Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тема за ЛИС на Анне

Featured Replies

преди 20 минути, Anne написа:

Вярно е, да! Скапаните журналисти със всекидневните им репортажи за чумата на 21 век, статистиките - стъкмистики и "яко ще се мре", съвсем са стреснали майка ми

Поли, ако ще те успокоя не е само твоята майка ами и моята. И тя нонстоп чете гледа тв и им вярва най-лошото което е баси

И мен ме стресира допълнително с тия гадости.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 120,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, haidukpikaso написа:

Поли, ако ще те успокоя не е само твоята майка ами и моята. И тя нонстоп чете гледа тв и им вярва най-лошото което е баси

И мен ме стресира допълнително с тия гадости.

Това не ме успокоява. Страх ме е майка ми да не превърти съвсем, че както се е депресирала (вече дори не се и усмихва), да не направи някоя глупост. Откакто баща и почина от диабет преди доста години, само за смърт мисли и говори. Все вярваше, че ще умре млада.  Не знам какво да правя, сестра ми не е тук, а в София със семейството си и двете не си говорим. Поне братовчедка ми да беше тук с децата, да я разсейва с разговори през терасата. Мама дори едва се навива да пере. Малко готви и пак изчезва в спалнята. И с топ не можеш да я помръднеш от там.

Тези хора са от поколението на студената война и ядрените оръжия. Толкова са ги плашили тези хора със всякакъв апокалипсис че............

Няма да се учудя, ако след края на тази история, гневни роднини тръгнат да търсят саморазправа с журналистите. Преувеличаването не помага, само вреди. Вирус, не вирус, животът няма как да спре, не сме във филм и няма бутон "пауза". И по време на война хората живеят.

преди 2 минути, Anne написа:

Това не ме успокоява. Страх ме е майка ми да не превърти съвсем, че както се е депресирала (вече дори не се и усмихва), да не направи някоя глупост. Откакто баща и почина от диабет преди доста години, само за смърт мисли и говори. Все вярваше, че ще умре млада.  Не знам какво да правя, сестра ми не е тук, а в София със семейството си и двете не си говорим. Поне братовчедка ми да беше тук с децата, да я разсейва с разговори през терасата. Мама дори едва се навива да пере. Малко готви и пак изчезва в спалнята. И с топ не можеш да я помръднеш от там.

Тези хора са от поколението на студената война и ядрените оръжия. Толкова са ги плашили тези хора със всякакъв апокалипсис че............

Няма да се учудя, ако след края на тази история, гневни роднини тръгнат да търсят саморазправа с журналистите. Преувеличаването не помага, само вреди. Вирус, не вирус, животът няма как да спре, не сме във филм и няма бутон "пауза". И по време на война хората живеят.

Страшно е, и то много страшно. Дявола е взел надмощие и не знам как ще го победим, като той взима в неговата си кошара с тия манипулации майта ти, и всички които им вярват

Споко, тоя дявол ще си го получи, като реши да удари Китай или Русия. Ако си мисли, че ще избегне грешките и провала на Адолф Хитлер например, жестоко се лъже. Русия и Китай ще са безкомпромисни.

Чета във един форум за изборите, всички, които са с акъла си, казват, че с избора на Байдън, САщ се погребват доброволно. Сигурни са, че ще има война. Аз също съм сигурна.Но споко, няма да е ад. Ад ът ще е за подпалвачите на война и създателите на вируси. А пропагандаторите начерни новини ще си го получат. Аз затова не харесвам пропагандата - тя може буквално да съсипе и побърка човек.

Покрай кисненето в нета и разглеждането на нацистките учебници, осъзнах едно нещо - че операция "Барбароса" не е била планирана по военен, а по расов начин. Адолф Хитлер е вярвал, че Съветският съюз е имал малка армия, неспособна да се бие,  според нцистите източноевропейците не са образовани, не са интелигентни, не умеят да воюват и да се бият мъжки,  били пълни диваци и недисциплинирани. Така са си повярвали на собствената си пропаганда, че точно тя ги е провалила. Вместо да завзимат страгегически места - трябвало да се унищожат "центровете на на комунизма" Киев, Ленинград, Москва и Сталинград.  

Ето до какво води пропагандата.

Не са им виновни нито руснаците, нито западните съюзници. Пращат 3 милионна армия, мислейки, че съветската е поне 800 000, че са прости, необразовани, диви, недисциплинирани,  лесни за завземане........

Сигурно и САЩ сега така мислят за руснаците.

преди 4 минути, Anne написа:

Споко, тоя дявол ще си го получи, като реши да удари Китай или Русия. Ако си мисли, че ще избегне грешките и провала на Адолф Хитлер например, жестоко се лъже. Русия и Китай ще са безкомпромисни.

Чета във един форум за изборите, всички, които са с акъла си, казват, че с избора на Байдън, САщ се погребват доброволно. Сигурни са, че ще има война. Аз също съм сигурна.Но споко, няма да е ад. Ад ът ще е за подпалвачите на война и създателите на вируси. А пропагандаторите начерни новини ще си го получат. Аз затова не харесвам пропагандата - тя може буквално да съсипе и побърка човек.

