Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

Вечер страдам от безсъние. Страх ме е да заспя.
Защото знам , събудя ли се , трябва на работа да ходя...🙄🫣🤫🤣

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Чета ги тез в другото отделение снощи са си завирали разни неща на разни места - ей тва е да немаш друга работа баси :speak:

губене на време е това тяхното

особено при ицето дето има с бизнес да се занимава :D

--

добро утро

днес зимнина се прави и ще съм зает

преди 1 час, AAUUXX написа:

Тоз чертеж на Ф16 ми прилича на делфин :rolleyes:

На мен на косатка.

Снимана отгоре и вълните я размазват.

преди 45 минути, AAUUXX написа:

Добро утро,

Днес е ден за почистване на градовете и села, @IvanKirov ще излезеш ли да почистиш около блока си и в парка ? Отдай своя принос към обществото днес.

Добро утро,

какво ти общество. 1 път само чистят и то по думите на другите, на тарикатите  - балъците. Балъците чистят.  Докато през цялото време хвърлят, цапат, плюят. 1 само чистят. През цялото време трябва да се чисти. Или да не се замърсява.

Много ясно си спомням и в училище, какво беше, когато ни караха да почистваме училището. Дворът на училището. Само двама или трима чистят, другите не било готино да чистят.

преди 31 минути, AAUUXX написа:

Чета ги тез в другото отделение снощи са си завирали разни неща на разни места - ей тва е да немаш друга работа баси :speak:

преди 30 минути, Kiеli написа:

губене на време е това тяхното

особено при ицето дето има с бизнес да се занимава :D

--

добро утро

днес зимнина се прави и ще съм зает

Тук не дават да се прави зимнина. Лека работа тогава. 😟

За да се справиш с бюрокрацията и много хартия в Германия трябва да имаш немец и ти само да подписваш.

• Автор

Добро утро,

Днес е ден за почистване на градовете и села, @IvanKirov ще излезеш ли да почистиш около блока си и в парка ? Отдай своя принос към обществото днес.

Друг вид чистене трябва ама...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Тук не дават да се прави зимнина. Лека работа тогава. 😟

И отде ще разберат? Да не одят по мазетата на проверки?

Тоз чертеж на Ф16 ми прилича на делфин :rolleyes:

А на мен  кат на Тиймо на косатка с плувки под перките

преди 7 минути, petie1 написа:

Хубаво е това което се прави за да се почисти ,но трябва да се работи за това да не се замърсява - тоест да се налага обществено възпитние глоби за които не спазва.

• Автор
преди 1 час, Teemo написа:

На мен на косатка.

Снимана отгоре и вълните я размазват.

И има плувки под перките

• Автор
преди 1 минута, AAUUXX написа:

Хуабво е това което се прави за да се почисти ,но трябва да се работи за това да не се замърсява - тоест да се налага обществено възпитние глоби за които не спазва.

Да но трябва да се чисти през цялата година не само  един път     :)

преди 1 минута, Тетя написа:

Здравейте на всички.

Драстиииии

преди 30 минути, petie1 написа:

И отде ще разберат? Да не одят по мазетата на проверки?

А на мен  кат на Тиймо на косатка с плувки под перките

Не може 20 кила пиперки, 20 кила домати, 10 кила зеле, 20 кила захар.  И не знам си какво да купиш. Не съм опитвал, може и да се получи.

Такива промишлени количества, доколкото знам, не разрешават. Върви при пазара на едро, ще ти кажат, но там е за търговци.  А и пред блока, ако запалиш огън. Не ми се мисли, какво ще стане. Сигурно ще отида в затвора.

За това, че искаш едни кебапчета да си изпечеш и глей какво става.

https://www.sueddeutsche.de/muenchen/wolfratshausen/bayern-landgericht-muenchen-i-grillen-verbot-urteil-1.5761587

Примерно това. Човекът си е излязъл на терасата да си прави барбекю на електрогрила. Но съседа го е осъдил и сега трябва да пече на скара само 4 пъти на месец. Иначе 250000 евро глоба, ако повтори.

преди 1 час, petie1 написа:

Да но трябва да се чисти през цялата година не само  един път     :)

Като нямаш самосъзнание - яки глоби. В Германия е 20-25 евра, за фас.

В Сингапур - 1000 долара. За дъвка - до две години затвор.

преди 5 минути, Teemo написа:

В Германия е адска мизерия, особено Берлин. Повръщат, се.рат из улиците. Адски мизерници са. В метрото пърдят, сера.т, пикаят. Плюят, хвърлят си иглите от хероина, бутилки бирени се търкалят ...Пълна мизерия е. Никакво самосъзнание нямат. В училищата или в университета също е положението. Пикаят по пода...

• Автор
преди 5 минути, Teemo написа:

С б ългарина само така ще стане с яко бъркане в джоба

Ахаааа и аз до преди малко си чистих чистих си избата после, пред блока теглих, една метла щото си бях отворил прозорчето на избата да влиза въздух. И всичкия прахуляк който се вдига от шлайфа право на вънка бяга. Та пред блока беше мъгла а сутринта едни комшии за първи път ми се размякаха че съм бил вдигнал голям шум а аз си започнах да им шумоля към 8:30:D

Най-много ме кефи с немец отиваш да хапнеш и ама адски силно да си чисти носа. Кашли, храчи и плюе.

После па да вземе да пръдне. Да се изреже адски силно и демонстративно.

И ти казва, всичко лошо да излезе и ми се хили.

Баахти и хората. С немец никъде, бягам надалеч.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Най-много ме кефи с немец отиваш да хапнеш и ама адски силно да си чисти носа. Кашли.

После па да вземе да пръдне. Да се изреже адски силно и демонстративно.

И ти казва, всичко лошо да излезе и ми се хили.

Баахти и хората. 

А такъв ако ми е пред очите и на масата направи тая простотия такъв хубав кърпел ще изяде че веднага ще се отдучи от простотията си.

преди 7 минути, vlado1985 написа:

А такъв ако ми е пред очите и на масата направи тая простотия такъв хубав кърпел ще изяде че веднага ще се отдучи от простотията си.

Няма смисъл, такива са си. Отказах се много отдавна, не може да ги оправиш и бягам надалеч. Ако ми кажат в едно заведение има немци. Аз излизам от заведението. Или от купето, ако е влак. Немец да не видя.

Какво причинява LiveKernelEvent грешка при Windows 10?

Сериозни дупки, в мозъчната кора.

преди 10 минути, Teemo написа:

Какво причинява LiveKernelEvent грешка при Windows 10?

Сериозни дупки, в мозъчната кора.

Ами то на грухчо няколко пъти му се подсказа че можеби проблема е остарял драйвер на видеокартата. Същото обяснение за грешката е описана и тук.

https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/251560/what-is-this-error-error-of-hardware-in-my-pc

А за livekernelevent 15e по вероятно е драйвера за wifi да му прави номера ако не е актуализиран.

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/livekernelevent-15e/d542f4ea-5273-460c-b98a-ee813ac00468

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.