Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 4 минути, Anne написа:

1. Не, не съм расистка, но тези хора вече минават абсолютно всякакви граници! То не бяха миналото лято нападения над цивилни мирни бели американски граждани, то не бяха потрошени, разграбени и подпалени витрини на магазини, то не бяха разграбени стоки, квоти за чернокожи навсякъде, вандалски прояви върху паметниците, пренаписване на историята и литературата, на наложена цензура над книги, филми и сериали, въвеждане на политкоректен език. Ами, на човек вече му писва! Картата с расизма се развява за абсолютно всичко!

2. Не, не съм, четох отзивите за филма в един форум.

Там си ценят ромите и са интегрирани в обществото повечето.  За разликата в България, 99 процента са не интегрирани и нежелани от белите. Включително от теб.

Затова се очаква да ги третират като другите бели, жълти и червени.

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 1 час, valkiria1 написа:

Искаш не искаш ,Мария ще върви напред.Ще печели награди, роли и пари. Момичето е все още с много свеж и непокварен чар.  Ако трябва да бъдем прецизни със сигурност има поне още една дузина актьори, които псуват или говорят мръсни  и нелицеприятни думи по-добре от нея. Обаче има една подробност,която и дава тотално предимство пред всички. Участва във филм на евреин ,при това от фамилията Коен. Това означава ,че зад Мария стои мощния еврейски боксофис  на фамилията Коен, който заедно с този на евреите Леви, колят,бесят ,издигат ,свалят и определят звездите в Холивууд. За теб остава наивно да си пишеш, а  графиката на успеха на Мария вече е планиран и предначертан с години напред. Саша Барън  Коен е настанил Мария в луксозното имение на продуцентската си къща и я обсипва с лукс. Достатъчно ясно каза на премиерата на филма си "Мария трябва да печели награди" И както се видя Мария печели награди даже от далечна Австралия,където по традиция американското кино не е чак толкова тачено. Филма яхна гребена и на политическата вълна с интервюто на адвоката  Джулияни и нещата тотално се бетонираха. Боксофисите ще го рекламират със всичка сила и ще чакат постъпления от продажбите на билети, после идват рекламите и тн...Мария ще остави много известни до втръсване холивуудски примадони да и дишат праха , а тук пишман патриотарите, поради липса на критичност около случващото се по графиката  ще хвалят таланта на Мария и ще получат поредната доза оргазъм . Ти пък ще я неглежираш, сякаш от теб зависи нещо . Евреите ще правят пачки, Мария ще блести в рокля на Армани, ще има собствено имение и така докато не се появи някое друго протеже. Никой Дан Браун не може да напише бетселър на тема конспирации в  Холивууд. Там нещата са ясни от толкова много години.Нищо ново под слънцето.

Много, ама много грозно изказване от воя страна. Ако на теб не ти пука как биват представени източноевропейците и българите, то на мен ми пука! И, ако на теб ти е забавна цялата тази история, на мен не ми е. И не, не завиждам на Мария Бакалова, а Холивуд отдавна разбрах какво представлява. Вече започва да запада. Заради тия гнусни мъжемразки накрая човечеството ще деградира и пак ще се върнем в средновековието.

А вашият президент вместо да заплашва, нека опита наистина да удари Русия. Какво чакате само? Давайте, започнете войната. Ама нещо не ви стиска, а? Чудно, защо ли!?

преди 10 минути, Anne написа:

Много, ама много грозно изказване от воя страна. Ако на теб не ти пука как биват представени източноевропейците и българите, то на мен ми пука! И, ако на теб ти е забавна цялата тази история, на мен не ми е. И не, не завиждам на Мария Бакалова, а Холивуд отдавна разбрах какво представлява. Вече започва да запада. Заради тия гнусни мъжемразки накрая човечеството ще деградира и пак ще се върнем в средновековието.

А вашият президент вместо да заплашва, нека опита наистина да удари Русия. Какво чакате само? Давайте, започнете войната. Ама нещо не ви стиска, а? Чудно, защо ли!?

Валла!

Hallelu_Yah.JPG

преди 4 минути, acnekt написа:

Там си ценят ромите и са интегрирани в обществото повечето.  За разликата в България, 99 процента са не интегрирани и нежелани от белите. Включително от теб.

Затова се очаква да ги третират като другите бели, жълти и червени.

Голяма интеграция, няма що! Видяхме ги колко са интегрирани - реват само за робството и за пари, искат да имат само права, не и задължения.

На циганите им бе предложено от нашето общество да се интегрират, кампании се направиха, държавни пари се похарчиха - резултат нулев. Не искат да се интегрират. Не желаят да учат, нито да работят, нито да живеят на чисто и да си плащат сами сметките.

А тези потрошени за глупост пари можеха да отидат за нас, хората с увреждания. Можеше да се ремонтират държавните домове за хора с увреждания и да се създадат нормални битови условия за живот.