Покрай кисненето в нета и разглеждането на нацистките учебници, осъзнах едно нещо - че операция "Барбароса" не е била планирана по военен, а по расов начин. Адолф Хитлер е вярвал, че Съветският съюз е имал малка армия, неспособна да се бие,  според нцистите източноевропейците не са образовани, не са интелигентни, не умеят да воюват и да се бият мъжки,  били пълни диваци и недисциплинирани. Така са си повярвали на собствената си пропаганда, че точно тя ги е провалила. Вместо да завзимат страгегически места - трябвало да се унищожат "центровете на на комунизма" Киев, Ленинград, Москва и Сталинград.  

Ето до какво води пропагандата.

Не са им виновни нито руснаците, нито западните съюзници. Пращат 3 милионна армия, мислейки, че съветската е поне 800 000, че са прости, необразовани, диви, недисциплинирани,  лесни за завземане........

Сигурно и САЩ сега така мислят за руснаците.

Знам, разбира се че ще си го получи. Защото Господ е по-силен !

преди 7 часа, Anne написа:

А аз не мога да карам на фотосинтеза, някой трябва да готви и чисти

може да прочетеш приказката за неволята и да помислиш над нея... че наакана принцеса не е принцеса

на 3.11.2020 г. в 1:36, Anne написа:

Нямаше да ме обсъждате в момента, ако не беше онова куку от космото, въобразило си, че е социален работник и има право да се меси в живота на хората и да търси чужди сестри...............

Как ме споменаваш само, даже диагноза си ми сложила. Спокойно и без мен, пак ще те обсъждат

на 3.11.2020 г. в 0:09, Anne написа:

Рибите поне сме човечни.

еднаква зодия ли сме? Риби

на 2.11.2020 г. в 15:44, Anne написа:

Не съм в настроение да ви пиша тъпи отговори

Не си в настроение или не знаеш? 

Не ми отговаряй, току що зададох отговора.

• Автор

Е не пак призиви за война от АБПФК Кити-Анне и после другите пък искали войни :)

преди 1 час, Myanmar написа:

Темата ептен западна.

Защо? 

Като не ти харесва, вратата я знаеш къде е. Така или иначе в тази тема с теб или без, разлика не се забелязва. 

Ходи да пишеш за ЛГБТ, там си в стихията си

• Автор
преди 12 часа, Айнщайн написа:

Как ме споменаваш само, даже диагноза си ми сложила. Спокойно и без мен, пак ще те обсъждат

Аа тя принцесата не може без теб

преди 1 час, Myanmar написа:

Темата ептен западна.

Абе то с АБПФК Кити-Анне друго не се и очакваше

преди 4 минути, Айнщайн написа:

Защо? 

Заради участието на жената с котките. А втатата е излишно да ми сочиш, аз съм зарязал темата, тя затова и затъпя до болка.

преди 2 минути, petie1 написа:

Абе то с АБПФК Кити-Анне друго не се и очакваше

Като ѝ се водите по акъла и я възхвалявате, как не можете без нея, другояче не би могло да бъде.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Заради участието на жената с котките.

Коя е жената с котките? 

току-що, Айнщайн написа:

Коя е жената с котките? 

Тази, дето прехвърля YouTubе във форума, за да си самолайква постовете.

преди 6 минути, petie1 написа:

Аа тя принцесата не може без теб

Тя ме обича, знам. Мислех даже да и изпратя снимка, но ако вземе да ме хареса ме е страх какво ще прави отгоре ми

преди 1 минута, Myanmar написа:

Тази, дето прехвърля YouTubе във форума, за да си самолайква постовете.

Не знам за кой говориш??? 

• Автор
преди 6 минути, Myanmar написа:
преди 9 минути, petie1 написа:

Като ѝ се водите по акъла и я възхвалявате, как не можете без нея, другояче не би могло да бъде.

Ааа тоя пост кефи

преди 1 минута, petie1 написа:

Ааа тоя пост кефи

Мани, пак го играе революционер

• Автор
преди 2 минути, Айнщайн написа:
преди 10 минути, petie1 написа:

Тя ме обича, знам. Мислех даже да и изпратя снимка, но ако вземе да ме хареса ме е страх какво ще прави отгоре ми

Ами тя май яко те е харесала ама наистина и без снимка

Бирмата говори за Хайдукпикасо имат си там някаква закачка с нея

преди 1 минута, Айнщайн написа:

Мани, пак го играе революционер

Същи Че Гевара

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами тя май яко те е харесала ама наистина и без снимка

Бирмата говори за Хайдукпикасо имат си там някаква закачка с нея

Ааа, сега разбрах. Какво и е на жената, та я яде толкова?

• Автор
преди 2 минути, Айнщайн написа:

Ааа, сега разбрах. Какво и е на жената, та я яде толкова?

Ами не знам имат си там някакви закачки

току-що, petie1 написа:

Ами не знам имат си там някакви закачки

Така да каже, няма да му пречим. 

преди 18 минути, Myanmar написа:

Явно и на нас акъла ни е толкова, но ми е интересно къде прочете да я възхваляват, че аз друго виждам

• Автор
преди 4 минути, Айнщайн написа:

Явно и на нас акъла ни е толкова, но ми е интересно къде прочете да я възхваляват, че аз друго виждам

Ама не сме знатни риби Кои кат нащата принцеса

Мислих да ходя в Берковица, защото е възрожденски град, но се отказах. С такива жители като Анчето.  Ще ходя в Панагюрище.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.