Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Що плюете Ивелин, питах ?

Той що тръгна да прави Възраждане 2, питам?! До къде я докара Ивелин? Що не си стиснаха ръцете с Коце преди изборите, а тръгна да дърпа от поддръжниците?

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Не думай о мгновеньях с вьiсока

наступит время сам поймеш наверноеее...

Сети се колко пъти беше тръгнал да боядисваш Кремъл, и колко пъти се затрива за по някой месец след поредната "перемога". 

Мнозина тръгват да стрижат овцата, а се връщат остригани...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Заразен е, ДА! Ти прави с твоите деца каквото си искаш, но както ВИЕ джендърите се "борите" за съществуване, така и ние ТРАДИЦИОНАЛИСТИТЕ имаме правото на защита от ЗАРАЗАТА лгбти!

Понеже знаете, че сте нищожно малцинство, търсите подмолни начини да се рекламирате. Е, няма да я бъде вашата!

Ох, горкото фашистче :*

преди 47 минути, АСПЕКТ написа:

Не можах да схвана какъв либерал и демокрация и защо са либерална демокрация. Така са го слели в една думичка.

Защо не пряка демокрация. Или само демокрация. Може би парламентарната демокрация, защо либерална? България е парламента република. Не е либерална република. Защо точно са избрали думичката либерална?

Защо питаш мен, защо са писали само либерална демокрация, вместо пряка демокрация, сякаш аз съм правил проучването? 

Хабер си нямаш какъв див разврат се е вихрил по това време. Нямате си представа какви ще са последствията ако продължавате да биете тъпана, вместо да се снишите!

В Белене ли ще "ни" пращаш? 

преди 47 минути, Joss Bomon написа:

а тръгна да дърпа от поддръжниците?

Не ме е дръпнал, поддръжниците ви, които са малоумни, не мое и с кон да ги дръпне. Останалите си правят изводите от поведението на Коцето.

Ивелин ли е най големия разбойник в държавата, че му спретнахте парламентарна комисия да го разследва, по ваша инициатива и с ваш председател ?

И с главен свидетел Симо Тека, тоя стожер на традиционната ориентация и православните традиции

Най-после американците от САЩ намериха причина за гражданска война в България.

Не ми се вярваше, че това ще е поводът. Тотална кочина и деградация е в България. Просто без коментар. Не знаех, че педофилията е пуснала толкова дълбоки корени в България. Образованието е тотал щета. Кой нормален ще си пусне детето сред тези преподаватели и да му промиват мозъка с пропаганден материали.

https://dnes.dir.bg/politika/vazrazhdane-oglasi-podpiska-na-uchiteli-protiv-zabrana-na-lgbt-propaganda-stigna-do-prokuror

Организацията на "Възраждане" във Варна публикува списък с имената и работните места на учители и училищни директори, които са се подписали в подписка против законовата забрана на ЛГБТ-пропагандата в училищата и детските градини. Целта на партията била да са информирани родителите какви педагози обучават децата им.

А списъкът стигна и до прокуратурата - със сигнали и от поддръжници на забраната, и от противниците на закона на "Възраждане".

"Повече от 800 учители, директори и училищни психолози са се подписали в списък, с който се обявяват срещу промените в Закона за предучилищното и училищното оразование и за хомосексуалната пропаганда в училищата.

Днес Възраждане ще подаде сигнал в прокуратурата по този повод", обяви Костадин Костадинов.

"Нормално ли е да има хора в образователната система директори, учители, включително и училищни психолози, които да искат такава пропаганда в училище? Това нормално ли е?", попита лидерът на "Възраждане" пред медиите.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не ме е дръпнал, поддръжниците ви, които са малоумни, не мое и с кон да ги дръпне. Останалите си правят изводите от поведението на Коцето.

Ивелин ли е най големия разбойник в държавата, че му спретнахте парламентарна комисия да го разследва, по ваша инициатива и с ваш председател ?

И с главен свидетел Симо Тека, тоя стожер на традиционната ориентация и православните традиции

Защо да не му спретнат?  Какво толкова е станало? Да не е единствения, който го разследват.

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Защо да не му спретнат?  Какво толкова е станало? Да не е единствения, който го разследват.

Ти ходил ли си в Неофит Рилски или от Берлин по добре ги виждаш нещата.

Начи Германия викаш била джамахирия. а не замръзнахте ли лани и не ядете ли скакалци, както твърдяха ватенките и Путлер.

Отивай в Масква да ядеш луканка на топло.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Не ми се вярваше, че това ще е поводът. Тотална кочина и деградация е в България.

Затова и аз им казвам, да седят мирно и да не се навират между шамарите, че тук съотношението не е никак в полза на лгбти... 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Ти ходил ли си в Неофит Рилски или от Берлин по добре ги виждаш нещата.

Начи Германия викаш била джамахирия. а не замръзнахте ли лани и не ядете ли скакалци, както твърдяха ватенките и Путлер.

Отивай в Масква да ядеш луканка на топло.

Путин целува не само Коран.

