Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 42 минути, Birma написа:

Как може да говориш така за сестра си и племеницата ти. Апартамента не е твой, а техен. Утре като вашите ги няма ще ги молиш да те гледат, ама няма да стане. 

Тя сестра ми не иска да ме гледа, а да ме прати в лудница, така че няма за какво да и се моля.

щом и е важен апартамента, я съжалявам. Чудно за какво и е, като животът и работата и са в София. А, да, сетих се, със зет ми толкова време така и не помислиха за свое собствено жилище. Толкова им е акъла. Козирозите уж били оправни............ мдаааааааааааа, толкова е оправна, че акълът и стига само, за да събира парички за моренце всяко лято, където да кисне на плажа и да чете тъпи списания.

преди 8 минути, petie1 написа:

Хехе комичката на форума се показа и шоуто продължава дами и господа, племеницата й се държи кат нормален тийн колкото и да мрънка форумната ни принцеса без кайма, Близнаците сме оправни за разлика от знатните риби Кои които се държат кат деца

Мноооого сте оправни, знам ви аз. Уж е на 17, а се държи като 7 - годишна. Гони ме от кухнята, рита ме в краката, даже искаше да ме души............... Много мило поведение, няма що! И то при положение, че нищо не и правя, само си приготвям едно кафенце набързо.

А тя се прави, че с ляга с кокошките, ама друг път. Бързешката си крие телефона, като вляза.

И предвид, че няма 18, не може да се прибира посред нощ и да кара мама и тати да се притесняват за нея!

Нали не сте забравили какви закони и правила се приеха след трагедиите в "Индиго" и Лим?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 3 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Тя сестра ми не иска да ме гледа, а да ме прати в лудница, така че няма за какво да и се моля.

щом и е важен апартамента, я съжалявам. Чудно за какво и е, като животът и работата и са в София. А, да, сетих се, със зет ми толкова време така и не помислиха за свое собствено жилище. Толкова им е акъла. Козирозите уж били оправни............ мдаааааааааааа, толкова е оправна, че акълът и стига само, за да събира парички за моренце всяко лято, където да кисне на плажа и да чете тъпи списания.

Сестра ти работи, деца гледа, мъж има. А ти? 

току-що, Birma написа:

Сестра ти работи, деца гледа, мъж има. А ти? 

Нищо, благодарение на обществото. Иначе и аз щях да съм омъжена.

То пък великото постижение да се омъжи, без да не си направи сметката за собствен дом. Допреди години живееха при родителите на зет ми. Сега не знам какво става при тях, сестра му си има детенце и май тя сега е там.............

Много е умна сестра ми, ама много. То се мисли първо за жилище, преди изобщо да помислиш за брак!

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Нищо, благодарение на обществото. Иначе и аз щях да съм омъжена.

То пък великото постижение да се омъжи, без да не си направи сметката за собствен дом. Допреди години живееха при родителите на зет ми. Сега не знам какво става при тях, сестра му си има детенце и май тя сега е там.............

Много е умна сестра ми, ама много. То се мисли първо за жилище, преди изобщо да помислиш за брак!

Не знам сестра ти колко е умна, но по твоята логика ти защо не си си купила жилище?

Защото цял живот си на готово затова. 

Спри да се опитваш да изкарваш тоя и ония виновен, защото ти не се справяш с нищо. Нито общество, нито който и да е ти е виновен че ония не те иска и никога няма да те иска. 

А ти не извъртай пак темата към Том Ридъл, ако обичаш. Не съм го споменавала!

Тя сестра ми е толкова умна, че акълът и стига дотам  да харесва тъпи сериали като "Приятели" и "сексът и градът", да чете смотани кифленски списания, да играе тъпа игра като "Фармвил" ( и да се оплаква, когато откажеш да и приемеш приятелството з тъпата игра и двойно повече се засяга, като и кажеш, че като иска да копае градинки и да гледа крави, може да иде на село), лятото ходят само на море, с десни убеждения е, гласува за ГЕРБ и после се чуди защо не може да си позволи собствено жилище, или че пътищата са ужас.

