Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 12 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Май е вярно.

12.6 to 14.9 euros

Дори да е качествена бира и да е по литър халбата, пак си е множко. Тук за толкова ще вземеш една каса. :biggrin:

Започвайте да пестите пари еврото идва :D

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

• Автор
преди 3 часа, free... написа:

Тука има още извънземни! :cantbelieve:

zemedelci.jpg.webp

Space_Invaders_flyer,_1978.jpg

• Автор
преди 1 минута, superiority написа:

Не съм я играл.

Аз да във вариант с мравки на ЗЗУ Стара Загора хихи

• Автор
преди 6 минути, superiority написа:

Ама зелена иначе без нея закъде сме? :)

• Автор
преди 32 минути, superiority написа:

Не знам защо е цветна, може би играта е била цветна но мониторите на които сме я играли са били със един цвят. На две дискети ли беше?

Една дискета а видеото показва оригиналната Каратека а тя май си е била цветна

преди 1 час, bioid написа:

Аспект, верно ли, че една бира на Октобърфеста е 14 евро?

Ми, доколкото чета. Да.

Preishammer auf der Wiesn 2023! Das kosten Bier & Essen beim Oktoberfest | BUNTE.de

преди 20 часа, Bubbles написа:

Знам я тая болка, моя си отиде лето 2013то и няма такава ирония на рождения ден на жена ми, а още по-шашавото е, че нейния брат си отиде на моя рожден ден, ...

Съжалявам!

Каратеката... В нея нямаше насилие над жени. Ко се правиш на мноо отворен накрая, мацката, с едно мае гери (май такова беше), тушира проблема. 

Mен най ме кефеше Lode Runner...

Другари и другарки. Тамън да реша да се изръся с 325лв, за един брой боксерки нанадолче в капана, намалени от почти 1000лв. И взех че намерих, наистина не в български магазин, същите за 112€, намалени от 345€, което е препоръчителната цена, указана от d&g, за продажба на дребно на този артикул. Това значи, че вероятно търгашите, получават тез гащи за нещо като 100€, или малко повече, в зависимост обема, който са взели и нанадолче в капана им дава толеранс до 345€, където да си сложат разходите и добра печалба. Как нашите БГ измамници са изфантазирали 990 лева цена, от която уж намаляват? Егати бандитите търгаши са у нас? Верно е, че d&g  по принцип не са евтина марка. Ама примера как нашите търгаши ни дерат и свалят по 9 кожи от гърба е очевиден. 

• Автор
преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Другари и другарки. Тамън да реша да се изръся с 325лв, за един брой боксерки нанадолче в капана, намалени от почти 1000лв. И взех че намерих, наистина не в български магазин, същите за 112€, намалени от 345€, което е препоръчителната цена, указана от d&g, за продажба на дребно на този артикул. Това значи, че вероятно търгашите, получават тез гащи за нещо като 100€, или малко повече, в зависимост обема, който са взели и нанадолче в капана им дава толеранс до 345€, където да си сложат разходите и добра печалба. Как нашите БГ измамници са изфантазирали 990 лева цена, от която уж намаляват? Егати бандитите търгаши са у нас? Верно е, че d&g  по принцип не са евтина марка. Ама примера как нашите търгаши ни дерат и свалят по 9 кожи от гърба е очевиден. 

А добро утро....

А ако ти кажа че в различни градове един и същ търгаш ти предлага различни цени?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Всеки достоен другар, носи Панака. Мани  ги тия джендъри.

• Автор
преди 1 минута, Teemo написа:

Всеки достоен другар, носи Панака. Мани  ги тия джендъри.

И Ромика

преди 24 минути, petie1 написа:

А добро утро....

А ако ти кажа че в различни градове един и същ търгаш ти предлага различни цени?

Вярвам ти.

Панака, Рила, Студио В2, Ромика, ясно, ма ... къде без шушляк, бе шушляци. На мач и опера по-скоро без билет ше влееш, ма без шушляк не пускаха. На опера поне не можеха да ти го прогорят.

Имах един, носих го, докато му опада промазката. После го ползвах за цедено мляко.

Никой от апологетите на "кучешката радост" тук (па и там) не ще ни кучешка радост, ни соц. Искат отделни идеализирани парчета от последния. Примерно, зкпч-то си иска не социализма, а разликата (по-скоро съотношението) в заплатите, парите за дрехи, отпуската, пенсионирането...между  военния и инженера (учителя  и прочее). Велев и Слайд сигурно са немат нищо руско вкъщи (освен може би некой стар учебник), ма и те си искат соца... а всъщност си искат младостта, в което няма нищо лошо. За джендърите некак ш'се спогодим. Като толкова тревожат сънищата им, да си ги 'земат. Макар че... като гледам Болдът Голем Шрифт как е "зинал", пак ше създаде соц-дефицит... демек и за тех (изброените по-напреде) нема да има.

Т'ва последното (от апологетите надоле) не е баш за таа тема, ма ми се стори неразделна част от панаката, ромиката и шушляка. 

Ае, за финал да кажа нещо и хубаво за соца. Такъв (толко убаф и водонепропусклив) шушляков шлифер, къфто имах тогава, при "демокрацията" не съм имал. Ааа, към него имаше и шушляков каскет, в който се побираше в сгънато-навит вид и самата дреа.

Иначе, нема лошо, че въпросните верват (как ли па не) в ... ъъ, безплатността (голем смех) на тогавашните благини. Поне дават препитание и изхранват (от балконите си) голем брой труженици, занимаващи се с "ало-ало".

Добро утро у малкио петък 

• Автор
преди 49 минути, vlado1985 написа:

А добро утро ви.:newspaper:

Много рано днес...

Добро утро!

преди 5 минути, Нушо написа:

Добро да е утрото ! Откъде може да си купя безжичен кабел ?

Отдето и една кофа компресия

Добро утро !

Аз на опашката, за тирбушон за шампанско.

добро утро

учениците тая година са много сдухани нещо

преди бяха по-шумни

преди 1 час, petie1 написа:

Много рано днес...

Добро утро!

Отдето и една кофа компресия

'земете и ена кутия луфтове.

преди 10 минути, Kiеli написа:

добро утро

учениците тая година са много сдухани нещо

преди бяха по-шумни

Животът е станал по-суров некак

Добро утро,

преди 1 час, Нушо написа:

Откъде може да си купя безжичен кабел ?

Аз купувам тези кабели от железарията за безкабелни жици.

преди 1 час, Нушо написа:

Добро да е утрото ! Откъде може да си купя безжичен кабел ?

Искай на Белгиеца не може да няма .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.