Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 32 минути, Гражданин написа:

Значи доказваш, че ще си поредната лоена топка в евтиния стол? Моите аргументи са много точни и право в десетката, насрах те, а? На такива хора като теб само кюфтето им е в устата, не си мръдвате дори пръста за поне един интелектуален аргумент. Настъпих те по болното място като ти задавам въпроси, на които не можеш да отговориш, защото разбираш че няма да има логика в каквото и да се опиташ да сътвориш. Мошенници скапани!

На изображението по-долу банда тотовци, които чакат евтния стол тази есен.

Jk16gFS.jpg

Ще ти се , ама не. Само доказвам максимата - с луд и пиян не се спори. 

• Отговори 21,9k
  • Прегледи 947,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 2 минути, Toto2 написа:

Ще ти се , ама не. Само доказвам максимата - с луд и пиян не се спори. 

Нито съм луд, нито съм пиян. Срам те е да отговориш, за да не рискуваш кюфтето, а толуп такъв? Какви нещастници сте само за едно кюфте.

преди 7 минути, Гражданин написа:

Нито съм луд, нито съм пиян. Срам те е да отговориш, за да не рискуваш кюфтето, а толуп такъв? Какви нещастници сте само за едно кюфте.

Докладван си. Самозабравяш се и показваш истинското си грозно и уродливо лице.

преди 1 минута, Toto2 написа:

Докладван си. Самозабравяш се и показваш истинското си грозно и уродливо лице.

Докладваш ме, че си лъжец ли? Кажи си честно, в коя листа си за есен? Само на това отговори и на другия въпрос, защо не погнете рекламата в интернет, а само по телевизията, която никой не гледа така или иначе? Защото правите свирка на казината и печелите балъци с популизъм!

преди 1 час, Toto2 написа:

Както виждаш и чуваш, лъжец си ти. 

Моля? Кой е лъжец сега, а?

преди 3 часа, Toto2 написа:

Когато забраняваш бизнес, какво е това? Крещиш против соца , а искаш социалистически мерки.

Последно, за или против хазарта сте? Ще забраните ли този бизнес? А?

Ей затова ти обяснявам, че си долен нагъл лъжец, даже не си в час каква ви е програмата, подгъзуваш единствено заради за евтния стол! 

преди 14 часа, Гражданин написа:

:giggle1: Естествено, че ще сложа смеещо се човече за реакция. Нищо дълбоко не казва, натиснал е педала за газ на популизъм до дупка. Въобще не ми дреме за рекламата на лотарийни билети и елфбети по телевизията и това, че щял да я забранява, голямо геройство, спаси тъпите хора като им спря рекламите на хазарат по телевизора, а не самия хазарт. ТВ не знам кой малоумник все още гледа. Само някакви стари хора са останали да плащат кабелна. Мен ме интересува да няма казарма и да не излезем от НАТО и ЕС, за да ни разпарчетосат съседите. Не ме интересуват бабиерите как ще ръкопляскат и ще се подмокрят на закони за хора живеещи ментално в миналия век. Нормалните хора даже нямат абонамент за кабелна телевизия, всеки е в интернет и там рекламата на хазарт не можеш да я спреш, светът там няма граници. Да забрани хазарта като цяло окей, ама да забраниш тъпите реклами по телевизията няма да има никакъв ефект освен за пуделите, които нямат много мозък и възприемат това за някакъв геройски акт. И така, на ти есе. Тъпотии за топ глупаци плямпа имотния ви мангат както винаги. Ясно е че има хора кладенеца с глупаци, ще издърпате една две кофи още от малоумни кретени, за които забраната на реклами за хазарт по телевизията е голям даже триумфален успех. Тия хора сигурно не са сигурни интернет какво е, но зарадвахте бабите. Страхотно! Хайде, чакам за други успехи, които е намислил да постига и да ги разкаже копейката по телевизията в платени кампании. :giggle1::giggle1::giggle1::giggle1:

Та сега след есето идва въпрос за подгъзуващите като @Toto2да видя дали са разбрали: 

Защо копейката не иска да забрани хазарта като цяло, а си намира тема да плямпа против рекламите по телевизията, чиято аудитория все повече намалява по естествени причини (само пенсионери вече гледат телевизия "по телевизора"). 

