Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква да е съдбата на хората с увреждания?

Featured Replies

преди 5 минути, petie1 написа:

Ами Хайдукпикасо й го предложи тоя вариант но както винаги отказа...

на нея някои и е длъжен без пари, ама не се вижда на какво прилича, елементарна хигиена липсва. Аз да съм мъж колкото и да плаща, не бих си го наврял

• Отговори 2k
  • Прегледи 101,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 часа, Myanmar написа:

Новите потребителки развалиха темата. Само се подиграваха на Anne, без да опитат да ѝ помогнат с нищо. Виждам, че и на мен са се подигравали тук, докато ме няма.

Бъркам ги и не знам кой на кого профил е, но сега всичките са ми еднакви - скучни, отегчени жени, които искат да се ядат с някого.

Ти защото много и помогна и хич не и се подиграваше!  Днес го играем страдално ли? 🤔...пък Анчето може да влезе и да даде някой лайк...

от скучната и отегчена жена 🎈

преди 1 час, petie1 написа:

Даже искаха да те сватосат за АБПФК Кити-Анне а и ЛИС не публикува нашата принцеса

Не е нужно да го играеш секретарка.Той и сам може да го прочете ;) 

току-що, Гост. написа:

Ти защото много и помогна и хич не и се подиграваше!  Днес го играем страдално ли? 🤔...пък Анчето може да влезе и да даде някой лайк...

от скучната и отегчена жена 🎈

не му се обяснявай, той от това живее, виж колко злобица е излял, ама нас гледа

току-що, Айнщайн написа:

не му се обяснявай, той от това живее, виж колко злобица е излял, ама нас гледа

Кофти живот живее тоя чичко май... 

току-що, Гост. написа:

Кофти живот живее тоя чичко май... 

и аз така мисля, ама ние да сме виновни

преди 2 минути, Айнщайн написа:

и аз така мисля, ама ние да сме виновни

Е все някой трябва да е виновен-лоша реклама няма 😁😁😁

преди 1 минута, Гост. написа:

Е все някой трябва да е виновен-лоша реклама няма 😁😁😁

мани го, да не казвам къде си го слагам.Утре като се събуди да видиш-ще ни обяснява какви сме и що сме

току-що, Айнщайн написа:

мани го, да не казвам къде си го слагам.Утре като се събуди да видиш-ще ни обяснява какви сме и що сме

F827943E-05C7-4FB8-805C-C0813648B9FB.jpeg

преди 6 минути, Гост. написа:

F827943E-05C7-4FB8-805C-C0813648B9FB.jpeg

прочете ми мисълта

НЕ НА ПАСИВНО-АГРЕСИВНИТЕ ЛАТЕНТНИ ГЕ. ОВЕ

преди 12 минути, Айнщайн написа:

прочете ми мисълта

НЕ НА ПАСИВНО-АГРЕСИВНИТЕ ЛАТЕНТНИ ГЕ. ОВЕ

Само двете сме си,аз съм скучна ти си отегчена.Ти си скучна аз съм отегчена... 

преди 6 минути, Гост. написа:

Само двете сме си,аз съм скучна ти си отегчена.Ти си скучна аз съм отегчена... 

поне си го признаваме😁

Голяма злоба, голямо нещо. Отегчени ли сте- отегчени сте. Сами си го пишете. Скучни ли сте - скучни сте. Чакате да се върна да ви правя веселото или Anne, че да ѝ се подигравате с шеги, които се изтъркаха преди 20 страници.

Аз, ако съм на Anne тук няма да напиша нищо. И, колкото и да си затваряте очите, аз може да съм ѝ показвал, че нейния начин на мислене няма да я доведе до никъде, но и съм и дал много съвети как и къде може да оправи здравето си, да намери приятели и да започне работа. Истината е, че от вас помен за такова нещо няма. Изводите са за вас.

