Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Да не са ти хакнали профила? Преди няма и месец скачаше срещу Ивелинчо. 

Профилната ти снимка още е с логото на израждане. 

Ивелин го следя и преди Възраждане. Критиката ми към Ивелин беше, че се хвана с капута Марков. Обаче много бързо го отсвири, въпреки че знаеше какво го чака. Капута костадин блякаше основно против морков полуполковника, но като го отсвири Ивелин, направо му направи фелацио на моркова и станаха първи дружки. Та така. Кво да обяснявам повече? аз все пак се числя към предприемачеството, макар и в малък размер. костадин ми обяви война, като обяви война на Ивелин. Просто е.

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 917,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 32 минути, Toto2 написа:

От кой да съм обявен за предател? Ти наред ли си? Просто се видя, че костадинов няма грам акъл щом скача на Ивелин. Е това няма прошка. За такава грешка снемам доверието от костадинов и точка.

Защо да няма акъл, даже мен с това ме спечели. Браво на него! Последователен в действията, знаеш. И не веднъж е правил комисии. Това не му е първата комисия и не знам защо толкова трагично го взимате повечето които сте гласували за Възраждане, че чак си губиш доверието. 🤔

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да няма акъл, даже мен с това ме спечели. Браво на него! Последователен в действията, знаеш. И не веднъж е правил комисии. Това не му е първата комисия и не знам защо толкова трагично го взимате, че чак си губиш доверието. 🤔

Щото е много просто. За да стане България както го иска костадин, единственият начин да се опре на хора като Ивелин. А той се прави наистина на комундел. Щом си предприемач, значи си лош. По презумпция. На всички е ясно, че тая комисия единствената и цел е очерняне и спиране на частен бизнес. После и съда да каже, че Ивелин е безупречен, дотогава ще мине поне година и бизнеса ще е убит. И как после да има хора, които искат да дигнат България на по-високо ниво? Няма как да стане, костадин убива собствената си идея.

преди 23 минути, Toto2 написа:

Щото е много просто. За да стане България както го иска костадин, единственият начин да се опре на хора като Ивелин. А той се прави наистина на комундел. Щом си предприемач, значи си лош. По презумпция. На всички е ясно, че тая комисия единствената и цел е очерняне и спиране на частен бизнес. После и съда да каже, че Ивелин е безупречен, дотогава ще мине поне година и бизнеса ще е убит. И как после да има хора, които искат да дигнат България на по-високо ниво? Няма как да стане, костадин убива собствената си идея.

Глупости, това си една нормална комисия и проверка. Няма как такъв голям бизнес за милиони да няма проверка или комисия. Трябва да се провери. В една нормална държава това си е в реда на нещата.

И ако е всичко наред и да не наред спрямо Ивелин, това какво касае избирателите на Възраждане, че да има отдръпване и да не подкрепиш партията, за която си гласувал преди. А видя ли Костадинов какво разправи, че тия от Величие са го търсили и някакви подкупи са опитали да правят.

Да търсили са го да оправят България заедно. Костадин е казал, че само и единствено Възраждане ще оправя България. Никой друг. Много добра политика, ще му изяде главата. Язък за хубавите попадения. Но той си знае. Като е тъпак, така ще е .

Само не моа дА разбера що ти обяснявам точно на теб, като си фанат на славчо дългия.

Ето още един проект подобен на Исторически парк. И него ли ще го покне костадинчо паша?

Колкото до аватара ми, лъвчето си е лъвче. На Възраждане е лъвче с надпис. Та така.

Днес (преди 3 дни) в пълен синхрон ГЕРБ, ППДБ и ДПС и ИТН, приеха следното:
1) Закупуване на стари 24-годишни боеприпаси от САЩ за 118 млн.долара наши пари;
2) Закупуване на зенитен ракетен комплекс от Германия за 356 млн.лева наши пари;
3) Създаване с Румъния на щаб на НАТО и в двете държави (разбира се, насочен пряко срещу Русия);
4) Охрана на небето ни от Турция...(позор и загуба на национален суверенитет).
Идват избори! Мислете, защото безразличието и негласуването водя до такива последствия!

преди 16 часа, N1K17Y написа:

Да не са ти хакнали профила? Преди няма и месец скачаше срещу Ивелинчо.

Не, просто на десетолевника му спряха парите за кисело мляко.

Вчера Възраждане постигна нов голям успех. Бяха приети предложенията ни за промени в Наредбата за годишните технически прегледи. Така повече няма да има коли, които да бъдат спирани от движение заради досегашните необмислени текстове в наредбата.

С 38 депутати правим и невъзможното, за да изпълняваме обещанията си и да се грижим за интересите на българския народ. Не успяваме във всичко, защото нямаме мнозинство, но не спираме да се борим до последно! Идват избори - ако ги спечелим и станем първа сила, ще изпълним всичките си обещания, до едно! И няма да има сила, която да ни спре да направим България такава, каквато я искаме - свободна, независима, силна и обединена!

преди 1 час, Филипов написа:

Вчера Възраждане постигна нов голям успех. Бяха приети предложенията ни за промени в Наредбата за годишните технически прегледи. Така повече няма да има коли, които да бъдат спирани от движение заради досегашните необмислени текстове в наредбата.

С 38 депутати правим и невъзможното, за да изпълняваме обещанията си и да се грижим за интересите на българския народ. Не успяваме във всичко, защото нямаме мнозинство, но не спираме да се борим до последно! Идват избори - ако ги спечелим и станем първа сила, ще изпълним всичките си обещания, до едно! И няма да има сила, която да ни спре да направим България такава, каквато я искаме - свободна, независима, силна и обединена!

А менте дрегерите кога ще оправите? МВР не искало да се тества на тях ама за гражданите било окей. Коментари по темата може ли?

преди 16 минути, В. Велев написа:

Идеалният човек за западната пропаганда е импотентен, бездетен, роден като мъж човек, но мислещ се за жена, защото се облича с рокли и пие женски хормони, които и да не ги пие доброволно, ги има достатъчно в храните и във водата, и ги пие без да знае. За храна яде насекоми, които, разбира се, отново не разбира, че яде насекоми. И е роб, който обича своето робство. Няма нищо, не притежава нищо, но е щастлив.

https://www.flagman.bg/article/285293

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Че не ми се гледа московския ветеринар, нима заглавието подсказва че плюе по костя копейкин ли ????

хехехе

преди 16 минути, miro20 написа:

Че не ми се гледа московския ветеринар, нима заглавието подсказва че плюе по костя копейкин ли ????

хехехе

Пусни си Любо Жечев, сигурно ти е любимец.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.