Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, ncl написа:

Валкирия е една арогантна ку*ка. Ти си същия като нея. А аз ненавиждам арогантните хора.

Ти си един трол, който не може да различи арогантна кучка от приятен събеседник. Може и хейтър да си, не чета достатъчно тук, за да опознавам новите потребители. Ако това те прави щастлив, с радост ти позволявам да ме мразиш.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 час, Вaсил написа:

А дали не използва определението "цървул/и" за една точно определена група от хора,а не за целият български народ,м?

Васе,

като всяка история и тази има предистория. Започнала в пленарната зала на Третото Обикновено народно събрание. Бил горещ и задушен ден. Депутатите обсъждали намерението да вкарат забрана за носенето на цървули в столицата. "Не се търпи воня от нещавени кожи" "От цървулите следват гнилостни процеси и вонята е нетърпима" и решили накрая депутатите да дадат три месечен срок на селяните ,за да определят съдбата на нещавените си кожи , и след това депутатите да действат според закона. Така от пазарите поне на книга изчезнали цървулите." Това според книгата "Чудовища и будители".

Обаче на практика цървулите не изчезнали. затова пишат и до ден днешен българските журналисти. Парламента е пълен с нещавени и миришещи лошо депутати, които вонят на лош морал, подкупи и безхаберие за народа,който ги е избрал да ръководят съдбините му. Аз лично безкрайно много харесвам Буров и една книга ,която съдържа интервюта с него. Буров, както се знае бил богат и умен човек. Цървулите не харесвали това. Измислили му един куп грехове и човека,който бил истински феномен за бедната България и въпреки богатството си избрал да не емигрира и да си спаси богатството, останал в държавата.  Съдбата  и краят му са ясни.Злобните и завистливи цървули никога не търпят над тях да има някой да се откроява,дори и той да работи за тяхното благо. Доказват го българските поговорки.Въобще искаш ли да разбереш психиката на един народ прочети поговорките му. Така ще попаднеш на Вуте и на казана с българите в Ада, който единствен бил без пазач, а се подаде някой навън и останалите го дърпат при себе си.  Сякаш предчувствал съдбата на сина си, бащата на Буров  бил инициаторът за забрана на цървулите. Та нека типажа  цървули да не застават зад гърба на целия народ и да се изтриват с него. Тяхната воня е специфична и лесно разпознаваема. В този форум съм посочила ясно цървулите и няма нужда да обяснявам повторно . Те вонят,миришат на нещавените си кожи ,на злостният мирис който излиза от устата им и кафявата воня на живота им в която се мъчат да повлекат или приравнят  останалите. Цървула е типаж за който пише и Ралин. Той пишел и за тях и за дървениците на прехода ви. Понеже двата типажа са  почти еднакви ,целта им е да зачеркнат или да се опитат да достигнат с мизерните си думи останалите които по една или друга причина ненавиждат. Пъпът на цървулите е хвърлен в селската клюкарница. Обсъждането на живота на другите е защото те нямат такъв, или той е достатъчно мизерен /не в смисъл на пари/  и трябва да се закачат за нещо  или някой за да го изтикат до някъде и да поставят себе си във фокуса на вниманието. Етюдите в постовете ,в темите им са толкова отегчително повторяеми,че са като скучни скечове,които с досада  човек подминава. Защото, ако му обърнеш внимание, цървула ще се размирише още повече на нещавената си  кожа. Най-хубавото нещо в цялата работа е,че колективната омраза на цървулите ти показва колко си нависоко и колко си успял и колко добре си подредил живота си.Защото на мизерник , глупав  и неуспял човек, никой не завижда и никой не обръща внимание. Поради тази причина драги ми Васко, Валкирия на типажа  цървули внимание не обръща.  Както е казал Буров за такива ""От цървулите следват гнилостни процеси и вонята е нетърпима" . Тук те си знаят кои са.

• Автор
преди 1 час, Myanmar написа:

То трябва цяла докторантура да се тълкуват тези символи. Вчера получих сини сърчица, ама ме успокоиха, че било друго, щом не са червени.

Малииии голям смях са тези сърца

преди 1 час, Birma написа:

Вече нищо не получаваш. Никой не обича едно пред мен, друго зад мен. Разбирам, че искаш да впечатлиш"рохингата с консервената каска", ни нека не е на мой гръб. Хубава вечер

Никакви каски не искам да впечатявам били те сини зелени или консевернени, която трябва и когато трябва съм впечаталил друго не ми трябва :) Извинявам се  ако съм те обидил с нешо

преди 10 минути, petie1 написа:

Такова двуличие че чак ми се гади. Като си еди какво си, поне бъди последователен.

