Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПП Възраждане и новия месия

Featured Replies

Цитат

- Закон за чуждестранните агенти: Многократно внасят този проект (моделиран по американския FARA или руския еквивалент), като към момента той е основен акцент в политическата им програма, макар и все още да не е окончателно приет.

Копейкин ако иска да го приемат насериозно да даде пример и пръв да подаде заявка, че е чуждестранен агент на Россия

• Отговори 21,8k
  • Прегледи 916,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Филипов
    Филипов

Днес е Денят на победата над нацизма във Втората световна война. През последните години се забелязва все по-силна "ревизия" на историческите факти и все по-брутален натиск за фалшифициране на българск

• Joss Bomon
    Joss Bomon

❗️ГТП - Днес, внасяме предложение за нужните промени в Наредбите на Министерство на транспорта и Министерство на екологията, за да се реши този проблем, а ако това не се приеме сме готови да започнем

• Където се появят Костадинов и Йорданов т.н. журналисти ги обзема странна метаморфоза и вместо да мълчат и да слушат,започват да задават тъпи въпроси.Започват да прекъсват госта,да провокират и да се н

Публикувани изображения

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Говорим за партия в опозиция! Възраждане не е участвала в изпълнителната власт и нейните проекти се изразяват основно в прокарването на определени политики чрез парламента.

А кога според теб няма да бъдат в опозиция, честно?

С тези заявки - никога.

Това не означава ли, че никога няма да изпълнят това, което обещават?

А оправданието ще бъде, ама ние не сме във властта, ние сме опозиция.

преди 5 часа, arcovk написа:

Mухата Русев, за пореден път беше убита с вестник :D

...тва моМче...горкото...

...е толу тъпо...

...в склад с матраци да го заключат-на цимента ще легне...

...едвам се изтрайват тъпите му въпроси и опити за разсъждения...

...а пък се е продало...

...не знам колко пари му дават...

...не е истина просто...

преди 11 минути, _nib_ написа:

...тва моМче...горкото...

...е толу тъпо...

...в склад с матраци да го заключат-на цимента ще легне...

...едвам се изтрайват тъпите му въпроси и опити за разсъждения...

...а пък се е продало...

...не знам колко пари му дават...

...не е истина просто...

Прекалено е прост да му плащат, според мен си е природно такъв или крайно заблудено момче с извратена представа за света.

преди 12 часа, M.Николов написа:

Я сподели колко проекта успяха да прокарат до момента?

А, колко от твоята секта Величие? Какви законопроекти имате, вий сектантите? Колко предложения? Какви?  

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

А, колко от твоята секта Величие? Какви законопроекти имате, вий сектантите? Колко предложения? Какви?  

А бе кенеф-майсторе. Какви законопроекти да вкарат в незаконно избрано народно събрание? И кой ще ги изпълнява тия законопроекти? Пак мафията ли?

Ти си тотален неграмотник!

И за съжаление това не е обида, а констатация и е видно от всичките ти постове.

Пиши в темата за празни приказки. Там най-ще ти приляга.

преди 8 минути, В. Велев написа:

А бе кенеф-майсторе. Какви законопроекти да вкарат в незаконно избрано народно събрание? И кой ще ги изпълнява тия законопроекти? Пак мафията ли?

Ти си тотален неграмотник!

И за съжаление това не е обида, а констатация и е видно от всичките ти постове.

Пиши в темата за празни приказки. Там най-ще ти приляга.

Незаконно избрано народно събрание? Ми, какво правите вътре тогава?  Как другите партии успяха да реализират идеите си, а сектантите - не.

Ето и Възраждане успяха да реализират идеята си.

https://vazrazhdane.bg/vazrazdane-predlaga-publicen-reg/

Възраждане“ предлага публичен регистър на педофилите

12.02.2026

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ns-reshi-chast-ot-dannite-v-registyra-za-sluchaite-na-pedofiliia-shte-bydat-publichni-2446327

Ето.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Незаконно избрано народно събрание? Ми, какво правите вътре тогава?  Как другите партии успяха да реализират идеите си, а сектантите - не.

Ето и Възраждане успяха да реализират идеята си.

https://vazrazhdane.bg/vazrazdane-predlaga-publicen-reg/

Възраждане“ предлага публичен регистър на педофилите

12.02.2026

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ns-reshi-chast-ot-dannite-v-registyra-za-sluchaite-na-pedofiliia-shte-bydat-publichni-2446327

Ето.

Ама те само имитират дейност. Ако ПП-ДБ управляват, то те няма да приемат регистъра за педофилите.

Възраждане щяха да запазят лева, щяха да ни вадят от НАТО и ЕС, но само приказки. Дори и да са хубави неща, трябва да се вижда каква е реалността. Иначе само трупат точки пред избиратели те си и то сред по-глупавата част от тях. Тези които не разсъждават.

