Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 50 минути, Kiеli написа:

и аз искам рузен да си зема

Добра вечер и от мен.

Какво е това рузен?

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Добра вечер и от мен.

Какво е това рузен?

професор някакъв

питай джуджи :rolleyes:

Другари и другарки и Варна решиха 70 стотинки на киловат за зареждане на електрокари. Нямам идея как така са го решили, сигурно има някакви обществени зарядни станции. До преди това решение на тях се е зареждало безплатно. Като гледам на частните почват от 80 стотинки, виждам и 90 стотинки на сайта на елдрайв. А може да има места, или периоди в които цените са и над 1лв/kwh. И ся кво правим, къде излиза сметката. Няма субсидия за закупуване, няма почти никъде безплатно зареждане. Е, има евтино...У дома... който има такава възможност. Ама и това ще е докато ни пуснат на "свободния" пазар и с евтина тарифа се таксуват примерно до 250квч за месец, а над тази стойност нямаш никаква защита, търгаша може да те дере колкото си иска. Да, да знам, избери друг търгаш, като че ли той няма да е алчен и като че ли "преместването", ще е безболезнено. И така, горките собственици на чисти електрички. Живи да ги ожалиш. Айде, ония с хибридите някак ше се оправят.

преди 36 минути, free... написа:

Скандалът с "извънземните трупове" се задълбочава: Перу започва наказателно разследване

https://www.vesti.bg/lyubopitno/skandalyt-s-izvynzemnite-trupove-se-zadylbochava-peru-zapochva-nakazatelno-razsledvane-6178733

@petie1 какво мислиш?

Питайте Болда Голем Шрифт. Като пусне нова и му я обединят с другите две теми. Ше стане нешо от сорта - Кой трупяса извънземните джендъри в кулите близнаци на 11 септември.

едит: ама побързайте, че има направление и се кани да го използва.

преди 1 час, Teemo написа:

пих едно... Направо от гърлото. Не знам малко, или голямо.

Колкото да ме возят.

Ай, сега ... ти па за една кола ли си ... ;) 

Добра стига на всички! Намирам ви живи и здрави :) за трезвени и в час не съм оглеждала.

Поздрав за всички отделения на калдатжиите! ❤️ 

Приятна вечер и една прекрасна, успешна седмица, желая на всички! :cool:Усмивки, любов, късмет, пари, спокойствие, здраве, щастие .... всеки според нуждите му! :withballoon22:

то какво ли съм тръгнал да се ядосвам, накрая пак ще умрем и всичко ще свърши независимо искаш или не

• Автор
преди 2 часа, free... написа:

Скандалът с "извънземните трупове" се задълбочава: Перу започва наказателно разследване

https://www.vesti.bg/lyubopitno/skandalyt-s-izvynzemnite-trupove-se-zadylbochava-peru-zapochva-nakazatelno-razsledvane-6178733

@petie1 какво мислиш?

Дори и да са истински пак ще въртят струват да ги изкарат фалшиви също както Църквата преди векове с плоската земя

преди 4 часа, lebel написа:

Е старият лаф не беше ли, че нямат, щото там сичко си било китайско... освен ако не съм опущил ъпдейта му де (на лафа).

Да де ама на Капитан Андреево все турски ментета ловят а нали всички стоки у нас са китайски та...

преди 14 минути, petie1 написа:

Дори и да са истински пак ще въртят струват да ги изкарат фалшиви също както Църквата преди векове с плоската земя

Според мен са истински, затова такъв интерес предизвикаха и сега започнаха скандалите. Накрая ще ги скрят и ще кажат птици някакви праисторически.

преди 2 часа, Meri Meri написа:

Ай, сега ... ти па за една кола ли си ... ;) 

Добра стига на всички! Намирам ви живи и здрави :) за трезвени и в час не съм оглеждала.

Поздрав за всички отделения на калдатжиите! ❤️ 

Приятна вечер и една прекрасна, успешна седмица, желая на всички! :cool:Усмивки, любов, късмет, пари, спокойствие, здраве, щастие .... всеки според нуждите му! :withballoon22:

Мерси и подобно, но лично Лизо не ми фаворит.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/oshte-hora-obviniha-lizo-za-losho-otnoshenie

• Автор
преди 1 час, free... написа:

Според мен са истински, затова такъв интерес предизвикаха и сега започнаха скандалите. Накрая ще ги скрят и ще кажат птици някакви праисторически.

Демек същото дет аз го казах

преди 2 минути, lebel написа:

spacer.png

мдаа, мъкна тоя кръст...

Въргала в блоговете почна

Това ли са прекрасните турци, за които ми говореше Тетя.

https://trud.bg/мелиса-дьонгел-изнасилена-от-баща-си/

Тази красива актриса, доколкото разбирам е с баща турчин и майка рускиня. То и мамочката един прекрасен човек...направо. 🤮🤮🤮

преди 1 час, Нушо написа:

Добро утро !

Народ, който обезврежда дрон с мина по джапанки и потник с цигара наоколо не може да бъде унищожен!

Крада го. Страхотно е.

преди 8 часа, Mediterranean написа:

с баща турчин и майка рускиня.

Много общо заключение от единичен случай! Що си мислиш, че няма и такива българи, американци, виетнамци...

преди 9 часа, Mediterranean написа:

https://trud.bg/мелиса-дьонгел-изнасилена-от-баща-си/

Тази красива актриса, доколкото разбирам е с баща турчин и майка рускиня. То и мамочката един прекрасен човек...направо. 🤮🤮🤮

Украйна, Русия, България... отдавна се славят в Турция като дестинации на леките жени, които лесно биват откраднати или изнасилвани в Турция.  Още по османско харемите са били пълни с такива жени.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Александра_Лисовска

Не искам да защитавам турците, но влез в ци.ганската махала или прочети статистиката за България.

преди 1 час, цър-вул написа:

Много общо заключение от единичен случай! Що си мислиш, че няма и такива българи, американци, виетнамци...

Има, естествено. Преди години бях споменал в разговор, че ако при убийство може да се намерят смекчаващи вината обстоятелства (не оневиняване, смекчаващи... афект, самозащита...), то когато баща посегне на дъщеря си или син/внук пребие майка/баба си, за да и земе пенсията, според мен намирането на  смекчаващи вината обстоятелства е невъзможно. И докато при първото има гръмнал бушон, при второто и третото няма ел. табло. И аз бих гръмнал тях!

Вече са тук IT специалистите, докторите, инженерите ... в Италия.

378816379_317114067503322_55360501932402

_120319273_hi069932683.jpg

Таа па само краде

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Вече са тук IT специалистите, докторите, инженерите ... в Италия.

378816379_317114067503322_55360501932402

_120319273_hi069932683.jpg

https://www.gamestar.de/artikel/ki-leitet-unternehmen,3400777.html

Жалко, вече на тяхно място са роботите. Изкуствения интелект.

Изследователи на Brown University в САЩ заедно с китайския университет са направили експеримент. Основали са измислена фирма, която е оглавява от изкуствения интелект. Който прави програмите. Софтуера.

За направата на софтуер са избрали модела на водопада.

280px-%D0%92%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/Водопаден_модел.png

Така роботът прави софтуер за 7 минути за 1 евро.

Добро утро,

Вчера в другото отделение управляваха подводница ,а Зверо им продаваше кокошки които  за яйца в подводницата да гледат:speak:

преди 5 часа, Нушо написа:

Добро утро !

Народ, който обезврежда дрон с мина по джапанки и потник с цигара наоколо не може да бъде унищожен!

• Автор
преди 5 часа, Нушо написа:

Добро утро !

И победен :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.