Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

току-що, Айнщайн написа:

да, Анка беше ясно, че ще се скрие, но и ония където много му знае устата и той се покри. 

и трите, дядо Попе и трите

Той може да и дава частни уроци по писане 🤔

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, Гост. написа:

Той може да и дава частни уроци по писане 🤔

гаранция не е писане, а свирене в различни октави

преди 1 минута, Айнщайн написа:

гаранция не е писане, а свирене в различни октави

Аз идея си нямам за какво говориш...

току-що, Гост. написа:

Аз идея си нямам за какво говориш...

по добре и да не знаеш

преди 5 минути, Айнщайн написа:

по добре и да не знаеш

смей се ама положението, хич не за радост, умря ни темата

преди 1 минута, acnekt написа:

Вие приятелки на Анчето ли сте? Щом живеете в същия град.

Да. Разменяме си свещите

преди 5 минути, Айнщайн написа:

Да. Разменяме си свещите

Ний турците имаме следната приказка.

Gülme komşuna, gelir başına.

Което ще рече да не се подиграваме на хората. Това със свещите още не мога да го асимилирам.

Както и да е. Мир вам.

току-що, acnekt написа:

Ний турците имаме следната приказка.

Gülme komşuna, gelir başına.

Което ще рече да не се подиграваме на хората. Това със свещите още не мога да го асимилирам.

това не е подигравка, а истината. Evet

преди 7 часа, Гост. написа:

И кво ?!

Кво ли? Ами ще продължа да й дърпам опашката по темите и те така :)

преди 2 часа, drakula975 написа:

Много шарено стана в тая тема...

Някой негър да се отчете?

Вярно бе негрите бяха с големи пешки... Дано само да задоволи форумната мрънкаща принцеса защото чувам че бая дебели свещи е трошила :)

Я дори и мръщялки няма вече от АБПФК Кити-Анне, яко се е покрила ама яко се е покрила :)

Новите потребителки развалиха темата. Само се подиграваха на Anne, без да опитат да ѝ помогнат с нищо. Виждам, че и на мен са се подигравали тук, докато ме няма.

Бъркам ги и не знам кой на кого профил е, но сега всичките са ми еднакви - скучни, отегчени жени, които искат да се ядат с някого.

преди 13 минути, Myanmar написа:

Новите потребителки развалиха темата. Само се подиграваха на Anne, без да опитат да ѝ помогнат с нищо. Виждам, че и на мен са се подигравали тук, докато ме няма.

Бъркам ги и не знам кой на кого профил е, но сега всичките са ми еднакви - скучни, отегчени жени, които искат да се ядат с някого.

Даже искаха да те сватосат за АБПФК Кити-Анне а и ЛИС не публикува нашата принцеса

преди 21 минути, Myanmar написа:

Ще имаш много здраве от скучните жени, ти като ни дъвчеше, така ли ревахме като теб

преди 7 минути, petie1 написа:

Даже искаха да те сватосат за АБПФК Кити-Анне а и ЛИС не публикува нашата принцеса

ти пък първа клюкарка, прочел го е още снощи, ама понеже др. теми спят за това ме дъвче мене. Няма кой да нарежда друг

преди 7 минути, Айнщайн написа:

ти пък първа клюкарка, прочел го е още снощи, ама понеже др. теми спят за това ме дъвче мене. Няма кой да нарежда друг

Или малката Бирна те харесва и за това те дъвче :) А някакво инфо за принцесата няма ли?

току-що, petie1 написа:

Или малката Бирна те харесва и за това те дъвче :) А някакво инфо за принцесата няма ли“

нищо не се чува за принцесата, но чух че към Берковица пътува голяма доставка от свещи, та сам се сети

преди 9 минути, Айнщайн написа:

нищо не се чува за принцесата, но чух че към Берковица пътува голяма доставка от свещи, та сам се сети

Ами да си призная малко съм притеснен да не е ковидясала :( Може да я дърпам за опашката ама все пак ми е жал за нея :)

преди 14 минути, Айнщайн написа:

Заради вас вече не искам да виждам свещи.

Вече и да паля свещ не мога.

преди 2 минути, petie1 написа:

Ами да си призная малко съм притеснен да не е ковидясала :( Може да я дърпам за опашката ама все пак ми е жал за нея :)

на мен отдавна не ми е жал за нея, дано си намери някой да я оправи и тогава ще видиш теми от сорта-ах нацисти, обичам ви, ох какви сте ми прекрасни всички, живота е прекрасен

преди 1 минута, Айнщайн написа:

на мен отдавна не ми е жал за нея, дано си намери някой да я оправи и тогава ще видиш теми от сорта-ах нацисти, обичам ви, ох какви сте ми прекрасни всички, живота е прекрасен

Дано си намери макар че се съмнявам с това нейно нацистко поведение към нас хората с увреждания

преди 3 минути, petie1 написа:

Дано си намери макар че се съмнявам с това нейно нацистко поведение към нас хората с увреждания

да, ама не е само към хората с увреждания. Жив свидетел съм колко мъже от съжаление или от друго и предлагаха приятелство. Тя ги наричаше всякакви, неморални, пропаднали и т.н., просто мисли, че ония е влюбен в нея, а това никога не е било истина

преди 20 минути, Айнщайн написа:

да, ама не е само към хората с увреждания. Жив свидетел съм колко мъже от съжаление или от друго и предлагаха приятелство. Тя ги наричаше всякакви, неморални, пропаднали и т.н., просто мисли, че ония е влюбен в нея, а това никога не е било истина

Леле това ако е истина така няма да си намери *бач за жалост :(

преди 2 минути, petie1 написа:

Леле това ако е истина така няма да си намери *бач за жалост :(

Ами има си хора за всичко.Да си наеме някои, малко ли обяви гледа, цяла нощ. За около 100-на лева и ще и се реши проблема

преди 11 минути, Айнщайн написа:

Ами има си хора за всичко.Да си наеме някои, малко ли обяви гледа, цяла нощ. За около 100-на лева и ще и се реши проблема

Ами Хайдукпикасо й го предложи тоя вариант но както винаги отказа...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.