Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 7 минути, acnekt написа:

Парцалеса доколкото си спомням бе приказка. Нещо като Пепеляшка.

Аз го асоциирах с "на си ти парцалките, дай си ми куклата".

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 8 минути, Anne написа:

Това не е нормален филм бе, Валкирия!  Това е лудост, пошлост, отврат, това само болен мозък може да го измисли.

Е, аз къде съм писала ,че е нормален?  Върни се и прочети.Това обаче не означава ,че трябва да се нахвърляме върху Мария,че играе тази роля.

преди 10 минути, Anne написа:

Нормалните хора искаме истинско изкуство, а не глупости. Не налудните фантазии на нечий болен мозък.

Драга ми Анне, и  Салвадор Дали го смятат за гений и творбите му струват милиони, но в действителност той е болен и извратен мозък и точно такова е и житейското му поведение .

Сега погледнах Борат 2 трейлър, друго и не съм и очаквал. Няма и надежда за нещо хубаво.

Нещо типично. 

преди 12 минути, acnekt написа:

Но не ти е хубаво, когато друг евреин ти казва цървул? Нали?

Не смятам, че е редно в публичното пространство българите да бъдат назовавани като цървули. А мен лично никой не може да ме обиди без мое позволение. Още по-малко подлоги. Към мен Валкирия1 никога не се е обръщала с цървул. Наричала ме е гей. Нея я тресе яката параноята, и припознава погрешно различни потребители.

преди 13 минути, Anne написа:

Тази и това не заслужава. Според мен мястото и е в психиатричната клиника.

haha.png Ти сериозно ли смяташ, че Нина Добрев трябва да бъде освидетелствана в психиатрична клиника? Най-мръсната клюка по нейн адрес е била, че е имала гаджета.

преди 14 минути, Anne написа:

Думите ги знам, но не ги проявявам към антибългари, уличници и психопати.

Какви думи знаеш? Нищо не ти се разбира. Ти си плюеш по успелите и работещи хора щедро. Какво си им спестила?

преди 11 минути, valkiria1 написа:

Вече имам доказано най-крийпърският  полет от Рим за София.

Въх, селинджърката от България станала аристократка и не понесла, че някой лъхал на чесън и не ѝ е дал път. То бива надувка, ама твоето никъде го няма. Да те е срам от народа ти достатъчно те охаракактеризира. И жалките ти провокации показват колко си отчаяна и безидейна. Проста си като галош, а нека роднините ти да са цървули по думите ти.

преди 7 минути, valkiria1 написа:

Е, аз къде съм писала ,че е нормален?  Върни се и прочети.Това обаче не означава ,че трябва да се нахвърляме върху Мария,че играе тази роля.

Драга ми Анне, и  Салвадор Дали го смятат за гений и творбите му струват милиони, но в действителност той е болен и извратен мозък и точно такова е и житейското му поведение .

А трябва ли да се толерират такива неща? Защото аз не мисля, че трябва. Такива хора са за психиатрична клиника. Нямат място в обществото ни. Те развращават децата, развращават младежта.

Да се допълня, че някои произведения от онази изложба ми харесаха.

Търсих, но не намерих никъде информация.............Някой знае ли дали експресионизмът е бил забранен в социалистическа България?

преди 11 минути, valkiria1 написа:

Анка ти пише, че филма не е нормален, ти обясняваш, че Бакалова била велика актриса. Боже, слез си събери вересиите haha.png

преди 1 минута, Anne написа:

А трябва ли да се толерират такива неща? Защото аз не мисля, че трябва.

Щом и такива като Валкирия ги толерираме, вместо да ги разстрелваме на улицата, ще преглътнем и простотиите на Борат. Аз трейлъри не гледам, за да бъда изненадан от сценария. Този филм ме изненада с това, че няма сценарий. Просто се гонеха сексистки, пошли и просташки изпълнения. А сега великият критик Валкирия ще ти обясни, че си има скрито послание, завет от Киргизстан, който ще бъде проумян, ако изгледаш филма още 22 пъти.

преди 19 минути, Myanmar написа:

Анка ти пише, че филма не е нормален, ти обясняваш, че Бакалова била велика актриса. Боже, слез си събери вересиите haha.png

Щом и такива като Валкирия ги толерираме, вместо да ги разстрелваме на улицата, ще преглътнем и простотиите на Борат. Аз трейлъри не гледам, за да бъда изненадан от сценария. Този филм ме изненада с това, че няма сценарий. Просто се гонеха сексистки, пошли и просташки изпълнения. А сега великият критик Валкирия ще ти обясни, че си има скрито послание, завет от Киргизстан, който ще бъде проумян, ако изгледаш филма още 22 пъти.

Хари Потър бил евреин, Индиана Джоунс евреин,  Монро еврейка, Сара Джесика еврейка, Джокерът и той евреин, Стивън Сийгъл и той евреин....

Как па не дадоха на някой от САЩ? Как се поддържат хората. Браво.

Оскарите от кого и за кого са? За евреи, правилно. 👍

преди 3 минути, Anne написа:

А трябва ли да се толерират такива неща? Защото аз не мисля, че трябва. Такива хора са за психиатрична клиника. Нямат място в обществото ни. Те развращават децата, развращават младежта.

