Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 6 минути, Гoст написа:

Естествено че ще почне процедура срещу България, копейки такива дето ни искате обратно в СССР да се кланят всички на Путин, същият дето целуна Корана! Всичките подгъзуващи политици гласуваха един безмислен закон дето никъде го няма в ЕС, а не е като да сме единствената държава, в която има смесени чувства към лесбиянки, които се държат за ръце или мляскат в училище и такива работи. Да бяхте направили закона да забранява интимни отношения на териториите на училищата и за двете ориентации и може би нямаше да има такъв отзвук, все пак е уж "нормално" преди 18 "тези неща" да се подтискат колкото и остаряло разбиране да е това за света, или  да го бяхте формулирали като цяло сексуалното образование да не присъства в учебната програма, все едно че е 18 век, та поне на всички да се забрани секса. Пък то така и така тамън ще е полезно за следващата ви стъпка от вашата партийна програма да ни направите част от източната православна джамахирия начело с Путин...

Ама естествено как, който не слушка господарите си така става.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 1 минута, Bubbles написа:

Ма муцка теб че те сърби трибуквието нас кфо ни грее?

Язък че си учител, а си прост на копейка. Я кажи, лезбиянки няма ли във френското гето? И не знам защо си представяш трибуквието ми, нито ме сърби там, ни съм като теб тайно да искам да опитам мъжко дупе или обратното.

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Хабер си нямаш какъв див разврат се е вихрил по това време. Нямате си представа какви ще са последствията ако продължавате да биете тъпана, вместо да се снишите!

Как да има хабер като никога не си е направил труда да чете, то зннието изисква време, внимание, четене, желание, а пича сигур брошура от магазина няма за четене у тях какво остава за книга.

преди 2 минути, Гoст написа:

Язък че си учител, а си прост на копейка. Я кажи, лезбиянки няма ли във френското гето? И не знам защо си представяш трибуквието ми, нито ме сърби там, ни съм като теб тайно да искам да опитам мъжко дупе или обратното.

Бахахаха виждаш ли къф си гении, дори не разбрал това което ти казам.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Как да има хабер като никога не си е направил труда да чете, то зннието изисква време, внимание, четене, желание, а пича сигур брошура от магазина няма за четене у тях какво остава за книга.

Не му трябват книги, вече има BTV и фейсбук :D

преди 14 минути, Joss Bomon написа:

Хабер си нямаш какъв див разврат се е вихрил по това време. Нямате си представа какви ще са последствията ако продължавате да биете тъпана, вместо да се снишите!

Аз няма за какво да се снишавам, не обичам несправедливостите, а е несправедливост е да обявиш цяла група от хора за прокажени, за да зарадваш нискочелните същества, които ги е страх някаква гейска болест да не лепнат, ако минат покрай някоя лезбиянка. Ганьо го е страх, че е с ниско самочувствие и доходи и даже и жени не ебе, защото е грозен понеже е с търбух от промишлените течности алкохол, които излива в гърлото си по трапезите, на които се нагрухва на прасе и се прави на патриот докато е пиян. Тогава и политици и гееве е готов да трича, а после се снишава на сутринта като му трябват 10 лв от работодателя за кисело мляко. Жалки ганчовци сте просто, и турбо смешни щото сте прости и даже ни в история ви няма, ни в нищо. Една страшна сивота и тъпота, в комбинация с провинциален ум дето никога никъде не е ходил и видял, само байряците и гайдите му в главата във въздуха между ушите. Дай му на ганьо законотворците да му гарантират, че не е прост, че няма да стане гейзер без да иска щото има холивудски филми...

преди 10 минути, Bubbles написа:

Бахахаха виждаш ли къф си гении, дори не разбрал това което ти казам.

Разбрах какво ми казваш, фантазираш за задни части и сношения и го проектираш върху мен желанието си. Мен от такива неща ме е гнус, но съм човекозащитник, не отнемам това право на другите. Ти искаш да им го отнемеш, да обиждаш като ганьо и да тричаш различните докато тайно мразиш себе си като се погледнеш в огледалото.

