Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

Червен картон за Възраждане. Платена опозицията вече доказано.

Гласовете на българите в Турция са 3 процента от всичките гласове, които идват в чужбина и от България.  Само 3 процента тежест. 5 процента да са. Пак нищо. 3 млн гласували срещу 50000 турци. 

https://news.bg/politics/okonchatelno-ns-ogranichi-sektsiite-za-glasuvane-zad-granitsa.html

Възраждане и ИТН, а и БСП от защитници на българите в чужбина се превърнаха в техни врагове.

Уж, заради българите в Турция и щяли да ги спрат да гласуват за ДПС. ДПС винаги си е имало към 50К гласа от Турция и това не спря възхода на Възраждане.  На 3 място, на 2 място да се изкачат. Даже партия Атака, когато беше на сцената също беше във възход. Явно проблемът не са гласовете на турците в Турция. Какво са те на фонът на българските гласове 3 млн? Или 4 млн? 

Освен за ДПС българите в Турция са гласували за ПППП и за ГЕРБ. Даже има и 1 процент от тези, които са гласува за Възраждане.  ???🤔

Аргументът, че не знаели български език. То в България масово имаше такива случаи.

преди 22 минути, The Lone Star написа:

Резултатите ще покажат, но мисля, че си далеч от истината.

Явно Възраждане ще играят палавата булка в бъдещия парламент след като ги няма от ИТН и от БСП. Вече явно, а не само скрито.

Забележи кой подкрепи предложението на Възраждане. ГЕРБ, БСП и ИТН. Нямам думи.

Ето Валери Симеонов и той така се опеяни от властта. Коцето ще го видим ли на границата?

Ако избирателната активност (или пасивност, не знам как е по-правилно) от последните години се позапази около 40% (49, 42, 40, 39, 39) ± някой друг процент, тоест пак излипсва свеж приток от разочаровани досега гласодарители, не е изключено да участваме (или гледаме на живо) драматизацията по фразеологизма (да не пиша поговорка или пословица, щото, признавам си, трудно ги различавам, независимо от всички трактати за разликите и приликите между двете) "Петима кози крак". 

Ако се увеличи, благодарение на нови желаещи да ни оправят, временно (или трайно) умопомрачение в редиците на подлежащия на оправяне контингент...  или комбинация от двете - също.

Колкото до мен... бих написал, че високата избирателна активност гарантира... нещо... но остатъците от здравия ми разум тихо (тихо, щото ем са малко, ем се отдалечават) ми шептят - погледни се в огледалото бе... замязал си (физически) на еднорог от настъпване на греблото (мотиката) през годините.

Но от друга страна ми е любопитно, при висока активност, какво ще бъде следващото оправдание... предполагам нещо, свързано с материала... много е, ама некачествен (според едни) ... или много са, ама са 80% дебили (според други)... макар че аз не виждам особена разлика между двете. Просто различен изказ.

преди 2 часа, lebel написа:

Ако избирателната активност (или пасивност, не знам как е по-правилно) от последните години се позапази около 40% (49, 42, 40, 39, 39) ± някой друг процент, тоест пак излипсва свеж приток от разочаровани досега гласодарители, не е изключено да участваме (или гледаме на живо) драматизацията по фразеологизма (да не пиша поговорка или пословица, щото, признавам си, трудно ги различавам, независимо от всички трактати за разликите и приликите между двете) "Петима кози крак". 

Ако се увеличи, благодарение на нови желаещи да ни оправят, временно (или трайно) умопомрачение в редиците на подлежащия на оправяне контингент...  или комбинация от двете - също.

Колкото до мен... бих написал, че високата избирателна активност гарантира... нещо... но остатъците от здравия ми разум тихо (тихо, щото ем са малко, ем се отдалечават) ми шептят - погледни се в огледалото бе... замязал си (физически) на еднорог от настъпване на греблото (мотиката) през годините.

Но от друга страна ми е любопитно, при висока активност, какво ще бъде следващото оправдание... предполагам нещо, свързано с материала... много е, ама некачествен (според едни) ... или много са, ама са 80% дебили (според други)... макар че аз не виждам особена разлика между двете. Просто различен изказ.

Аз не знам, какво ги бърка Възраждане, след като в такова ужасно състояние, в което се намира избирателната система в момента и преди,  и с многото секции в Турция и 400К гласа за ДПС от България,  те станаха 2 или 3 политическа сила. ИТН или БСП там ги разбирам, правят всичко възможно да се задържат. Да минат бариерата.  А и има задкулисни договорки, не че при Възраждане няма... но не ги разбирам от Възраждане.  Освен да помагат на ГЕРБ и на ДПС.

