Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

на 28.04.2021 г. в 15:48, petie1 написа:

Нека оставим конспирациите настрани и да видим какво ни показва планетата Земя, започвайки от Марианската падина за която  се е смятало че е мъртва зона (липсва на кислородд, светлина ала-бала), след спускането на батискафа се оказва че Марианската падина гъмжи от живот което тотално преобръща тогавашната биология и се решава че за живота е необходима вода и  темпаратура до +40 градуса... Около 20 год след потапянето откриват край кораловите рифове места изхвърляши вода нагрята  до 200 градуса в която също се развива живот.... Решава се че живота е необходима само течна вода и кислород... Да ама не.... Някъде към края на 90-те решават да изследват сярните езезера край вулканите където човек би се задушил от сероводорода и о чудо и там си шъкат разни бактерии на които хич не им пука ни за вода ни за кислород... (Може да съм объркал някои факти ама надявам се схващате идеята) Затова казвам че самата Земя ни показва че извънземни има :)

Точно това ще са и първите извънземни които ще срещнем бактериите а не човечетата с антенки (интересно за какво ли ще им са антенки? :) )

Вероятно антенките са за хващане на цифрова ефирна телевизия от местния мултиплекс. За конспирацията - тази дума ме кара да се чудя защо конят се е събрал с тази Пирация, тя пиратка ли е и като цяло що за любовен живот имат конете!

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 13 часа, Д. М. Атанасов написа:

Вероятно антенките са за хващане на цифрова ефирна телевизия от местния мултиплекс. За конспирацията - тази дума ме кара да се чудя защо конят се е събрал с тази Пирация, тя пиратка ли е и като цяло що за любовен живот имат конете!

Аз си мислех че антенките са GPS, Радул така и не каза за какво са? Конете наистина имат странен  любовен живот и на мен ми стана интересно как си избират жените? Иначе нямаше да има кентаври ( за майсторката на шаржа споко не вярвам в кентаври) :)

преди 20 часа, васил козарев написа:

И идея си нямам, какво е общото между отделителната система и половата, че Анне от липсата на секс е получила запек... дагоеба.... 

Ами, при доста  животни има връзка, но и  при хората явно също се получава :giggle1:

• Автор
преди 2 часа, Moriati написа:

Ами, при доста  животни има връзка, но и  при хората явно също се получава :giggle1:

Според Дарвин май хората бяха вид маймуни

• Автор

Имаме си нова тема за шаржове от АБПФК Кити-Анне, малко съм рачзчорован че нямаше шаржове за 9 май и 12 април

Май няма да живея още дълго..............

Покрай болестта ми ми откриха пак анемия............. Очаквано, предвид, че нямам зъби и от есента менюто ми е доста бедно - яйца, постете, препечени филийки със масло и сирене, гювече (яйца), ориз, хляб.............

Да не отваряме темата за зъболекарите, моля.............

Просто, ако медицината и лекарите ги беше грижа да не изпитват пациентите болка, нямаше да се стигне до там много хора да не ходят на зъболекар............. Тая машинка, дето са я измислили, е същински уред за мъчение. Медицината не трябва да е мъчение. И лекарите - да третират пациентите си като парче месо.

Просто ме е яд само, че нямах пълноценен живот, защото обществото не ми позволи такъв............ Огорчена съм, много..........

преди 8 минути, Anne написа:

Май няма да живея още дълго..............

Покрай болестта ми ми откриха пак анемия............. Очаквано, предвид, че нямам зъби и от есента менюто ми е доста бедно - яйца, постете, препечени филийки със масло и сирене, гювече (яйца), ориз, хляб.............

Да не отваряме темата за зъболекарите, моля.............

Просто, ако медицината и лекарите ги беше грижа да не изпитват пациентите болка, нямаше да се стигне до там много хора да не ходят на зъболекар............. Тая машинка, дето са я измислили, е същински уред за мъчение. Медицината не трябва да е мъчение. И лекарите - да третират пациентите си като парче месо.

Просто ме е яд само, че нямах пълноценен живот, защото обществото не ми позволи такъв............ Огорчена съм, много..........

Как разбра, че имаш анемия? Кръвна картина направиха ли ти?

преди 30 минути, acnekt написа:

Как разбра, че имаш анемия? Кръвна картина направиха ли ти?

Да, при нея излезе. Взимаха ми кръв, както и рентген на белите дробове, че съм болна и мама, която все гледа новините, се беше побъркала да не би да имам ковид. Слава Богу, нямам,  настинах, защото мама взе да ми опява, че било лято, да ходя без чорапогащник, поло и по тънки дрешки. Е, изстинах тънко облечена, киснейки навън, пред "Камбанка" (не влизаме вътре в заведението, а и мама здраво се е психирала на тема ковид). Взех да кашлям, имах температура и силно сърцебиене и те така.......... Свекърът на сестра ми почина внезапно, тати пък е в болница в София за операция на дебелото черво, а мама съвсем се е психирала и ще побърка и мен.