преди 5 минути, Гoст написа:

не отнемам това право на другите

Ми да, наше право е да се защитим от змията! 

...

Станете, братя, вий станете,

начало покажете вий;

и сабите си запашете,

и помощ ще ви се яви.

На помощ сърби, черногорци

със радост ще се затекат,

а и от север храбри руси

тозчас ще да се появят.

Догде е мъничка змията,

елате да се съберем!

С крака да й строшим главата,

свободни да се назовем!

Добри Чинтулов

току-що, Joss Bomon написа:

Ми да, наше право е да се защитим от змията! 

...

Станете, братя, вий станете,

начало покажете вий;

и сабите си запашете,

и помощ ще ви се яви.

а и от север храбри руси

тозчас ще да се появят.

Догде е мъничка змията,

елате да се съберем!

С крака да й строшим главата,

свободни да се назовем!

Добри Чинтулов

Ся запей и "Кураж дружина тупат сърца ни!" и си налей още малко да се понадоквасиш. Не се безпокой, скоро си при Кобзон, там не би трябвало да имаш такива грижи.

преди 3 минути, Гoст написа:

Аз няма за какво да се снишавам, не обичам несправедливостите, а е несправедливост е да обявиш цяла група от хора за прокажени, за да зарадваш нискочелните същества, които ги е страх някаква гейска болест да не лепнат, ако минат покрай някоя лезбиянка. Ганьо го е страх, че е с ниско самочувствие и доходи и даже и жени не ебе, защото е грозен понеже е с търбух от промишлените течности алкохол, които излива в гърлото си по трапезите, на които се нагрухва на прасе и се прави на патриот докато е пиян. Тогава и политици и гееве е готов да трича, а после се снишава на сутринта като му трябват 10 лв от работодателя за кисело мляко. Жалки ганчовци сте просто, и турбо смешни щото сте прости и даже ни в история ви няма, ни в нищо. Една страшна сивота и тъпота, в комбинация с провинциален ум дето никога никъде не е ходил и видял, само байряците и гайдите му в главата между въздуха в ушите. Дай му на ганьо законотворците да му гарантират, че не е прост, че няма да стане гейзер без да иска щото има холивудски филми...

А малкото ти останало сиво вещество не ти ли подсказва, че се опитват НАРОЧНО да налагат джендърството и да го популизират и пробутват по всевъзможни начини, в училище, по телевизията и навсякъде. Цял свят бе възмутен от евровизия, никой не иска това да се показва и в училищата! Задаваш ли си въпроси, защо го правят или само блееш пред телевизора/монитора.

преди 18 часа, N1K17Y написа:

Уж все развяваш линкове от уикипедия за значението на разни термини, пък сега мене пращаш за линк :wub:

Не можах да схвана какъв либерал и демокрация и защо са либерална демокрация. Така са го слели в една думичка.

Защо не пряка демокрация. Или само демокрация. Може би парламентарната демокрация, защо либерална? България е парламента република. Не е либерална република. Защо точно са избрали думичката либерална?

преди 15 минути, Гoст написа:

Аз няма за какво да се снишавам, не обичам несправедливостите, а е несправедливост е да обявиш цяла група от хора за прокажени, за да зарадваш нискочелните същества, които ги е страх някаква гейска болест да не лепнат, ако минат покрай някоя лезбиянка. Ганьо го е страх, че е с ниско самочувствие и доходи и даже и жени не ебе, защото е грозен понеже е с търбух от промишлените течности алкохол, които излива в гърлото си по трапезите, на които се нагрухва на прасе и се прави на патриот докато е пиян. Тогава и политици и гееве е готов да трича, а после се снишава на сутринта като му трябват 10 лв от работодателя за кисело мляко. Жалки ганчовци сте просто, и турбо смешни щото сте прости и даже ни в история ви няма, ни в нищо. Една страшна сивота и тъпота, в комбинация с провинциален ум дето никога никъде не е ходил и видял, само байряците и гайдите му в главата във въздуха между ушите. Дай му на ганьо законотворците да му гарантират, че не е прост, че няма да стане гейзер без да иска щото има холивудски филми...

