Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор

И къв е тоя "дебел" телевизор на снимката?

преди 5 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Тази Олимпиада ще я бойкотирам. Политически коректна е, по подбие на олимпиадата от Лондон. Не очаквам да спечелим нищо. Яд ме е е, че на руснаците забраниха да излязат със своите знаме и химн. Трябваше да я бойкотират тази политическа олимпиада. А самите японци се изложиха зверски. Откриването им грам не струваше - политически коректно и без показване на историята и културата си. Явно се срамуват от тях. Жалък народ.

А списъкът ми с места, които никога не бих посетила, се увеличава. Нормалните държави намаляват все повече и повече.

Държави, които абсолютно никога и по никаква причина не бих посетила:

- САЩ

- Турция

- арабските страни, с изключение на Египет

- Украйна

- Япония

Германия бих, но, ако ми забранят да изляза навън, облечена с блуза с националното ни знаме, или с кръстче, веднагически си стягам багажа и се махам.

Руснаците трябваше да имат гордост и достойнство и да не участват в тази простотия................

Сега светът ще види съвременна версия на 11 олимпийски игри. Да са ви честити.

Те пък щот са преритали за теб да бе

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор

Яяя мръщялките почнаха бях се затъжил за тях хехе и какво аджеба е политкоректна олимпиада и нормална страна според Мини МауС?

преди 4 часа, petie1 написа:

Яяя мръщялките почнаха бях се затъжил за тях хехе и какво аджеба е политкоректна олимпиада и нормална страна според Мини МауС?

В случая виждам твоя невежество по отношение какъв софтуер да сложиш на въпросния хардуер. Мда ... Слагай Андроид ... :) О, ти си предпочиташ де биян, т.е. правиш се като Ян, а тя на Би, би, Ян ... :) 

п.п. Не е лесно да си дяволчето Фут. :) Май на скоро гледах японски еквивалент ... :) 

преди 10 часа, petie1 написа:

Такава, която наказва само една страна за използването на допинг, и то по чисто политически причини, както и че в политкоректните олимпиади печелят само назобените като Майкъл Фелпс и изобщо "силните" държави. Малките държави от Източна Европа например са дискриминирани и не печелят.

преди 10 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Такава, която наказва само една страна за използването на допинг, и то по чисто политически причини, както и че в политкоректните олимпиади печелят само назобените като Майкъл Фелпс и изобщо "силните" държави. Малките държави от Източна Европа например са дискриминирани и не печелят.

Ти живота си оправи, та почна и акъл да даваш кой, кога и какво ще прави. 

Какво стана вашите и сестра ти решиха ли къде ще те пращат? 

• Автор
преди 5 часа, dioib написа:

В случая виждам твоя невежество по отношение какъв софтуер да сложиш на въпросния хардуер. Мда ... Слагай Андроид ... :) О, ти си предпочиташ де биян, т.е. правиш се като Ян, а тя на Би, би, Ян ... :) 

п.п. Не е лесно да си дяволчето Фут. :) Май на скоро гледах японски еквивалент ... :) 

То май на теб не само декодера ти е за смяна ами и АЛУ :)

преди 32 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Ами не е така ама темата е доста широка за допинга а за Фелпс не е точно допинг ама пак е дълга тема и ще стигнем до любимата ти евгеника

• Автор

Хе имаме си вече медал от Токио :)

преди 1 час, petie1 написа:

Хе имаме си вече медал от Токио :)

Само дето можеше да е златен. Бъкани сме със бронз и сребро. Все не успяваме да докопаме златото.:sobbing: Затова съм против да участваме в политкоректни игри и в такива, където допускат третия пол. Случайно хванах състезанието с Антоанета. Съдиите за малко да помрачат участието на рускинята, но съдбата им го върна. Тъжното е, че горката участничка не можа да си види знамето и да си чуе химна.

Трябва нормалните хора да си направим едни Евразийски олимпийски игри, там поне имаме истински шанс и ще са нормални състезатели, справедливо разделени по пол. Иначе аз отдавна си мисля да си направим Балканиада. Балканските страни (защото сме славянски), сме доста прецакани.

И таз хубава! В раздел "Политика" няма тема за БСП! Да си изразя възмущението тук значи.

Страната ни е в политическа криза, народът иска стабилност, госпожа Нинова (не ми е връстничка, за да я наричам по име) се опитва да стабилизира страната и е готова да приеме някои компромиси и вероятно управление с ИТН (не съм им фен), ама тия отвън, дето развяли едни плакати "Не сме БСП", сега намерили да си правят седенчица и да протестират срещу госпожа Нинова и да и искат оставката. Големи социалисти  и големи политици, няма що!  Госпожа Нинова извади партията от калта и летаргията,  в която я бяха напъхали двама предишни хубостника, изрита от нея един мутропредател, връща социалните идеи в партията, тя протестират! И за какво? Не искат договорки с ИТН? Да ме прощават, ама хората не искат безкрайни избори, искат стабилност и спокойствие. И предвид предишните какво направиха с партията, няма как БСП да имат пълно мнозинство на всеки следващ избор.

На мен изборите не са ми проблем, но народът масово иска стабилност. Вместо някои да се съобразят с желанията на народа, искат да дозакопаят партията с вътрешни протести точно пък сега!

