Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

току-що, petie1 написа:

А архивите на Калдата показват че теб редовно те поставят на място по история включително и аз преди две страници

Тя търси още каменните мини, веднага след като открие и къде са тези проклети газови камери haha.png

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 2 минути, acnekt написа:

Покажи ти как изглеждаш, да видим. Като си такава голяма красавица.

Била грозна??? Нямаш вкус. Стой си с Петър.

Напротив, имам.

Сега не гледам западно кино много - много, повече съм по документалното. Но ето няколко хубави актриси, които харесвах, прекрасни, нормално изглеждащи жени, не карикатури. И не само от американското кино. Да видим дали ще ги познаете кои, някои от тях не са много известни. Не съм ги следила и сега не знам как изглеждат.

18218ebc06bd04e7fc35c0c27ade0469.jpg

rachael-carpani-stats.jpg

michala-banas.jpg

gianella_neyra_por_fin_hablo_sobre_juan_

big_0534.jpg_733894281.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQqpZjDUje8i44mAMIn_2O

geraldine-bazan-evolucion-personajes01-a

hqdefault.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRpZ6Pvb_6tjMLMIOofa9C3544f5dc44202edece8dd82368dfe659.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_OjyAERwr50o/RuyO-NHUw_I/AAAAAAAAAhU/bn_anX3VSl0/s400/Agustina-Cherry-01.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTBh_hiJM0OPkNDdLY-SDW

преди 5 минути, Anne написа:

Напротив, имам.

Сега не гледам западно кино много - много, повече съм по документалното. Но ето няколко хубави актриси, които харесвах, прекрасни, нормално изглеждащи жени, не карикатури. И не само от американското кино. Да видим дали ще ги познаете кои, някои от тях не са много известни. Не съм ги следила и сега не знам как изглеждат.

michala-banas.jpg

hqdefault.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_OjyAERwr50o/RuyO-NHUw_I/AAAAAAAAAhU/bn_anX3VSl0/s400/Agustina-Cherry-01.jpg

-.jpg

току-що, Anne написа:

Напротив, имам.

michala-banas.jpg

hqdefault.jpg

Кифли като чалгаджийките, по които си прехласната.

Погледнах само първата. Алкохоличка.

https://www.who.com.au/bridie-carter-talks-about-alcoholism-pete-timbs

преди 8 минути, Myanmar написа:

Кифли като чалгаджийките, по които си прехласната.

Погледнах само първата. Алкохоличка.

https://www.who.com.au/bridie-carter-talks-about-alcoholism-pete-timbs

Колумбийката става.

Но нашето моме е по-красиво.

National Team Bulgaria GIF by Curious Pavel

• Автор

Някой разбра ли защо АБПФК Кити-Анне се хили кат ряпа на поста ми за архивите на Калдата?

И кви са тия баби Яги дет ги нацвъка?

преди 49 минути, acnekt написа:

Колумбийката става.

Да, нали? Гледала съм я преди години в латиносериала "Дора или любовният триъгълник". За съжаление изпуснах края на латиносериала, бях в болница.

От коя година е видеото, тя направо сякаш не е мръднала на визия!:no-no:

преди 41 минути, petie1 написа:

Някой разбра ли защо АБПФК Кити-Анне се хили кат ряпа на поста ми за архивите на Калдата?

И кви са тия баби Яги дет ги нацвъка?

Баба Яга ще викаш на Нина Добрева.

Актриси, които бяха много красиви, а също така и талантливи.

От по - новите имена харесвам Мартина Стоесел, или поне я харесвах, докато не реши и тя да се прав на кифла..........Като тъпачките Майли Сайръс и останалите..............

Не разбрах защо и беше да се прави на кифла, естествена си беше хубавичка, даже я давах на племенницата ми за пример за моден стил.

images?q=tbn:ANd9GcQwmEUUnvVtW1s37E3DIp6

Но като видях това........... ченето ми падна : "Тини?":no-no:

53535201._SX318_.jpg

преди 13 минути, Anne написа:

Полина,един въпрос.
Какво е общото между:

Adidas
Puma
МЕТRО (веригата хипермаркети)

преди 35 минути, Вaсил написа:

Полина,един въпрос.
Какво е общото между:

Adidas
Puma

Не знам.

преди 37 минути, Вaсил написа:

Полина,един въпрос.
Какво е общото между:

Adidas
Puma

14-09-09-Bundestag-RalfR-029.jpg

Анка обожава всичко немско - от малките букви, през коледната елха, до забележителностите. Просто ѝ е неудобно да си признае.

преди 5 часа, Anne написа:

Много, ама много грозно изказване от воя страна. Ако на теб не ти пука как биват представени източноевропейците и българите, то на мен ми пука! И, ако на теб ти е забавна цялата тази история, на мен не ми е. И не, не завиждам на Мария Бакалова, а Холивуд отдавна разбрах какво представлява. Вече започва да запада. Заради тия гнусни мъжемразки накрая човечеството ще деградира и пак ще се върнем в средновековието.

