Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква жена предпочита българския мъж? Красива, богата или интелигентна?

Каква жена предпочита българския мъж? 10 гласували потребители

1. 1. Каква жена предпочита българския мъж?

• Красива
      20%
    • Богата
      20%
    • Интелигентна
      60%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

току-що, дpъндю написа:

аве ей
тамън съ бех размечтал 

Изчакай месец за да се окосми отново :D

• Отговори 168
  • Прегледи 12,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, VeeeSeLa написа:

Ххаха! Ооо, гориля моя! :D 

ezgif-1-c34d6acf9571.gif.573d12c9c527b95dd15e983011dc28cb.gif

преди 4 минути, VeeeSeLa написа:

Ааа, епилираш се значи. 

Не съм опитвал, но е предизвикателство. 

преди 1 минута, VeeeSeLa написа:

Абсолютно, Гол охлюв.  
Лакомство или пакост. :D

Май ще бъде пакост :D

преди 57 минути, дpъндю написа:

тва значи ли, че ся имаш мустаци за боядисване

баси еротиката
https://div.bg/Когато-известните-мацки-си-пуснат-мустаци-_l.a_i.455038.html

Пропуснаха.  Най-известният мустак. Може ли такова нещо?

B9711441422Z.1_20170317135013_000+GGV8NE

Ммм, мързели, за по-лесно. За къде бързат не знам! [emoji20] 

А де???
Къф кеф - събличаш, събличаш, пък … заспиш!!!
Ама не ти се сърдят!
Не си я спомням, не съм имал мустаци за боядисване тогава сигурно [emoji3]

Охо - аз откога … спрях да боядисвам брада и мустаци.
Заради ролята - на Дядо Коледа.
Натюрлих!
Пупу, още не съм ви откраднала вторичните белези, ма рекламата ми беше смешна.

Я ела, да ти проверя „първичните”, пък за вторичните - няма да издребняваме!

Как така проверя?! То така, всички ще искат да проверяват. Така ли му викат вече? [emoji3] 
Шшшшт!
Няма да викаме! Ние … тихичко!
Кък тъй - сички ша искат?
на 16.11.2020 г. в 19:25, Anne написа:

[1]И не ми се правете на високоморални, почвате да приличате на нацистите. Фалшивият ви високопарен морал ме дразни, същите сте като героите от един ретро германски филм, който гледах през януари:

[2]Мразя, ама страшно много мразя лицемерието на обществото.

И за този човек вече не желая да чувам. Изясни ми се, че е пълен антисемит.  Не приема хората с увреждания.

Да виждаш противоречие между 1 и 2 ? 

Не.

преди 26 минути, Anne написа:

Не.

Да ти дам джокер тогава. Обади се на лицемерен приятел.

Лицемерието е практиката за извършване на същото поведение или дейност, за която човек критикува друг, или практиката да се твърди, че има морални стандарти или убеждения, на които собственото поведение не съответства.

Буташ се към женен мъж, дискриминираш момче с увреждания, хомосексуалистите, дали не виждаш или се правиш, защото всъщност ти си лицемер и с фалшив морал. 

При никого не се бутам, не дискриминирам никого, относно хомосексуалистите си имам право на мнение и убеждение, все пак не живеем в тоталитарна държава, че да ми казва някой ккво да мисля за тях, не съм нито лицемерка, нито имам фалшив морал.

Ако някой има фалшив морал, то това сте вие, цивилизованите, дето толкова много защитавате нацистите и нацистката култура.

Десет години разнасяне по форумите едно семейство, как го наричаш? Момче  с леки увреждания прояви интерес към теб, твоето отношение беше точно дискриминация. Никой в този форум не говори за нацисти и нацистка култура, освен теб.  Не си в настроение да напишеш едно ЛИС, с което да докажеш, че си нещо повече от физическата си обвивка, но си в настроение да пишеш фермани за мними нацисти. Това изглежда като фиксация или мания. 

