Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 41 минути, AAUUXX написа:

Това е нашата реалност :speak:

МИНА-82мм | Оръжия, Боеприпаси | Военни предмети | BalkanAuction

Обезвреждане на мини в Сомалия:

• Отговори 97,1k
  • Прегледи 3,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• инж. lebel
    инж. lebel

Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

• Добро утро !  Поклон! "Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек, в пълният смисъл на думата" Христо Ботев

Публикувани изображения

преди 36 минути, AAUUXX написа:

Това е нашата реалност :speak:

И по-сложна ще става. Водата вече идва 4.5 лв. кубика, изнасяме нашия ориз за Турция, а за нас скъп и вносен, подаряваме БТР-и на Украйна вместо да ги ползваме при природните бедствия, ся ще внасяме и зърно кой знае с какво третирано и от 2026-та и 10x цената на тока за да се усвоят едни там средства. Дисниленд направо.

преди 5 минути, B-boy/StyLe/ написа:

И по-сложна ще става. Водата вече идва 4.5 лв. кубика, изнасяме нашия ориз за Турция, а за нас скъп и вносен, подаряваме БТР-и на Украйна вместо да ги ползваме при природните бедствия, ся ще внасяме и зърно кой знае с какво третирано и от 2026-та и 10x цената на тока за да се усвоят едни там средства. Дисниленд направо.

Извеждат и битовите потребители на ток на пазара от 2026г ,което ще задълбочи проблема с хората под прага на бедност с който праг даваха заявки да се справят. 

Аз също не съм оптимист че ще се подобри нешо в тази държава за народа. Надявам се протестите сега да запазят малкото родно проиводство което ни остана.

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

С преглед и тест ли е ?

преди 12 минути, AAUUXX написа:

Извеждат и битовите потребители на ток на пазара от 2026г ,което ще задълбочи проблема с хората под прага на бедност с който праг даваха заявки да се справят.

Именно. Криви са им сметките. Според тях само 30% ще са енергийно бедни. Според мен ще са над 70% (като добавим и ромите). Как ще плащат на всичките? То тези пари за устойчивост няма да стигнат, а промяната ще е перманентна. А да не говорим, че дори тези, които могат да си го плащат едва ли ще са щастливи, че ще работят за единия ток вместо да пестят за ремонт, жилище, кола, почивка, семейство и т.н.

Съсипаха животновъдство, земеделие, сега и енергетиката и икономиката рухва. Да не говорим колко ще падне покупателната способност на населението, което още повече ще задълбочи и проблемите за бизнеса като цяло.

преди 11 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Именно. Криви са им сметките. Според тях само 30% ще са енергийно бедни. Според мен ще са над 70% (като добавим и ромите). Как ще плащат на всичките. То тези пари за устойчивост няма да стигнат, а промяната ще е перманентна. А да не говорим, че дори тези, които могат да си го плащат едва ли ще са щастливи, че ще работят за единия ток вместо да пестят за ремонт, жилище, кола, почивка, семейство и т.н.

Съсипаха животновъдство, земеделие, сега и енергетиката и икономиката рухва. Да не говорим колко ще падне покупателната способност на населението, което още повече ще задълбочи и проблемите за бизнеса като цяло.

Кофти политика ,зависима политика ,за повчето държави в ЕС може и да не е проблем това ,но за нас като най бедна държава е проблем ,който пряко рефлектора върху всеки човек. Добре в ЕС сме ,но и националният ни интерес трябва да е на първо място.

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

image.png.ef46f2db4ad753276518368e850fd99f.png

Ясно само с преглед ,за тест няма как :D

преди 23 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Именно. Криви са им сметките. Според тях само 30% ще са енергийно бедни. Според мен ще са над 70% (като добавим и ромите). Как ще плащат на всичките? То тези пари за устойчивост няма да стигнат, а промяната ще е перманентна. А да не говорим, че дори тези, които могат да си го плащат едва ли ще са щастливи, че ще работят за единия ток вместо да пестят за ремонт, жилище, кола, почивка, семейство и т.н.

Важното е, че София ще има кмет на Бойко Борисов. Примерно като тази.

https://council.sofia.bg/yoanna-nikolova-dragneva

https://trafficnews.bg/bulgaria/yoanna-dragneva-vliza-listata-gerb-obshtinski-savetnik-27423/

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Важното е, че София ще има кмет на Бойко Борисов.

Не е сигурно това, може да изберат кмет на БСП или този на Възраждане.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Не е сигурно това, може да изберат кмет на БСП или този на Възраждане.

Не ми се вярва. Няма да е Възраждане. 

Гласят този да е.

https://www.mediapool.bg/pp-db-i-spasi-sofiya-predstaviha-kandidatite-si-za-raionni-kmetove-news350551.html

75b416653cd8bcea1ece1a3a03e05362.jpg

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Не ми се вярва. Няма да е Възраждане. 

Гласят този да е.

https://www.mediapool.bg/pp-db-i-spasi-sofiya-predstaviha-kandidatite-si-za-raionni-kmetove-news350551.html

75b416653cd8bcea1ece1a3a03e05362.jpg

Може да гласят всеки ,но хората ще решат на изборите кой ще бъде кмет.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Може да гласят всеки ,но хората ще решат на изборите кой ще бъде кмет.

Когото кажат, той ще бъде. Хората не решават, а и са лесно манипулирани.