преди 59 минути, АСПЕКТ написа:

Аз не знам, какво ги бърка Възраждане

Бърка ги/ни, че от години потивоконституционна партия на верска основа участва в управлението на България. Това е основния мотив за намаляването и ако е възможно премахването и от НС.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аз не знам, какво ги бърка Възраждане, след като в такова ужасно състояние, в което се намира избирателната система в момента и преди,  и с многото секции в Турция и 400К гласа за ДПС от България,  те станаха 2 или 3 политическа сила. ИТН или БСП там ги разбирам, правят всичко възможно да се задържат. Да минат бариерата.  А и има задкулисни договорки, не че при Възраждане няма... но не ги разбирам от Възраждане.  Освен да помагат на ГЕРБ и на ДПС.

Не виждам друга причина да ме цитираш, освен да намираш по-лесно поста ми, за да си го четеш в трудни моменти. Нямам нищо против. Както и друг път съм споменавал, тук съм за да помагам.

преди 48 минути, lebel написа:

Не виждам друга причина да ме цитираш, освен да намираш по-лесно поста ми, за да си го четеш в трудни моменти. Нямам нищо против. Както и друг път съм споменавал, тук съм за да помагам.

Видях, че си писал в тази тема и затова, просто използвах най-актуалния пост, а и говориш за избирателната активност, за изборите...  Та... Щом не искаш за в бъдеще няма да те цитирам, щом си толкова тънкообиден. В момента пак те цитирам, защото ти се ме цитирал. Да не се чудиш...

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Бърка ги/ни, че от години потивоконституционна партия на верска основа участва в управлението на България. Това е основния мотив за намаляването и ако е възможно премахването и от НС.

А, какво правим тогава с гласовете 400К от България пак за ДПС. Може би образователен ценз? Завършено СОУ?

преди 42 минути, АСПЕКТ написа:

Видях, че си писал в тази тема и затова, просто използвах най-актуалния пост, а и говориш за избирателната активност, за изборите...  Та... Щом не искаш за в бъдеще няма да те цитирам, щом си толкова тънкообиден. В момента пак те цитирам, защото ти се ме цитирал. Да не се чудиш...

...

Цитирам те, защото пак си цитирал, как аз съм цитирал, че ти си ме цитирал. Баси византиеца - ако не искам - тънкообиден, ако искам... Нарцис... не, тоя с нарциса беше друг менсаджия. Както и да е, цугцванг (zugzwang).

Използвал най-актуалния пост! Майко Божия... утеши нашата печал, пази ни от беди, скърби, болести, изкушения!

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

А, какво правим тогава с гласовете 400К от България пак за ДПС

Как пък ги сметна толкова, а и за кое ДПС...?!

хехе :) Као гледам как късия плюе Зеления Чорап , чакам фейкомета тошеффффф да дойде да ми обяснява как съм станал  фен на израждане и на късия .

Както ме приравни със Шиши , само защото Шиши  критикува и той зеления Чорап :) :)

Ало балоните, да повторя - аз от 2016 г не съм си променил мнението за мухльото зелен чорап, и второ.. ау какво излиза... 

Ми късия и Шиши заедно в общ фронт  ????

:) :)

преди 13 часа, miro20 написа:

аз от 2016 г не съм си променил мнението

То и всички които са ти чели форумните полюции не са си променили мнението за тебе, а и какво значение има мнението ти, като с него никаква няма да я свършиш, камо ли точно в тая тема!

на 11.02.2026 г. в 10:30, Joss Bomon написа:

То и всички които са ти чели форумните полюции не са си променили мнението за тебе, а и какво значение има мнението ти, като с него никаква няма да я свършиш, камо ли точно в тая тема!

Важното е че от 2016 г съм абсолютно прав за всички изводи които важат и до днес. 

А теб нито аз, нито друг те помни къде си бил 2016 г. 

преди 1 час, miro20 написа:

Важното е че от 2016 г съм абсолютно прав за всички изводи които важат и до днес.

Ти и прав!

Не ставай смешен.:giggle1:

Пост от Стоян Таслаков

Вчера в Европейски парламент с 233 на 200 гласа беше отхвърлено предложението в текста за правата на жените изрично да се запише, че само биологични жени могат да раждат.

Както можете да се досетите, част от българските представители - от Продължаваме промяната Демократична България, ГЕРБ, БСП и ДПС – са гласували против това уточнение.

Е, какво друго ни остава, освен да честитим на Радан Кънев, Никола Минчев и Христо Петров историческия принос към... еволюцията на формулировките. Досега медицината твърдеше, че мъж не е раждал, но щом искат, да продължават да опитват.

С това се занимава Европейският съюз и разбира се с подготовката на войната срещу Русия. Все важни теми. Братя европейци, имам едно малко опасение, че с бременни мъже, ще ни трудно да победим Русия, но вие си знаете.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.