Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

То па едни кандидати. 

Аз само не разбрах Ергенът 3 на кого е синковец-милионер. 

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 2 минути, Bubbles написа:

Можеш ве, ако си в гората и си прекалил с гъбките и лъва ще ти се стори мачка.

в какви гори ходиш, че и лъвове и мечки срещаш баси :no-no::D

преди 29 минути, vlado1985 написа:

А добър ви вечер.:bye1:Аз преди малко излезнах от банята и сега седнах. Обаче днес колко се смях и по едно време викам кво стана, аз ли нещо, не съм добре ходих днес до Пловдив с 2 момченца които си ги забирам най редовно да побачкват с мен. И едното момче има едно бусче и си товарим каквото трябва за бачкане та днес дойде пича заедно с другото момче забраха ме тръгнахме за Пловдив и както си караше пича гледаме някакви трактори паркирани в една нива нещо протестираха за вноса на зърно от Украйна. И тоя пич с буса с целия си акъл вика ааааа тея трактори са били на магистралата, и са ги пренесали тук с хеликоптер, или ако не ги е пренесал хеликоптер по вероятно е да са били отвлечени от извънземни и да са ги държали, нещо като заложници за експерименти и са ги пусннали в нивата да протестират. И аз само го гледам и му викам кво ти е бре добре ли си и тоя ък мък взе че спря буса по средата на пътя и направи едно хубаво задръстване и хукна към нивата да търси извънземните къде са. Та едвам го стигнах тупнах го по тиквата и му викам я се стегни бе келеш е сега ще ти кажа аз на теб едни извънземни цапордосах го хубаво един зад врата и тоя взе че се осъзна какво става. Погледна ме едно жално тръгна към буса и си продължихме по пътя натоварихме си в Пловдив стоката която трябваше да взимам 3 покривни плочи 3 комплекта бордюри и 10-тина  дълги плочи. И на връщане като се прибрахме разтоварихме за половин час буса и ги забрах с мен да ги водя на обяд да си ги почерпя както винаги щото квото и да е съм ги изтормозил малко или много пак и аз съм такъв че обичам след свършена работа да си седна някъде и да си похапна добре. Отидохме в едно ресторанче седнахме поръчахме си да папаме и му вуикам, на тоя я ми обясни, сега какво ти стана по пътя, та така превъртя. И тоя ме зяпа ли зяпа едно умно и се чуди какво да ми отговори и по едно време вика ама те в нивата се бяха събрали много цветни трактори та ги помислих за извънземни и като ми израси и тая простотия ептем унемях.

Ми ти ги предупреждавай по-отрано да че ще работите, че да имат време да изтрезнеят тия момченца бре Владоо.

преди 4 минути, Kiеli написа:

в какви гори ходиш, че и лъвове и мечки срещаш баси :no-no::D

Тилилейски

преди 1 минута, Mediterranean написа:

Лъв и мечка ако се срещнат как ли ше се изгледат, туй е въпроса.

в зоопарка могат да се срещнат само ама не им дават :D

Ловец тръгва на лов. В бързината взел цигарите на сина си.

До обяд отстрелял, два еднорога и един дракон.

преди 41 минути, Mediterranean написа:

Разказвачът на страшно-смешни приказки се появи.🫣🫢

Ами то да ти кажа честно при мен няма ден без да мине без много смях. А като се сетя миналата седмица как се хилих с един поп направо нямам думи. Попа  ми се обади по телефона и му викам да дойде в едно заведение, щото там бях с пичовете, които си забирам да бачкат с мен и си лепим бирички и си чакаме дедо поп да дойде да ми плати за една поръчка. Идва дедо поп търтоса се при нас почерпих си го и него няколко бири обаче, дедо поп взе че каза, аааа стига ми толкова бира искам ракия и му взех ракийка какво да го правя и той душичка има хайванчето. Взех му и салатка щото взе да ме разпитва колко съм ял днес а аз докато го чакахме да дойде направих персонала в заведението разногледи все немогат да ми смогнат на ядене. Та няколко пъти разкарвах едно моме сервитьорка да ми носи пържени яйца и грях с пилешко месце щото какво се бях сетил за грях че ми се яде незнам ама си похапнах добре. И като за капак ометох и три чинии салата ама добре препълнени и малко кюфтаци. А онея мойте пичове какви са такива загубени немога да ги разбера, мотат някакви измислени супи, и хиляда пъти им викам абе мащайте ги тея супи яжте нещо друго казвате какво ви се яде без да се срамувате и ви взимам знаете много добре че при мен няма пет шест квото кажете че искате да плюскате ви взимам. И нали седна дедо поп пийна си биричка малко и после и ракийка и салатка и тъкмо ми извади парите да ми даде и аз с целия си акъл му викам дедо попе сега попските пари отиват за мачове. И тоя поп алтав като чу подскочи от масата та за малко да паднеи само ми повтаря не така чедо мое това е грях ще съгрешиш със свещенните пари . И тогава колко се смях с него та айде още няколко ракийки обърна и като за капак тоя алтав поп незнам какво му стана взе че стана от масата и взе да играе кючек и всички в завдението само нас зяпат.:lol6::yanim:

