Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

на 26.03.2021 г. в 17:41, Myanmar написа:

car-уците са самонасочващи се от време оно.

Чудомир го е описал .... ;) И за коня и за любимото магаре .... ;) 

на 26.03.2021 г. в 15:31, petie1 написа:

Тъй де чрез мързел към погрес :)

Мързела идва от UNIX .... ;) Затова и не ги обичам линууууксъците .... ;) 

п.п. мен ми стига vi ..... но както някъде прочетох е доста неудобен редактор ... :) 

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
на 30.03.2021 г. в 9:42, dioib написа:

Чудомир го е описал .... ;) И за коня и за любимото магаре .... ;) 

Мързела идва от UNIX .... ;) Затова и не ги обичам линууууксъците .... ;) 

п.п. мен ми стига vi ..... но както някъде прочетох е доста неудобен редактор ... :) 

Е той чудомир е доста добър

А за vi вярно е доста труден но кат му хванеш цаката е доста мощен иначе аз ползвам nano kate и geany

И къде е майсторката на шаржа? :)

• Автор
преди 21 минути, Myanmar написа:

Доживях haha.png

И кое му е странното?

преди 43 минути, petie1 написа:

И кое му е странното?

https://www.kaldata.com/forums/topic/301354-какво-искат-мъжете-от-жените/?do=findComment&comment=4834923

• Автор

Така клоуните на Калдата ги нема ама за сметка на това се показа някаква кака и се сдобихме с тема дето да си простеем хех :)

преди 5 минути, petie1 написа:

Така клоуните на Калдата ги нема ама за сметка на това се показа някаква кака и се сдобихме с тема дето да си простеем хех :)

Не е ли странно, че Анчето, Бирма, и Белгиеца ги няма, както и други, а КАКА е там.

преди 1 минута, acnekt написа:

Не е ли странно, че Анчето, Бирма, и Белгиеца ги няма, както и други, а КАКА е там.

Природата празно не търпи.

• Автор
преди 8 минути, acnekt написа:

Е странно странно колко да е странно?

Вярно, че е в стила на белгийската мида. И по "социални експерименти" си пада. И задявката, че съм обратен... всичко се навърза. Ако е баннат, къвто е безработен заключен вкъщи, може да му го роди ума да се преструва по такъв долен начин на жена. Но не го познавам достатъчно за да го разпозная.

ПП: Сега погледнах, че на 8-а страница в темата на КАКА сте разпознали Белжо. Ама аз не съм чел цялата тема и сам достигнах до същия извод. Втори път открих топлата вода. Има нещо гнило в Дания и в кака.

От известно време го нема Белгиеца пак ли е клетката за вируси 😁

преди 3 часа, petie1 написа:

😄 ще се върнат скоро обединени .

преди 2 минути, adersa написа:

Сега май играе пиеси в ролята на Кака.

• Автор
преди 20 часа, adersa написа:

Мале съюза на клоуните :)

преди 20 часа, Myanmar написа:

Вярно, че е в стила на белгийската мида. И по "социални експерименти" си пада. И задявката, че съм обратен... всичко се навърза. Ако е баннат, къвто е безработен заключен вкъщи, може да му го роди ума да се преструва по такъв долен начин на жена. Но не го познавам достатъчно за да го разпозная.

ПП: Сега погледнах, че на 8-а страница в темата на КАКА сте разпознали Белжо. Ама аз не съм чел цялата тема и сам достигнах до същия извод. Втори път открих топлата вода. Има нещо гнило в Дания и в кака.

А архивите на Калдата ддумат че белгийската мида е бул с женски  ник Магда а и той сам се хвалеше как се правил на жена за да получи помощ

на 8.04.2021 г. в 21:24, Myanmar написа:

Къде? В метрото? В тоалетната? Уточнявайте ги тия работи...

на 11.04.2021 г. в 0:55, adersa написа:

ФК "Маличка Юнайтед" с.Батишница :wink12:

преди 20 часа, petie1 написа:

А архивите на Калдата ддумат че белгийската мида е бул с женски  ник Магда а и той сам се хвалеше как се правил на жена за да получи помощ

Дам, за втори път му е.

