Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ъпдейт на Стара машина

Featured Replies

преди 20 часа, Ъндъртейкър написа:

След дъжд качулка. АМД се сетиха, когато вече не трябват процесори.

Ха-ха, добре. Махай го твоя тогава.:D А по-горе се шегувах, защото си спомних, че имаше хора, които си купуваха клокърски пентиумчета(тогава 2 ядрени) и твърдяха, че 2 ядра на висока честота са достатъчни за всички игри. Други пък твърдяха, че повече от 4 ядра са ненужни. Времето мисля тотално опроверга тези небивалици, които се тиражираха по форумите.

преди 10 часа, WarDogyDog написа:

То реално говорим за след 1-2 евентуално да е три месеца, тогава ще го правя това.

След 1 (един) месец е Черен петък! След това цените ще се вдигнат, наличностите в складовете ще свършат и ще се зареди къде 1 май! ;)

Вложи малко мисъл и действай!

на 25.10.2020 г. в 20:31, Jorge написа:

Ха-ха, добре. Махай го твоя тогава.:D А по-горе се шегувах, защото си спомних, че имаше хора, които си купуваха клокърски пентиумчета(тогава 2 ядрени) и твърдяха, че 2 ядра на висока честота са достатъчни за всички игри. Други пък твърдяха, че повече от 4 ядра са ненужни. Времето мисля тотално опроверга тези небивалици, които се тиражираха по форумите.

Това за 4-те ядра навремето бе предшествано и за 2-те ядра. Знам, че разбра какво казвам.  А тоя с Пентиума не го давай за пример, тоагва само той си вярваше ;)  Лично аз винаги съм бил противник на 2-те ядра и то доста отдавна. Навремето тук някои хора говореха, че примерно G860  бил достатъчен. Е, взех си такъв, оказа се 30-50% по-добър от E6750, който също бе двуядрен, но така и не можа да захрани GTX460. Навремето бе малко по-различно. Сега просто гледаш процесора да ти дава 80  fps  и си ОК с един G-Sync  монитор. Друго не те интересува. Но все пак е добре тоя процесор да осигурява навсякъде минимум 80 фпс, а не 50 фпс като старите i7 3770. Тогава нямаш никакви грижи, каквато и видеокарта да купиш. каквато и да купиш, ако процесора я ограничава някъде на 80 фпс или дори по-малко, винаги ще загладиш тия кадри с G-Sync  и няма да усещаш нужда от по-бърз процесор. Е, ако играеш игри, дето ти трябва не плавна картина, а нисък лаг, то тогава нещата са различни. Обикновено обаче тия игри не са толкова взискателни към процесор и винаги може да намалиш малко графиката, за да си вдигнеш кадрите.  

Kaкво не ви харесва Пентиума "къртачка"?

И аз имам един даже, и след като го смених с праисторическата i7-ца 920 и компютъра на племеничките литна. Ама иначе за пентиума или добро или нищо.

Кико, радвай се ,че не играеш по-нови и по-товарещи игри. Иначе с твоята карта ще си оплюеш брадата. Най-късно като излезе DL 2 и ще ти се наложи нов процесор. Както те познавам, ще се дразниш максимално ако ти насича. Било то и с G-Sync.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.