Разбрах какво ми казваш, фантазираш за задни части и сношения и го проектираш върху мен желанието си. Мен от такива неща ме е гнус, но съм човекозащитник, не отнемам това право на другите. Ти искаш да им го отнемеш, да обиждаш като ганьо и да тричаш различните докато тайно мразиш себе си като се погледнеш в огледалото.

Нищо не си разбрал, прочети и пробвай пак.

преди 1 минута, Гoст написа:

Не се безпокой, скоро си при Кобзон

Що, ти вълшебно хапче против безсмъртие ли имаш?! За жалост, статистиката относно смъртността на младите не е в твоя полза... И стари и млади си ходят с некролозите в джоба!

току-що, arcovk написа:

А малкото ти останало сиво вещество не ти ли подсказва, че се опитват НАРОЧНО да налагат джендърството и да го популизират и пробутват по всевъзможни начини, в училище, по телевизията и навсякъде. Цял свят бе възмутен от евровизия, никой не иска това да се показва и в училищата! Задаваш ли си въпроси, защо го правят или само блееш пред телевизора/монитора.

Фиксациите в тези ваши теми говорят повече за вас от колкото предполагаш. Ни евровизия гледам, ни мъже в поли (джендри) виждам по улиците като вас дето основно това търсите по цял ден четете и само за това се информирате. Как пък нещо друго няма в интересите ви по обща култура? Два основни интереса само, хомотемата и нормалността в руската джамахирия. Заради вас България ще иде в блатото, а вие ще сте вечно бедни, тъпи и с липса на елементарен секс. Ако видите жена не знам дали това не са темите, с които почвате свалката преди да дойде полицията.

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Защо точно са избрали думичката либерална?

Думичките и абревиатурите нямат никакво значение. Важни са действията и реалните закони които се гласуват. 

В европарламента няма реално леви или десни - всички са за глобализма и против Русия и Китай.

току-що, Joss Bomon написа:

Що, ти вълшебно хапче против безсмъртие ли имаш?! За жалост, статистиката относно смъртността на младите не е в твоя полза... И стари и млади си ходят с некролозите в джоба!

Окей, да го кажем така като за вашето ниво, защо в европейските държави където не закачат норвежките еврогейове животът е с най-висока продължителност, стандарт и заплати, а колкото по на изток при православните казарми отиваме, толкова по-ниски са тези показатели? Щом толкова искаш всичко да ти е по образец на руската джамахирия, предполагам нямаш нищо против по-скоро да се видиш с Кобзон.

преди 1 минута, Гoст написа:

предполагам нямаш нищо против по-скоро да се видиш с Кобзон

Това заплаха ли е или несдържано желание да се отървеш от инакомислещите от тебе?! Туше - и аз съм на мнение, че ти си излишния!

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Думичките и абревиатурите нямат никакво значение. Важни са действията и реалните закони които се гласуват. 

Явно имат задача да прокарат някакви чужди идеи. Защо не агитират за пряка демокрация? Обиждат народа, сякаш народът не знае какво е най-добре за него.  И аз съм против либерална демокрация. А те тия другите, които знаят най-добре, сякаш са слезли от Олимп и знаят всичко.

преди 12 минути, Гoст написа:

норвежките еврогейове животът е с най-висока продължителност, стандарт и заплати

Да и затова братя Аргирови се върнаха в България... ОНИЯ са с най-големите проценти на наркомания и самоубийства. Да си харчат парите "със здраве"...

