Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Мне, умея да се поставям на чуждо място.

Тази неделя ще е забавно, предчувствам, че доста от кифлите в града няма да се справят с гласуването и ще вият на умряло. Чудя се и колко ли от тях знаят какви точно избори предстоят.................

Ох,умеела да се поставя на чуждо място 🤣🤣🤣🤣this made my day 🤣🤣🤣  Да,гласуването е много трудно…2 бутона…защото те не са теглили пари от банкомат или пък нямат смартфон,та няма да се справят с 2 клика…Ако все пак не могат ти стои на вратата и обяснявай :)

• Отговори 97k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 8 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Тази неделя ще е забавно, предчувствам, че доста от кифлите в града няма да се справят с гласуването и ще вият на умряло. Чудя се и колко ли от тях знаят какви точно избори предстоят.................

Менюто START знаеш как е открито?

Да, знам, и? А те едва ли знаят как да боравят с телескоп. Или какво е това. Стига да не са проспали часовете по астрономия в гимназията :emoji_smiley-23:

8534.jpg

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Да, знам, и? А те едва ли знаят как да боравят с телескоп. Или какво е това. Стига да не са проспали часовете по астрономия в гимназията :emoji_smiley-23:

8534.jpg

Много ми е интересно как с гледане на нешънъл джиографик или висат хистори се мислиш,че си много умна.Чак си позволяваш да даваш определения на другите хора.Има красиви и умни с образование жени,Полино.

преди 1 минута, Гост. написа:

Много ми е интересно как с гледане на нешънъл джиографик или висат хистори се мислиш,че си много умна.Чак си позволяваш да даваш определения на другите хора.Има красиви и умни с образование жени,Полино.

Не съм срещала такива досега.

И, да, по - умна съм от тях. Вместо за маркови парцалки, предпочитам да давам пари за книги, вестници, списания, пътешествия и сувенири. Миналото лято от музея в Созопол си купих копие на газена лампа, винаги съм искала да притежавам нещо такова.

А сега си мечтая за една такава готина армиларна сфера или за ретро глобус.:inlove1:

преди 22 минути, Mickey_Mouse_love написа:

8534.jpg

То и ти сигурно не знаеш, какво е това.

0*hupeBBgcYLauBXNr.png

Всеки човек си е специализирал в дадена област. Това, че в друга област е некомпетентен не значи, че е про.ст.

Ако не хващаха мъжете със секс техники още на 19, нямаше да ги смятам за прости.

преди 8 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Ако не хващаха мъжете със секс техники още на 19, нямаше да ги смятам за прости.

То май ти се иска и ти да ги владееш тия техники и затова злобееш сега 🧐

преди 2 минути, Гост. написа:

То май ти се иска и ти да ги владееш тия техники и затова злобееш сега 🧐

Не, иска ми се да впечатля мъж със знания. Те обаче все търсят евтини копия на Николета.

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Не, иска ми се да впечатля мъж със знания. Те обаче все търсят евтини копия на Николета.

Запиши се в университет и впечатлявай! 

А ти телескопа го взе защото е дебел,дълъг и кръгъл ли?

Фнимавай да не го заклещиш...

• Автор
преди 6 часа, Mickey_Mouse_love написа:

8534.jpg

Туй е Армиларна сфера служи за описание на орбитите на планетите та кого трябваше да  впчеталиш? :)

преди 7 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Кифлите дет смартфона им по цял ден е в ръцете им ли няма се справят с гласуването? :)

преди 6 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Ама че смешно твърдение :) Интересно първата Л с каква ли техника ме е уловила?

преди 6 часа, АСПЕКТ написа:

То и ти сигурно не знаеш, какво е това.

0*hupeBBgcYLauBXNr.png

Всеки човек си е специализирал в дадена област. Това, че в друга област е некомпетентен не значи, че е про.ст.

Туй е електрическа верига прилича на закона на ОМ

• Автор
преди 8 часа, Гост. написа:

То пък защото му пука на него дали му вярваш или не! Който не е с твойто мислене,държал се тъпо… ами малко са такива дето лежат и чакат на готово! Ти се радвай,че все още има кой да се грижи за теб,цени си родителите докато ги имаш! 

Ами да не ми пука ама се мъча да й схвана логиката

преди 15 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Мен никой от града не ме иска за приятел, а и аз с лицемери не се сприятелявам.

И стига си защитавал Бирмата, заради нея стана всичко, тя е тази, която повдигаше забранени стари теми!:angry:

Ами ако се държиш кат тук нормално е никой да не те иска, не защитавам Бирмата а  теб щ от пак ще пискаш трийте ми темите

И понеже не си напъвате грам мозъчните клетки да мислите, ще ви кажа, че има голяма разлика между външен вид и сила.

