Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 11 минути, acnekt написа:

патриотично показа България и баба си

Това не е от патриотизъм. Американците не знаят къде е Европа и да кажеш, че си от България си е екзотика в техните очи. Затова и във всяко интервю я питат от къде е.

преди 12 минути, Anne написа:

Та да, ще си я обсъждаме както си искаме.

Никой не я обсъжда. Ти я одумваш и хейтиш. Защото е красива и преуспяла. А ти не си успяла в нищо, а се смяташ за нещо повече от нея.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, Myanmar написа:

Това не е от патриотизъм. Американците не знаят къде е Европа и да кажеш, че си от България си е екзотика в техните очи. Затова и във всяко интервю я питат от къде е.

Не са мои думи. Цитирах и повторих.

преди 4 минути, acnekt написа:

Как да го намирам? Еврейски простотии на Саша.

Колко точно актриси са отказали ролята преди да предложат на Бакалова?

Не знам, за пръв чувам за този филм и за Борят или там как се казва Борат.  Не гледам еврейски филми.

преди 3 минути, acnekt написа:

Не са мои думи. Цитирах и повторих.

Не съм видял първия път. Но при положение, че се самоопределя като канадка и детекторът за лъжа доказва, че е искрена, патриотично в нейния случай би било да каже, че кленовия сироп е вкусен, а не че баба ѝ е от България.

Не съм видял първия път. Но при положение, че се самоопределя като канадка и детекторът за лъжа доказва, че е искрена, патриотично в нейния случай би било да каже, че кленовия сироп е вкусен, а не че баба ѝ е от България.

И какво, че е канадка с български корени. САЩ са също американци, но имат различни корени от Европа или Африка, примерно.

току-що, acnekt написа:

Не знам, за пръв чувам за този филм. Не гледам еврейски филми.

Аз го спрях преди края. Не бях информиран, че еврейските филми са такава простотия angry.png

преди 4 минути, Myanmar написа:

Никой не я обсъжда. Ти я одумваш и хейтиш. Защото е красива и преуспяла. А ти не си успяла в нищо, а се смяташ за нещо повече от нея.

Да, защото за разлика от нея аз не се срамувам, че съм българка, изписвам си правилно името и не си правя кифленски снимки. Нито търся с кой известен да се хвана, понеже от участие в един тъп сериал съм си повярвала, че съм някоя. Не уважавам такива хора, дето са българи, когато им изнася, ама иначе си живеят живота в Канада............. И цялото и съществуване се върти около снимките за инстаграм.

За какво да и завиждам? Няма за какво.

току-що, acnekt написа:

И какво, че е канадка с български корени. САЩ са също американци, но имат различни корени.

Такова, че "при положение, че се самоопределя като канадка и детекторът за лъжа доказва, че е искрена, патриотично в нейния случай би било да каже, че кленовия сироп е вкусен, а не че баба ѝ е от България." Със същия успех аз може да проявявам патриотизъм с Айфеловата кула.

преди 2 минути, Myanmar написа:

Такова, че "при положение, че се самоопределя като канадка и детекторът за лъжа доказва, че е искрена, патриотично в нейния случай би било да каже, че кленовия сироп е вкусен, а не че баба ѝ е от България." Със същия успех аз може да проявявам патриотизъм с Айфеловата кула.

Ми тя е канадка? Нали там е родена? Или бъркам?  Или беше на 2 години, когато са заживеели в Канада? 

преди 5 минути, Myanmar написа:

Според думите на режисьора 500 други са отказали. Ако може да му се вярва.

преди 1 минута, Anne написа:

аз не се срамувам, че съм българка

haha.pnghaha.pnghaha.png

Мен ме е срам заради това, че се самоопределяш като такава, но мисля, че медикаментите в дома, където са ти постелили вече, ще те върнат на земята.

преди 19 минути, Anne написа:

Извинявай, ама тя не е Айнщайн и не е нищо по - различна от повечето дискотечни нощни пеперудки. Та да, ще си я обсъждаме както си искаме.

Ти това как го намираш?:angry:

Как да го намира? Ти правиш ли изобщо разлика между роля във филм и реалния образ и живот на актрисата ? Наясно ли си ,че в реалността тя е със съвсем друга персоналност. Филма е сценарий, добре отрепетирани роли, жестове,мимики. Публиката плаща скъпи билети, иска шоу, иска изненади, иска да бъде забавлявана. Моралния компас се измерва по съвсем друг начин.

току-що, acnekt написа:

Ми тя е канадка? Нали там е родена?

Да канадка е, и как това променя факта, че не може да проявява патриотизъм към земя, която не счита за своето отечество (на гръцки: πατρίς - отечество)?

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Филма е сценарий, добре отрепетирани роли, жестове,мимики.

Филма е пълна боза. Стига се кефи, че са измислили сцена с чекнеща разтворени крака жена в менструация. Утре ще изобретите и танцуването наакани. Аман от евреи мислещи се за велики!