а) не му стиска

б) избирателите му живеят в 2002 година и реклама в интернет и залози не им говори много, но ще се попикаят от кеф на идеята рекламите на хазарт да се спрат по телевизията, която все по-малко хора гледат. Безобиден акт е това в 2024 г., върши добра работа за популизъм и отбиване на номера. Виж ся, ако беше 2002 година все щеше да е като месия. Ама нали сенилните ще гласуват, може и да хване дикиш.

Чакам хубав и обоснован отговор от подгъзуващия участник в надпреварата за евтния стол.

Ето черно на бяло. Лъжеш, че Коце не иска да забрани хазарта. И задаваш въпрос на мен защо не иска да забрани хазарта. И правиш некви съчинения по картинка. Показах ти черно на бяло че Коце иска да се забрани хазарта. Следователно си излъгал. Тоест си лъжец. 

преди 17 минути, Toto2 написа:

Ето черно на бяло. Лъжеш, че Коце не иска да забрани хазарта. И задаваш въпрос на мен защо не иска да забрани хазарта. И правиш некви съчинения по картинка. Показах ти черно на бяло че Коце иска да се забрани хазарта. Следователно си излъгал. Тоест си лъжец. 

За нищо не съм излъгал! Като иска да го забрани, защо иска да пипа само по телевизиите, а не вкара проектозакон да го забрани изцяло?

И ти също така излъга като дърт ром, виж какво си написал. Ето и от самия ти пост малко по-рано показваш, че не искате да забранявате бизнеси.

преди 4 часа, Toto2 написа:

Когато забраняваш бизнес, какво е това? Крещиш против соца , а искаш социалистически мерки.

Усети ли се вече колко смешен ставаш?

Впрочем, гузно мълчиш за евтиното кюфте, каква е причината да не си кажеш в коя листа си за есента?

Излъга какво е казал Костадин. В поста ти си личи. Аз не съм ти отговарял а съм ти задал въпрос. Нещо май си неграмотен , щом не можеш да разбираш значението на думите.

Какво да ти отговарям за некви кюфтета?Ти ме питаш що сестра ми е к----а, а аз сестра нямам. кво да ти отговарям на лъжите?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Излъга какво е казал Костадин. В поста ти си личи. Аз не съм ти отговарял а съм ти задал въпрос. Нещо май си неграмотен , щом не можеш да разбираш значението на думите.

Леле къв си мазен! Никъде не съм казал какво е казал, казал съм че има разлика между дела и думи. Защо не вкарахте закон за пълна забрана на хазарта, а нападнахте рекламите по телевизията, които никой не гледа? Според мен отговорът е, че просто направихте мазна свирка на казината. Т.е. не ги закачихте както си трябва по интересите. И ти самият го каза:

преди 4 часа, Toto2 написа:

Ето, видя ли сега че сте хем против да затваряте бизнеси, хем Костадин друго разправя в клипчето ама не смеете да вкарате проектозакон за забрана на хазарта. Е, кой лъже, Костадин в клипчето, вашия законопроект или ти?

преди 4 минути, Toto2 написа:

Какво да ти отговарям за некви кюфтета?Ти ме питаш що сестра ми е к----а, а аз сестра нямам. кво да ти отговарям на лъжите?

Защо те е срам да си кажеш в коя листа си за кюфтетата на есен? Или си кажи като мъж "не, не съм в никакви листи за на есен" или не се прави на ощипана мома по въпроса!

Не съм в никви листи за избори на есен. Сега доволен ли си? Аз знам кво ще пишеш, че лъжа. Естествено, кво друго би написал?

преди 30 минути, Toto2 написа:

Не съм в никви листи за избори на есен. Сега доволен ли си? Аз знам кво ще пишеш, че лъжа. Естествено, кво друго би написал?

Доволен съм! Засега няма как да проверим, на есен ще ви видим. А момчето от Плевен влиза ли в листите?

преди 27 минути, Гражданин написа:

Доволен съм! Засега няма как да проверим, на есен ще ви видим. А момчето от Плевен влиза ли в листите?

Кое момче? Тука сме все дедки, забрави ли? Питай си го него сам.