А вчерашното изказване на Борисов просто ме остави безмълвна................И още по - безмълвна съм от факта, че се намират хора да му ръкопляскат на този............ :shock11:

• Автор
преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Само дето можеше да е златен. Бъкани сме със бронз и сребро. Все не успяваме да докопаме златото.:sobbing: Затова съм против да участваме в политкоректни игри и в такива, където допускат третия пол. Случайно хванах състезанието с Антоанета. Съдиите за малко да помрачат участието на рускинята, но съдбата им го върна. Тъжното е, че горката участничка не можа да си види знамето и да си чуе химна.

Трябва нормалните хора да си направим едни Евразийски олимпийски игри, там поне имаме истински шанс и ще са нормални състезатели, справедливо разделени по пол. Иначе аз отдавна си мисля да си направим Балканиада. Балканските страни (защото сме славянски), сме доста прецакани.

Балканиада май си има даже последната беше през 2019 май и спри да казваш нормалните хора...

преди 12 часа, jhoro написа:

Говоря и за двете неща.
Нали не мислиш, че като си поръчаш - и го готвят на момента? А всички заведения предлагат шкембе чорба.

А за големия казан - и там не е лесно. Един приятел - готвач - казваше
„В къщи не готвя. Щото моите пропорции са - кило сол, 20 л вода ...“

В заведенията шкембето се вари цяло. После се правят заготовки, като бульона е отделно. Поръчваш си, вадят заготовката и слагат от бульона и като се стопли (сгорещи) го застройват и първично го овкусяват. Това в "ресторантите", в кръчмите е почти същото, но там заготовките са по "тенджера" за ден. ;) 

Иначе сводка от един "рецептурник":

DSC_0425.JPG

преди 1 час, dioib написа:

В заведенията шкембето се вари цяло. После се правят заготовки, като бульона е отделно. Поръчваш си, вадят заготовката и слагат от бульона и като се стопли (сгорещи) го застройват и първично го овкусяват. Това в "ресторантите", в кръчмите е почти същото, но там заготовките са по "тенджера" за ден. ;) 

Ако четеш - написах същото. Но не винаги е „за ден“, а докато свърши.

преди 1 час, dioib написа:

Иначе сводка от един "рецептурник":

Ай ся - подробности!   :(

преди 2 часа, jhoro написа:

Ай ся - подробности!   

Ми да ти повторя въпроса ли?! :) 

преди 2 часа, jhoro написа:

Ни моджи ли ... и дветИ?

Се, не мое в единия гьол да си жаба, а в другия крокодил. :) 

Примерно! :) 

п.п. Благодаря, че ме разсмя! :) 

Принципно може Джоре и трите, мъ една по една! :) 

преди 6 минути, dioib написа:

Се, не мое в единия гьол да си жаба, а в другия крокодил. :)   Примерно! :) 

Може бе - зависи от ... „гледната точка“!        Правда и истина тень от тела | ТЕХНОЛОГИИ, ИНЖИНИРИНГ, ИННОВАЦИИ

преди 2 часа, kipen написа:

"Дежурното" тролене! Явно няма как да има тема без такива изблици...."говорещи в огледалото", "повтарящи"...я първи клас, я просто, страстно, папагалещи по даден "образ", възпроизвеждан "заместващо" в съзнанията им.

Има, но след като някой не намира подходящата, за да прехвърли ненужното в темата се превръща в това, което или ти или рамус превръщате тема в която си обсъждате ваше тролене. :) 

п.п. Невежеството не ходи по простите хора, а по тези които смятат себе си за умни. :) 

преди 34 минути, jhoro написа:

Може бе - зависи от ... „гледната точка“

Тук ще се съглася. Направих си експеримент. Гледах истината малко по-продължително време. След което и в трите правди я виждах. ;) 

• Автор

Абе аз отворих сладкарница Малинка то станало шкембесжинийца ;)

преди 2 минути, petie1 написа:

Абе аз отворих сладкарница Малинка то станало шкембесжинийца ;)

Пазарна конюнктура!

• Автор
преди 21 минути, jhoro написа:

Пазарна конюнктура!

Разбира се, а между другото темата е за офтопици или като им викам дрън дрън

преди 10 минути, petie1 написа:

Разбира се, а между другото темата е за офтопици или като им викам дрън дрън

Баси темата - няма „тема“???

• Автор
преди 2 минути, jhoro написа:

Баси темата - няма „тема“???

Да говорилня или дрън дрън тема..... Парадокса е че това е динствената тема в целия форум в която всеки пише по темата :)

преди 3 минути, petie1 написа:

Да говорилня или дрън дрън тема..... Парадокса е че това е единствената тема в целия форум в която всеки пише по темата :)

... даже и тези, дето изобщо не пишат!

• Автор
преди 3 минути, jhoro написа:

... даже и тези, дето изобщо не пишат!

Аха... Парадокс голям нали?

преди 12 минути, plamen_petrov_80 написа:

Защо ли пишеш изобщо ...

Казва се от куртоазия. Хм ... да уточна думата ... че ... иначе утефъме фо фанатизъм ... 

п.п. По-важно е да споделим опит в случай, че някой "диск" си отива ...  

Би следвало да разбереш метафората.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Майсторката на шарж-а разправше че медали няма да виддим от олимпиадата а ден преди края сме с 5 медала :) Все такива прогнози да прави :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.