преди 14 минути, petie1 написа:

Никакви каски не искам да впечатявам били те сини зелени или консевернени, която трябва и когато трябва съм впечаталил друго не ми трябва :) Извинявам се  ако съм те обидил с нешо

То не ти е сефте. Едно пред мен друго след мен. Sorry, разочарование. Жив и здрав

• Автор
преди 14 минути, Birma написа:
преди 28 минути, petie1 написа:

То не ти е сефте. Едно пред мен друго след мен. Sorry, разочарование. Жив и здрав

Какво има?

преди 2 часа, Myanmar написа:

Какви ги е вършила, аз съм изпуснал.

То, че триене на коментари, ами цели теми изчезнаха, други пък бяха редактирвани и/ или сляти безразборно - едни оправдания, технически проблеми с форума имало, някакви такива много особени проблеми, дето засягат само определени теми. За банове да не говоря, на практика от активно участващите християни във езотеричния раздел не остана вече нито един. А що гнусотии изписа за концлагерите у нас, Анка е направо еделвайсче пред нея, рекох си ще прояви милост барем към свещениците, че нали уж много религиозна била, нема братче, цървули даже им е малко. Впрочем религиозността й се състои в някакво своеобразно разобличаване на християнството, за исляма ни думичка, че с оня другия фанатик са дупе и гащи - разбира се ние българите цървули, идея си нямаме за отношението на Израел към исляма и към християнството, добре че е тя госпожата просветителка да ни информира. Даже не знаем, че израелските политици са само за пример, нищо че им предстоят 4-и избори за две години, техните политици са готини, нашите са цървули. Нали видиш и ся - поговорките ни били нам си какви, па за евреите нема ни вицове, ни анекдоти, па и да има, нито са достоверни, нито красноречиви. Тъй, че в кратце - направи всичко възможно да съсипе този форум, сега явно се колебае, дали има още мегдан да си излива комплексите или вече никой не я бройка да й обръща внимание на злобарщината.

преди 1 час, valkiria1 написа:

Депутатите обсъждали намерението да вкарат забрана за носенето на цървули в столицата. "Не се търпи воня от нещавени кожи"

Тези митове не ги разказваш за първи път. Депутатите решили да носят само адидас и пума и вече нямало цървули в България. Ама т.к. за теб българите са миризливи, вонящи и гниещи, а ти искаш да забравиш, че си такава, българка, и сега опитваш да се дистанцираш като се отречеш от своя род и родина.

• Автор

Ей спрете да се обиждате моля

преди 49 минути, petie1 написа:

Извинявам се  ако съм те обидил с нешо

Аз му се извинявам, ако не съм го обидил с нищо. Нямал съм време просто.

golden state warriors nba GIF

преди 21 минути, petie1 написа:

Какво има?

Извинявай се и не питай!

• Автор

Добре де в какво двуличие ме обвиняват? Това се мъча да разбера

преди 30 минути, sound написа:

За банове да не говоря, на практика от активно участващите християни във езотеричния раздел не остана вече нито един.

Връщала си е за кръстоносните походи. Като си е отмъстила и се е почувствала повече еврейка.

mbest11x coffee or die GIF by Black Rifle Coffee Company

Анка е направо еделвайсче пред нея

haha.png Това ме разсмя на глас.

Тъй, че в кратце - направи всичко възможно да съсипе този форум, сега явно се колебае, дали има още мегдан да си излива комплексите или вече никой не я бройка да й обръща внимание на злобарщината.

Гледам, че се рови във всяка тема, в която няма какво да каже, белким някой ѝ обърне внимание. Понякога ми става жал за такива хора. Снимки от плажове по тъмно, вино, вино, ракия, вино, после излъже кой български цар кой син убил, покаже, че не познава българските светци, намери се някой адидас като мен, да ѝ обърне внимание на грешките, нарече ме цървул и гей, злободневие тъжно и окаяно. Тъжно ми е за нея...

преди 6 минути, Myanmar написа:

....почувствала повече еврейка.