Но не, циганите са твърде ценни............. Само защото не се чувстват българи и гласуват винаги за най- антибългарските управници.

Пп БНТ даваха филми за Жельо Желев и жена му.  Отвратително. Явно се очакваше сълзи да пуснем за едни предатели и лицемерни хора. Живеещи си нормален (тогава) пенсионерски живот, докато истинските пенсионери  гладуваха, студуваха и бяха жертви на циганите, а немалко отчаяни се самоубиха! Това се нарича цинизъм!

преди 36 минути, acnekt написа:

Ей ги,  топ 3 евреи актьори.

forbes-e1472175891801.jpg

Втората е с баща датчанин, който не евреин. Третият е с майка американка, която не е еврейка.

Историята ми напомня за "българина" Джон Атанасов.

преди 15 минути, Anne написа:

Холивуд отдавна разбрах какво представлява. Вече започва да запада

С тези квоти за черни, рязани и обратни, вече не е чисто филмова академия, а по-скоро инструмент за нанасяне на политкоректни корекции.

Няма да се изненадам и ако нашето момиче, с най-лошата си роля в живота, е номинирана да им измие очите пред света, че дискриминираха източна Европа. И в същото време избрали са си мома, която няма шанс за Оскар, а само ще е за шоуто с бруталната, в лошия смисъл на думата, роля, за да изпъкне американското съзвездие. Хитър ход, хитър.

преди 5 минути, Myanmar написа:

Втората е с баща датчанин, който не евреин. Третият е с майка американка, която не е еврейка.

На Адам майката и бащата не са ли евреи?

Надали има друга актриса номинирана за Оскар, която играе космата, крещяща, затворена в клетка дивачка, която танцува докато менструалните ѝ сокове обливат тялото ѝ, а тя ги пие. Пиша по спомени, гледам да забравя актьорското ѝ "майсторство".

преди 4 минути, acnekt написа:

На Адам майката и бащата не са ли евреи?

Друго четох. Трябва да има еврейска жилка, гледа като парализиран и има три тона интонация.

преди 3 минути, Myanmar написа:

С тези квоти за черни, рязани и обратни, вече не е чисто филмова академия, а по-скоро инструмент за нанасяне на политкоректни корекции.

Хубавото е, че не всеки им обръща внимание, много хора споделят, че вече не гледат холивудските филми и са се преориентирали към европейското или азиатското кино. Аз пък предпочитам документалните филми, а ако ми се гледат игрални - предпочитам ретро киното, въпреки, че не чувам и гледам без звук. Или пък европейското кино, ако има такъв филм със субтитри.

А иначе никакви "успяли" българи зад граница не ме вълнуват, това не са никакви истински българи, а такива, отрекли се от България, с чуждо гражданство и избиващо си комплекси върху нас. Нина Добрева и Мария Бакалова за мен не са българки, а американки, продали душите си за пари и опитващи се да ни учат на морал. Съжалявам, ама аз поучения от кифли, минали през кой знае колко легла, не приемам! Да си заврат поученията сещат се къде!

преди 16 минути, acnekt написа:

Фани ма за... Не се въздържах haha.png Как да бъдеш сериозен, когато си на гости на психиатрия?

преди 2 минути, Anne написа:

Хубавото е, че не всеки им обръща внимание, много хора споделят, че вече не гледат холивудските филми и са се преориентирали към европейското или азиатското кино. Аз пък предпочитам документалните филми, а ако ми се гледат игрални - предпочитам ретро киното, въпреки, че не чувам и гледам без звук. Или пък европейското кино, ако има такъв филм със субтитри.

А иначе никакви "успяли" българи зад граница не ме вълнуват, това не са никакви истински българи, а такива, отрекли се от България, с чуждо гражданство и избиващо си комплекси върху нас. Нина Добрева и Мария Бакалова за мен не са българки, а американки, продали душите си за пари и опитващи се да ни учат на морал. Съжалявам, ама аз поучения от кифли, минали през кой знае колко легла, не приемам! Да си заврат поученията сещат се къде!

Нина Добрев е много красива БЪЛГАРКА.

преди 1 минута, Anne написа:

много хора споделят, че вече не гледат холивудските филми и са се преориентирали към европейското или азиатското кино

Лъжат. Правят се на изтънчени.

преди 1 минута, acnekt написа:

Добре, че е част от холивудската машина, за да урежда Мила Кунис за роли.

Надали има друга актриса номинирана за Оскар, която играе космата, крещяща, затворена в клетка дивачка, която танцува докато менструалните ѝ сокове обливат тялото ѝ, а тя ги пие. Пиша по спомени, гледам да забравя актьорското ѝ "майсторство".

Оле Боже мили! Това....................само луд може да го измисли...................Сценаристът на всичко това е за психиатрията, а Мария също.............

Нищо чудно, че други 500 жени били отказали................че то коя нормална жена ще иска да се снима в подобна лудост?

И Мария брои това за успех? Съжалявам я. Мозъкът и е много объркан. Мисля, че и трябва психиатър.