Да, може би съм станала праси, това обаче не ми е дало някаква Херкулесова сила.

Днес изгубих цял 1 час в банята, за да се изкъпя почти сама! 1 час и то защото ръцете ми са слаби, нямам добра сила да хващам здраво сапуна, а гърба и кръста адски ме болят от навеждане, не можах да си измия сама гърба, както и косата.

Кой знае колко вода източих, а можеше с чужда помощ доста по - бързо да се изкъпя и да спестя вода.

преди 2 часа, petie1 написа:

Туй е Армиларна сфера служи за описание на орбитите на планетите та кого трябваше да  впчеталиш? :)

Кифлите дет смартфона им по цял ден е в ръцете им ли няма се справят с гласуването? :)

Ама че смешно твърдение :) Интересно първата Л с каква ли техника ме е уловила?

Туй е електрическа верига прилича на закона на ОМ

Не, Тюринг машина.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Машина_на_Тюринг

преди 31 минути, Mickey_Mouse_love написа:

И понеже не си напъвате грам мозъчните клетки да мислите, ще ви кажа, че има голяма разлика между външен вид и сила.

Да, може би съм станала праси, това обаче не ми е дало някаква Херкулесова сила.

Днес изгубих цял 1 час в банята, за да се изкъпя почти сама! 1 час и то защото ръцете ми са слаби, нямам добра сила да хващам здраво сапуна, а гърба и кръста адски ме болят от навеждане, не можах да си измия сама гърба, както и косата.

Кой знае колко вода източих, а можеше с чужда помощ доста по - бързо да се изкъпя и да спестя вода.

Бравооо, за орден “ Стара Планина” си! Сигурно ти е за първи път.Като искаш да пестиш вода,спирай я и като се насапунисаш я пусни пак.Като ти тежи сапуна,има душ гелове а за 1я час,ти така или иначе нищо не правиш по цял ден.Значи все пак си напълняла и не си 40кг? 👀

преди 35 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Вземи си вана. Следващият път.

преди 3 минути, Гост. написа:

Бравооо, за орден “ Стара Планина” си! Сигурно ти е за първи път.Като искаш да пестиш вода,спирай я и като се насапунисаш я пусни пак.Като ти тежи сапуна,има душ гелове а за 1я час,ти така или иначе нищо не правиш по цял ден.Значи все пак си напълняла и не си 40кг? 👀

Не бе, преди бях 30+ кг, сега съм 40+ кг.

И не, не ми е за първи път, но ми е адски уморително, чувствам се като въртяна в центрофуга, мускулите адски ме болят, а и се събудих с крампи в левия крак, адски болезнени.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Вземи си вана. Следващият път.

Нямаме. Имаме мъничка баня и няма място за вана.

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

И не, не ми е за първи път, но ми е адски уморително, чувствам се като въртяна в центрофуга, мускулите адски ме болят, а и се събудих с крампи в левия крак, адски болезнени.

40+ е много относително,може да си 40+30 например 😀 Другия път къпането ще е добре,а ако го правиш всеки ден ще свикнеш ;)

преди 6 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Малка вана за сядане.

преди 1 минута, Гост. написа:

40+ е много относително,може да си 40+30 например 😀 Другия път къпането ще е добре,а ако го правиш всеки ден ще свикнеш ;)

Аз се къпя веднъж седмично. Иначе лятото се мия всеки ден. Просто гледам да не прахосвам водата. Така съм научена от баба. Вярно, в едни други времена, лоши според вас. Обче според мен къпането чак всеки ден е прекалено.

После защо ресурсите на планетата намаляват............

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Аз се къпя веднъж седмично. Иначе лятото се мия всеки ден. Просто гледам да не прахосвам водата. Така съм научена от баба. Вярно, в едни други времена, лоши според вас. Обче според мен къпането чак всеки ден е прекалено.

После защо ресурсите на планетата намаляват............

Ами аз лично се къпя всеки ден, не го намирам за прекалено,нарича се хигиена… Но пък щом ти е добре с един път седмично,а миенето през лятото за теб бърз душ ли е 👀

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Хубав репортаж.

Няма общо с това,че принцесата не се къпе! 

преди 1 час, Гост. написа:

Няма общо с това,че принцесата не се къпе! 

Това има общо, защото така й промиват мозъка. Затова не обича ромите или турците.

Като гледа такива репортажи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.