Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 5 часа, petie1 написа:

Аз не се интересувам от евреите, ако АБПФК Кити-Анне не врякаше толкоз за тях във форума нямаше и да разбера за шабата

Нямам сълзи предназначени специално за евреите - през ВСВ измира толкова много народ, от всякакви етноси и вероизповедания, че е брутална наглост и безочие да се изкарват евреите едвали не единствените жертви в тази война, след която на капак получават даром държава, а десетки други включително и България т.е. същата тази държава, дето е спасявала евреи за благодарност получава още концлагери, още кръвополития и привилегията да бъде мачкана от болшевишки ботуш. И след всичко това някаква профанка излязла от обора, бързо самозабравила се, като видяла пет лефа на задника си да се лигави тука какви цървули били българите, щото тя вече не е българка разбираш ли, антисемити, щото е станала по еврейка от евреите и прочието помия, дето щедро сипе ..... е как да стане. Тръгнала да мери всички хора с нейния аршин и щото тя се продала за пари ще държи сметка на други, как тъй няма да се продадат за пари. Много е яд, като не намери себеподобни нещастници, които съизмерват всичко в пари.

Евреите народа, който се е обърнал срещу най- големия си философ и що - щото е отказала да бъде съпричастна на груповата вендета срещу набелязаната за изкупление жертва, някакъв си помияр от нацистка канцелария. Само малодушници и шубета вадят нож на умряло куче, а вече трябва и да си комплексиран бунак, за да презираш един гениален ум, понеже не участвал в колективната идиотщина. Какво има да ги жаля в повече от другите - на поляците съдбата по- лека ли е била, на руснаците ориста за завист ли е или пък чехите са си свиркали през тази война, ма за тях няма милост, няма специално отношение, евреите, та евреите, йок да не им засегнеш чувствителната душичка, че айде отиде: нацист, фашист, антисемит, цървул; само мили приказки и обожествяване, друго не приемаме.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 10 часа, Myanmar написа:

Валкирия1 не нарича бедните хора цървули. Валкирия1 нарича българите цървули.

Мъжа и е българин. Нито тя те разбира, нито ти нея, ама е шоу като се псувате. Загубени в превода...

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Мъжа и е българин. Нито тя те разбира, нито ти нея, ама е шоу като се псувате. Загубени в превода...

Трябваше да ми докажеш нещо ли? Самата тя е българка. Завалийката няма евреин, който да ѝ обърне внимание, та си прекарва старините в български форум, това какво ти говори? Малко като Белжо, който обяснява ден и нощ колко е хубаво в Белгия. Вярваме и благоговеем с телешки възторг.

преди 40 минути, Myanmar написа:

Трябваше да ми докажеш нещо ли? Самата тя е българка. Завалийката няма евреин, който да ѝ обърне внимание, та си прекарва старините в български форум, това какво ти говори? Малко като Белжо, който обяснява ден и нощ колко е хубаво в Белгия. Вярваме и благоговеем с телешки възторг.

Не мога да се отърва от усещането-като чета Анка и теб, че сте един и същи човек. Най малкото сте роднини. 

преди 1 час, Birma написа:

Не мога да се отърва от усещането-като чета Анка и теб, че сте един и същи човек. Най малкото сте роднини. 

Добре, Анке.

преди 2 часа, Myanmar написа:

Малко като Белжо

Да де. В известен смисъл сички сме като Белжо. Това му е моралния компас. Държи да си каже мнението човека.

преди 1 час, Myanmar написа:

Добре, Анке.

Виж сега, ако не си моята к.., ка, бих се обидила. Но каквото ти кажа, това правиш. Ти си знаеш

• Автор

Естевено че моя

ЧРД на майсторката на шаржа АБПФК Кити-Анне мислех да  й направя тема дето да й честитим но най много пак да си получа дежурните обиди

• Автор

Бирма надявам се някой ден да се разберем за какво става въпрос :)

преди 9 минути, petie1 написа:

Бирма надявам се някой ден да се разберем за какво става въпрос :)

Оптимист

• Автор
преди 13 минути, Birma написа:

Оптимист

Винаги :)

преди 1 час, petie1 написа:

Естевено че моя

ЧРД на майсторката на шаржа АБПФК Кити-Анне мислех да  й направя тема дето да й честитим но най много пак да си получа дежурните обиди

Тя ще се зарадва, че на света има още една тема за спамене с еврейки реваншизъм и сеене на фашистски лозунги за избиване на немците до крак.

• Автор
преди 4 часа, Myanmar написа:

Тя ще се зарадва, че на света има още една тема за спамене с еврейки реваншизъм и сеене на фашистски лозунги за избиване на немците до крак.

Ами щом това я радва да се радва на мен не ми пука

преди 5 часа, petie1 написа:

Естевено че моя

Тогава и от мен .

very funny oops GIF by America's Funniest Home Videos

Цум Гебуртстаг вийл глюк!

PROST!

cf1adf6737d9dd87ca41117db4cd46fd--warfar

преди 5 часа, Birma написа:

Оптимист

Научи Дебиан, и може да го впечатлиш.

Така само с недомлъвки, няма ти клъвне.

• Автор
преди 3 минути, Maleficient написа:

Много повече от Дебиан ще й е нужен.....

Да ти шопна на уше: Първата Л не знае бъкел Дебиан и все пак ми е зела сърцето хехе

преди 10 минути, Maleficient написа:

Добре, лелче

Все пак сте имали пряк зрителен контакт вероятно, а тук е виртуалност, и докато ти се правиш, че не разбираш с "какво си я обидил", аз подсказвам, въпреки, че и сама би се сетила, ако ти прочете оогромния надпис.

току-що, Birma написа:

Добре, лелче

Само с "добре", не става, а можеше едно тенкю баби, да кажеш, ама карай...

току-що, Генадий 35 годишен написа:

лелка лелка ама лачена 

ой на леля, ела да те щипна по бузките и да ти купя сладолед :lipstick:

преди 1 минута, Maleficient написа:

Само с "добре", не става, а можеше едно тенкю баби, да кажеш, ама карай...

Карам, лелче. Не го мисли/надцених те, извинявай/

преди 2 минути, Maleficient написа:

ой на леля, ела да те щипна по бузките и да ти купя сладолед :lipstick:

купих си мокри кърпички

мисля да ги пробвам довечера 

по случая

току-що, Birma написа:

Карам, лелче. Не го мисли/надцених те, извинявай/

ъм, че то няма нищо за мислене, ама ... на зрителя му става лееко мъчно за неориентираната героиня.

преди 1 минута, Генадий 35 годишен написа:

купих си мокри кърпички

мисля да ги пробвам довечера 

по случая

аз пък си купих халва заради утре

отдавна не бях яла и ми хареса

мекичка сусамова, чудна!

и някаква странна салата от моркови,ряпа и печени чушки, също ми хареса-екстра би се съчетала с един бобец, който мисля утре да посготвя

А ти? Дебиан-а разбираш ли го?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.