Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Поли, какво е станало с Космополитъна, да не са го изтрили заради твоите теми? Язък, толкова беше готино там... А ти какви ги вършиш? Не се отчайвай, все ще срещнеш човека за теб, просто не спирай да търсиш.

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 4 минути, Мери Георгиева написа:

Поли, какво е станало с Космополитъна, да не са го изтрили заради твоите теми? Язък, толкова беше готино там... А ти какви ги вършиш? Не се отчайвай, все ще срещнеш човека за теб, просто не спирай да търсиш.

Мисля, че по - скоро го махнаха заради сещаш се кого.

Колко време да търся? На 37 съм, със увреждания и здравословни проблеми............дори не зная колко ще живея............ Не ставам по - млада с времето, а просто искам една романтична и  щура любов. Искам забавления, а не скука. Искам поне веднъж да получа от някого плюшка за Свети Валентин, а не сама да си купувам..............

Много ли е?

Едва ли има чак толкова влияние, че заради ... да закрият целия форум. По-скоро може би заради обидите, клетвите и псувните в темите да са решили да го закрият. Но ми е мъчно, защото розаФкото си имаше история, толкова приятелства създадох там, а сега го няма. Но поне се радвам, че този форум си е жив и активен, защото като цяло май форумите западнаха. С изключение на този и на БГ- Мамма. Едно време имаше попфолк форуми, ако си спомняш - такъв кеф беше, имаше графики, плакати, автографи. Всичко сега изчезна, никой не прави графики. Абе, Кити, искам да те попитам - коя ти е любимата съвременна попфолк песен? Под съвременна разбирай такава, излязла в близките 2-3 години.

Иначе според мен не искаш много, но не го искаш по правилния начин. Не се изживявай като страдалец и като онеправдана, вместо това стъпи здраво на краката си, кажи, че ще получиш това, което искаш. Приведи се в нормален външен вид, започни да излизаш по-често на разходки (дори с майка си). Когато си навън, гледай уверено, а не плахо. Все ще срещнеш някого. Ако ли пък не в Берковица, защото е малък град, отиди в София на гости на сестра си и племенниците си, там има повече и всякакви мъже общо-взето.

• Автор

Право дума Мери Попинз то всички й казваме това

преди 11 минути, Мери Георгиева написа:

Едва ли има чак толкова влияние, че заради ... да закрият целия форум. По-скоро може би заради обидите, клетвите и псувните в темите да са решили да го закрият. Но ми е мъчно, защото розаФкото си имаше история, толкова приятелства създадох там, а сега го няма. Но поне се радвам, че този форум си е жив и активен, защото като цяло май форумите западнаха. С изключение на този и на БГ- Мамма. Едно време имаше попфолк форуми, ако си спомняш - такъв кеф беше, имаше графики, плакати, автографи. Всичко сега изчезна, никой не прави графики. Абе, Кити, искам да те попитам - коя ти е любимата съвременна попфолк песен? Под съвременна разбирай такава, излязла в близките 2-3 години.

Иначе според мен не искаш много, но не го искаш по правилния начин. Не се изживявай като страдалец и като онеправдана, вместо това стъпи здраво на краката си, кажи, че ще получиш това, което искаш. Приведи се в нормален външен вид, започни да излизаш по-често на разходки (дори с майка си). Когато си навън, гледай уверено, а не плахо. Все ще срещнеш някого. Ако ли пък не в Берковица, защото е малък град, отиди в София на гости на сестра си и племенниците си, там има повече и всякакви мъже общо-взето.

Да, помня ги поп- фолк форумите, то и сега има един останал, "Рамания" се казва, аз съм там. И мен ме е яд за форума на телевизия "Планета" ама много............

Съвременна песен............Новият поп- фолк грам не ми харесва, пуската се малко стойностни и смислени неща. Любими са ми "Хавана Тропикана",  "Виж ме сега", "Много се лъжеш", "Изведнъж/ Ксфаника", "Ако утре ме губиш", "Гот ми е" и още една на Анелия, не мога да се сетя в момента, пак дует, гръцки. Но най - много - "Искам те, полудявам".

Излизам на разходки с мама, ама пак ме гледат като Квазимодо.

• Автор
преди 46 минути, Birma написа:

Почвай да пишеш рапорти и доклади, че принцесата е на 37 и докато доизпипаш нещата не се знае. 

Важно е да е "готин" като Пешко, другото не е важно

Мислил съм по темата и да ти кажа не става клонингите копират и чувствата на оригинала така че.....

Тая песен е просто УНИКАЛНА!:inlove1:

преди 3 минути, petie1 написа:

Мислил съм по темата и да ти кажа не става клонингите копират и чувствата на оригинала така че.....

На него чувства не му трябват. Само определени атрибути да му работят и да не се налага да спи, яде и др. и е готово. 

преди 5 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Тая песен е просто УНИКАЛНА!:inlove1:

Пак чалга

Дарлинг, друго не слушам! Така де, преди слушах!

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

Дарлинг, друго не слушам! Така де, преди слушах!

Научила си английска дума. Браво,браво. 

преди 3 часа, Birma написа:

Научила си английска дума. Браво,браво. 

Я да не ми викаш чалгар, защото това е единственото за което ще стане война. 

Ти за останалите не съди по себе си. ЯСНО?!? 

• Автор

Хей намерих мъж за принцесата без кайма

data-crimshaw-pipe-star-trek-the-next-ge

преди 1 час, JKirilov написа:

И тук се сбрахте стадо чалгари...:angry:

Да. Проблем ли е? Какво искаш да слушам? Cypress Hill ли?

• Автор
преди 4 часа, Birma написа:

Пак чалга

От турбо чалгарка да не очакваш девета симфония :)

преди 2 минути, petie1 написа:

От турбо чалгарка да не очакваш девета симфония :)

Е тя надеждата последна умирала. Та и аз се надявах, но... 

преди 2 минути, Birma написа:

Тя обича Вагнер. 

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Тя обича Вагнер. 

I know

• Автор

I know

Me too

И аз се надявам ама казват че чалгата не прощавала

Не съм доволна от политическия финал. Докараха ни Бойко + Костов. Просто супер!

Angry Cat GIF by memecandy

За футболния обаче съм екстра, семейство Ридъл в момента сигурно леят сълзи, че любимата им Италия ще се прости с купата.

VIVA ENGLAND!

England GIF

• Автор
преди 15 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Не съм доволна от политическия финал. Докараха ни Бойко + Костов. Просто супер!

За футболния обаче съм екстра, семейство Ридъл в момента сигурно леят сълзи, че любимата им Италия ще се прости с купата.

VIVA ENGLAND!

England GIF

Абре чакай бре двата финала още текат ти бързаш да се радваш и ядосваш

• Автор
преди 8 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Е видя ли? Италия победи... По важно е че имам въпрос към теб: Защо аз дето съм по зле теб се разбирам с хората? И други са като мен и пак се разбираме

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.