преди 3 минути, Anne написа:

Според думите на режисьора 500 други са отказали. Ако може да му се вярва.

Хохохо. С питане до България се стига.

преди 3 минути, Myanmar написа:

Да канадка е, и как това променя факта, че не може да проявява патриотизъм към земя, която не счита за своето отечество (на гръцки: πατρίς - отечество)?

Филма е пълна боза. Стига се кефи, че са измислили сцена с чекнеща разтворени крака жена в менструация. Утре ще изобретите и танцуването наакани. Аман от евреи мислещи се за велики!

Да се гавриш така с един народ. Горките хора от Казахстан.

Сега, какъв имидж ще имат пред света? 😞

И каква стана сега?Великият Мианмар чак сега научил  каква пошлост точно обсъждаме. Е, аз разбрах от вчера.

Жалко, че се намират немалко български жени в български форум за майки, които извиняват тая парцалеса и откровено и ръкопляскат. Явно при нас опростачването върви с пълна сила............

А като си спомня само през 2007 как не беше срамно да си българин и как я изядоха с парцалите Мартина Балева, задето хвърли грозно петно върху баташкото клане........... И как никой не ръкопляскаше на онзи психопат режисьор на "Баклава"............... ама тогава още бяхме общество с ценности.:(

преди 4 минути, Anne написа:

немалко български жени в български форум за майки, които извиняват тая парцалеса и откровено и ръкопляскат

Проявяват състрадателност, симпатия, емпатия. Ти не ги знаеш тези думи, з@еби.

Анка научи нова дума - парцалеса, чак почна да я употр@бява. А не се усеща, че така ѝ казват, защото най-добре я описва, с нейното ежедневие в игри с преобличане на кукли с парцалки haha.png

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Как да го намира? Ти правиш ли изобщо разлика между роля във филм и реалния образ и живот на актрисата ? Наясно ли си ,че в реалността тя е със съвсем друга персоналност. Филма е сценарий, добре отрепетирани роли, жестове,мимики. Публиката плаща скъпи билети, иска шоу, иска изненади, иска да бъде забавлявана. Моралния компас се измерва по съвсем друг начин.

Това не е нормален филм бе, Валкирия!  Това е лудост, пошлост, отврат, това само болен мозък може да го измисли.

Нормалните хора искаме истинско изкуство, а не глупости. Не налудните фантазии на нечий болен мозък.

Извинявай, че ще те засегна, но наскоро (другаде не ги открих), в арийската "Уикипедия" ("Метапедия", открих снимки на картините, обявени за дегенеративно изкуство и били част от изложбата за "дегенеративното изкуство". Ами............... останах като гръмната от интерпретацията на Библията на Емил Нолде.............. за други от картините.............някои не са лоши, но други...............са меко казано странни.

Извинявай, но не всеки може да възприеме такива "творби" и такъв "филм" за изкуство.

преди 3 минути, acnekt написа:

Да, почетем Казахстан. Горките хора. 😞

В този момент в Казахстан някой казахстанец публикува българския химн от съчувствие към нас...

Анка научи нова дума - парцалеса, чак почна да я употр@бява. А не се усеща, че така ѝ казват, защото най-добре я описва, с нейното ежедневие в игри с преобличане на кукли с парцалки haha.png

Парцалеса доколкото си спомням бе приказка. Нещо като Пепеляшка.

В този момент в Казахстан някой казахстанец публикува българския химн от съчувствие към нас...

Но не ти е хубаво, когато друг евреин ти казва цървул? Нали?

току-що, Anne написа:

Това не е нормален филм бе, Валкирия!  Това е лудост, пошлост, отврат, това само болен мозък може да го измисли.

Как ве. Ти не разбираш! Това е уникален филм бе, шедьовър. Питай да ти обясни, че не си разбрала интелектуалния замисъл над силно репетираните сцени haha.png Такава актьорска игра не е имало от Кръстникът.

Тази и това не заслужава. Според мен мястото и е в психиатричната клиника.

Думите ги знам, но не ги проявявам към антибългари, уличници и психопати.

преди 3 минути, Anne написа:

И каква стана сега?Великият Мианмар чак сега научил  каква пошлост точно обсъждаме. Е, аз разбрах от вчера.

Този цървул още ли го четеш  и му отговаряш ?

преди 4 минути, Anne написа:

Жалко, че се намират немалко български жени в български форум за майки, които извиняват тая парцалеса и откровено и ръкопляскат. Явно при нас опростачването върви с пълна сила............

Е, твоят житейски опит е ограничен до форуми. Не си видяла как е по гейтовете за България. Това е мястото където можеш да видиш как уникалният цървул е цървул когато е на път .

Вече имам доказано най-крийпърският  полет от Рим за София. Мисля че това е дестинацията при която АЛ ИТАЛИЯ , трябва да въведе  услугата "слизане от самолета в движение" ,за уникалните селяни , а ти се възмущаваш от филмови роли :lol6:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.