Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 13 минути, M.Николов написа:

Ха познай на кой се опитва да прави мръсно!

Не, не са ГЕРБ и ДПС НН.

И после ще ми обяснявате че този се борел с тях.:getout:

...няма мръсно...

...твоя човек(да не пиша фатмака че ще се разсърдиш)си го каза в прав текст:

,,Ние сме за още по-голяма евроинтеграция..."

...демек-,,продължаваме напред със слугинската си роля на малката булка,кот ни поискат...каквото и да струва на нашата държава и народ...ние ще го изпълним...ще го дадем"...

...айде стига толкова бе...още малко и ще надминем сакралните ,,лоши и черни" 45 години...

...аз,и не само аз,разбираме че ,,нашите партньори" само ни онождат...

...стига толкова...

...айде малко да си сменим ролите или поне на равностойни начала да я караме...

...урсулите,примерно,искат да купуват ,,американски" газ на 5 пъти по-висока цена...

...ние сме бедна страна-не щем...

...същите брюкселски неизбрани от никого уроди искат да наливат на нашмъркания зелен шмекер пари за още златни кенефи...добре...обаче...

...ние сме бедна страна-не щем...

...брюкселската шайка либерастки престъпници искат !!! да хранят европейците с аржентиски гмо продукти !!!(засега стопирана сделка),добре...

...ние сме бедна,болна и малобройна изчезваща нация-мерси...не щем...

...колко повече ,,интеграция"?...

...федерализация?...

...цифрово евро?...

...всички да гладуваме като Жак Бо с блокирани сметки?...

...айде нема нужда от такЪви настоящи и бъдещи мунчовци...

...писал съм го и преди:

...на наглия,мръсен и подъл американец му харесвам само две неща:

...,,фък eu" и втората поправка...

Аз какво те питам, ти какво ми отговаряш.....

И да разбирам ли, че ти си харесваш настоящите "мунчовчи" Бойко, Пеевски  и онези от ППДБ и не виждаш нужда от нов политически проект?

...проект има...

...пишеш в темата на проекта,който всъщност си е решението...

...ама ние си знаем че ще гласуваш за проект ,,Цар нъмбър ту...или секънд едишън"...кот та кефи...туй шидъй...

Вашия проект отдавна стигна максимума, който можеше да вземе като подкрепа сред населението, а той не стига за да победите на избори и да съставите правителство с което да управлявате страната.

Тоест, вие винаги ще си останете с нереални очаквания, но никога няма да стигнете до властта, която ви дава възможността да ги осъществите.

Както виждаш не коментирам персонално нито лидера ви, нито последователите му, а мога и няма да ти хареса.

Възраждане ще го има в парламента дълго след възходите и паденията на стари и нови партии и коалиции. Да видим, колко време ще е нужно и на Радев да започне да се оправдава от липсата на "достатъчна" подкрепа... Имам предчувствия, че ще е веднага след изборите.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Възраждане ще го има в парламента дълго след възходите и паденията на стари и нови партии и коалиции. Да видим, колко време ще е нужно и на Радев да започне да се оправдава от липсата на "достатъчна" подкрепа... Имам предчувствия, че ще е веднага след изборите.

Аз не съм написал, че няма да ви има в Парламента, написал съм, че никога няма да имате необходимите гласове за да съставите правителство и да управлявате.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Аз не съм написал, че няма да ви има в Парламента, написал съм, че никога няма да имате необходимите гласове за да съставите правителство и да управлявате.

На никоя партия не стигат гласовете да управлява без коалиции. Дори и партиите с по-големите проценти подкрепа са колаборации и коалиции за разлика от Възраждане. 

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

На никоя партия не стигат гласовете да управлява без коалиции. Дори и партиите с по-големите проценти подкрепа са колаборации и коалиции за разлика от Възраждане. 

А вие с кой ще се коалирате? 

С никой, точно за това и пиша, че никога няма да управлявате.

преди 10 часа, M.Николов написа:

А вие с кой ще се коалирате? 

С никой, точно за това и пиша, че никога няма да управлявате.

"Възраждане" добре се представят като опозиция в парламента, може би най-добре от всички опозиции до сега.

Жалко, че отлюспиха Пламен Пасков.

преди 13 часа, M.Николов написа:

Вашия проект отдавна стигна максимума, който можеше да вземе като подкрепа сред населението, а той не стига за да победите на избори и да съставите правителство с което да управлявате страната.

Тоест, вие винаги ще си останете с нереални очаквания, но никога няма да стигнете до властта, която ви дава възможността да ги осъществите.

Разочарованите от Радев в коя партия мислиш, че ще отидат? Така че това може и да не е максимума. Възраждане няма да може да управлява самостоятелно, но е достатъчно да има един определен брой депутати с които да прокарват проектите си. А вече дали другите ще ги подкрепят е отделен въпрос.

преди 23 часа, The Lone Star написа:

Разочарованите от Радев в коя партия мислиш, че ще отидат? Така че това може и да не е максимума. Възраждане няма да може да управлява самостоятелно, но е достатъчно да има един определен брой депутати с които да прокарват проектите си. А вече дали другите ще ги подкрепят е отделен въпрос.

Я сподели колко проекта успяха да прокарат до момента?

преди 3 часа, M.Николов написа:

Я сподели колко проекта успяха да прокарат до момента?

Говорим за партия в опозиция! Възраждане не е участвала в изпълнителната власт и нейните проекти се изразяват основно в прокарването на определени политики чрез парламента.

Договориха с управляващите мнозинство по специфични идеологически въпроси:

Цитат

- Забрана на „ЛГБТ пропагандата“ в училищата: През 2024 г. партията успя да прокара промени в Закона за предучилищното и училищното образование, които забраняват популяризирането на нетрадиционна сексуална ориентация в учебните заведения. 

- Промени в Наказателния кодекс: Активно участие в дебатите за засилване на наказанията за определени престъпления, макар и много от предложенията им да биват отхвърляни или преработвани от правната комисия.

- Закон за чуждестранните агенти: Многократно внасят този проект (моделиран по американския FARA или руския еквивалент), като към момента той е основен акцент в политическата им програма, макар и все още да не е окончателно приет.

- Референдум за запазване на българския лев: „Възраждане“ събра над 600 000 подписа за провеждане на допитване срещу въвеждането на еврото. Въпреки че Конституционният съд и парламентът спряха провеждането му с аргументи за противоконституционност, партията го отчита като успех в легитимирането на своята теза пред обществото.

- Протести срещу COVID мерките: Те бяха основният организатор на протестите срещу „зелените сертификати“ и принудителната ваксинация, което значително увеличи електоралната им подкрепа през 2021-2022 г.

Цитат

„Възраждане“ е една от малкото партии, които публично обявяват, че даряват част от държавната си субсидия:

- Дарения за семейства с репродуктивни проблеми: Партията твърди, че пренасочва средства от субсидията си към фондации и двойки, нуждаещи се от инвитро процедури.

- Издателска дейност: Преиздаване на учебници по история от миналото, които според тях представят „правилния“ прочит на българската история, и разпространението им в училища и читалища.

- Подкрепа за паметници и култура: Финансиране на възстановяването на паметници и организиране на фолклорни събори.

Цитат

- Европарламент: След изборите през 2024 г., „Възраждане“ успя да реализира проект за създаване на нова група в Европейския парламент — „Европа на суверенните нации“, където те са един от основните двигатели заедно с германската АfD.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.