Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Аз като малък много играех NFS Underground 2 :) Много ми харесва и песента на Snoop Dogg - Riders on the storm :)

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 13 минути, Dankolov написа:

Не се притеснявай приятелю :) Мен също са ме обиждали с разни нецензурни и други думи,но аз не съм им обръщал внимание.Да не ти пука.Дето е казал Ръдиард Киплинг Ако можеш да запазиш разума си,когато всички около теб са го загубили те обвиняват за това ти не приемай тяхното недоразумение.Така,че не се притеснявай и не падай толкова ниско.С извинение на думата,но им телгли една майна и не се занимавай с такива дето са те обиждали.

О нежно акаунтче. На кой от десетте да ти тегля една майна ? Или на всичките ?

току-що, Teemo v. X написа:

той е един приятел

съжалявам ако си го помислел за друг акаунт, няма нищо лошо към теб

преди 6 минути, Dankolov написа:

Аз като малък много играех NFS Underground 2 :) Много ми харесва и песента на Snoop Dogg - Riders on the storm :)

И аз. И отключвах хеликoптера. Нещо като Konami кодове...

преди 5 минути, Teemo v. X написа:

Аз не съм искал да те обидя.Просто реших да си изкажа мнението.Извинявай ако има нещо!

преди 3 минути, buldak написа:

той е един приятел

съжалявам ако си го помислел за друг акаунт, няма нищо лошо към теб

И не са един и същ с динг - донг, ли беше ?

Както и да е.

току-що, Teemo v. X написа:

Както и да е.

не са

преди 1 минута, Dankolov написа:

Аз не съм искал да те обидя.Просто реших да си изкажа мнението.Извинявай ако има нещо!

Ласкай гщо още. След още два - три поста ще започне да те зарибява с траверси.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И аз. И отключвах хеликопетера.

Супер :) То преди в Замундата имаше такъв торент GTA Vice City Underground :)

преди 2 минути, Dankolov написа:

Супер :) То преди в Замундата имаше такъв торент GTA Vice City Underground :)

https://www.youtube.com/watch?v=6fV0wJRLT2U

преди 1 минута, Teemo v. X написа:

Ласкай гщо още. След още два - три поста ще започне да те зарибява с траверси.

А ти знаеш ли,че в самолетостроението или в корабостроенето траверс се нарича Навигация или по просто казано Направление,перпендикулярно (90 градуса) на курса на плавателен съд или самолет.

току-що, АСПЕКТ написа:

Еха яко :) :)

преди 2 минути, Dankolov написа:

А ти знаеш ли,че в самолетостроението или в корабостроенето траверс се нарича Навигация или по просто казано Направление,перпендикулярно (90 градуса) на курса на плавателен съд или самолет.

Еха яко :) :)

Да де. Стойка "Г" - на 90 градуса.

сливовицата е много силна

направо ме удря в главата като отпия

по-бавно ще караме, че е дивотия

преди 26 минути, Dankolov написа:

Наздраве на всички тук с едно Бургаско :) :) Черпя ви всички :)

наздраве, приятелю

аз тамън хапнах, ще видя дали да се поддържам следобеда или ще легна малко да си почина

преди 2 минути, buldak написа:

наздраве, приятелю

аз тамън хапнах, ще видя дали да се поддържам следобеда или ще легна малко да си почина

Наздраве приятелю :) Легни и си почини :) Човек има нужда от почивка :)

преди 13 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Здравей Динг Донг!

Каква зодия си?

Зодия куче според китайския хороскоп

преди 1 час, Teemo v. X написа:

Както и да е.

Не е един и същи с Динг Донг.

преди 2 часа, buldak написа:

не са

Вярно е ,случи се съвпадение с ДанКолов вчера когато реших да разходя този профил ,дори бях забравил паролата / за втори път това ми се случва/ 😄

преди 6 часа, vlado1985 написа:

Айде аз тъкмо си изпуших цигарата и слизам да се захващам да побачкам и като знам какво ме чака.shock11

Да не те изненада Ванчо в избата с ново мише дело rolleyes

Squad Door GIF

преди 9 часа, pepel_ot_roza написа:

Да питам тук. Имам един айфон, но си забравих паролата и го блокирах. Идеи как да си го отблокирам?

ФБР поиска от Apple да отключи iPhone-а на Алексей Петров - kaldata.com

Важни уточнения:

• Activation Lock: Дори и да изтриете данните, iPhone ще поиска оригиналния Apple ID и парола, с които е бил активиран за последно. Това е защита против кражба. Ако не ги знаете, устройството ще остане „заключено към собственик“.

• Архиви: Ако някога сте правили архив в iCloud или на компютър, ще можете да възстановите снимките и контактите си след като отключите телефона. Ако нямате архив, данните са загубени завинаги.

Внимание: Избягвайте сайтове или програми, които обещават „отключване без загуба на данни“ или „прескачане на iCloud“ срещу заплащане. В 99% от случаите това са измами или софтуер, който застрашава сигурността ви.

преди 6 часа, Greta Crocheter написа:

@Teemo v. X, а на теб като ти се запуши канализацията, сам ли си я отпушваш, или си благодарен, че има на кого да платиш, за да я отпуши вместо теб?

Тиймо ти е отговорил, но нека (с твое позволение) да ти кажа и аз нещо. Не става дума за нечистоплътност свързана с професия, а за такава в характера. Която, съчетана с една или няколко девиации, му придава (на характера) неповторим колорит, уникалност и ... бе дори и със сарказъм не ми се занимава. Чесно. Чисто ентомологичния ми интерес преди време бързо се изчерпа. Бих могъл да те свържа с 1-2-ма (или повече) от вързалите му се и съжалили по едно или друго време въпросното божие творение, в резултат на което същите вече са с изгребана до дъно толерантност... но даже и с това не ми се занимава. Всъщност, част от от тях четат понякога (понякога и пишат) тук и ако пожелаят ще те светнат. И това време, дето отделих, му е много.

Хубава вечер! Здраве и късмет на "котилото".

преди 13 минути, lebel написа:

Тиймо ти е отговорил, но нека (с твое позволение) да ти кажа и аз нещо. Не става дума за нечистоплътност свързана с професия, а за такава в характера. Която, съчетана с една или няколко девиации, му придава (на характера) неповторим колорит, уникалност и ... бе дори и със сарказъм не ми се занимава. Чесно. Чисто ентомологичния ми интерес преди време бързо се изчерпа. Бих могъл да те свържа с 1-2-ма (или повече) от вързалите му се и съжалили по едно или друго време въпросното божие творение, в резултат на което същите вече са с изгребана до дъно толерантност... но даже и с това не ми се занимава. Всъщност, част от от тях четат понякога (понякога и пишат) тук и ако пожелаят ще те светнат. И това време, дето отделих, му е много.

Хубава вечер! Здраве и късмет на "котилото".

Нямаше да ти отговарям, но би ли споменал с какво точно съм попарил някои потребители? И кои потребители. Поне едно 1 име.

Относно девиациите, явно много употребяваш алкохол и изпадаш в делириум. Намали алкохола.

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Пак ли се карате ? Как намирате смисъл в това да се скарате с хора които са във форум ми е изключително странно?

И които не познават, то ще ми е страх да си покажа истинското лице, щом моето алтер его ми го сринаха.

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

И които не познават, то ще ми е страх да си покажа истинското лице, щом моето алтер его ми го сринаха.

Интернет агресивтв е най големия проблем в интернет, много по трудно е уважителното общуване и може би това е причината.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.