преди 5 минути, васил козарев написа:

Десет години разнасяне по форумите едно семейство, как го наричаш? Момче  с леки увреждания прояви интерес към теб, твоето отношение беше точно дискриминация. Никой в този форум не говори за нацисти и нацистка култура, освен теб.  Не си в настроение да напишеш едно ЛИС, с което да докажеш, че си нещо повече от физическата си обвивка, но си в настроение да пишеш фермани за мними нацисти. Това изглежда като фиксация или мания. 

Трябва да пише и за Reichsbürger.

https://de.m.wikipedia.org/wiki/Reichsbürgerbewegung

Я, мъжемразката пуснала анкета с 3 отговора за да и е по лесно да обяснява какво говедо е българския мъж 😆

Да беше я пуснала без опции и да се гради дискусия около отговорите.  И без това повечето биха предпочели трите опции едновременно+ още достатъчно други,  а който се съгласи на само една от тях, съвсем няма да е искрен.  

Свободна държава, свободен виртуал...както пишещите направят темата, такава е.

Реално от тази и последните страници, нищо интересно и полезно.

Но все пак, ако на това разчитаха колебаещите се, винаги има бг-мама и други сайтове.

Тук преобладаващо и очевидно, цялото участие е за запълване/губене на време, и колко сме интересни.

Изключението е Белгиецът, чиито постове са дълги и за това рядко четими. Понякога ми е жал, че отделя време, и вероятно може да има нещо съществено...но колко по- атрактивно е, с репличици просто да участваш, без да дава някакъв "сенс".

Ето моите последни 20стинки:

Каквато и жена да предпочита, все ще е презацан, щото няма пълно щастие.

Добрата новина е, че е реципрочно, лошата, че няма идеален паралелен свят, в който всичко да е идеално.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

• Автор
преди 1 час, Michigan111 написа:

Я, мъжемразката пуснала анкета с 3 отговора за да и е по лесно да обяснява какво говедо е българския мъж 😆

Да беше я пуснала без опции и да се гради дискусия около отговорите.  И без това повечето биха предпочели трите опции едновременно+ още достатъчно други,  а който се съгласи на само една от тях, съвсем няма да е искрен.  

Е то па вие много сте много специални бе. На вас ви се полага хем умна, хем красива, хем богата накуп. Егати наглеците със свръх самочувствие. 

А на жените им определиха един богат коч и тва е, те нямат право да гласуват даже, щото мъжете им завзеха анкетата и надделяват в гласовете. 

Те си мислят, че щом гласуват за "богати", това автоматично ги вкарва в графа "интелигентни" и затова са непредпочитани от жените. А те не са нито богати, нито интелигентни.😁

Съвсем очевидно е обаче че българските мъже не предпочитат коравосърдечни феминистки като г-ца Mediterranean която самичка като нещастна пойна птичка, очаква любов все на неправилните места...

Я, мъжемразката пуснала анкета с 3 отговора …

Вие пък щото се ограничите, само в рамките на трите отговора!

Да е лицеприятна, и да не е някоя крива п&тка.Щото крива п&тка се е&е с мек х&й.

Очите се не пълнят, ушите се ненаслушват! А иначе кръвта стига да работи само една от главите...

Значи отговорите в анкетата трябва да са поне 6, за да е съобразено с физиологията ни  :)

преди 2 часа, Alon_zo написа:

Да е лицеприятна, и да не е някоя крива п&тка.Щото крива п&тка се е&е с мек х&й.

Не е задължително! На някои "кривите п..тки" им стимулират кръвообращението в пещеристите тела. 😆

преди 17 часа, Mediterranean написа:
  Покажи скритото съдържание

@acnekt Това видео с жената, която пита хората на улицата от коя година е?

Пише преди 10 години е качено. Това го гледам последно, кога е качено видеото.

Ако трябва да обобщя с три изречения:

1) Домакиня в къщи.

2) Дама в обществото.

3) К&рва в леглото.

Не е много , но е от сърце.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.