Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента-в очакване на лятото през 2026 година. ☀️

Featured Replies

преди 2 часа, Maleficient написа:

аз съм чувала за "бъбрек", "банан" и такдали...бяха модерни, ако за едно и също си мислим, докато не излязоха на мода "диагоналките"/чантички, които са по-скоро за в социална среда сред хора, а не за събиращите такса чадър и шезлонг батки по плажчетата...

...

Е... И за банан съм чувал... Тук им викат Бъм Баг или Фени Пак... Нося такава, щото ми събира цялото хозяйство, непромокаема е и си седи на кръста... Ше рече мога да си съблека фанелката, да я прибера в кенгурото, да си събуя кроковете, да ги закача и тях там и да маам със свободни ръце, с неангажираната физиономия на блуждаещ електрон с работа..

преди 1 час, emmi написа:

Гражданята които живеят у нашто село имат група във фб, която се явява извор на непрестанно забавление за мен

В момента обсъждат наличието на комари и как да се спасят от тях

Това из ас бих го пообсъждал... Издай ни и ти ся как начи се справя народа с комарите...

Щото за това как комарите се разправят с народа - вече знаем...

• Отговори 48,9k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• що са бийш мооо   иш как во ви нося

• Малко нощни снимчици...                   Никога, не съм подозирал, че октоподите така луминсценцират

• Сезанесто ми е от няколко дни насам Гората, 1894

Публикувани изображения

Сеньор, за Вас, спешъли... и ще спинкам, че работа утре...почивните дни ще си пообсъдим морските и подводните приключения :*

преди 12 часа, bornofash написа:

С тия остри скули прилича на подла, мазна лисица, на която с кеф би ѝ разбил муцуната

Ти видя ли гифчето с линка? 

Скулите са му супер, аз нищо без скули не харесвам. 

Ти нали и жена, която не се усмихва би я счупил от бой, сега и мъжете със скули... Ц ц ц, много агресия в теб.

преди 43 минути, Mediterranean написа:

Скулите са му супер, аз нищо без скули не харесвам. 

Оу ARMY,как я караш? Какво ново на курейския фронт?

преди 8 минути, Mediterranean написа:

Оу, курейчетата пропяха на инглиш. Понаучили са туй онуй.

Абе те си пеят от време оно,ти пак си назад с материала...тц,тц фалшименто фен си душко-о-о :)

Цитат

With that said, there actually is one song where you can hear them sing entirely in English. In October 2018, the group collaborated with American DJ Steve Aoki on a single called Waste It On Me. They provided Aoki with vocals for the song and all the lyrics were in English.

Бубси,ти си умна жена(нищо,че те бъзикам понякога на "тегло"-знам че си финен лелчок) ама понякога пропускаш ;) 

преди 2 часа, darkterminal написа:

Едни птеродактили в полет...

Колегите, а? 

Добрютру в петък

За последно смятам да се вясна в офиса за два-три часа и си подарявам един месец ваканция

Твърде вероятно след това също да не се вясна вече в офиса

Я са мести напрау ф Джюрджю

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Добро утро.

искам да  съм птеродактил ...щото няма да имам зъби...без едно зъбче иначе съм официално, и точно днес аЦки боли зараствайки.

Но видях двама готини доктора в кафето докато си купувах фрешче- и те зяпаха, сладичките душички. Естествено, че с моя късмет, точно преди да се разкарам от тук, ше изплуват готините доктори, а иначе 7 години, нъцки.

Всяко зло за добро. Обичам промните и докато се адаптирам изпитвам невероятна екзалтираност, като под упойка съм.

Временцето по-прохладно от вчера ...но таа зарастваща дупка как боли и не спира... :crying10:

Добро утро 

и честит Курбан Байрам. (Happy Eid).

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/miusiulmanite-chestvat-kurban-bajram-video-2235219

преди 9 часа, Mediterranean написа:

Ти видя ли гифчето с линка? 

Виждам го.

3539de32362eacb50c0db894b1e7a70388db9318_hq.gif

Много хубаво танцува. Даже като се измори, може да вържат един токов проводник за миниатюрната му чурка, за да поддържат темпото, с което се гърчи.

преди 25 минути, bornofash написа:

Виждам го.

3539de32362eacb50c0db894b1e7a70388db9318_hq.gif

Много хубаво танцува. Даже като се измори, може да вържат един токов проводник за миниатюрната му чурка, за да поддържат темпото, с което се гърчи.

Ужас. Много грозно.

преди 4 часа, DarkEdge написа:

те го затвориха

преди 3 часа, Maleficient написа:

но таа зарастваща дупка как боли и не спира... :crying10:

ша мине, ша мине..... до утре няма вече да боли

преди 13 минути, emmi написа:
преди 4 часа, DarkEdge написа:

те го затвориха

Тогас Букурещи.

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Тогас Букурещи.

гледаш да се отървеш от мен може би? м?

щот така ми са стори

ма може дасъм се объркала нещо

преди 3 часа, acnekt написа:

честит Курбан Байрам.

Честит да Ви е!

Раздаваш ли от курбана?

В наше село кмета е заделил 5 или шест овце. (Така дочух.) Не знам къде ги приготвят, но по-вероятно е привечер да се чуе как празнуват, защото в тази жега не става. 

п.п. За всички останали: Наздраве! :beer:

Петък е, аз доволен от седмицата. Нещата вървят. Въпреки жегите и днес има вид завършен етап. :) 

Кратко: Нещата не стават с протест, а с конкретни дела!!! 

Опитвам се да си представя как аз бих протестирал пред себе си, че нещата ми вървят по-бавно ... мда ... не мога ... много съм тъп и прост .. :) 

Явно моята ниска интелигентност не може да схване възвишеността на вид обществено недоволство, че не може да вземе власт над другите ... мда ... колко политически съм тъпо копле или тулуп ... :) Май съм си направо мутре нехаресвано .. :) 

Може пък да съм от мафията ... на Гешев ... :) пръцдом на човека со каскету ... :), а не чалмету ... :) 

Фюх, топличко навън

преди 1 минута, emmi написа:

Фюх, топличко навън

Ко та бъркат ени четириесе. 😈

преди 1 час, iИ.дИоNд.Ni написа:

Честит да Ви е!

Раздаваш ли от курбана?

В наше село кмета е заделил 5 или шест овце. (Така дочух.) Не знам къде ги приготвят, но по-вероятно е привечер да се чуе как празнуват, защото в тази жега не става. 

п.п. За всички останали: Наздраве! :beer:

Петък е, аз доволен от седмицата. Нещата вървят. Въпреки жегите и днес има вид завършен етап. :) 

Кратко: Нещата не стават с протест, а с конкретни дела!!! 

Нещата стават с много труд. С ежедневно полагани усилия, стъпка по стъпка, с концентрация върху крайната цел и безкрайно търпение да вървиш напред ден след ден. Някои го наричат инат, някои го наричат целеустременост, някои - трудолюбивост и упоритост. Както и да го наричат умението всеки ден да се придвижваш още милиметър към целта си е достойно за уважение

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Ко та бъркат ени четириесе. 😈

А, нищо. Направих една обиколка по центъра. Позатоплих се. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.