Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

• Автор

Ехаа имаме си и панда

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Да пуснат тема тук ние ше им кажем всичко за извънземните, имаме си естествен интелект.

Направо да я пуснат при тежките пси диагнози за пет минути ще имат отговор

преди 2 часа, Teemo написа:

Само да се прибера, веднага ще им пиша.

Стига с това цру и кгб, малко и от наса, да ни погледат.

Кви сме убавци.

Ааа и току виж ни разкрили кви сме извънземни

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

"Да има, ех!... Една жена!
Да срещна... ех!"

Пожелахте да имате...

spacer.png

едит: Владо, няма spacer.png Първо се мисли, после се желае. Иначе... като у вица - мноо блато и голям тенис.

преди 1 час, petie1 написа:

Ааа и току виж ни разкрили кви сме извънземни

В сектор "ПСИ" са от два отделни вида, от Хомо Сапиенс..

Да не се повтарям - и двата вида са с петолъчки на челата - единият с бяла, другия с червена.

преди 23 минути, Teemo написа:

Чакам отговор

Untitled.png

Ако дойдат и направят тема ,ще препоръчаме д-р. Сергеев като научен сътрудник по уфология да отговаря на въпросите им.

• Автор
преди 7 минути, Teemo написа:

В сектор "ПСИ" са от два отделни вида, от Хомо Сапиенс..

Да не се повтарям - и двата вида са с петолъчки на челата - единият с бяла, другия с червена.

Ааа те са Хомо Репийт или повтарячите

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Ако дойдат и направят тема ,ще препоръчаме д-р. Сергеев като научен сътрудник по уфология да отговаря на въпросите им.

Проф Сергеев бре и то академик

• Автор
преди 15 минути, lebel написа:

- мноо блато и голям тенис.

Еми с глуха жаба е така

• Автор
току-що, AAUUXX написа:

Не знаех ,че е станал академик професор :ohmy:

Че той си е професор бре

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Демек забили :D

Баш такива

преди 1 час, AAUUXX написа:

Аналите гласят - един, единствен път е кацало НЛО, в Перник...

Доклад на 2-ро РПУ:

Кораб - тук.

Алиенси - пребити

Двигател - откраднат, забелязан в Golf 3

преди 2 часа, bioid написа:

Аз пък се радвам на ученичките...

и аз ама викам да не казвам да не ме помислите тука за някой хайванин

па то всички сте хайвани :lol6:

преди 54 минути, Teemo написа:

...

пп

Сори че те цитирам. Знам че не...

Бе не, няма проблем да ме цитираш (баси, тва прозвуча мноо тъпо). Наистина.

Не знам как да го обясня... понякога пиша дълги постове, но не и дълги обяснения...

Ще опитам се пак... Когато уважавам някого, някак ми се струва, че той го разбира и също така разбира, че с човек, когото уважавам мога да се шегувам (разбира се той също), но не и да използвам подтекст, сарказъм... и прочее. Към тия, които не уважавам - да, сарказъм оле. Обаче ти си от първите. Не ми се рови назад, ще използвам спомените си. Докато ги има. Просто тогава икономисах постове, вкарах в един пост няколко...  "едита" май бяха, няколко "сюжетни линии", , ти беше една от тях, всичко беше добронамерено. Но според мен беше в некъф кофти за теб момент и си помисли, че и следващото е за теб, че има някакъв подтекст (нещо ми се върти...  ставаше дума за некъф стар унгарски филм - Лъвът се готви за скок, поне аз мислех така), аз със сигурност не бях в най-добра форма и не бях много настроен в обяснителен режим. Особено като знаех, че е излишно (после си дадох сметка, че за теб, като не го знаеш, е различно) И някак успяхме да се недоразумеем. От нищо. Та... според мен всичко е наред, надявам се и според теб. Просто... когато уважавам някого... ше го кажа метафорично - нож не вадя! И мислех, че се вижда.

преди 1 час, lebel написа:

Бе не, няма проблем да ме цитираш (баси, тва прозвуча мноо тъпо). Наистина.

Не знам как да го обясня... понякога пиша дълги постове, но не и дълги обяснения...

Ще опитам се пак... Когато уважавам някого, някак ми се струва, че той го разбира и също така разбира, че с човек, когото уважавам мога да се шегувам, но не и да използвам подтекст, сарказъм... и прочее. Към тия, които не уважавам - да, сарказъм оле. Обаче ти си от първите. Не ми се рови назад, ще използвам спомените си. Докато ги има. Просто тогава икономисах постове, вкарах в един пост няколко...  "едита" май бяха, няколко "сюжетни линии", , ти беше една от тях, всичко беше добронамерено. Но според мен беше в кофти за теб момент и си помисли, че и следващото е за теб, че има някакъв подтекст (нещо ми се върти...  ставаше дума за некъф стар унгарски филм - Лъвът се готви за скок, поне аз мислех така), аз със сигурност не бях в най-добра форма и не бях много настроен в обяснителен режим. Особено като знаех, че е излишно (после си дадох сметка, че за теб, като не го знаеш, е различно) И някак успяхме да се недоразумеем. От нищо. Та... според мен всичко е наред, надявам се и според теб. Просто... когато уважавам някого... ше го кажа метафорично - нож не вадя! И мислех, че се вижда.