Пред тази простотия предпочитам да гледам "Кабинетът на доктор Калигари".

Лъжат. Правят се на изтънчени.

Добре, че е част от холивудската машина, за да урежда Мила Кунис за роли.

Иначе евреинът Drake има хубава музика. 

Има и СИНДРОМ на негово име.

преди 3 минути, acnekt написа:

По - скоро прилича на една най - обикновена простачка, едвам изкласила училище и държаща се лигаво като дискотечна звезда.

Нито е мега красавица, нито блести с ум, нито със стил. Фотосесиите и в инстаграм са като на 5 - годишна хлапачка.

В Холивуд се е уредила, защото няма ум за друго.

преди 4 минути, Anne написа:

Сценаристът на всичко това е за психиатрията, а Мария също.............

Не е за лудницата. не забравяй, че теб заплашват с освидетелстване и специални грижи на лекарства. Просто такъв е жанра - фарс. Едни гледат абсурди, други гледат убийства по нощите по Хистори ченъл. Вторите изглеждат далеч по-опасни за обществото.

една най - обикновена простачка, едвам изкласила училище и държаща се лигаво като дискотечна звезда

Каза "хубавицата" без основно образование, която никога не се е борила да постигне нещо в живота.

То ако така ставаше, досега да са те лапнали в Холивуд haha.png

току-що, Myanmar написа:

Не е за лудницата. не забравяй, че теб заплашват с освидетелстване и специални грижи на лекарства. Просто такъв е жанра - фарс. Едни гледат абсурди, други гледат убийства по нощите по Хистори ченъл. Вторите изглеждат далеч по-опасни за обществото.

Не гледам убийства, а документални филми на тема история. Ти май нещо се вкисна и комплексира, след като те поставих на място по история.

А фарсът изобщо не е изкуство. Простотия е. Има други начини за правене на изкуство. Без да се унижаваш и без да унижаваш цели нации.

Американците се опитват да покажат чувство за хумор, което го нямат. Виж, руснаците го имат. "Кухня" и "Физрук" са страхотни.

преди 20 минути, Anne написа:

реват само за робството и за пари, искат да имат само права, не и задължения.

wow.png за себе си ли говориш? След като си била робиня в концлагер, сега искаш само права, но не и задължения.

преди 7 минути, Anne написа:

По - скоро прилича на една най - обикновена простачка, едвам изкласила училище и държаща се лигаво като дискотечна звезда.

Нито е мега красавица, нито блести с ум, нито със стил. Фотосесиите и в инстаграм са като на 5 - годишна хлапачка.

На мен пък ми харесва.

Valentines Day Love GIF

Corazon Hearth GIF by piu Bella by RG

току-що, Anne написа:

Не гледам убийства, а документални филми на тема история.

На тема... избиване на 6 -8-12 милиона евреи haha.png

преди 2 минути, Anne написа:

Има други начини за правене на изкуство. Без да се унижаваш

То за теб унижение е всичко - да си купиш хляб, да изхвърлиш боклука, да ходиш на работа, да помогнеш на майка си да сготви, да се изкъпеш. Признай си, че си много лоша актриса и просто си те мързи, ама адски.

преди 9 минути, Anne написа:

Покажи ти как изглеждаш, да видим. Като си такава голяма красавица.

Била грозна??? Нямаш вкус. Стой си с Петър.

преди 5 минути, Myanmar написа:

На тема... избиване на 6 -8-12 милиона евреи haha.png

То за теб унижение е всичко - да си купиш хляб, да изхвърлиш боклука, да ходиш на работа, да помогнеш на майка си да сготви, да се изкъпеш. Признай си, че си много лоша актриса и просто си те мързи, ама адски.

Спри да ми извърташ думите както ти изнася.

• Автор
преди 40 минути, Anne написа:

1. Не, не съм расистка, но тези хора вече минават абсолютно всякакви граници! То не бяха миналото лято нападения над цивилни мирни бели американски граждани, то не бяха потрошени, разграбени и подпалени витрини на магазини, то не бяха разграбени стоки, квоти за чернокожи навсякъде, вандалски прояви върху паметниците, пренаписване на историята и литературата, на наложена цензура над книги, филми и сериали, въвеждане на политкоректен език. Ами, на човек вече му писва! Картата с расизма се развява за абсолютно всичко!

2. Не, не съм, четох отзивите за филма в един форум.

Демек пак показа че си нацистка......

Ааа типично за теб не съм гледала чела или слушала ама знам щот ЕЖК

преди 3 минути, Anne написа:

Спри да ми извърташ думите както ти изнася.

Не ги въртя. Ти гледаш филми за избиването на евреите по време на Холокоста. Лъжа или истина?

• Автор
преди 8 минути, Anne написа:

Ти май нещо се вкисна и комплексира, след като те поставих на място по история.

А архивите на Калдата показват че теб редовно те поставят на място по история включително и аз преди две страници

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.