А вашият президент вместо да заплашва, нека опита наистина да удари Русия. Какво чакате само? Давайте, започнете войната. Ама нещо не ви стиска, а? Чудно, защо ли!?

Мила ми Анне,

припомни ми този момент където съм обещала да бъда мила и вежлива  с посредствеността ? Общо взето не ми пука, кой какво мисли нито за европейците, нито за исраелтяните. Като си помисля такива скрупули и притеснения май никога не съм и  имала. Разчитам на собствената си преценка. Ако трябва да бъдем още по-точни образа, който изгражда Мария е пълна отврат. Честно казано на места дори ме беше гнус да го гледам. Особено, когато споменава детеродния орган на майка си на български език и също на този език казва един куп цинизми. За вулгарния епизод в който си вдига предната част на роклята  и се виждат едни храсталаци и пещерата "темната дупка"  обляна в менстру@лна кръв също. Между другото Саша Коен е пълно куку и това съвсем не е първият му скандален филм. Пробвай да го гледаш в "Диктаторът" Обаче в това ме у  е чара. В Холивууд няма нормалност. Това е институция за правене на пари. Там влизат през парадния вход само малцина. Другите лазят, бият се с колене,лакти , сиси или в@гини. В последния смисъл Холивууд се оказа мястото с най-голям брой "изнасилени" актриси на глава от световната кино гилдия. Появи се дори и движение на жени, които казваха колко ги боляло и колко ги било срам преди около 20 години, когато за да се сдобият с роля са позволявали определени действия на определени хора.Някои от героините даже бяха получили психически стрес защото ги гледали пожелателно на интервютата.  И най-трогателното как по време на премиерите, когато са се къпели във вниманието на публиката са вървели ръка за ръка усмихнати  с насилниците си и са взимали участие в афтърпартитата. Така че радвай се ,че Мария е отсрамила балканската чест и за нея не се е чуло такова нещо. Тая Нина Добрев и тя обикаля като гладна кокошка партита на гилдията,дано някой да я покани да изиграе пак  някой и друг вампир ,но засега освен няколкото мъже, които изреди като връзки и на които патриотично показа България и баба си  друго не се чува. Това също като вашата местна Калканджиева-от поне 10 години все е първа по красота обаче на  шесто място в света. Мария, както казах ще върви напред. На Холивууд му трябва нестандартност, скандали, емоции  и свежи лица. Тя ще постигне това, което са решили тези,които я подпират и тикат по стълбата на Яков, ще има слава ,ще бъде известна, ще направи пари . Тези неща вълнуват и двете страни в сделката.Така че и да се гордеееш и да не се гордеееш това е положението. Радвай се ,че разкарват една българка по червения килим. Друго не ти остава. След като тя, не се срамува, не виждам защо ти ще го правиш. Имаш достатъчно товар да носиш. 

Защото не искам на България да и се носи славата на страна, пълна с евтини, лесно достъпни и глупави жени. Нито искам, като отида в чужбина, да ме сравняват с тия двете. Нито бих правила такива простотии като Мария, нито съм толкова лигава и тъпа колкото Нина Добрева. Имаме достатъчно наистина талантливи и известни у нас жени, които за съжаление никога няма да станат известни по света, защото не са скандални. Тъпата Галена не я броя.

Деси Слава, Анелия, Глория, Ивана, Преслава, Райна, Емилия - все талантливи певици, които нямат шанс да пробият на запад, просто защото не биха превърнали живота си в цирк както Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Риана, Бионсе, Шакира и подобни.

За съжаление даже Крисия започна да става кифла, а така се надявах да бъде като Мартина Стоесел - естествено и красиво младо момиче, талантливо, залагащо на таланта, а не на външния вид и простотията............. Щеше да е хубаво и у нас да се направи такъв сериал като "Виолета" но, за съжаление, у нас от началото на управлението на ГЕРБ не се прави нищо за децата, а и тук нямаме традиции и опит в мюзикъла. Иначе си имам достатъчно талантливи деца по отношение на музиката, модерни и хубави училища и прекрасни места за снимки. Но, за съжаление у нас се правят само филми и сериали на мафиотска тема.

Преди да се променят и обезобразят със силикон, хиалурон, татуировки и ринопластики, какви красиви, стилни и естествени жени бяха:

003559240.jpg?r=0

0401-02glorija.jpg

22946.jpg?1264816556

256x144.jpg?_=1527828683

768x.jpg?_=1527776536003579522.jpg?r=0

_mg_1181_s.jpg

002380598-big.jpg

Raynagalaxy.jpg

преди 3 часа, Anne написа:

Защото не искам на България да и се носи славата на страна, пълна с евтини, лесно достъпни и глупави жени. Нито искам, като отида в чужбина, да ме сравняват с тия двете. Нито бих правила такива простотии като Мария, нито съм толкова лигава и тъпа колкото Нина Добрева. Имаме достатъчно наистина талантливи и известни у нас жени, които за съжаление никога няма да станат известни по света, защото не са скандални. Тъпата Галена не я броя.