преди 49 минути, Mediterranean написа:

Лъв и мечка ако се срещнат как ли ше се изгледат, туй е въпроса.

Тигър ,лъв и мечка

преди 4 минути, vlado1985 написа:

... грях с пилешко месце ...

...:lol6::yanim:

Мосю...

Париж. Нощно бистро. Гладен посетител сяда на маса, идва сервитьор и пита:
- Мосю иска жена?
- Не!
- Мосю иска момиче?
- Не!
- Мосю иска момче?
- Не, не, не! Мосю иска пиле!! Пи-ле!!!
- Оооо! Мосю разбира от извращения!

преди 1 час, free... написа:

Изобщо някой знае ли какво представлява душата? Какво мислите?

Кило домашнярка, затапваш с няколко бири. На сутринта се събуждаш и се опитваш да станеш но... Виждаш как само душата ти става.

Работи - безотказно.

преди 1 минута, Teemo написа:

Кило домашнярка, затапваш с няколко бири. На сутринта се събуждаш и се опитваш да станеш но... Виждаш как само душата ти става.

Работи - безотказно.

Оффф не ми напомняй, че понекога и на душата не й се става.

преди 4 минути, Teemo написа:

Работи - безотказно.

Потвърждавам тази регресия работи безотказно :rolleyes:

преди 1 час, AAUUXX написа:

Потвърждавам тази регресия работи безотказно :rolleyes:

преди 1 час, Bubbles написа:

Оффф не ми напомняй, че понекога и на душата не й се става.

Колко пъти е имало - "Да ми го натикат триста бика, ако близна повече" .

преди 3 минути, Teemo написа:

Колко пъти е имало - "Да ми го натикат триста бика, ако близна повече" .

Тази клетва е с продължителност на действие не повече от три дни.

• Автор

Ухааааа ѝвладо открил извънземните хихи

Той Владо да внимаа с извънземните, че...

Върви си некъф по горската пътека и по едно време чува шум зад храстите...
Надниква - нищо. Докато се чуди к'во стаа, някой го потупал по рамото. Обръща се, гледа некво полузелено, с полухобот, полумъхесто, полуръст, бе... полу...
- Кво си ти бе?
- Ми... от друга планета съм. А ти к'во си?
- Човек, к'во...
От дума на дума - вие как, па ние така - стигнали и до секса. Обяснил му нашият как стаат тук нещата и от своя страна попитал:
- Ми вие как го правите?
- А, много лесно - отговорило извънземното - ей тъй... и го потупало по рамото.

едит:

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Тази клетва е с продължителност на действие не повече от три дни.

Силна воля имаш

@petie1 трябва ми за виртуална машина дебиан, но нали има много версии. Net iso ли да си сваля? После ще пускам Docker. Headless ще бъде.

@laplandetza всички ги предупредих и то по няколко пъти !

Те ми се изсмяха и започнаха да се заяждат и да ме обиждат !?!?

Не аз започнах !

• Автор
преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

@petie1 трябва ми за виртуална машина дебиан, но нали има много версии. Net iso ли да си сваля? После ще пускам Docker. Headless ще бъде.

N et isoto Е за сваляне на Дебиан от нета и е жа препоръчване а същото става и с първия диск но там пък изрично се указва че искаш да сваляш от нета

преди 6 минути, free... написа:

@laplandetza всички ги предупредих и то по няколко пъти !

Те ми се изсмяха и започнаха да се заяждат и да ме обиждат !?!?

Не аз започнах !

Пак ли ги разбута тежките пси  диагнози?

преди 4 минути, petie1 написа:

Пак ли ги разбута тежките пси  диагнози?

Не , дори приключих там вече. :)

Върнах си го на тези , които започнаха война с мен.

• Автор
преди 24 минути, free... написа:

Не , дори приключих там вече. :)

Върнах си го на тези , които започнаха война с мен.

Еха браво :)

преди 1 час, free... написа:

които започнаха война с мен.

Тя войната срещу Звяра, е от 2000 години.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.