Не бе... Имаше едно "много ме товариш " ...

Обясненията ги разбирам, на 100%. Поддържаме дистанция.

Както и да е - жив и здрав !

преди 18 минути, Teemo написа:

Не бе... Имаше едно "много ме товариш " ...

Обясненията ги разбирам, на 100%. Поддържаме дистанция.

Както и да е - жив и здрав !

Ходих да видя, "уморителен" е било, но както и да изглежда, на мен всичко, което намирам за излишно ми е уморително нещата не бяха толкова лични. Даже никак.

Но разбирам. Може би и аз щях ... наистина както и да е. Жив и здрав и ти, и домочадието ти!

едит:  @Teemo, надявам се тоя път и двамата да погледнем с усмивка, щото тоя ни разговор, както обикновено при мен, ме присети за виц...

Мога ли да ви поканя на танц?
- Имам три деца!
- Въх!!! Почивайте, почивайте...

преди 20 минути, insec написа:

Ма ти верно си мислиш, че артефактите не са исторически източници :lol6: Ясно що си станал шапкар, а не историк.

Не са източници, а факти!!! 

Ма ти верно си инфантилен!!! :lol6:

п.п. Пич, ти ако си со фес, ко??? :) Ага ли си??? :) 

• Автор

Я дядо поп се показа

преди 7 часа, vlado1985 написа:

А добър ви ден.:bye1:Аз снощи сънувах тези брачеди и че са дошли при мен да поработват да изкарат някой лев.

https://www.kaldata.com/it-новини/експерт-по-нло-представи-трупове-на-из-441322.html

Спомням си че много тормоз видяха завалите и то най вече като ги накарах да бъркат бетон. И на края ги пратих един по един да ходят до магазина за бира та даже едното извънземно вика стига вече бре уморини с тоя бетон а сега и бира ама отиде де.:lol6::yanim:

Това са извънземни от породата пинчер.

• Автор

Опала брат Винкеларий се разсърди

Еха гуруто на биосите най сетне остави тая тухла

• Автор

Добро утро...

Шакира разкри диетата си: Ето как поддържа страхотната си форма

Шакира е една от най-известните певици в света. Не е изненадващо, че изпълнителката на хитове „Waka Waka“ работи наистина усилено, за да поддържа форма и да води здравословен начин на живот, дори когато не се готви за неща като концерти на стадиона, Super Bowl и откривания на FIFA.

Освен допълнителната активност (т.е. много танцови репетиции), нейната фитнес рутина остава горе-долу същата, каквато е била и през последните години. В тази статия ще ви разкажем малко повече за това как тя успява да поддържа такава страхотна форма на 46 години.

Диетата на Шакира, която върви ръка за ръка с нейния тренировъчен режим, за да я поддържа във възможно най-добрата форма, е в действителност изключително проста и лесна. Малко или дори никаква захар, без млечни продукти, балансирани ястия с много пресни зеленчуци и риба. 

Певицата има малки хранения на всеки три часа, защото нейните дни са наистина дълги и тя трябва да се захранва през цялото време, за да не изпитва глад или умора. 

За онези от вас, които се питат как точно изглежда един хранителен ден в живота на Шакира, сега ще ви разкажем повече. 

За закуска певицата обикновено залага на сварени яйца или авокадо със зехтин, домат и морска сол и както и смути, направено от горски плодове, растителни протеини или дори зеленчуци.

Обядът обикновено е порция риба с пресни зеленчуци или маруля. 

Следобедът е подходящо време за супа, например от артишок, праз и патладжан или супа от джинджифил и моркови, с гарнитура от краставици, овкусени с лимон и сол. Супата е засищаща опция, която я държи сита до вечеря, а същевременно не е прекалено калорична. 

След това за вечеря Шакира се придържа към риба и зеленчуци.

image.png.d75ea2493685bc6914aa1e9654554e4b.png

Въпреки своята дисциплина, Шакира признава колко е важно да си дава почерпки от време на време. Нейните любими удоволствия включват свински пържоли и черен шоколад. Тези малки награди добавят нотка удоволствие към нейната диета, като същевременно я придържат към здравословни граници.

Хранителният план на Шакира обаче е само една част от цялостната грижа за външния вид и здравето ѝ. За да поддържа формата си, тя комбинира танцови репетиции с тренировки за сила и издръжливост.

В крайна сметка нейният начин на живот доказва, че простото хранене, базиращо се на естествени съставки, може да бъде от ключово значение за поддържането на здрави дух и тяло. 

https://www.vesti.bg/lyubopitno/shakira-razkri-dietata-si-eto-kak-poddyrzha-strahotnata-si-forma-6178576

Добро утро.

Добро утро,

Днес е ден за почистване на градовете и села, @IvanKirov ще излезеш ли да почистиш около блока си и в парка ? Отдай своя принос към обществото днес.

преди 1 час, AAUUXX написа:

Добро утро,

Днес е ден за почистване на градовете и села, @IvanKirov ще излезеш ли да почистиш около блока си и в парка ? Отдай своя принос към обществото днес.

Е че как 

Само от Ленински ще го прекръстим на Рейгънски съботник

Добро утро

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.