Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 5 минути, emmi написа:

Бе, нищо чудно и да ти роди...... :lol6:

Изплюй!!! :biggrin:

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

преди 10 часа, Mediterranean написа:

https://pa1.narvii.com/6849/3539de32362eacb50c0db894b1e7a70388db9318_hq.gif

Освен това много му завиждам на красотата😾. То бива извивки, бива симетричност, бива подредени бели зъби и чаровна усмивка...😺

Толкова красива никоя жена не е.

82831d2d965c29251f26aa55c2adb6cf.gif

С тия остри скули прилича на подла, мазна лисица, на която с кеф би ѝ разбил муцуната

преди 17 минути, Trichocephalus написа:

Хмм

Sent from my iPhone using Tapatalk

39 градуса показа термометъра на ахтобуса

Прибрах се на хладно

Емчето е разумно

Охо! Дарлинг! 

Ваканцията ми започва от първи, та се наложи да се появя в офиса за малко

Но вече съм си на хладно в селската база. С чаша ледено шардоне. 

Доволна съм

39 градуса показа термометъра на ахтобуса
Прибрах се на хладно
Емчето е разумно

Същата хистория. Сега си пия кафето на климатик у дома и се хиля :

Все едно го чета за компютърна поддръжка и блондинка... [emoji14]Ако хората, които караха автомобили, бяха като тези, които работят на компютри...Разговор по телефона между Шофьора (Ш) и Техника (Т) :- Т: Техническа поддръжка. С какво можем да ви помогнем?- Ш: Ъъъъъ... Колата не тръгва.- Т: Ясно. Кажете марка, модел и година на производство?- Ш: Ааа... е**ли й майката! Купих я от магазина да я карам, откъде да знам...- Т: Добре, добре, спокойно. Ще опитаме да минем без тази информация... - въздъхва - Имате ли бензин в резервоара?- Ш: Хм... Бензин в резервоара, казваш... А как да разбера?- Т: Вижте на предния панел. Къде е стрелката на "Е" или на "F"?- Ш: А къде е предният панел?- Т: Намира се зад кормилото, ако седите на предната седалка на мястото на шофьора.- Ш: Аааа! Виждам... Ама тук има много стрелки, коя да гледам?- Т: Търсете тази, до която е написано Е или F. Може да е нарисувана и бензинова колонка.- Ш: Аааа! Виждам! Стрелката показва нула.- Т: Как на нула?- Ш: Аха. Точно на нула. А до нея пише "x1000". Това ли е модела на колата - x1000?- Т: Ех, - дълбоко въздиша, затваря очи: - Не, това не е горивото, това е тахометърът. Той трябва да показва нула, ако колата не е в движение. Стрелката за горивото обикновено е в ляво и по-надолу от тахометъра и на нея трябва да пише "Е", после полуокръжност и след това "F".- Ш: Ааа! Виждам, виждам! Стрелката е по средата между Е и F.- Т: Отлично! Имате бензин. Сега да проверим акумулатора. Виждате ли волана?- Ш: Ъхъ.- Т: Натиснете точно по средата...- Ш: (Чува се силно "бииииип") Аууу! Така ли трябва да прави?- Т: (затваря очи) Всичко е нормално, това е клаксона. Ако работи, значи с акумулатора всичко е наред. Да опитаме сега да подкараме колата.- Ш: Нали ти казвам, че не тръгва! Затова ти звъня бе, идиот!- Т: (скърца със зъби) Нека да опитаме отново! Натиснете съединителя, после спирачката и завъртете ключа.- Ш: Ааа! Давай едно по едно! Къде е "съединителят"?- Т: СЪЕДИНИТЕЛЯТ!!! Под волана в вляво. Намерихте ли го?- Ш: Намерих го.- Т: Натиснете го докрай. Така. Сега виждате ли под волана два педала?- Ш: Ъхъ.- Т: Левият е спирачка. Натиснете го. Натиснате ли?- Ш: Натиснах.- Т: Сега завъртете ключа за запалване.- Ш: Как да завъртя ключа, ако и двете ръце ми са заети?- Т: Моля?- Ш: С лявата ръка държа съединителя, а с дясната натискам спирачката, как да завъртя ключа, питам?- Т: (задавя се от смях). Така, да започнем от начало, но този път натиснете педалите с крака.- Ш: С крака? А може ли?- Т: (все още се дави се от смях) Може.- Ш: Да пробваме... Уха, много е удобно... Защо не ми казахте веднага... Натиснах.- Т: Сега завъртете ключа за запалване.- Ш: Къде е запалването?- Т: В основата на волана в дясно.- Ш: Хм. Тука има някаква дупка, но няма ключ.- Т: Ами сложете го.- Ш: Кого?- Т: (губи търпение) Ключът за запалване!- Ш: Как да разбера кой точно е ключът?- Т: (хваща се за главата) Това е най-големият ключ във връзката.- Ш: Във връзката?- Т: Да, там където си държите останалите ключове...- Ш: Ааа! Аз я изгубих преди 2 седмици. Значи ми трябва ключ?- Т: (хвърля слушалката) Туууууууу...- Ш: Ало? Ало?...   

