Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 минути, vlado1985 написа:

А за livekernelevent 15e по вероятно е драйвера за wifi да му прави номера ако не е актуализиран.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/livekernelevent-15e/d542f4ea-5273-460c-b98a-ee813ac00468

Или комшията го е надушил и е сменил паролата на мрежата.😁

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

току-що, Bubbles написа:

Или комшията го е надушил и е сменил паролата на мрежата.😁

Е той взе wifi антена по поръчка от зелените человечета и сега да не може да хакне друга мрежа срамота е.:D

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Е той взе wifi антена по поръчка от зелените человечета и сега да не може да хакне друга мрежа срамота е.:D

Тя не беше ли само с драйвери за Линукс тая антена? Ся нещо за боза гкледам че пише.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Тя не беше ли само с драйвери за Линукс тая антена? Ся нещо за боза гкледам че пише.

Забравил съм какъв модел му беше антената но едва ли само за linux ще има драйвери.

преди 57 минути, АСПЕКТ написа:

В Германия е адска мизерия, особено Берлин. Повръщат, се.рат из улиците. Адски мизерници са. В метрото пърдят, сера.т, пикаят. Плюят, хвърлят си иглите от хероина, бутилки бирени се търкалят ...Пълна мизерия е. Никакво самосъзнание нямат. В училищата или в университета също е положението. Пикаят по пода...

Не беше така преди ,сигурно сега последните 10-15г е станало с нахлуването на емигранти от близкия изток?

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Най-много ме кефи с немец отиваш да хапнеш и ама адски силно да си чисти носа. Кашли, храчи и плюе.

После па да вземе да пръдне. Да се изреже адски силно и демонстративно.

И ти казва, всичко лошо да излезе и ми се хили.

Баахти и хората. С немец никъде, бягам надалеч.

Това свриозно ли? 🫣

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Днес е ден за почистване на градовете и села, @IvanKirov ще излезеш ли да почистиш около блока си и в парка ? Отдай своя принос към обществото днес.

Взех чамови греди и ремонтирам къщата на село. Оня ден разчиствах с резачката, общинска площ срещу нас.

Ти кво направи?

преди 33 минути, IvanKirov написа:

Ти кво направи?

Закусих добре ,почистих малко, изпих две бири гарнирани с пържена риба хек, сега преглеждам форума за новости в темите.

преди 2 часа, Тетя написа:

Това свриозно ли? 🫣

Естествено. Да. Как да не е сериозно. Иначе, защо да го казвам.  Другото, което е не си пускат водата, след като са ходили на тоалетната. Обичайно нещо. И много обичат да ходят със скъсани обувки и дрехи. Обувките освен, че са скъсани са и кални, мръсни.

Знаех си че иванка тренира преквалификация за след като чат-жпт го изрита от айтитууу.

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Знаех си че иванка тренира преквалификация за след като чат-жпт го изрита от айтитууу.

Кенефи има тук. Да идва.

• Автор
преди 5 часа, Teemo написа:

Какво причинява LiveKernelEvent грешка при Windows 10?

Сериозни дупки, в мозъчната кора.

И то огромни

преди 5 часа, Bubbles написа:

Добър ви ден, най накрая Събота!

Какво ново?"

В берковското княжество си имат кучмат а ние учихме берковското височество да кара дрон хихи

преди 6 часа, vlado1985 написа:

Ами то на грухчо няколко пъти му се подсказа че можеби проблема е остарял драйвер на видеокартата. Същото обяснение за грешката е описана и тук.

https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/251560/what-is-this-error-error-of-hardware-in-my-pc

А за livekernelevent 15e по вероятно е драйвера за wifi да му прави номера ако не е актуализиран.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/livekernelevent-15e/d542f4ea-5273-460c-b98a-ee813ac00468

Много отдавна съм се отказал, да му давам съвети.

Просто не слуша... Даже и ми поства разни клипове, как някой го правел - ама на него, не му се получава.

ууу най-после да си седна на д-то днеска ве :no-no:

преди 2 часа, petie1 написа:

В берковското княжество си имат кучмат а ние учихме берковското височество да кара дрон хихи

Да не пращат и от княжество Берковица дронове в Киев?

преди 4 часа, petie1 написа:

кучмат

Кво е тва ?

• Автор
преди 19 минути, Bubbles написа:

Да не пращат и от княжество Берковица дронове в Киев?

Знам ли с тяхната шура принцеса

преди 8 минути, Teemo написа:

Кво е тва ?

Вендинг автомат за кучешка храна

Капитане !

Сочните дупита са много съблазнителни , обичам ги ! ❤️

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.