Човек, който слуша психото Майли Сайръс, хич не бих го нарекла умен.

преди 12 минути, Mickey_Mouse_love написа:

А ти не извъртай пак темата към Том Ридъл, ако обичаш. Не съм го споменавала!

Тя сестра ми е толкова умна, че акълът и стига дотам  да харесва тъпи сериали като "Приятели" и "сексът и градът", да чете смотани кифленски списания, да играе тъпа игра като "Фармвил" ( и да се оплаква, когато откажеш да и приемеш приятелството з тъпата игра и двойно повече се засяга, като и кажеш, че като иска да копае градинки и да гледа крави, може да иде на село), лятото ходят само на море, с десни убеждения е, гласува за ГЕРБ и после се чуди защо не може да си позволи собствено жилище, или че пътищата са ужас.

Тя ще ти покаже колко е умна вашите като ги няма. Тогава ти ще се доказваш как се оправяш, но ти го знаеш. 

преди 22 минути, Mickey_Mouse_love написа:

преди 7 минути, Birma написа:

Тя ще ти покаже колко е умна вашите като ги няма. Тогава ти ще се доказваш как се оправяш, но ти го знаеш. 

Продължавай да се възхищаваш на човек, който, като бяхме деца, ме гонеше от стаята и ми крещеше "Ти не си ми сестра"! Възхищавай се на човек, който цял живот повтаря, че всичко е нейно. Продължавай да се възхищаваш на човек с кифленско поведение и нула интереси в живота си.

На ограничен човек, прозападно настроен, за когото CNN е медията на истината. Възхищавай се на човек, който във фейсбук е харесал официалните страници на всички западни марки.

преди 7 минути, Mickey_Mouse_love написа:

На ограничен човек, прозападно настроен, за когото CNN е медията на истината. Възхищавай се на човек, който във фейсбук е харесал официалните страници на всички западни марки.

Казва го, човек, който празнува Хелоуин. Ползва фейсбуук, ползва и ютуб. Пиеш Кока Кола и ядеш Данон. Името ти не е българско и не си православен християнин.

За мен ей това е музика:

току-що, АСПЕКТ написа:

Ти си във фейсбуук, ползваш и ютуб. Пиеш Кока Кола и ядеш Данон.

И? А виж нейния - целия е кифленски. Води се по моди и няма собствени интереси и вкус и стил.

преди 4 минути, Mickey_Mouse_love написа:

За мен ей това е музика:

И? А виж нейния - целия е кифленски. Води се по моди и няма собствени интереси и вкус и стил.

Данон, Кока Кола, Ютуб и Фейбуукс са западни марки.

Дисни също.

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

За мен ей това е музика:

Ти и на сестра си ли завиждаш, ма? 

Яд те е че си живее живота ли? Чак и детето и плюеш. 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Казва го, човек, който празнува Хелоуин. Ползва фейсбуук, ползваш и ютуб. Пиеш Кока Кола и ядеш Данон. Името ти не е българско и не си православен християнин.

1. Хелоуин не е американски празник, а английски, с келтски корени. А келти е имало и по нашите земи. Празнуването на Хелоуин не ме прави по - малко българка.

2. Ами като нямаме наша социална мрежа, понеже е забранено гигантите да имат нацинални конкуренции........ Поне ползвам българска поща и играя българска игра. В ютюб се регнах заради турнето от 2014, иначе си ползвам вибокса.

3. Чуждите марки не са забранени. "Кка - Кола" има и в Северна Корея.

4. То щото всички имена в България са български............ То и София не е българско - гръцко име е.

5. Напротив, православна християнка съм.

Сестра ми за толкова много години съм я видяла само веднъж досега да играе хоро - на сватбата и. Иначе се мъкне по рок фестивали. На нея и дай бирички и рок.

За мен ей това е музика:

За мен пък това не е музика, от българските песни и изпълнители. 

Това е за мен музика.