АБПФК Кити-Анне не постна ЛИС за което съм разчорован :( Иначе според мен тези двете отнякъде познават нашата принжеса и са й давали абсолютно същите съвети и са видели че не увира и може би затова са им останали само шегите с нея белким се осъзнае

преди 3 часа, Myanmar написа:

Чакате да се върна да ви правя веселото или Anne, че да ѝ се подигравате с шеги, които се изтъркаха преди 20 страници.

Истината боли ли?По принцип не чакаме да се върнеш,а обратното да си ходиш,последвай си съвета към Ане.И ако погледнеш 20 страници назад ще видиш само твой мнения,за това ти се струват изтърканиbored paris hilton GIF

Дано само да не е ковидясала АБПФК Кити-Анне :(

преди 16 минути, petie1 написа:

Дано само да не е ковидясала АБПФК Кити-Анне :(

Ако беше, щеше да има тема по въпроса, спокс.

преди 4 минути, Bubbles написа:

Ако беше, щеше да има тема по въпроса, спокс.

Вярно бе не се сетих

преди 12 часа, Myanmar написа:

Голяма злоба, голямо нещо. Отегчени ли сте- отегчени сте. Сами си го пишете. Скучни ли сте - скучни сте. Чакате да се върна да ви правя веселото или Anne, че да ѝ се подигравате с шеги, които се изтъркаха преди 20 страници.

Аз, ако съм на Anne тук няма да напиша нищо. И, колкото и да си затваряте очите, аз може да съм ѝ показвал, че нейния начин на мислене няма да я доведе до никъде, но и съм и дал много съвети как и къде може да оправи здравето си, да намери приятели и да започне работа. Истината е, че от вас помен за такова нещо няма. Изводите са за вас.

Бате ти я спука от бъзик, ся сиседнал конско да четеш че и другите го правят. Едно време като бехме мкалки така дразнехме момичетата които харесваме.

преди 3 минути, petie1 написа:

Вярно бе не се сетих

Нема страшно, ще се присети нещо, ще се появи.

преди 24 минути, Bubbles написа:

Бате ти я спука от бъзик, ся сиседнал конско да четеш че и другите го правят. Едно време като бехме мкалки така дразнехме момичетата които харесваме.

Викаш малката Бирма е влюбен в нашата принцеса :) Е то и аз я спуквам от бъзици... Между другото Бенджамин Франклин не е открил електричеството а е доказал че мълниите са електричество и могат да бъдат заземени чрез мълниеотвод :) Поредната поправка за аристократичната ни историчка :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Викаш малката Бирма е влюбен в нашата принцеса :) Е то и аз я спуквам от бъзици... Между другото Бенджамин Франклин не е открил електричеството а е доказал че мълниите са електричество и могат да бъдат заземени чрез милниеотвод :) Поредната поправка за аристократичната ни историчка :)

Ми иска само той да си я бъзика, това какво е?

преди 28 минути, Bubbles написа:

Ми иска само той да си я бъзика, това какво е?

Май му викат любов до уши абе да прави там една тема и да й се обясни и готово

Между другото Бенджамин Франклин не е открил електричеството а е доказал че мълниите са електричество и могат да бъдат заземени чрез мълниеотвод Поредната поправка за аристократичната ни историчка

А ся де. Да не би Франклин да е измислил и фарадеевата решетка?

Иначе- няма конкретен откривател на електричеството.

преди 1 минута, Belhor написа:

А ся де. Да не би Франклин да е измислил и фарадеевата решетка?

Иначе- няма конкретен откривател на електричеството.

Има казва се Алесандро Волта, по късно Луиджи Галвани открива че и в биологичните организми има елелтричество :)

Фарадиева решетка ако правилно си спомням е създадена от Майкъл Фарадей и служи за екраниране

преди 7 минути, petie1 написа:

Има казва се Алесандро Волта, по късно Луиджи Галвани открива че и в биологичните организми има елелтричество :)

Фарадиева решетка ако правилно си спомням е създадена от Майкъл Фарадей и служи за екраниране

Волта е един от тях. Много са. Едисон, Франклин, Тесла, Фарадей, Волта, Галвани... дори в днешно време има какво да се открива в електричеството.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.