Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

Ти чак ся ли са 'злюпваж?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Ти чак ся ли са 'злюпваж?

В 5:30 станах. Ходих до родителите ми, полях краставичките и доматите, обрах тиквичките, краставичките и доматите и сега се приготвям, че ще пътувам до Варна. Надявам се до обяд да свърша със задачите там, и на връщане да отразя един плаж в Кранево..

Утре..Балчик

преди 21 минути, Богатир написа:

Ставайте бре...

По моему вече е пладне. От 04:30 до се .... вси процедури за съботната сутрин са отметнати. 

Чакам жената да се адаптиръ и ке я водя фо Балканя да бъде ОТКъ на извършената дейност от мен.  

По принцип трябваше да съм в София, но съм във вид продължителни процедури, които не подлежат на разсейване. 

Та, тъй ... мда ... което човек сам си го направи = друг не може .... Към сегашния момент не мога да си позволя вид развлечения ... мда ... ба колко съм беден ... :) 

преди 8 часа, darkterminal написа:

Те виното са и подарили, а не гадините...

То така, ама да си има едно на ум :wub:

преди 1 час, emmi написа:

Скиваш от пепсито как се подскача? 

А! Кажи ѝ! 

Подскоците, аз съм ги измислила :jumping11:

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Не може да бъде :)

Пи Ян Пи не Пи би Пи се Пи ти ... :) Пи кю Пи ил Пи не Пи ку Пи сер Пи мен ... :) 

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Ку Ку Пи Пи

Pippi Langstrumpf die Serie - im Stream - mydealz.de

Я на туй приличъм фо моментъ, а разликата е, че немам плитки, не съм момиче и на рамо ми се е разположило едно коте, а не маймуне ... :) ъъъъ не съм и рижжж ... :) Май съм брадясъъъъл мъ не къ Хем Гу ел пи не е пи бал ... :) 

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

Я на туй приличъм фо моментъ, а разликата е, че немам плитки, не съм момиче и на рамо ми се е разположило едно коте, а не маймуне ... :) ъъъъ не съм и рижжж ... :) Май съм брадясъъъъл мъ не къ Хем Гу ел пи не е пи бал ... :) 

Да Са Об Ръ Снеш. Аз От Ив Ам В Го Ра Та. При Я Тен Ден И Да По Ле Еш Кра Ста Ви Ци Те :)

Пладне е! Потвърждавам! 

преди 8 минути, skalata_73 написа:

Да Са Об Ръ Снеш. Аз От Ив Ам В Го Ра Та. При Я Тен Ден И Да По Ле Еш Кра Ста Ви Ци Те :)

Слушам и изпълнявам! :) 

Благодаря!!!

п.п. Тамън па наместя времево някои неща со полезност до де изчаквам. 

преди 8 минути, miro20 написа:

Ми не.

Ми мине ил не мъ дъ се пи ши, че нъл ши ше ил не ши шу къ ме пи не се де ре се де те ... :) 

Докторе,  ако не те е пратила задълго в тоалетната, комбинацията от бира и фурми, може ли да ти задам, един докторски въпрос?

Тази комбинация никога не може да ме изпрати “задълго в тоалетната” . Това го прави единствено [mention]emmi [/mention]

Обаче - две-три шепи фурми , полети с десетина бирички ( като снощи ) ме пращат директно в леглото .

Добутро на всички

Кафенце ? default_newspaper.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 15 минути, miro20 написа:

Така че разговора е бил през мобилно приложение, а не директно.

Мире .... всеки поне малко грамотен човек знае как да комуникира чрез криптиране. ;) 

Какво в днешно време се разбира директно, а?! 

Дали е мобилно приложение или вид програма, то е без значение, ако се ползват вид стандартни устройства. 

Май много наивни ги смяташ вид хора с вид голямо влияние ... мда ... 

Продължавай да гадаеш, но следващия път си вземи не стъкленото кълбо, а хвърли боб или кокали ... :) 

Да, и двамата имат вид "чадър" от чужди интереси, но забележи разликата. ;) Къде е единия и къде другия. ;) 

Самото допускане, че Мъж е ..... е вид подвеждаща информация ... 

Май образно казано "стреляш на сляпо", т.е. определено не си в час какво става. :) 

преди 1 час, Trichocephalus написа:

Тази комбинация никога не може да ме изпрати “задълго в тоалетната” . Това го прави единствено [mention]emmi [/mention]

Обаче - две-три шепи фурми , полети с десетина бирички ( като снощи ) ме пращат директно в леглото .

Добутро на всички

Кафенце ? default_newspaper.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

И аз та обичам:*

аспект ела да си говорим за политика 🙄

аз нищо не разбирам те, ти ще говориш аз само ще те бъзикам

Поспахме 

Комшията коси тревата

Ще го изчакам да приключи и ще включа шлайфа, че сега от шума на косачката няма да може да ме чува

Тук си вали...от ...сутринта.

Жал ми е за съседите. Не знам как е правен блока, но от последния порой мазетата се напълнили. Това едно, ми има и подземен гараж, от който една седмица си извличаха колиците- аудита, хонди... От вчера трябваше да се изпомво-изчистват мазетата. Преди време има млади хора с велосипеди, които си ги оставяха на етажа или долу на партера. "Скараха" им се с едни бележки да си ги държат в мазетата и че това били общи площи и мазилките се скапвали. Те изпълнителни си ги пренесоха. И сега велосипедите окаляни и мърляви от мазетата извадени. Не знам как ще си ги очистват и какво им пречеха в сравнително широките пространства. Както не е спирало да вали- не така обилно, но все пак- си представям, как отново мазите се пълнят, и така... не знам до кога ще продължи.

Аз си гледам вече първи сезон на СтранниНеща и ...се питам де е любовта- за да има рима :bubblegum:

преди 3 часа, Pig написа:

Досадни пилета  :beat:

Едно желание, което с удоволствие бих ти изпълнил

Sometimes, dreams do come true...

преди 56 минути, bornofash написа:

Едно желание, което с удоволствие бих ти изпълнил

safe_image.php?d=AQCBwK5peaRlSh8g&url=https%3A%2F%2Fmedia3.giphy.com%2Fmedia%2F1tHzw9PZCB3gY%2Fv1.Y2lkPTEyMGMwMTQ3Y2RhM2NjZTZmNDEyZmMzY2Q0MTAzMTc2MDhhNzllZGQwNWNmODk4Yg%2Fgiphy.gif&ext=gif&_nc_hash=AQDsoERHwsWSNLEX

преди 1 час, Maleficient написа:

Тук си вали...от ...сутринта.

Жал ми е за съседите. Не знам как е правен блока, но от последния порой мазетата се напълнили. Това едно, ми има и подземен гараж, от който една седмица си извличаха колиците- аудита, хонди... От вчера трябваше да се изпомво-изчистват мазетата. Преди време има млади хора с велосипеди, които си ги оставяха на етажа или долу на партера. "Скараха" им се с едни бележки да си ги държат в мазетата и че това били общи площи и мазилките се скапвали. Те изпълнителни си ги пренесоха. И сега велосипедите окаляни и мърляви от мазетата извадени. Не знам как ще си ги очистват и какво им пречеха в сравнително широките пространства. Както не е спирало да вали- не така обилно, но все пак- си представям, как отново мазите се пълнят, и така... не знам до кога ще продължи.

Аз си гледам вече първи сезон на СтранниНеща и ...се питам де е любовта- за да има рима :bubblegum:

Тук не вали, но едни ветрове се появиха и ени облаци довяха.... 

Ще се вечеря вътре

Щом така яко се пълни с вода значи връща от канализацията

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.