преди 11 минути, В. Велев написа:

Ама те само имитират дейност. Ако ПП-ДБ управляват, то те няма да приемат регистъра за педофилите.

Възраждане щяха да запазят лева, щяха да ни вадят от НАТО и ЕС, но само приказки. Дори и да са хубави неща, трябва да се вижда каква е реалността. Иначе само трупат точки пред избиратели те си и то сред по-глупавата част от тях. Тези които не разсъждават.

Какво има да се разсъждава. Работят хората. Не като Величие само да крадат, мамят. И постоянно да просят пари като ония от свидетелите на Йехова.

преди 12 минути, В. Велев написа:

За теб. Ивелин има мозък, а ти - не!

То всеки има мозък. 

Малкото бебе има мозък, пък нищо не знае. Единствено опитът дава знания и колкото по-дълго живееш, толкова по-голям опит ще добиеш.

преди 12 минути, В. Велев написа:

За теб. Ивелин има мозък, а ти - не!

Да не се чудиш, откъде са тези думи. Защото сектанти не четат, а само правят каквото каже Ибелин Лама.

https://chitanka.info/text/11122/16

преди 39 минути, В. Велев написа:

Добре, да не разваляме темата на партия Възраждане с фанатиците и сектантите от Величие. Аз прекратявам. Ти се пипай, имаш снимки на Ибелин като младо яре. Приятно пипане.

images?q=tbn:ANd9GcQyGrJouNzPu-feQfZOgbP

Нищо не е закопала. Не знам дали си беше от нея или така и бяха наредили, но много хора ще се замислят за така наречените ни медии и как насочват и оформят общественото мнение. Даже им направи услуга на Възраждане. 

преди 2 часа, miro20 написа:

Ама Лора Крумова как закопа и вбеси късия.... :giggle1::lol6:

Ха, кой кого?! 

преди 17 часа, M.Николов написа:

А кога според теб няма да бъдат в опозиция, честно?

С тези заявки - никога.

Това не означава ли, че никога няма да изпълнят това, което обещават?

А оправданието ще бъде, ама ние не сме във властта, ние сме опозиция.

Значи си доволен от "заявките" на прежде управляващите и ще гласуваш за тях?! Защо ги сваляме? Или пък за "котката в чувал" Радев?! За разлика от него, Възраждане имат постижения, макар и недостатъчно. Дай да видим какво направи Радев като върховен главнокомандващ за България?

преди 29 минути, Joss Bomon написа:

Ха, кой кого?! 

Значи си доволен от "заявките" на прежде управляващите и ще гласуваш за тях?! Защо ги сваляме? Или пък за "котката в чувал" Радев?! За разлика от него, Възраждане имат постижения, макар и недостатъчно. Дай да видим какво направи Радев като върховен главнокомандващ за България?

...как какво направи?...

...да не остане по-назад, от другите продажници,поръча още една партида...ескадрила свръхскъпи летящи каруци фъ16...

...на голия *ъз на бедния народ...

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Дай да видим какво направи Радев като върховен главнокомандващ за България?

Чудно ми е, според теб какво би трябвало да направи?

преди 3 часа, _nib_ написа:

...как какво направи?...

...да не остане по-назад, от другите продажници,поръча още една партида...ескадрила свръхскъпи летящи каруци фъ16...

...на голия *ъз на бедния народ...

Трябва ли да имаме нови самолети или не трябва?

преди 1 час, M.Николов написа:

Трябва ли да имаме нови самолети или не трябва?

...нямаше ли по-нови?...

...и по-евтини?...

...с евтина поддръжка...непретенциозни като каручките за ,,спецЯлна" писта?...

...има разбира се...

...ама по-лесно...с лека ръка се харчат народни пари отколкото лични...

...няма да питам що на по-богати ,,партнЬОре" им подариха,а на нас мушнатите гайди ни одраха кожата...

...само народен съд е спасението...

...ревизия на всеки крадлив урод-,,дължиш толкова и толкова"...

...не ги връщаш-до 9-то коляно...

...не да лежат на тази кълка че те лично ще го отнесат,а потомците им ще живеят охолно с народните кървави пари-драни от гърба на народа с данъци...лишения и бедност...

...престъпника да носи отговорност не само за собствения си живот,а и на тези след него...

преди 1 час, M.Николов написа:

Ами тогава на каква база всички се юрнаха на него да се доверяват? Аз лично нямам очаквания за Радев, но пък дано ме опровергае. Годините си минават, а преценките на "болшинството" все грешни се оказват. 

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

Ами тогава на каква база всички се юрнаха на него да се доверяват? Аз лично нямам очаквания за Радев, но пък дано ме опровергае. Годините си минават, а преценките на "болшинството" все грешни се оказват. 

На базата, че може да събере достатъчно гласове за да може да вземе управлението и да разчисти страната от досегашната клика.

Дали ще го направи?

Ще видим, надявам се.

преди 20 минути, _nib_ написа:

...нямаше ли по-нови?...

