаха менте дрегери, вкараха Пеевски в Конституционната комисия и поискаха да излезем от НАТО точно в сегашното световно положение... Други "успехи" нямат! Плюя на тая сган!

преди 2 минути, Гражданин написа:

Плюя на тая сган!

+1

преди 4 минути, Гражданин написа:

разни тъпи момченца на по 18 ще гласуват за първи път защото някой възрастен роднина шапкар ги е обработил, че им трябва казарма

Няма и едно лайненце, да отиде в казарма. 

Младото поколение не е като тия мърши. 

Бях забравил, пуснах снимки от протеста срещу мигрантите, 95% млади хора бяха. 

Дъртите шапкари тука, да не си въобразяват, че някой им се връзва на акъла. Те самите (шапкари) не си пратиха децата да служат. СамИ Дренчев не си спази договора, хем пилотско обучение е най-разходното, в армията. Тонове керосин е изгорил!

преди 24 минути, Toto2 написа:

Тото, имаш ли директна връзка с ръководството? Предложи им да си изготвят една представителна кратка програма с конкретни намерения за действие, казвам конкретни, може и да са малки прости неща , но конкретни. Програмка от един лист, не повече. Реални изпълними неща. Ако на тази програма, лидера Костадинов се подпише, гласувам за Възраждане заедно с поне още 10 на човека.Не се иска много, само това, програма и подпис на Костадинов .

Каква е позицията на Възраждане относно българската позиция в ООН , 

https://glasove.com/novini/balgariya-glasuva-protiv-rezolyutsiyata-na-oon-za-podvezhdaneto-na-izrael-pod-otgovornost-za-voenni-prestapleniya#google_vignette

преди 2 минути, laplandetza написа:

Каква е позицията на Възраждане относно българската позиция в ООН

Леке Копейкин, омаловажи вредното действие на СЗО. Иам го записано. 

Освен да грабят и правят мизерии на народа си, не им стиска да се озъбят на истинския проблем. 

Не им стиска да наложат прогресивен данък, ама истински богатите да ухапят. Целят се в нас, кадърните хора. Ако захапят големия бизнес - ще го намерят до Трактора и Нотариуса. Омирисал бъзито, де вика Брейка. 

Плъхът си е гризач, от добчиркия музей, та досега. 

преди 7 минути, IvanKirov написа:

..

Няма и едно лайненце, да отиде в казарма. 

Младото поколение не е като тия мърши. 

Бях забравил, пуснах снимки от протеста срещу мигрантите, 95% млади хора бяха. 

Дъртите шапкари тука, да не си въобразяват, че някой им се връзва на акъла. Те самите (шапкари) не си пратиха децата да служат. СамИ Дренчев не си спази договора, хем пилотско обучение е най-разходното, в армията. Тонове керосин е изгорил!

Не е вярно, знам , че има младежи, които имат желание за доброволна военна подготовка, но нямат желание за професия <войник> Те това е искане за <казарма> .

Тая псевдодържава с този скопен,неспособен и страхлив <елит> не заслужават да имат Държава и за сега  при евент. мобилизация, сумати народ ще се <изпари> от територията.

Аз съм си пратил децата на служба, както и съм бил в такава.

преди 2 минути, IvanKirov написа:

Леке Копейкин, омаловажи вредното действие на СЗО. Иам го записано. 

Освен да грабят и правят мизерии на народа си, не им стиска да се озъбят на истинския проблем. 

Не им стиска да наложат прогресивен данък, ама истински богатите да ухапят. Целят се в нас, кадърните хора. Ако захапят големия бизнес - ще го намерят до Трактора и Нотариуса. Омирисал бъзито, де вика Брейка. 

Плъхът си е гризач, от добчиркия музей, та досега. 

Такъв е. За това писах на Тото, едно лисче конкретни намерения за действие, на малки , реално постижими неща. Костадинов се подписва на него и Аз гласувам заедно с още поне 10-ма. 

Знам , че Никога, повтарям НИКОГА  <гиганта> Костадинов няма да се подпише под нещо постижимо като Обещано от него.

преди 3 минути, laplandetza написа:

Не е вярно, знам , че има младежи, които имат желание за доброволна военна подготовка, но нямат желание за професия <войник> Те това е искане за <казарма>

Казармата НЕ е военна подготовка, шизофреник!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.