Деси Слава, Анелия, Глория, Ивана, Преслава, Райна, Емилия - все талантливи певици, които нямат шанс да пробият на запад, просто защото не биха превърнали живота си в цирк както Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Риана, Бионсе, Шакира и подобни.

За съжаление даже Крисия започна да става кифла, а така се надявах да бъде като Мартина Стоесел - естествено и красиво младо момиче, талантливо, залагащо на таланта, а не на външния вид и простотията............. Щеше да е хубаво и у нас да се направи такъв сериал като "Виолета" но, за съжаление, у нас от началото на управлението на ГЕРБ не се прави нищо за децата, а и тук нямаме традиции и опит в мюзикъла. Иначе си имам достатъчно талантливи деца по отношение на музиката, модерни и хубави училища и прекрасни места за снимки. Но, за съжаление у нас се правят само филми и сериали на мафиотска тема.

Преди да се променят и обезобразят със силикон, хиалурон, татуировки и ринопластики, какви красиви, стилни и естествени жени бяха:

003559240.jpg?r=0

0401-02glorija.jpg

22946.jpg?1264816556

256x144.jpg?_=1527828683

768x.jpg?_=1527776536003579522.jpg?r=0

_mg_1181_s.jpg

002380598-big.jpg

Raynagalaxy.jpg

коя е твоята снимка ?

преди 1 час, M.Николов написа:

:hang:

Уау, парцалеси обсъждат Нина Добрев!

Я повтори пак ???? Повтори, кой  визираш под парцалеси ?

за да ти уточня, ако не знаеш значението на думата :

https://www.bgjargon.com/word/meaning/парцалеса

Чакам уточнение!!

Ей тези:

преди 4 часа, Anne написа:

преди 12 минути, valkiria1 написа:

Тази, която си играе още с кукли.

преди 1 час, Генадий 35 годишен написа:

коя е твоята снимка ?

Първа, трета и пета. Лапвай я, докато е свободна. Само не яж вурстове и не гледай световното по футбол пред нея.

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ей тези:

Не прочетох тук никъде цитат ,че някоя от тези певици е коментирала Нина Добрев. Коментираме Добрев аз и Анне, така ,че нали се сещаш какво впечатление оставят твоите постове. Това първо.

Второ каквито и да са тези жени,които са цитирани  най-малкото ,ако държиш да покажеш възпитание , никога не трябва да употребяваш тази дума за жена. Освен това много от тях са съпруги и майки. Думите ти звучат грозно.

не искам на България да и се носи славата на страна, пълна с евтини, лесно достъпни и глупави жени

И ко напрви по въпроса? Добави още една.

Sad Episode 2 GIF by The Office

преди 3 минути, valkiria1 написа:

ако държиш да покажеш възпитание

На ти акъл от:

преди 13 часа, valkiria1 написа:

припомни ми този момент където съм обещала да бъда мила и вежлива

haha.pnghaha.pnghaha.png

преди 1 час, M.Николов написа:

:hang:

Уау, парцалеси обсъждат Нина Добрев!

Извинявай, ама тя не е Айнщайн и не е нищо по - различна от повечето дискотечни нощни пеперудки. Та да, ще си я обсъждаме както си искаме.

Ти това как го намираш?:angry:

преди 27 минути, valkiria1 написа:

за да ти уточня, ако не знаеш значението на думата :

https://www.bgjargon.com/word/meaning/парцалеса

Чакам уточнение!!

Повтарям 
Ето цитат. <<^^

Тая Нина Добрев и тя обикаля като гладна кокошка партита на гилдията,дано някой да я покани да изиграе пак  някой и друг вампир ,но засега освен няколкото мъже, които изреди като връзки и на които патриотично показа България и баба си  друго не се чува. 
^^>>
Край на цитата 

Повтарям

преди 12 минути, valkiria1 написа:

Второ каквито и да са тези жени,които са цитирани  най-малкото ,ако държиш да покажеш възпитание , никога не трябва да употребяваш тази дума за жена. Освен това много от тях са съпруги и майки. Думите ти звучат грозно.

За съжаление даже Крисия започна да става кифла

Всички те разочароват. Никой не може да оправдая високите ти стандарти. А някой някога през живота ти да не е бил разочарован от теб?

преди 8 минути, Anne написа:

Извинявай, ама тя не е Айнщайн и не е нищо по - различна от повечето дискотечни нощни пеперудки. Та да, ще си я обсъждаме както си искаме.

Как ще я сравняват с Мая Новоселска wow.png Мая Новоселска е актриса, при това талантлива.

преди 12 минути, Anne написа:

Как да го намирам? Еврейски простотии на Саша.

Не обичам много еврейски филми и ги избягвам.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.