• Автор

Хм почнах да се чудя сериозна къде ни изчезна комичката? Толкова ффълго не е мълчала :)

Мисля, че е неудовлетворена от този форум.

Къде са златните години, когато десетки души се надпреварвахме да ѝ помагаме в мъките и колекционирането на чалга...

• Автор
преди 7 минути, Myanmar написа:

Мисля, че е неудовлетворена от този форум.

Къде са златните години, когато десетки души се надпреварвахме да ѝ помагаме в мъките и колекционирането на чалга...

Дано да е това :) А не нещо сериозно

• 2 седмици по-късно...

Имах бан, само защото си казах мнението за десните и защото се ядосах, че не дават във форума да се направи тема, в която веднъж завинаги да обсъдим насериозно каква според вас трябва да е съдбата на хората с увреждания. Защото стана ясно, че обществото не желае интеграция на хората с увреждания в обществото, не желаят за нас да се дават пари и някой да се грижи за нас. Аз искам дебат, сериозен и истински, каква според вас трябва да е съдбата ни. Щом не желаете България да е цивилизована и социална държава.

Явно май по - добрият вариант е да предпочетем смъртта, защото се е видяло, че социална държава не желаете, не желаете да бъдете толерантни и да учите децата и внуците си на толерантност. Вие с вашето дясно мислене ни тласкате насам. Карате ни да се чувстваме виновни, че ни има, че сме с уврежддания, че сме несамостоятелни и се нуждаем от грижи, както и че като големи, имаме абсолютно същите физически нужди като вашите.

А темата ме вълнува, защото нашите са зле и за мен няма кой да се грижи, а не съм богата, за да си позволя да отида в нормален частен дом за хора с увреждания, където се предлагат нормални условия на живот.

Също така съм огорчена, че никой не иска да направим тема и да обсъждаме разкритията за Германия и за времето преди Третия райх, че явно никой в България, освен мен, не споделя интерес към Ваймарската република. Явно много ви дразнят идеите на републиката, свободата и умерените идеи. Искаше ми се да сме страна, да сме общество, каквото Германия никога не е била и няма да бъде. Но явно и тук хората ненавиждат идеите на републиката, явно и тук има фенове на десни престъпници като Паул фон Хинденбург, Ерих Лудендорф, Адолф Хитлер................. Огорчена съм................

преди 4 часа, Anne написа:

Имах бан

Видя ли ве, @petie1 Трябва да почна като д-р Хаус, да се хващам на басове. Може да го превърна в професия. Професионален басатор haha.png

ПП: Кой прееб@ превода на мозилката, нищо не мога да открия в него.

преди 8 часа, Anne написа:

имаме абсолютно същите физически нужди като вашите.

Ама нямате същите възможности. Природата ви е дискриминирала. Стига с тея опявания, че останалите били длъжни да те траят, защото имаш 5% инвалидност. Ти дискриминираш здравите хора много повече, отколкото те теб. А и такива срещаш само по форуми, защото си хомофоб, който презира здравите заради това че са здрави, работещите, заради това, че работят, семейните заради това, че са семейни, дишащите заради това, че дишат.

преди 8 часа, Anne написа:

А темата ме вълнува, защото нашите са зле и за мен няма кой да се грижи

Акъла ще ти дойде когато починат. Това е истината. Ние не успяхме да ти помогнем. Неволята ще те научи.

• Автор
на 23.04.2021 г. в 18:06, Myanmar написа:

Видя ли ве, @petie1 Трябва да почна като д-р Хаус, да се хващам на басове. Може да го превърна в професия. Професионален басатор haha.png

ПП: Кой прееб@ превода на мозилката, нищо не мога да открия в него.

Ааа тогава няма се басирам с теб, между другото във филмчетата на АБПФК Кити-Анне даваха за "Енигма" ко да ти кажа на ниво детска градина си бяха обясненията и интересното е че че те казаха абсолютно същото което и аз за влиянието на "Енигма" върху днешния свят та нека нашата псевдо историчка да си мяука как били отричали немските постижения :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.