Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Циркаджия.

Да клоуна на цирка съм хаха

Приятно ми е

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 2 минути, petie1 написа:

Приятно ми е

Толкова ли ти е забавно да се гавриш с истински човек с увреждания?

• Автор

Толкова ли ти е забавно да се гавриш с истински човек с увреждания?

Намекваш че аз не съм човек с увреждания ли?

преди 1 минута, petie1 написа:

Намекваш че аз не съм човек с увреждания ли?

Предвид отношението ти към мен - да. Започвам да се съмнявам в това, кой казваш, че си.

• Автор
преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Предвид отношението ти към мен - да. Започвам да се съмнявам в това, кой казваш, че си.

Ами пак ти казвам аз такива кат теб не бих подкрепил. които не правят никакви опити за интеграция, вземи за пример Гери

Правя, но това, че не работя, не би трябвало да е проблем на обществото!:angry:

• Автор
преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Правя, но това, че не работя, не би трябвало да е проблем на обществото!:angry:

Още не схващаш какво ти казвам нали? И ти дефакто нищо не правиш, днес ти казах че ще е добре да отидеш на психотерепвт дори и без да те осъдят на това

току-що, petie1 написа:

Още не схващаш какво ти казвам нали? И ти дефакто нищо не правиш, днес ти казах че ще е добре да отидеш на психотерепвт дори и без да те осъдят на това

1. Не чувам и няма как да общувам със психотерапевт.

2. Той с какво ще ми помогне? На мен ми трябва приятел и човек, който да се грижи за мен, не психотерапия. От психотерапия има нужда бирманската овца.

преди 27 минути, petie1 написа:

Приятно ми е

преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

2. Той с какво ще ми помогне? На мен ми трябва приятел и човек, който да се грижи за мен, не психотерапия. От психотерапия има нужда бирманската овца.

Концерт на Глория какво чу?

• Автор

Ще се научиш или доброволно или зороволно другначин няма, ще ти помогне да се учиш да общуваш с хората и така да си намериш приятели и стига си кова пирони в опашката кат обиждаш Бирмата

преди 1 минута, petie1 написа:

Ще се научиш или доброволно или зороволно другначин няма, ще ти помогне да се учиш да общуваш с хората и така да си намериш приятели и стига си кова пирони в опашката кат обиждаш Бирмата

Тя постоянно си слага етикети. Аз съм с увреждания. Сигурно, когато се запознава с хора, казва 

- Добър ден, аз съм инвалид приятно ми е. 

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Тя постоянно си слага етикети. Аз съм с увреждания. Сигурно, когато се запознава с хора, казва 

Добър ден, аз съм инвалид приятно ми е.

Интересното е че не знае да общува с хората, и другто което е че си кове пирони в опашката обиждайки Бирмата

преди 29 минути, petie1 написа:

Мен никой от града не ме иска за приятел, а и аз с лицемери не се сприятелявам.

И стига си защитавал Бирмата, заради нея стана всичко, тя е тази, която повдигаше забранени стари теми!:angry:

преди 34 минути, АСПЕКТ написа:

Концерт на Глория какво чу?

Тогава още чувах малко, а вече нищо не чувам. Виж от коя година е концерта.

Наистина не мога да повярвам, че смятате, че един психотерапевт може да ми помогне. Психотерапевтът не може да ми помогне, защото:

- не може да ми върне слуха (колкото и някои от вас вече да не вярват, че напълно не чувам)

- няма да ми намери приятел

- няма да ми върне съсипаните книги, които не успях да опазя, докато се занимавах с една луда

- няма да ми помогне да водя пълноценен живот така, както аз го разбирам, а именно:

- да имам приятел, да съм влюбена и щастлива

- да може да показвам щастието си чрез статуси, цитати, лични снимки и музикални видеоклипове

- никой да не ми се бърка в личния ми живот

- да не ми налагат средновековно мислене и средновековни "ценности"

- да нося хубави дрехи и да пътувам

- да не ме критикуват, че въпреки, че не чувам, ходя по културни събития (включително концерти). Много извинете, но никъде не е забранено на глухите да ходят, не сме във времената на Третия райх и не сте вие тези, които ще ми казвате къде да ходя!

- да не говорят глупости на човека до мен, че е "балама", че го използвам, че е "Бавачка" и не знам какви си още простотии.