Ей, мързеларии и грандомарии от възраждане, чакам си лисЧето подписано от коцето. Едно лисче с подпис за моя глас и още 10 , ако ви е трудно едно плюс десет е равно на единадесет. Ще трябва да поработите и да се напрегнете, аз съм мързелив и се налага да <дойдете при мен> .🙂

Какъв въпрос към Тагарев?, ей мищоци от възраждане, не въпрос към него, а трябва да подадете сигнал към ДАНС и прокуратурата за разследване, като също ио вие разкриете всички възможни , публични детайли. За всички сделки и спорни договори, поръчките за прословутите бронирани машини и т.н.т. Освен това за да ви повярват голям брой хора се налага да насочите огъня срещу вашите готвачи и <хранители> от и свързани с ГЕРБ и лично Борисов и неговия мафиотски кръг. Пеевски трябва да ви е обектр на разследване, извадете вси1чко срещу него и сигнали в прокуратура.

Почти всички мислещи хора в смятат за спящото куче помияр на герб-борисов и пеевския. за сега се активирате тихичко , но кпогато господарите ви кажат хоп !- ще скочите и ще молите за Още !

Къде ми е лисЧето с подиса на коцето?

преди 1 час, Филипов написа:

Ще те слагат ли на избираемо място за стола?

преди 30 минути, Филипов написа:

Хайде де, кажи ще имаш ли късмет тази есен? Много старателно им подгъзуваш тук с години та ми е интересно.

преди 2 часа, laplandetza написа:

Какъв въпрос към Тагарев?, ей мищоци от възраждане, не въпрос към него, а трябва да подадете сигнал към ДАНС и прокуратурата за разследване, като също ио вие разкриете всички възможни , публични детайли. За всички сделки и спорни договори, поръчките за прословутите бронирани машини и т.н.т. Освен това за да ви повярват голям брой хора се налага да насочите огъня срещу вашите готвачи и <хранители> от и свързани с ГЕРБ и лично Борисов и неговия мафиотски кръг. Пеевски трябва да ви е обектр на разследване, извадете вси1чко срещу него и сигнали в прокуратура.

Почти всички мислещи хора в смятат за спящото куче помияр на герб-борисов и пеевския. за сега се активирате тихичко , но кпогато господарите ви кажат хоп !- ще скочите и ще молите за Още !

Къде ми е лисЧето с подиса на коцето?

Ко речи? Айде по сериозно. Чакаш на тепсия да ти ги поднесат. Ми направи го ти и се докажи, вместо да плямпаш колко сме лоши, че не ти ходим по задника. Аман от диванни патреоте.

преди 38 минути, Toto2 написа:

Ко речи? Айде по сериозно. Чакаш на тепсия да ти ги поднесат. Ми направи го ти и се докажи, вместо да плямпаш колко сме лоши, че не ти ходим по задника. Аман от диванни патреоте.

Не щете 11 гласа!?, е щом нещете -ушите ми да ядете!😀 Трябва се потрудите, мързеливе грандомане нема!😁

преди 16 минути, Филипов написа:

Те ти лапландецо лисчето с подпис на Коце. 

преди 2 минути, Toto2 написа:

Те ти лапландецо лисчето с подпис на Коце. 

Нее, с разни клипчета за малоумници няма да минете. Лично за мен лисЧе - подписано от коцето. Вътре  няколко точки-да речем десетина  -обещание за решаване на конкретни , малки , прости проблеми. Такива , които един Народен представител или член на комисия в парламента може да реши , ако леко се напъне.

Примерно, да съдейства и да набере информация от експерти , консултации , подготовка на бизнес план и правно подсигуряване с цел създаване на <кооперация> - под подходящата форма за редовен местен транспорт с малки автобуси и пътнически автобуси . От община Любимец до София. В това трябва да се ангажира и облатния представител на Възраждане.Съвети и за финансирането- но то всъщност е осигорено за начало ( можем да намерим няколко милиона). Идеята е всекидневни линии от Понед. до Петък в подходящите часове- нещо различно от онова , което се предлага в момента от транспортните фирми. По тои начин наши хора могат да пътуват всеки ден и така е подходящо за една 4-дневна работна седмица ( имаме много такива съграждани готови да работят в този вид)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.