:newspaper:

преди 27 минути, Trichocephalus написа:

Същата хистория. Сега си пия кафето на климатик у дома и се хиля :

Все едно го чета за компютърна поддръжка и блондинка... Ако хората, които караха автомобили, бяха като тези, които работят на компютри...Разговор по телефона между Шофьора (Ш) и Техника (Т) :- Т: Техническа поддръжка. С какво можем да ви помогнем?- Ш: Ъъъъъ... Колата не тръгва.- Т: Ясно. Кажете марка, модел и година на производство?- Ш: Ааа... е**ли й майката! Купих я от магазина да я карам, откъде да знам...- Т: Добре, добре, спокойно. Ще опитаме да минем без тази информация... - въздъхва - Имате ли бензин в резервоара?- Ш: Хм... Бензин в резервоара, казваш... А как да разбера?- Т: Вижте на предния панел. Къде е стрелката на "Е" или на "F"?- Ш: А къде е предният панел?- Т: Намира се зад кормилото, ако седите на предната седалка на мястото на шофьора.- Ш: Аааа! Виждам... Ама тук има много стрелки, коя да гледам?- Т: Търсете тази, до която е написано Е или F. Може да е нарисувана и бензинова колонка.- Ш: Аааа! Виждам! Стрелката показва нула.- Т: Как на нула?- Ш: Аха. Точно на нула. А до нея пише "x1000". Това ли е модела на колата - x1000?- Т: Ех, - дълбоко въздиша, затваря очи: - Не, това не е горивото, това е тахометърът. Той трябва да показва нула, ако колата не е в движение. Стрелката за горивото обикновено е в ляво и по-надолу от тахометъра и на нея трябва да пише "Е", после полуокръжност и след това "F".- Ш: Ааа! Виждам, виждам! Стрелката е по средата между Е и F.- Т: Отлично! Имате бензин. Сега да проверим акумулатора. Виждате ли волана?- Ш: Ъхъ.- Т: Натиснете точно по средата...- Ш: (Чува се силно "бииииип") Аууу! Така ли трябва да прави?- Т: (затваря очи) Всичко е нормално, това е клаксона. Ако работи, значи с акумулатора всичко е наред. Да опитаме сега да подкараме колата.- Ш: Нали ти казвам, че не тръгва! Затова ти звъня бе, идиот!- Т: (скърца със зъби) Нека да опитаме отново! Натиснете съединителя, после спирачката и завъртете ключа.- Ш: Ааа! Давай едно по едно! Къде е "съединителят"?- Т: СЪЕДИНИТЕЛЯТ!!! Под волана в вляво. Намерихте ли го?- Ш: Намерих го.- Т: Натиснете го докрай. Така. Сега виждате ли под волана два педала?- Ш: Ъхъ.- Т: Левият е спирачка. Натиснете го. Натиснате ли?- Ш: Натиснах.- Т: Сега завъртете ключа за запалване.- Ш: Как да завъртя ключа, ако и двете ръце ми са заети?- Т: Моля?- Ш: С лявата ръка държа съединителя, а с дясната натискам спирачката, как да завъртя ключа, питам?- Т: (задавя се от смях). Така, да започнем от начало, но този път натиснете педалите с крака.- Ш: С крака? А може ли?- Т: (все още се дави се от смях) Може.- Ш: Да пробваме... Уха, много е удобно... Защо не ми казахте веднага... Натиснах.- Т: Сега завъртете ключа за запалване.- Ш: Къде е запалването?- Т: В основата на волана в дясно.- Ш: Хм. Тука има някаква дупка, но няма ключ.- Т: Ами сложете го.- Ш: Кого?- Т: (губи търпение) Ключът за запалване!- Ш: Как да разбера кой точно е ключът?- Т: (хваща се за главата) Това е най-големият ключ във връзката.- Ш: Във връзката?- Т: Да, там където си държите останалите ключове...- Ш: Ааа! Аз я изгубих преди 2 седмици. Значи ми трябва ключ?- Т: (хвърля слушалката) Туууууууу...- Ш: Ало? Ало?...   

