Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

DSC03178.jpg

Без коментар съм.

Donald Trump No Comment GIF

Не само ти. 

Гадното е че не се усеща даже

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

93jgkqif.png

Това на бюрото ти, какво е?

Червеното?

Червено, черното?

Едното е дистанционо, но другото е нещо с което си играе сигурно. Няма да го кажа, но май всички ще се сетят

Не е каквото си мислите.:lol6:

Вгледайте се по - внимателно и кажете на какво наистина ви прилича.

преди 2 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Вгледайте се по - внимателно и кажете на какво наистина ви прилича.

Ако леглото ти е дълго 2 метра. Онова е към 20 до 25 см, значи мога да го нанеса 8 пъти на леглото ти. 

Значи предмет дълъг 20 до 25 см, какво може да е? Откъде да знам.

току-що, АСПЕКТ написа:

Ако леглото ти е 2 метра. Онова е към 20 до 25 см, значи мога да го нанеса 8 пъти на леглото ти. 

Значи предмет дълъг 20 до 25 см, какво може да е.

Не е играчка, със сигурност. Играчките нямат шарки. Вгледай се още по - внимателно.

преди 9 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Не е играчка, със сигурност. Играчките нямат шарки. Вгледай се още по - внимателно.

Свещ. Любимата ти играчка или виб***тор ръчно плетен😀. Признай си няма срамно, ние знаем

Не е свещ. Огледай по - внимателно.

преди 1 минута, Mickey_Mouse_love написа:

Е, кажи де. 

Пешовият размер ли е? 

преди 5 минути, Mickey_Mouse_love написа:

Аз, ако знам няма да питам. Що ме караш сега да ровя и да търся. 25 см предмети с червен цвят. С форма на свещ.

Цилиндричен. 

Кое тяло е червено? 25 см? Прилича на свещ. Фенер не е. Не ми прилича на фенерче. 

току-що, АСПЕКТ написа:

Аз, ако знам няма да питам. Що ме караш сега да ровя и да търси. 25 см предмети с червен цвят.

Внимавай какво ще откриеш. 😀

преди 3 минути, Birma написа:

Внимавай какво ще откриеш. 😀

За инсулин спринцовка също не е. Познавам хора диабетици.

Откъде да знам, какво е?

vidi-i-osobennosti-primeneniya-shpricov-

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

За инсулин спринцовка също не е. Познавам хора диабетици.

Откъде да знам, какво е?

vidi-i-osobennosti-primeneniya-shpricov-

Не знам как да отговоря. Играчка за жени е. Интересно защо не е розова. Но поне калъф са и изплели

преди 51 минути, Birma написа:

Не знам как да отговоря. Играчка за жени е. Интересно защо не е розова. Но поне калъф са и изплели

Явно, много я затрудни въпроса ми. 
Затова, с това мълчаливо съгласие, считам това е виб..ратор.

Лек ден. До после.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Явно, много я затрудни въпроса ми. 
Затова, с това мълчаливо съгласие, считам това е виб..ратор.

Лек ден. До после.

То си е това. Лек ден

• Автор
преди 4 часа, Mickey_Mouse_love написа:
преди 4 часа, petie1 написа:

Мноооого сте оправни, знам ви аз. Уж е на 17, а се държи като 7 - годишна. Гони ме от кухнята, рита ме в краката, даже искаше да ме души............... Много мило поведение, няма що! И то при положение, че нищо не и правя, само си приготвям едно кафенце набързо.

А тя се прави, че с ляга с кокошките, ама друг път. Бързешката си крие телефона, като вляза.

И предвид, че няма 18, не може да се прибира посред нощ и да кара мама и тати да се притесняват за нея!

Нали не сте забравили какви закони и правила се приеха след трагедиите в "Индиго" и Лим?

Оправни сме си... Ей го Том Ридъл си има фирма,пътешества си аз си имам професия по коя да тичам и други неща а знатната риба Кои ко има?

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

93jgkqif.png

Това на бюрото ти, какво е?

Червеното?

Червено, черното?

2uhgfopj.png

Маркер някакъв е то пак може да се ползва и за тая дейност

преди 3 часа, Mickey_Mouse_love написа:

А келти е имало и по нашите земи.

Стига се излага бре псевдоисторичкоо, БАН не можее да ги открие професорката от Берковица ги откри амаха

преди 2 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Нямат шарки играчките ама друг път

lama-plyueshta-voda-imc-spitzy-91825im3.

Ами, не познахте.

Ръкавица е.

Не само аз ползвам този компютър, но и нашите. И тъй като мразя да ми пипат мишката, че после е мазна (понеже мама ползва кремове), ползвам зимните си ръкавици, като държа мишката, за да не са ми мазни и миризливи ръцете.

Тази Олимпиада ще я бойкотирам. Политически коректна е, по подбие на олимпиадата от Лондон. Не очаквам да спечелим нищо. Яд ме е е, че на руснаците забраниха да излязат със своите знаме и химн. Трябваше да я бойкотират тази политическа олимпиада. А самите японци се изложиха зверски. Откриването им грам не струваше - политически коректно и без показване на историята и културата си. Явно се срамуват от тях. Жалък народ.

А списъкът ми с места, които никога не бих посетила, се увеличава. Нормалните държави намаляват все повече и повече.

Държави, които абсолютно никога и по никаква причина не бих посетила:

- САЩ

- Турция

- арабските страни, с изключение на Египет

- Украйна

- Япония

Германия бих, но, ако ми забранят да изляза навън, облечена с блуза с националното ни знаме, или с кръстче, веднагически си стягам багажа и се махам.

Руснаците трябваше да имат гордост и достойнство и да не участват в тази простотия................

Сега светът ще види съвременна версия на 11 олимпийски игри. Да са ви честити.

преди 2 часа, Mickey_Mouse_love написа:

тъй като мразя да ми пипат мишката, че после е мазна (понеже мама ползва кремове), ползвам зимните си ръкавици, като държа мишката, за да не са ми мазни и миризливи ръцете.

Компютъра е техен ще го пипат колкото си искат. Те са го купили и те плащат интернета. 

преди 1 час, Mickey_Mouse_love написа:

Германия бих, но, ако ми забранят да изляза навън, облечена с блуза с националното ни знаме, или с кръстче, веднагически си стягам багажа и се махам.

Не искам да ти обяснявам в Германия колко ги интересува с какво ще си облечена. Чудя се чуваш ли се какви ги приказваш? 

преди 1 час, Birma написа:

Компютъра е техен ще го пипат колкото си искат. Те са го купили и те плащат интернета. 

Не искам да ти обяснявам в Германия колко ги интересува с какво ще си облечена. Чудя се чуваш ли се какви ги приказваш? 

1. Ти коя си, че да ми заповядваш?

2. а аз се чудя ти дали разбираш, че си казвам мнението. И то тук, защото вече фейсбука и някои други места станаха политкоректни. Ако на теб не ти пука на какво превърнаха олимпиадата, то на мен ми пука! И освен това, за разлика от теб чета какво става в другите държави.

• Автор

Леле леле яки шаржовете натряскала Минии Маус

преди 5 часа, Mickey_Mouse_love написа:

Ами, не познахте.

Ръкавица е.

Не само аз ползвам този компютър, но и нашите. И тъй като мразя да ми пипат мишката, че после е мазна (понеже мама ползва кремове), ползвам зимните си ръкавици, като държа мишката, за да не са ми мазни и миризливи ръцете.

За клавиатурата не ти ли трябва? Или само за мишката я ползваш?

Лятото и зимна ръкавица. Някак си ми е странно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.