- обществото да приеме, че си имам нужди, че имам право на любов, секс и брак. Че не му харесва - МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!

Анче,стига с тия фермани! Обществото не го вълнува за никой,особено за теб!Не си единствена и неповторима ;) Прави каквото си искаш,но определено имаш нужда от професионална помощ…

преди 8 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Циркаджия.

Ако беше истински човек с увреждания, нямаше да се държиш така тъпо. Прощавай, но грам не ти вярвам.

То пък защото му пука на него дали му вярваш или не! Който не е с твойто мислене,държал се тъпо… ами малко са такива дето лежат и чакат на готово! Ти се радвай,че все още има кой да се грижи за теб,цени си родителите докато ги имаш! 

преди 1 минута, Гост. написа:

Анче,стига с тия фермани! Обществото не го вълнува за никой,особено за теб!Не си единствена и неповторима ;) Прави каквото си искаш,но определено имаш нужда от професионална помощ…

Не от професионална помощ имам, а от лично щастие. Не знам как не го разбирате това.

И не, обществото го интересува, щом майка ми ми се оплаква как всички ми се подиграват. В града. И то защото се осмеляват да не одобрявам ролата на стайно растение и малоумна с увреждания. Защото не съм такава.

Да, много е, че искам да имам приятел. Но е мое право!

преди 4 минути, Гост. написа:

То пък защото му пука на него дали му вярваш или не! Който не е с твойто мислене,държал се тъпо… ами малко са такива дето лежат и чакат на готово! Ти се радвай,че все още има кой да се грижи за теб,цени си родителите докато ги имаш! 

Да, а после като "примерни" граждани ще злорадствате, че съм на улицата.

Ясно, и ти си от Средновековието. Цял живот да живея в този дом, сама, докато другите имат право на личен живот, а аз да го карам само на мечти и да плача, докато ослепея! Тая няма да я бъде! Не съм малоумна, на 37 съм, и това, че съм несамостоятелна в някои отношения не значи, че нямам право на приятел и щастие!

В така лелеяния ти Запад щяха да те изядат с парцалите за гнусното ти долно мнение!

Уважавам си родителите, но отдавна не съм дете! НЕ СЪМ ДЕТЕ!

ЕДИН ЧОВЕК ЛИ НЯМА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗА МЕН?

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Не от професионална помощ имам, а от лично щастие. Не знам как не го разбирате това.

И не, обществото го интересува, щом майка ми ми се оплаква как всички ми се подиграват. В града. И то защото се осмеляват да не одобрявам ролата на стайно растение и малоумна с увреждания. Защото не съм такава.

Да, много е, че искам да имам приятел. Но е мое право!

Че кой ти пречи на личното щастие? Никой! Ако ти сама не си помогнеш няма кой,започни с малки стъпки защото от мързел и от страх ме е от печка,препарати и ютията да не се изгоря,като останеш сама това,че нямаш гадже ще е поспедния проблем.И бъди малко по “open mind” Ти сама дискриминираш хора подпбни на теб! Е в темата ти едно момче писа… пиши му и ти.

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

А бе, ти верно си прост! На какъв език да ти обясня, че друг човек с увреждания не може да се грижи за мен? Вече не знам как да ви го обясня!

И да не би чак всички да са готвачки, айде, стига глупости, спри да възхваляваш здравите ми връстнички........... Не всички за шеф готвачи...............

Това, което ми пречи на личното щастие са точно предразсъдъците! Хората ме поглеждат и веднага ме окачествяват като "боклук", без даже да са разговаряли с мен. То вече и не може, защото наистина не чувам, на 100% съм глуха! Не по мое желание!

Но не е редно да умра без да съм живяла истински!

А ти защото си много умна! 😀😀😀 Ми живей,МА! Какво се оплакваш само по форумите?! Излез и живей! Ама по-лесно да се оплакваш тука…то остана ли някой да ти се връзва вече и да те съжалява?! Има хора с различна степен на увреждания,умната… В човешките отношения освен да получаваш трябва и да даваш принцесо ;)

А ти защото си много умна! 😀😀😀 Ми живей,МА! Какво се оплакваш само по форумите?! Излез и живей! Ама по-лесно да се оплакваш тука…то остана ли някой да ти се връзва вече и да те съжалява?! Има хора с различна степен на увреждания,умната… В човешките отношения освен да получаваш трябва и да даваш принцесо ;)

И на кого да давам? В града няма и един свободен човек за мен! Но не някой пропаднал идиот, а образован, с хубава работа и чаровен.