преди 8 минути, Гoст написа:

Окей, да го кажем така като за вашето ниво, защо в европейските държави където не закачат норвежките еврогейове животът е с най-висока продължителност, стандарт и заплати, а колкото по на изток при православните казарми отиваме, толкова по-ниски са тези показатели? Щом толкова искаш всичко да ти е по образец на руската джамахирия, предполагам нямаш нищо против по-скоро да се видиш с Кобзон.

Муци ходи се прегледай, най дълголетните хора са възможно най на изток...
...освен ако слънцето не е почнало да изгрява от запад.

И точно за норвежците да дърдориш които по държавна програма дават децата на приемни "родители" педофили...

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

а и от север храбри руси

тозчас ще да се появят.

Ще ще. Путлер се обосра в Курск, ма вие си го чакайте на Дунава.

Що спретнахте комисия на Ивелин а ?

преди 11 минути, Гoст написа:

Какво общо Россия с джамахирия? Ислямистите са завладяли Франция, Германия и Великобритания. Германия вече е почти джамахирия. Турците, арабелите и персите са тука. На всяка 1 крачка.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Това заплаха ли е или несдържано желание да се отървеш от инакомислещите от тебе?! Туше - и аз съм на мнение, че ти си излишния!

Естествено че не те заплашвам, нито искам да се отърва от теб, просто си ми неприятен ганьо, защото ти и твоите себеподобни, които вече описах по достойнства по-горе (Ганьо го е страх, че е с ниско самочувствие и доходи и даже и жени не ебе, защото е грозен понеже е с търбух от промишлените течности алкохол, които излива в гърлото си по трапезите, на които се нагрухва на прасе и се прави на патриот докато е пиян. Тогава и политици и гееве е готов да трича, а после се снишава на сутринта като му трябват 10 лв от работодателя за кисело мляко... )

Просто сте като едни първосигнално мислещи животни. Шити като на калъп, еднакво тъпи, сиви, скучни, с жалък нещастен живот, безличността толкова ви е изродила, че освен да гласувате за най-противните нищожества социопати лъжци и да ги правите милионери докато вие обеднявате, в нищо друго не сте добри. Като цяло и погнуса изпитвам от вас, едни такива жестоки погледи вадите, а се подмазвате на всеки с повече власт и пари, защото сте обслужващ персонал и в мисленето си, освен на външен вид. Лицемери. Уж големите революционери с тези татуировки със свобода или смърт, уж борци за правда и т.н., а пък все като роби мислете, и с робски похвати ви залъгват. Да се мразите долу в ниското и в калта, в празните ви глави само гейове да има и тях да борите, да не можете да знаете даже какво искате. На вас това ви подхвърлят всеки път и всеки път кълвете, както кълвахте на Атака, сега и на вгъзраждане. Всички тия политици се пенсионират все по-богати, а вие сте все по-голяма утайка и късмет, ако имате деца и внуци, вие им затваряте вратите за възможностите и перспективите в нормалния цивилизован свят, защото сте шибаняци в мисленето си. Огромните ви комплекси ви карат само омраза да изпитвате и алкохол да се утешавате. Абе противна работа, тъжна, много неприятна. Животите ви са като проклети, не го усещате просто или обичате да се самозалъгвате с моркова на върха на пръчката дето я държи някой дето го правите милионер. Всички дето говорят против джендрите в парламента са милионери. А вие? Прошляци.

Край на казуса за днес.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Германия вече е почти джамахирия.

Въри в Масква, там ще цъфнеш и ще вържеш.

Що плюете Ивелин, питах ?

И що притеснявате депутатките ?

И отговор не искам.

преди 7 минути, Bubbles написа:

Муци ходи се прегледай, най дълголетните хора са възможно най на изток...

За Европа говоря бе, тъпак.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Какво общо Россия с джамахирия? Ислямистите са завладяли Франция, Германия и Великобритания. Германия вече е почти джамахирия. Турците, арабелите и персите са тука. На всяка 1 крачка.

А защо Путин целуна Корана?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.