...и по-евтини?...

...с евтина поддръжка...непретенциозни като каручките за ,,спецЯлна" писта?...

...има разбира се...

Смятам знаеш, какъв беше неговия избор, кое беше най-изгодно за България към 2019г.

Но след като правителството на Борисов вече беше избрало Ф 16, той нямаше вече право на друг избор при поръчката на още 8 самолета.

преди 8 часа, miro20 написа:

Абе..казах ти аз ,че си сбъркан..ма и ти се напъваш да го докажеш....

Цитат

На фокус с Лора Крумова, днес в интервюто с Костадин Костадинов водещата изкопа Марианската падина😡

Лора Крумова, това е позор!!! Срамно е да се наричате журналист😡😡😡😡 А ехидната усмивка я запазете за любимите си либерали

Цветеслава Гълъбова 

Spoiler

Screenshot(4).png

Наистина е вредна тази Лора Крумова. Вредна е като начин на водене - за какво кани гости, като ги прекъсва на третата дума? Все едно да драскаш с флумастер върху платното на професионален художник, та да не може да се види. 

Вредна е и като омразата си към България. Да вярваш на твърденията на един отдавна изфирясал умствено бивш комсомолски секретар, който след 10 ноември изведнъж се преобрази в син "кинжал", а не на сериозните български историци, означава, че търсиш нещо подличко, нещо гадно и и мръсно, та да го лепнеш върху физиономията на народа. Същият "капацитет" твърди, че Гагарин изобщо не е летял в Космоса и даже книга написа. Не съм забелязал нито един американски източник да твърди подобно нещо, но нашите кинжали още продължават да вадят сензации от мястото, където слънцето не свети. 

Но аз не смятам, че темата за Граф Игнатиев не трябва да се пипа. Щом веднъж е тръгнала, трябва да се изясни. Например един водещ би трябвало да каже така: "Аз прочетох едикъде си (или чух от едикойси), че Граф Игнатиев е виновен за смъртта на Левски. Как ще го коментирате?" И после да даде думата, а не да прекъсва още на мига щом гостът й си отвори устата. Но тя не пита, а замеря с лайна.

Костадин Костадинов няколко пъти я попита - къде го прочетохте, кажете къде го прочетохте? Тя отказа да отговори, явно я е срам от източника си! Ами като те е срам от източника, значи съзнаваш, че вършиш нещо подличко.

Аз лично съм готов да приема всякаква теза за Граф Игнатиев, стига да дойде от компетентни историци и да е добре обоснована. Според мен историците не трябва да оставят тази тема да смърди из общественото пространство. Щом е тръгнала, длъжни са да се произнесат аргументирано.  

Уви, българското минало е много по-непредсказуемо от бъдещето. Това съм забелязал за 36 години преход.

Валери Найденов 

...я...

...оказва се че ние сме имали по-модерни самолети...

...ама някак си не е евроатлантическо...

...не е продажно да не си купиш техника от ,,новия господар"...

https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/F-16-vs-MiG-29-Pulen-razbor-i-Top-5-na-glavnite-razliki-1688709

...статията завършва че имала няколко модернизации каручката...

...ама една каруца колкото и да я модернизираш...,,тесла" не можеш да я направиш...

като стана въпрос за нови самолети-

су 57-

• Експортна стойност: Въпреки че цената за руските ВВС е значително по-ниска (оценявана на около 31 милиона евро при поръчка на големи количества през 2019 г.), международните договори включват разходи за обучение на пилоти, логистична поддръжка и адаптация, което вдига цената на или над $100 млн..
  • Конкурентоспособност: Су-57 се рекламира като по-евтина алтернатива на американския F-35, като същевременно се твърди, че предлага сравними или по-добри бойни възможности, като същевременно избягва ценовите капани, характерни за западните проекти.
  • Готовност за износ: Русия активно предлага Су-57 за износ, като се позиционира на пазара на модерни изтребители от пето поколение. "

ф 16

• Първи транш (2019 г.): 8 самолета (6 едноместни и 2 двуместни) на стойност 1,256 млрд. долара, платени изцяло авансово.
  • Втори транш (2022-2023 г.): Още 8 самолета (4 едноместни и 4 двуместни) с прогнозна стойност около 1,67 млрд. долара.
  • Цена за брой: С включеното въоръжение (ракети AIM-9X Block II Sidewinder, AIM-120C-7 AMRAAM и др.), оборудване, обучение и логистика, цената на един самолет излиза около и над 200 млн. долара."
преди 8 часа, miro20 написа:

Кой кого е закопал ве безграмотен?

Подобните на тебе тиквени ИИта мелите една и съща мантра за графа която сте прочели в някой жълт вестник или ви е спусната от някои кукумицин и за кост нямате никакъв исторически документ. А причината е, че централен столичен булевард носи неговото име(напълно заслужено) и това не ви дава покой на простотията.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.