Най- силно се чувства еврейка, когато набеди други за антисемити - в туй отношение са си лика прилика с Анчето. Какво, що пишеш все се оказва, че по цял ден и цяла нощ само за евреите мислиш, и най- вече как да ги унищожиш. Преди всичко е крайно неприемливо да ти е през оная за евреите, да ги мразиш може, даже е препоръчително, но да не те интересуват е буквално недопустимо.

преди 23 минути, M.Николов написа:

Всъщност миризмата е при щавенето на кожите.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Щавене

Абе какво ѝ обясняваш. Тя по пустините, славно наречени царства на забравени от бога хора, нищо че им се иска да са само наказани, от пот сигурно и радиация излъчва, обаче носът ѝ станал изведнАж фин и почнала да презира мирисът, който ѝ напомня детство отпреди демокрацията.

преди 17 минути, petie1 написа:

Добре де в какво двуличие ме обвиняват? Това се мъча да разбера

Да ти кажа нещо, с което да спиш по-спокойно. Хубаво е качествените хора да те харесват. За тях се бори. Хубаво е и некачествения човешки материал да не те харесва. Разбирай го както искаш. Ама не страдай заради чуждата глупост. Глупостта е единствената болест, от която не страда носителя, а околните. Прекъсни порочния кръг, приеми, че има хора, които не могат да те разберат и не могат да те оценят.

• Автор
преди 2 минути, sound написа:

да не те интересуват е буквално недопустимо.

Аз не се интересувам от евреите, ако АБПФК Кити-Анне не врякаше толкоз за тях във форума нямаше и да разбера за шабата

преди 4 минути, petie1 написа:

Аз не се интересувам от евреите, ако АБПФК Кити-Анне не врякаше толкоз за тях във форума нямаше и да разбера за шабата

какво е AБПФК

• Автор
преди 7 минути, Myanmar написа:

Да ти кажа нещо, с което да спиш по-спокойно. Хубаво е качествените хора да те харесват. За тях се бори. Хубаво е и некачествения човешки материал да не те харесва. Разбирай го както искаш. Ама не страдай заради чуждата глупост. Глупостта е единствената болест, от която не страда носителя, а околните. Прекъсни порочния кръг, приеми, че има хора, които не могат да те разберат и не могат да те оценят.

Може и такаа да е не зная ама аз съм борг а ние се стремим към съвършенството както премахваме грешките в себе си събирайте знания и технологии

преди 1 минута, Генадий 35 годишен написа:

какво е AБПФК

Активен борец против фашизма и капитализма

преди 5 минути, petie1 написа:

Може и такаа да е не зная ама аз съм борг а ние се стремим към съвършенството както премахваме грешките в себе си събирайте знания и технологии

Активен борец против фашизма и капитализма

значи  и аз с трябва да съм с титла AБПФК Генадий 35 годишен

преди 1 минута, Генадий 35 годишен написа:

значи  и аз с трябва да съм с титла AБПФК Генадий 35 годишен

Т'ва като обява за запознанства. Приятно ми е И. омъжена, но не завинаги. Вдовица в бъдеще. Поне се надввам

• Автор

Къде се подава заявка за триене на профил? Може да го обмисля

преди 40 минути, petie1 написа:

Но те се интересуват от нас, създават ни психопрофил и ни изследват като лаб. мишки. С цел те да са добре от нашето нещастие и нищета. 

Чакай да не ме обвинят сега нещо против тях, да го каже техен човек. 

• Автор
преди 3 минути, acnekt написа:

Но те се интересуват от нас, създават ни психопрофил и ни изследват като лаб. мишки. С цел те да са добре от нашето нещастие и нищета. 

Ха кат моите опитни мишки АБПФК Кити-Анне и белгийската мида

И наистина думите на Netanyahu до 1941 година много евреи... и не само те напускат Германия, след това има забрана за напускане. Също, както стана с Берлинската стена през 1961 година.

Много напускаха ГДР.

akg-images-00346732_313042a.jpg

преди 1 час, Myanmar написа:

Абе какво ѝ обясняваш. Тя по пустините, славно наречени царства на забравени от бога хора, нищо че им се иска да са само наказани, от пот сигурно и радиация излъчва, обаче носът ѝ станал изведнАж фин и почнала да презира мирисът, който ѝ напомня детство отпреди демокрацията.

Ей, оценка във форумите търсите Вие. На мен ми минава транзит, не искам да ти обясняван от къде. Живи и здрави. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.