току-що, АСПЕКТ написа:

Когото кажат, той ще бъде. Хората не решават, а и са лесно манипулирани.

Аз все още вярвам в това че хората избират на избори ,че малцина биват манипулираните.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Обезвреждане на мини в Сомалия:

Защо са с такъв дрескод :ohmy:

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Вчера в другото отделение управляваха подводница ,а Зверо им продаваше кокошки които  за яйца в подводницата да гледат:speak:

Днес реших да ви кажа неща , които не знаехте за паметника , какво се случва всеки ден със него , понеже ти си край Дунав а другия който уважавам е някъде по средата на Европа , Берлин. Но както винаги се намира някой  виждайки , че казвам нещата които знае и са верни , започна да пише срещу мен. :(

Ежедневие в Калдата !

Въпреки всичко ви пожелавам хубав ден и много усмивки и настроение !

преди 44 минути, free... написа:

Днес реших да ви кажа неща , които не знаехте за паметника , какво се случва всеки ден със него , понеже ти си край Дунав а другия който уважавам е някъде по средата на Европа , Берлин. Но както винаги се намира някой  виждайки , че казвам нещата които знае и са верни , започна да пише срещу мен. :(

Ежедневие в Калдата !

Въпреки всичко ви пожелавам хубав ден и много усмивки и настроение !

Нищо не съм писал против теб. Мисля, че ти писа срещу мен. Даже съм го и забравил, какво беше.

преди 5 часа, AAUUXX написа:

кокошки които  за яйца в подводницата да гледат

Да не са птицечовки ?

Хем плува, хем снася.

преди 10 минути, Teemo написа:

Да не са птицечовки ?

Хем плува, хем снася.

Щъркели и чайки споменаваше снощи ,но се спря на кокошки  :rolleyes:

И жаби :wub:

• Автор
преди 5 часа, AAUUXX написа:

Добро утро,

Вчера в другото отделение управляваха подводница ,а Зверо им продаваше кокошки които  за яйца в подводницата да гледат:speak:

След дроновете минаха на подводници модерна раута значи

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Булгар булгар! :)

that little girl decreases bears

значи щом можеш да намалиш мечката това момиче трябва да е супер мен :D

--

как е при вас?

аз още правя зимнина

преди 9 часа, цър-вул написа:

Много общо заключение от единичен случай! Що си мислиш, че няма и такива българи, американци, виетнамци...

Има навсякъде, но в Турция е масово. Да не мислиш, че този баща е арестуван или съден. Не прочетох нищо такова.

Самият факт, че питат жертвите: "Ти защо споделяш това сега? " е показателен за това, че е прието тези неща да остават тайна. И тя като е казала на майка си преди години, тя й е заръчала да си мълчи. Защото и да говори, никой няма да й помогне, само ще ги клюкарят съседите и по-зле ще стане.

А добър ви вечер.:bye1:Аз преди малко излезнах от банята и сега седнах. Обаче днес колко се смях и по едно време викам кво стана, аз ли нещо, не съм добре ходих днес до Пловдив с 2 момченца които си ги забирам най редовно да побачкват с мен. И едното момче има едно бусче и си товарим каквото трябва за бачкане та днес дойде пича заедно с другото момче забраха ме тръгнахме за Пловдив и както си караше пича гледаме някакви трактори паркирани в една нива нещо протестираха за вноса на зърно от Украйна. И тоя пич с буса с целия си акъл вика ааааа тея трактори са били на магистралата, и са ги пренесали тук с хеликоптер, или ако не ги е пренесал хеликоптер по вероятно е да са били отвлечени от извънземни и да са ги държали, нещо като заложници за експерименти и са ги пусннали в нивата да протестират. И аз само го гледам и му викам кво ти е бре добре ли си и тоя ък мък взе че спря буса по средата на пътя и направи едно хубаво задръстване и хукна към нивата да търси извънземните къде са. Та едвам го стигнах тупнах го по тиквата и му викам я се стегни бе келеш е сега ще ти кажа аз на теб едни извънземни цапордосах го хубаво един зад врата и тоя взе че се осъзна какво става. Погледна ме едно жално тръгна към буса и си продължихме по пътя натоварихме си в Пловдив стоката която трябваше да взимам 3 покривни плочи 3 комплекта бордюри и 10-тина  дълги плочи. И на връщане като се прибрахме разтоварихме за половин час буса и ги забрах с мен да ги водя на обяд да си ги почерпя както винаги щото квото и да е съм ги изтормозил малко или много пак и аз съм такъв че обичам след свършена работа да си седна някъде и да си похапна добре. Отидохме в едно ресторанче седнахме поръчахме си да папаме и му вуикам, на тоя я ми обясни, сега какво ти стана по пътя, та така превъртя. И тоя ме зяпа ли зяпа едно умно и се чуди какво да ми отговори и по едно време вика ама те в нивата се бяха събрали много цветни трактори та ги помислих за извънземни и като ми израси и тая простотия ептем унемях.

Владо е властелина на веселото всекидневие :D

прави ги салата тия момчета

---

а между другото се сетих, че скоро пак ще гласуваме за кметове :no-no:

преди 47 минути, Kiеli написа:

that little girl decreases bears

значи щом можеш да намалиш мечката това момиче трябва да е супер мен :D

Можеш ве, ако си в гората и си прекалил с гъбките и лъва ще ти се стори мачка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.