Моето поколение не слуша нафталинена музика.

Не, не и завиждам, но чак бяла и добра не е.

Икономика е учила, в банка работи, а няма собствено жилище. А тръгнала да ме поучава и подиграва.

1. Хелоуин не е американски празник, а английски, с келтски корени. А келти е имало и по нашите земи. Празнуването на Хелоуин не ме прави по - малко българка.

2. Ами като нямаме наша социална мрежа, понеже е забранено гигантите да имат нацинални конкуренции........ Поне ползвам българска поща и играя българска игра. В ютюб се регнах заради турнето от 2014, иначе си ползвам вибокса.

3. Чуждите марки не са забранени. "Кка - Кола" има и в Северна Корея.

4. То щото всички имена в България са български............ То и София не е българско - гръцко име е.

5. Напротив, православна християнка съм.

Сестра ми за толкова много години съм я видяла само веднъж досега да играе хоро - на сватбата и. Иначе се мъкне по рок фестивали. На нея и дай бирички и рок.

1.Имало е келти на Балканите? 

2. Има и руски социални мрежи

3. Малко ме съмнява да има Кока Кола в Куба или в Северна Корея. Но един от доводите е, че използвала западни марки. Ти също ползваш.

4. Според теб трябва да са. 

5. Не го вярвам. Убеден съм, че нямаш ни една икона в къщата.

Моето поколение не слуша нафталинена музика.

Не, не и завиждам, но чак бяла и добра не е.

Икономика е учила, в банка работи, а няма собствено жилище. А тръгнала да ме поучава и подиграва.

Ти понеже си много учена и имаш собствено жилище.Много си постигнала, та чак се подиграваш.

Ако и тя чакаше като теб всичко наготово и да не плаща нищо, можеше да си е купила жилище вече

преди 10 минути, Mickey_Mouse_love написа:

завиждам

Това всичко го разбраха. 

А майка ти като не може да се занимава с теб, тогава ще видиш чудо. Баща ти няма да те къпе или да ти купува детски играчки. Тогава кой ще се смее, а? 

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

1.Имало е келти на Балканите? 

2. Има и руски социални мрежи

3. Малко ме съмнява да има Кока Кола в Куба или в Северна Корея. Но един от доводите е, че използвала западни марки. Ти също ползваш.

4. Според теб трябва да са. 

5. Не го вярвам. Убеден съм, че нямаш ни една икона в къщата.

Като си говорим за икони:

https://prikachi.net/image/CluZJ

Сигурно ще познаеш кои са?

току-що, Mickey_Mouse_love написа:

А тоя розов килим ще го изперете ли някога? 

От години все такъв мазен и на петна

преди 1 минута, Birma написа:

А тоя розов килим ще го изперете ли някога? 

От години все такъв мазен и на петна

Да, перем го лятото. Тук не е София и няма фирми за пране на килими и подобни.

Вижда се, не си запозната с живота в провинцията.

Да позная ли, че като дете си се излагала с думите, че млякото, месото и яйцата идват от завода? Или че кравите ти се виждат страшни животни?

Злобата ти е наистина отвратителна.

Да, перем го лятото. Тук не е София и няма фирми за пране на килими и подобни.

Вижда се, не си запозната с живота в провинцията.

Да позная ли, че като дете си се излагала с думите, че млякото, месото и яйцата идват от завода? Или че кравите ти се виждат страшни животни?

Каза тая дето и г*за не си мие. Много учената със средно по милост. 😀

преди 5 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Злобата ти е наистина отвратителна.

Това е факт, а не злоба. 

Ти в провинцията няма да можеш да се оправиш.

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Ти в провинцията няма да можеш да се оправиш.

Щом казваш "умнице" как да споря. 

Вашите и сестра ти решиха ли къде ще те пращат. Мога да им нахвърля няколко идеи

преди 14 минути, Mickey_Mouse_love написа:

DSC03178.jpg

Без коментар съм.

Donald Trump No Comment GIF

Нали твърдеше, че нямам икони?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.