Поне в гимназията учих, докато моите пре - умни бивш съученички са пиянствали по дискотеките и са се сваляли на моомчетата. Може и да не пия алкохол, но поне не съм била пияна на бала си и го помня. Повечето от тях към днешна дата се интересуват от истински простотии - кафенца, цигарки, моренцето и летните курорти, модните списания и марковте парцалки, коктейлчетата.............

Докато аз имам доста по - разнообразни интереси, даже си купих телескоп.

Докато обикалят малоумните и скучни летни курорти, аз ходя по музеи и научавам нещо ново.

И на кого да давам? В града няма и един свободен човек за мен! Но не някой пропаднал идиот, а образован, с хубава работа и чаровен.

Поне в гимназията учих, докато моите пре - умни бивш съученички са пиянствали по дискотеките и са се сваляли на моомчетата. Може и да не пия алкохол, но поне не съм била пияна на бала си и го помня. Повечето от тях към днешна дата се интересуват от истински простотии - кафенца, цигарки, моренцето и летните курорти, модните списания и марковте парцалки, коктейлчетата.............

Докато аз имам доста по - разнообразни интереси, даже си купих телескоп.

Докато обикалят малоумните и скучни летни курорти, аз ходя по музеи и научавам нещо ново.

А ти и имаш ли какво да дадеш? Такааа това което не разбираш,че масово имаме по 2 седмици почивка лятото и е нещо нормално да се ходи на море,всеки иска да си почине от натовареното ежедневие защото НИЕ РАБОТИМ! Но как ще го знаеш ти това…

току-що, Гост. написа:

А ти и имаш ли какво да дадеш? Такааа това което не разбираш,че масово имаме по 2 седмици почивка лятото и е нещо нормално да се ходи на море,всеки иска да си почине от натовареното ежедневие защото НИЕ РАБОТИМ! Но как ще го знаеш ти това…

Да, знам какво е работа, и какво е почивка. За разлика от вас, мога да се поставя на чуждо място и не ми липсва емпатия.

Обаче, моля, не ми се изкарвай така, сякаш работите насила в каменна кариера.

Коментирах, че много от здравите ми връстнички са кифли, и мъжете са съжаление, хлътват по такива идиотки, само защото са лесни.

Е, на мен лесното ми е под достойнството.

Поне не съм се прецакала и не съм като стадото, дето има икономическа диплома за нищо.

И това, което мага да дам, е приятелство, любов и подкрепа. Хич не мисля, че е малко.

Да ви цитирам ли прочути фрази за малките неща в живота или вие просто лицемерно си ги качвате във фейсбука?

Да, знам какво е работа, и какво е почивка. За разлика от вас, мога да се поставя на чуждо място и не ми липсва емпатия.

Обаче, моля, не ми се изкарвай така, сякаш работите насила в каменна кариера.

Коментирах, че много от здравите ми връстнички са кифли, и мъжете са съжаление, хлътват по такива идиотки, само защото са лесни.

Е, на мен лесното ми е под достойнството.

Поне не съм се прецакала и не съм като стадото, дето има икономическа диплома за нищо.

И това, което мага да дам, е приятелство, любов и подкрепа. Хич не мисля, че е малко.

Да ви цитирам ли прочути фрази за малките неща в живота или вие просто лицемерно си ги качвате във фейсбука?

Ами не,не знаеш какво е работа.Почивка да,знаеш ти си в перманентна такава.Ами не е малко но не е и достатъчно.Не,не си качвам банални фразни във фейсбука,не е нужно да цитираш! 

току-що, Гост. написа:

Ами не,не знаеш какво е работа.Почивка да,знаеш ти си в перманентна такава.Ами не е малко но не е и достатъчно.Не,не си качвам банални фразни във фейсбука,не е нужно да цитираш! 

Напротив, знам какво е.

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Напротив, знам какво е.

Брей,започнала си някъде работа и не си се похвалила?!?

Брей,започнала си някъде работа и не си се похвалила?!?

Мне, умея да се поставям на чуждо място.

Тази неделя ще е забавно, предчувствам, че доста от кифлите в града няма да се справят с гласуването и ще вият на умряло. Чудя се и колко ли от тях знаят какви точно избори предстоят.................

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.