Има уважение към всекиго.

000_17H1VX.jpg

vatican-city-vatican-president-of-the-ru

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Най-после американците от САЩ намериха причина за гражданска война в България.

Не ми се вярваше, че това ще е поводът. Тотална кочина и деградация е в България. Просто без коментар. Не знаех, че педофилията е пуснала толкова дълбоки корени в България. Образованието е тотал щета. Кой нормален ще си пусне детето сред тези преподаватели и да му промиват мозъка с пропаганден материали.

https://dnes.dir.bg/politika/vazrazhdane-oglasi-podpiska-na-uchiteli-protiv-zabrana-na-lgbt-propaganda-stigna-do-prokuror

Организацията на "Възраждане" във Варна публикува списък с имената и работните места на учители и училищни директори, които са се подписали в подписка против законовата забрана на ЛГБТ-пропагандата в училищата и детските градини. Целта на партията била да са информирани родителите какви педагози обучават децата им.

А списъкът стигна и до прокуратурата - със сигнали и от поддръжници на забраната, и от противниците на закона на "Възраждане".

"Повече от 800 учители, директори и училищни психолози са се подписали в списък, с който се обявяват срещу промените в Закона за предучилищното и училищното оразование и за хомосексуалната пропаганда в училищата.

Днес Възраждане ще подаде сигнал в прокуратурата по този повод", обяви Костадин Костадинов.

"Нормално ли е да има хора в образователната система директори, учители, включително и училищни психолози, които да искат такава пропаганда в училище? Това нормално ли е?", попита лидерът на "Възраждане" пред медиите.

Чак пък война...
...нещо не си представям педалите с пушки.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Чак пък война...
...нещо не си представям педалте с пушки.

Не, те. Разбира се. Как те ще водят войни? Те са причината за войната. Положението е много гадно. Щом вече и учители защитават педофилията.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Чак пък война...
...нещо не си представям педалите с пушки.

Далеч не всички гейове играят жена, т.е. да са "мека китка", а пък сред останалите сортове лгбтета сигурно има дори човекоядци. Така че, съвсем е възможно да грабнат пушка и то с желание и наслада.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не, те. Разбира се. Как те ще водят войни? Те са причината за войната. Положението е много гадно.

Никой няма да тръгне да си жертва здравето и живота заради шепа откачалници.
В този ред на мисли, не разбирам защо се занимаваш с това куку бея, виж че тотал е изплискал легена.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Далеч не всички гейове играят жена, т.е. да са "мека китка", а пък сред останалите сортове лгбтета сигурно има дори човекоядци. Така че, съвсем е възможно да грабнат пушка и то с желание и наслада.

Не все играе жена ама за бой не стават, пък и да има некое изклюение нема са достатъчно.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Никой няма да тръгне да си жертва здравето и живота заради шепа откачалници.
В този ред на мисли, не разбирам защо се занимаваш с това куку бея, виж че тотал е изплискал легена.

Не все играе жена ама за бой не стават, пък и да има некое изклюение нема са достатъчно.

Напротив. 

Искат като в Ню Йорк, транс да чете книжки на дечицата, книжки за ... Мравката Мравин.

images?q=tbn:ANd9GcTFPSmqDtjAfZHO8JCUFLR

AP_17135562214089.jpg?fit=1200,675

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Напротив. 

Искат като в Ню Йорк, транс да чете книжки на дечицата, книжки за ...

МИ да ходат в Ню йорк, тука е Европа и такива нямат място.

преди 11 минути, Bubbles написа:

МИ да ходат в Ню йорк, тука е Европа и такива нямат място.

Ми, сега няма да има кинти. Кинти за хапове, психотерапия да се внуши и утвърди, че даденото дете родено момченце е момиче, няма да има кастрация. Семинари, после манифестация, пропаганден материал.... Доста пари.

Не подценявай силата на пропагандата. Цяло министерство имаше в Германия, а и в САЩ пропагандата е в пълна сила. По билбордовете, рекламите.

Гугъл така си вади хляба. Млрди печели от пропаганда.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ми, сега няма да има кинти. Кинти за хапове, психотерапия да се внуши и утвърди, че даденото дете родено момченце е момиче, няма да има кастрация. Семинари, после манифестация, пропаганден материал.... Доста пари.

Не подценявай силата на пропагандата. Цяло министерство имаше в Германия, а и в САЩ пропагандата е в пълна сила. По билбордовете, рекламите.

Гугъл така си вади хляба. Млрди печели от пропаганда.

И тая пропаганда в някакъв момент ще им излезе през задния двор, спокс.
Иначе и тук министестворто, каф и пр. ги подпират яко.

Затова и аз им казвам, да седят мирно и да не се навират между шамарите, че тук съотношението не е никак в полза на лгбти... 

Фашистче,

преди 5 часа, Joss Bomon написа:

Това заплаха ли е или несдържано желание да се отървеш от инакомислещите от тебе?! Туше - и аз съм на мнение, че ти си излишния!

:giggle1:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.