:newspaper:

Можело и с крака, а? 😀

Аз клоня към мохито..... 

преди 1 час, darkterminal написа:

Дубрутрю Форуме!

А, и ние дремнахме лекинко

преди 1 час, Pig написа:

@bornofash Да не те удари някоя буква E085

Снимка на 100% Смях.

Не, няма, ама като стигна до готварските книги, теб може да те удари нещо

Редактирано от bornofash (преглед на промените)

преди 27 минути, bornofash написа:

Не, няма, ама като стигна до готварските книги, теб може да те удари нещо

Цвъки стига цвъкало E085

преди 2 минути, bornofash написа:

Ти няма да ми казваш какво да правя

Цвъкане и цвърчене E085 Цвърчене и цвъкане E085

на 26.07.2020 г. в 8:28, darkterminal написа:

Ас такова обидно нещо нямам... Имам кенгуро... Полиестерно... В защитен, бежовеникаво-зеленикакъв цвят... С много джебове, ремъчки, каишки и подвески за закачане на карабинери...

аз съм чувала за "бъбрек", "банан" и такдали...бяха модерни, ако за едно и също си мислим, докато не излязоха на мода "диагоналките"/чантички, които са по-скоро за в социална среда сред хора, а не за събиращите такса чадър и шезлонг батки по плажчетата...

Нямам идея защо това цитирах и коментирах, а не прекрасните ти подводни снимки на риПки и лоПстерчета...

Добър ден, упс, то станало вечер...и тук е жегичка, Слънце пече, на морете дупка...

Как сте? мили мишлета?

Гледам и тук промени на работното място, което и на мен ми предстои. Пожелавам Успех и ще си се хвалим :)

НО, по-важното, и защо реших да вляза в така скъпия ми форум. Не, не е да погледам корейци и ...други неща не за гледане и четене, а да ви споделя нещо страшно мило и готино, което не само ме трогна, а за пореден път се уверих, че хората на изкуството са от друга Вселена.

Не знам дали се сещате, че преди време си бях харесала и избрала една картина, която ми се искаше да купя и подаря на приятел, скъп приятел, който утре има рожден ден.

Да но, не е толкова лесно да искаш и да можеш понякога. И преди малко обяснявам на художничката, че очевидно няма да мога да си позволя картината, а тя ...ми предложи, да ми я даде, за да направя подаръка, а когато мога да й я платя, като дори на по-ниска цена!!! Естествено, че не се съгласих да намалява цената, а само, ако някой не я пожелае докато аз имам възможност, тогава да я имам и подаря! Ако не, ще си избера друга.

И така! Впечатлена съм!

Иначе, понеже не спряха да го споменават и рекламират този сериал Dark - немския- го започнах, след любезното упътване на брат ми от Нетфилм, и определено съм заинтригувана.

Това е от мен.

и аз ви обичам. Вие си знаете кои и заради кои съм тук ❤️

Забравих най-важното, Наздраве!!! и аз с шардоне 

и Приятна вечер, примерно

Изядох цяла 6 килограмова диня. Шса пръсна.

Завиждам на мангала, че му е мек и  може да си го върже на възел. Аз ша ставам да пикам сигурно петнайсепъти таа нощ.

Гражданята които живеят у нашто село имат група във фб, която се явява извор на непрестанно забавление за мен

В момента обсъждат наличието на комари и как да се спасят от тях

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.