Когато разбереш и осмислиш значението на думата комерсиалност, тогава ще разбереш много неща.До тогава е излишно и ненужно губене на време да спорим/поне за мен/

Що се отнася до Мария Бакалова просто се опитай да се зарадваш ,че една българка има успех в меката на киноиндустрията. За предпочитане е Мария пред "светлия" пример на примадоната Джоли, която подкрепя желанието на дъщеря си Шайло да стане мъж и дори даде съгласието си непълнолетното дете да започне хормонална терапия по смяна на пола.

• Автор
преди 17 часа, Anne написа:

Баба Яга ще викаш на Нина Добрева.

Актриси, които бяха много красиви, а също така и талантливи.

От по - новите имена харесвам Мартина Стоесел, или поне я харесвах, докато не реши и тя да се прав на кифла..........Като тъпачките Майли Сайръс и останалите..............

Не разбрах защо и беше да се прави на кифла, естествена си беше хубавичка, даже я давах на племенницата ми за пример за моден стил.

Жена <> първата Л == баба Яга за мен :)

И бая оцвъка темата

преди 17 часа, Myanmar написа:

Анка обожава всичко немско - от малките букви, през коледната елха, до забележителностите. Просто ѝ е неудобно да си признае.

Май не само това е общото ми се струва

• Автор
преди 40 минути, valkiria1 написа:

Когато разбереш и осмислиш значението на думата комерсиалност, тогава ще разбереш много неща.

Парице ти всесилна царице :)

преди 3 минути, petie1 написа:

Парата движи света. Който държи парите, държи света. Та кой има пари?

• Автор
преди 1 час, Anne написа:

Търсих, но не намерих никъде информация.............Някой знае ли дали експресионизмът е бил забранен в социалистическа България?

Голямата историчка....  Пак ще я образоваме...

преди 46 минути, valkiria1 написа:

Когато разбереш и осмислиш значението на думата комерсиалност, тогава ще разбереш много неща.До тогава е излишно и ненужно губене на време да спорим/поне за мен/

Що се отнася до Мария Бакалова просто се опитай да се зарадваш ,че една българка има успех в меката на киноиндустрията. За предпочитане е Мария пред "светлия" пример на примадоната Джоли, която подкрепя желанието на дъщеря си Шайло да стане мъж и дори даде съгласието си непълнолетното дете да започне хормонална терапия по смяна на пола.

Знам какво е комерсиалността, но не я харесвам.

току-що, petie1 написа:

Голямата историчка....  Пак ще я образоваме...

Просто никъде не намерих инфо. Затуй питам.

• Автор
преди 2 минути, acnekt написа:

Ааа не знам не знам баце

преди 4 минути, Anne написа:

Помисли малко стига наготово чака

преди 20 минути, petie1 написа:

Точно така.

– Дядо попе, умря ми котката! Да я опееш, а?
– Не става, чадо! Само за хора е тук! Иди в частната църква, там за пари всичко ще направят!
– А, 500 лева дали ще ми стигнат?
– А бе ти, защо не казваш, че котенцето е кръстено?

Вървял евреин по улицата и намерил пачка пари. Навел се,взел ги,преброил ги и си казал

- Малко са

:tongue2:

преди 1 час, petie1 написа:

Жена <> първата Л == баба Яга за мен :)

И ти изтрещя като Идиоида. Какви са тези формули?

преди 32 минути, acnekt написа:

Завистта върти смета. Тя е вечна. Пари се печелят и губят.

преди 31 минути, Anne написа:

Значи си признаваш, че не можеш да ползваш Гугъл, а ние можем?

току-що, M.Николов написа:

И?

Върнал ли ги?:)

Пословични сребролюбци и егоисти, как мислиш? Единственото, което им харесват нормалните хора е, че са идеални за вицове, демек сатира и присмех.

преди 5 минути, M.Николов написа:

И?

Върнал ли ги?:)

Николов,  голям човек си. Престани да ми задаваш въпроси като някой палестинец.:tongue2:

• Автор

Мисля че това дава отговор на въпроса на АБПФК Кити-Анне

https://liternet.bg/publish14/i_genova/izkustvoto.htm

Евреин, собственик на оптика, учи сина си на бизнес:
- Когато влезе клиент, няма да гледаш в тавана, а ще го гледаш право в очите. Когато си хареса очила и попита за цената, му казваш 200. Ако не мигне продължаваш - и 99... Ако не мигне, продължаваш - евро. Ако не мигне продължаваш - на стъкло. Ако не мигне, продължаваш - без ДДС. Когато извади парите да плаща, му казваш - рамката не е включена в цената.

:D

• Автор
преди 19 минути, Myanmar написа:

И ти изтрещя като Идиоида. Какви са тези формули?

О Паскале мамата ни ти разката бе

то не беше мъка то не беше чудо да те пишем на ръка :)

преди 13 минути, petie1 написа:

О Паскале мамата ни ти разката бе

то не беше мъка то не беше чудо да те пишем на ръка :)

щ+щ

• Автор

Експресионизмът бил немски ли?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.