Някой може ли да ми каже дали при анемията има силно главоболие от само едната страна на главата, парещо, и с болка в ухото и зад него?

преди 2 часа, Anne написа:

Някой може ли да ми каже дали при анемията има силно главоболие от само едната страна на главата, парещо, и с болка в ухото и зад него?

Нали си била при лекар, той не ти ли каза? Не ти ли преписа някакви лекарства?

Никой не възприема главоболието ми насериозно, а и имам шум в ушите от доста време, от 2010 - 2011, там някъде............

Много, много ме е яд, че науката и медицината, вместо да са в услуга на човечеството и хората, се занимават с такива глупости, като да работят за военната индустрия и да създават биологични оръжия като ковида.

Можеше вместо това медицината и науката да открият по - безболезнени медицински и зъболекарски техники, да измислят как пората да не остават без зъби, а може да се връщат зрение и слух..............

На мен никак не ми се умира, но явно така ще стане. Имам сериозна анемия заради обилна менструация (не можах да намеря точното име на този вид анемия), а нямам зъби и не мога да ям месо, а точно месо ОБОЖАВАМ. Чувствам се отпаднала, уморена, с тежест в лявата част на гърдите, когато изкачвам стълби, се задъхвам............. Дори не смея вече да мисля дали това лято ще има екскурзия. Яд ме е, защото ми остават още 50 печата и марки, за да си взема златната значка. Яд ме е, защото  обществото ми отказа правото на пълноценен живот. Нито съм правила секс, няма да се омъжа и да бъда булка, също така никога яма да видя цяла Франция и Париж - моята най - голяма мечта, сигурно няма да видя и племенницата си абитуриентка. А тя ще е такава догодина. Яд ме е, защото така и никога не успях да направя идеалните коледно - новогодишни празници за близките ми............Не можах да прочета много книги и да видя много филми, не съм била никога и на участие на някои от любимите ми изпълнители............Нямам дори хубави снимки, нямаше кой да ми направи едни хубави фотосесии...........

• Автор

Абе интересно що сичкото кеч се засили към Марс? Ей тва се чудя :)

Анке от анемия не се умира.Има няколко вида,като най-често срещаната е желязодефицитната.Сиг са ти изписали препарат за да я третираш.Стига рева! Въртиш и пак на секса се връщаш,човек който ще умира едва ли това му е в главата... 

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Имаме си нови теми за шаржове и сладкарница "Малинка" май ще хлопва кепеници

на 18.05.2021 г. в 22:01, Гост. написа:

Анке от анемия не се умира.Има няколко вида,като най-често срещаната е желязодефицитната.Сиг са ти изписали препарат за да я третираш.Стига рева! Въртиш и пак на секса се връщаш,човек който ще умира едва ли това му е в главата... 

Ми това е предсмъртното желание на всички девственици мисля... като ще се мре, поне да е от  охо бохо  :ph34r:

Стига простотии и дрън дрън.

Българските момичета от волейболния отбор победиха, едно нещо в българския спорт да има нормално.

току-що, АСПЕКТ написа:

Българските момичета по волейбол победиха, едно нещо в българския спорт да има нормално.

Изплакна очите значи..браво..молодец....

• Автор
преди 8 минути, АСПЕКТ написа:

Стига простотии и дрън дрън.

Българските момичета от волейболния отбор победиха, едно нещо в българския спорт да има нормално.

А кочовете паднаха от Иран

току-що, petie1 написа:

А кочовете паднаха от Иран

Заминаха значи курбан...е такава е играта, едни печелят, други губят....

• Автор
преди 8 минути, Moriati написа:

Изплакна очите значи..браво..молодец....

А за ръцете нищо не питаш

току-що, Moriati написа:

Заминаха значи курбан...е такава е играта, едни печелят, други губят....

Да за жалост

преди 1 минута, petie1 написа:

А за ръцете нищо не питаш

То там е интимна зона, мъжа и ръката насаме.... неудобно е някак си, знаем се.... мхм 

• 5 седмици по-късно...
  • Автор
преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

А Том Ридъл трябва да си стегне слидеринското си обкръжение и да не ме търсят и тормозят. Трябва му отвара за огромна доза конско търпение за едни 6 месеца.

Ми Снейп да му я забърка една отвара

преди 3 минути, petie1 написа:

Ми Снейп да му я забърка една отвара

+ 1 и за бирманската овца, че има остра нужда!

• Автор
преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

+ 1 и за бирманската овца, че има остра нужда!

Казах ти да не я обиждаш че по лесно да се измъкнеш от батака дет си се набутала

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.